Saol cnm amin insallah hepimiz mutlu haberler verelim insallah! Her daim yuzumuzu gulumseten yavrularimiz olsun insallah
ne güzel canım ya bu çok çoook iyi bişey...HADİ GÖZÜN AYDIN DARISI BAŞIMIZAKizlar bugun yani 6. Gunde dondurulan 4 embriyom varmis. Dun uzulmustum kalmicak diye ama ben yanlis anlamisim onlar 6. Gunde izleyelim oyle dondurcaz demisler,
Kizlar bugun yani 6. Gunde dondurulan 4 embriyom varmis. Dun uzulmustum kalmicak diye ama ben yanlis anlamisim onlar 6. Gunde izleyelim oyle dondurcaz demisler,
Cnm hayirlisi buymus demekki senin icin , sonu guzel olsun bekledigine degsin insallah..guzel gunler cok yakinda cnm dert etme bunu hickızlar yaaaaa,az önce ulun beyi aradım,aralık 17de ilaçlarım bitiyo menapoz iğnesi vurucaktınız ne zaman geliim dedim adetin 2. yada 3. günü gel dedi,ben yeni adet oldum bu gün 3.günü,şafak sayarken tam 17 günüm kalmışken dr bidaa ki adetimde yani 1 ay sonra gelmemi söledi,ilaçlara devam ederek tabii,3 ayda 1000 tl para verdim ilaçlara,onu geçin biosteron sancılı ve yoğun kanamalı geçen adetlerimi daha da beter etti,az önce kanamadan ölüyodum resmen dükkanda,moralim çok bozuk yaaa,arkadaşlar nolur dua edin bana :2::2::2:
kızlar yaaaaa,az önce ulun beyi aradım,aralık 17de ilaçlarım bitiyo menapoz iğnesi vurucaktınız ne zaman geliim dedim adetin 2. yada 3. günü gel dedi,ben yeni adet oldum bu gün 3.günü,şafak sayarken tam 17 günüm kalmışken dr bidaa ki adetimde yani 1 ay sonra gelmemi söledi,ilaçlara devam ederek tabii,3 ayda 1000 tl para verdim ilaçlara,onu geçin biosteron sancılı ve yoğun kanamalı geçen adetlerimi daha da beter etti,az önce kanamadan ölüyodum resmen dükkanda,moralim çok bozuk yaaa,arkadaşlar nolur dua edin bana :2::2::2:
kızlar yaaaaa,az önce ulun beyi aradım,aralık 17de ilaçlarım bitiyo menapoz iğnesi vurucaktınız ne zaman geliim dedim adetin 2. yada 3. günü gel dedi,ben yeni adet oldum bu gün 3.günü,şafak sayarken tam 17 günüm kalmışken dr bidaa ki adetimde yani 1 ay sonra gelmemi söledi,ilaçlara devam ederek tabii,3 ayda 1000 tl para verdim ilaçlara,onu geçin biosteron sancılı ve yoğun kanamalı geçen adetlerimi daha da beter etti,az önce kanamadan ölüyodum resmen dükkanda,moralim çok bozuk yaaa,arkadaşlar nolur dua edin bana :2::2::2:
Çok şükür iyiyim cnm asıl sen nasılsın gelmiyorsun hiç buraya ...
Bende süleyman beye pazartesi gidicem 13 gün sonra gel demişti sanada mı öyle dedi bana çok uzun geldi gelişmeleri merak ediyorum...
Sanırım sende estrofemi 19 kasımda içmeye başlamıştın bende 20 kasımda başladım bakalım senin ne zaman transfer olacak aynı güne denk gelmez ama 1 gün sonrada büyük ihtimal benim olur :)
Bakalım sana ne dicek süleyman bey gelişmeleri bana yazarsan çok mutlu olurum cnm :) inşallah sorunsuz olur
Cnm transfer sirasinda anlatildigi icin cok bisi soramadim hepsi 5. Gune gelmis ama daha dondurulacak kadar olgun degillermis bugun. Yarin da bakilip karar verilecekmis. İnsallah birkismi kenarda kalir cnm ;( insallah birlikte seviniriz bu ay once sen sonra ben hadi bakalimm
Var mi agri sizi belirti gibi birseyler sende??? Kacinci gunun bgn? İlk 48 saatte tutunuyorlarmis oyle dediler bgn
biraz öyleyim, 4. transferden sonra artik hemen bilmek istiyorum sonucu..ne kadar da sabırsızsınamin canım inşallah,güzel dileklerin için teşekkür ederim
Aklima geliyodu acaba noldu dogum yapti mi filan diye kacinci haftada oldugunu bilmiyodum tabi insallah en kisa zamanda bebeginle evinde misil misil uyursun allahim insallah onu size bagislasin cok sevindimdemaydemaycım öncelikle tedavin hayırlı olsun.
Üzülme canım her işte bir hayır vardır.
Bende tedavime başlarken çok bekledim.
2. tedaviye ha bugün ha yarın başlayalım derken 8 ay geçmişti
Geç olsun güç olmasın demişler.
Bu arada ben erken doğum yaptım
Geçen hafta 33+4 de mecburi doğum yaptım.
Bebeğim şimdi küvözde yatıyor.
Bir kez bile kucağıma alamadım.
Alacağım günü hasretle bekliyorum
Allahım sana hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Son 1 ayın kendine vakit ayır bol bol sonra bir silkelen ve tedavine dört kolla sarıl
Sonra bir bakmışız bize buradan müjde veriyorsun
Aklima geliyodu acaba noldu dogum yapti mi filan diye kacinci haftada oldugunu bilmiyodum tabi insallah en kisa zamanda bebeginle evinde misil misil uyursun allahim insallah onu size bagislasin cok sevindim
dün merkezydim herşey yolunda inşallah çarşamba transfer olacak ama embriyolarımın sağlıklı çözünememesinden korkuyorum dua et bana cnmbu defa olsun artık çok yoruldum ve stresimide atamıyorum rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
Cnm benim lütfen kötü düşüme herşey çok güzel olacak süleyman bey sana olumsuz bişimi dediki embriyolarla ilgili ? bende yarın gidicem doktora allah yardımcımız olsun bende korkmuyor değilim ama fazlada kafaya takmamaya çalışıyorum allahın izniyle güzel sonuçlar alıcaz olumlu düşünelim olumlu olsun
Canım geçmiş osun. Hayırlısıyla küçük kızını kucaklarsın inşallah.demaydemaycım öncelikle tedavin hayırlı olsun.
Üzülme canım her işte bir hayır vardır.
Bende tedavime başlarken çok bekledim.
2. tedaviye ha bugün ha yarın başlayalım derken 8 ay geçmişti
Geç olsun güç olmasın demişler.
Bu arada ben erken doğum yaptım
Geçen hafta 33+4 de mecburi doğum yaptım.
Bebeğim şimdi küvözde yatıyor.
Bir kez bile kucağıma alamadım.
Alacağım günü hasretle bekliyorum
Allahım sana hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Son 1 ayın kendine vakit ayır bol bol sonra bir silkelen ve tedavine dört kolla sarıl
Sonra bir bakmışız bize buradan müjde veriyorsun
napim cnm elimde değil 6. denemem çok korkuyorum artık süleyman bey bişiy demedi o olcak diyor sorunda yok aslında ama ben psikopata bağladım artık bu defa kimseyede sölemedim iştende ameliyat olcam diye izin alıcam pazartesiye kadar dinlneceğim transferden sonra. inşallah 1 gün arayla bebiş haberini paylaşırız seninle
Cumartesi günü ilk görüşmemizi Süleyman bey ile yaptım.
Cumartesi günü ilk görüşmemizi Süleyman bey ile yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?