Cumartesi günü ilk görüşmemizi Süleyman bey ile yaptım.
Şuan umuttayım kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum çıktıktan sonra Süleyman bey bakıp transfer gününü belirleyecek heyecanlandım :)
cnm ne yaptın görüşme nasıl geçti süleyman beyle
dün merkezydim herşey yolunda inşallah çarşamba transfer olacak ama embriyolarımın sağlıklı çözünememesinden korkuyorum dua et bana cnmbu defa olsun artık çok yoruldum ve stresimide atamıyorum rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
Estrofemi normalde de veriyo zaten suleyman bey canim merak etme bende kullanmistim hamilelik belli olup kese gorulunce biraktirdilarCnm bişi sorucam sen de estrofem içiyordun süleyman bey sanada devam et dedimi ben ikinci kutuyu alıcamda merak ettim sende ikinci kutuyu aldın mı ? Buarada benimde cuma günü transfer olacakmış
Estrofemi normalde de veriyo zaten suleyman bey canim merak etme bende kullanmistim hamilelik belli olup kese gorulunce biraktirdilar
doğru canım,hayırlısı böyleymiş,Allah razı olsun teşekkürlerCnm hayirlisi buymus demekki senin icin , sonu guzel olsun bekledigine degsin insallah..guzel gunler cok yakinda cnm dert etme bunu hic
bende çok üzgünüm canım,napalım elden bişi gelmezCnm benim çok üzüldümbiraz önce başlasan keşke tedaviye allah yatdımcın olsun inşallah sonu güzel olur hamile kaldığında çektiğin sıkıntıları unutursun
Hep aklımdasın cnm sadece kendimi düşünmüyorum inan ...
canım benim yaaa doğum yaptın demek,ayyy Allah hayırlı evlat etsindemaydemaycım öncelikle tedavin hayırlı olsun.
Üzülme canım her işte bir hayır vardır.
Bende tedavime başlarken çok bekledim.
2. tedaviye ha bugün ha yarın başlayalım derken 8 ay geçmişti
Geç olsun güç olmasın demişler.
Bu arada ben erken doğum yaptım
Geçen hafta 33+4 de mecburi doğum yaptım.
Bebeğim şimdi küvözde yatıyor.
Bir kez bile kucağıma alamadım.
Alacağım günü hasretle bekliyorum
Allahım sana hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Son 1 ayın kendine vakit ayır bol bol sonra bir silkelen ve tedavine dört kolla sarıl
Sonra bir bakmışız bize buradan müjde veriyorsun
dediğin gibi bir ay sonra başlamak daha hayırlıdır belki ama,napiim zaman geçmiyooooooocanim herzaman ki gibi bende ilaclardan cok hafif kasilmalar oluyor.. Evet blastokist oldugu icin tutunmalari lazim hemen, insallah ikimizdede olmusturBu arada dondurulmusun olduguna cok sevindim
biraz öyleyim, 4. transferden sonra artik hemen bilmek istiyorum sonucu..
canim üzülme bir ay sonra baslamak daha hayirlidir belkide.. Cok gecmis olsun
hoşgeldinnnnnnnnnnnCumartesi günü ilk görüşmemizi Süleyman bey ile yaptım.
ooooo cupcakelove hadi hayırlı olsun şimdidenŞuan umuttayım kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum çıktıktan sonra Süleyman bey bakıp transfer gününü belirleyecek heyecanlandım :)
ooooo cupcakelove hadi hayırlı olsun şimdidenbende çok heycanlandım bak şimdi :18:
şimdi gördüm mesajı demek cuma olacak ayy hadi Allah yardımcın olsunAllahın izniyle cuma günü transfer olacak :)
şimdi gördüm mesajı demek cuma olacak ayy hadi Allah yardımcın olsuniyi iyi,minik minik,tontiş tontiş haberler ver bizeeeeeeeeee en yakın zamanda (aminnnnnnn)
o jel tam bi baş belasıydı benim için,ama bebişimiz olsunda değer inşallah,ben afedersin oturur pozisyonda bacaklarımı kendime doğru çekip aynayla yapıodum,5-10 dk o pozisyonda kalıp yarım saat falan yürüyüş yapıodum,jel ihtiyaç olan kısmını alıyo zaten,geri gelen önemli diil,hiç yürüyüş yapmazsan daa çok gelir,ilkinde biraz gerilirsin ikinci de elin alışır canım merak etmeSağol cnm bende heycanlandım ama birazda tedirginim crınonr vajinal jel verdi nasıl kullanıcam bilemedim acaba doğru yapa bilirmiyim ya taşırırsam
Canim yaa 60 tane kullandim ben o jelden hatta sonuncusunu yarin yapcam ben ayakta yapiyorum banyoda basta biraz zor oluyo ama sonra sonra alisiyosun bazen jel geri geliyo korkma transfer ve ertesi gun 20 dk sonraki gunlerde jelden sonra 45 dk yuruyus yapmistik esimle ama dikkat et ben hasta oldum o yuruyuslerde sonra jelden sonra avm ye gidiyoduk:)) orda zaman cabuk geciyo :))Tamam o zaman sorun yok sağol cnm içim rahatladı :)
Bide sana bişi sorucam crnone jel verdi onu ben nasıl kullanıcam oturarakmı daha iyi acaba onu düzgün sıkabilirmiyim ya taşarsa tedirgin oldumbide sen 20 dakka yürümüştün sanırım
o jel tam bi baş belasıydı benim için,ama bebişimiz olsunda değer inşallah,ben afedersin oturur pozisyonda bacaklarımı kendime doğru çekip aynayla yapıodum,5-10 dk o pozisyonda kalıp yarım saat falan yürüyüş yapıodum,jel ihtiyaç olan kısmını alıyo zaten,geri gelen önemli diil,hiç yürüyüş yapmazsan daa çok gelir,ilkinde biraz gerilirsin ikinci de elin alışır canım merak etme
Allahın izniyle cuma günü transfer olacak :)
Canim yaa 60 tane kullandim ben o jelden hatta sonuncusunu yarin yapcam ben ayakta yapiyorum banyoda basta biraz zor oluyo ama sonra sonra alisiyosun bazen jel geri geliyo korkma transfer ve ertesi gun 20 dk sonraki gunlerde jelden sonra 45 dk yuruyus yapmistik esimle ama dikkat et ben hasta oldum o yuruyuslerde sonra jelden sonra avm ye gidiyoduk:)) orda zaman cabuk geciyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?