Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm bişi sorucam sen de estrofem içiyordun süleyman bey sanada devam et dedimi ben ikinci kutuyu alıcamda merak ettim sende ikinci kutuyu aldın mı ? Buarada benimde cuma günü transfer olacakmış

Cnm bişi sorucam sen de estrofem içiyordun süleyman bey sanada devam et dedimi ben ikinci kutuyu alıcamda merak ettim sende ikinci kutuyu aldın mı ? Buarada benimde cuma günü transfer olacakmış
Estrofemi normalde de veriyo zaten suleyman bey canim merak etme bende kullanmistim hamilelik belli olup kese gorulunce biraktirdilar

Estrofemi normalde de veriyo zaten suleyman bey canim merak etme bende kullanmistim hamilelik belli olup kese gorulunce biraktirdilar

Tamam o zaman sorun yok sağol cnm içim rahatladı :)
Bide sana bişi sorucam crnone jel verdi onu ben nasıl kullanıcam oturarakmı daha iyi acaba onu düzgün sıkabilirmiyim ya taşarsa tedirgin oldum bide sen 20 dakka yürümüştün sanırım

bende çok üzgünüm canım,napalım elden bişi gelmez keşke başlasam hemen keşkeeeee,sen de hep aklımdasın Allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım

canım benim yaaa doğum yaptın demek,ayyy Allah hayırlı evlat etsin bırak sen şimdi beni.o kadar mutlu oldum ki senin adına,küçük olduğu için küvözde yatıyor dimi? hiç üzülme annesiiii az bi sık dişini,kucağına aldığında bütün derdin tasan geçicek inşallah,alacağım günü hasretle bekliyorum yazıp yanına ağlayan surat koymuşsun yaa,ona bakıp bakıp ağlıyorum yapma böyle ne olurrrrrrrr

dediğin gibi bir ay sonra başlamak daha hayırlıdır belki ama,napiim zaman geçmiyooooooo

Sağol cnm bende heycanlandım ama birazda tedirginim crınonr vajinal jel verdi nasıl kullanıcam bilemedim acaba doğru yapa bilirmiyim ya taşırırsam
o jel tam bi baş belasıydı benim için,ama bebişimiz olsunda değer inşallah,ben afedersin oturur pozisyonda bacaklarımı kendime doğru çekip aynayla yapıodum,5-10 dk o pozisyonda kalıp yarım saat falan yürüyüş yapıodum,jel ihtiyaç olan kısmını alıyo zaten,geri gelen önemli diil,hiç yürüyüş yapmazsan daa çok gelir,ilkinde biraz gerilirsin ikinci de elin alışır canım merak etme

Canim yaa 60 tane kullandim ben o jelden hatta sonuncusunu yarin yapcam ben ayakta yapiyorum banyoda basta biraz zor oluyo ama sonra sonra alisiyosun bazen jel geri geliyo korkma transfer ve ertesi gun 20 dk sonraki gunlerde jelden sonra 45 dk yuruyus yapmistik esimle ama dikkat et ben hasta oldum o yuruyuslerde sonra jelden sonra avm ye gidiyoduk:)) orda zaman cabuk geciyo :))

Deme yaa yandım :)) bende artık evin içinde dolanırım hava soğuk yağmurda yağıyor en iyisi ev :)
Sağol cnm anlattığın inşallah sonu güzel olur

Avm iyi fikirmiş :)) hergün aynı saattemi jeli sürdün yoksa sorun değilmi ben heycandan soramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…