Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

cnm tecrubelisin diye sorular bitmiyor inşallah bizde o günleri görürüz benım bugun 4. gunum ıkı adet 5. gun embriyosu transfer edilmişti perşembe günü.
senın belırtılerın olmuşmuydu transfer sonrası.
kendimi dinler haldeyim 5 gündür yaw

Ayni seyleri yasadigim icin canim hic sorun degil her soruya cevap veririm yeterki yardimci olayim kasiklarim agriyodu benim sadece ama ilaclardan olabilir deniyodu hep yani belirti midir bilmiyorum benimde 5. Gun 2 tane transfer esilmisti 8. Gun kanda belli oldu ama bebislerden biri 9. Haftada birakta beni simdi bi tanecik var allah onu bize bagislasin insallah

Cnm çok üzüldüm allahın izniyle bebişn seni bırakmıcak anesine skı sıkı tutundu..

Cnm çok üzüldüm allahın izniyle bebişn seni bırakmıcak anesine skı sıkı tutundu..

Insallah canim yaa zaten biri digerine gore daha gec kalp atisi baslamisti giden hangisi bilmiyorum ama ben kucuk olan diye düşünüyorum hakkimizda hayirlisi neyse o olsun tek bebis varmis nasibimizde

cnm çok üzüldümm allah buna sağlık verdin inşallah senı hiç bırakmasn..
benımde bugun hafiften kasık ağrısı oldu arasıra azcık ondan sorayım dedım ama daha çok erken zaten.
senın ağrın ne zaman başlamıştı ,
2 tane embriyo konuldu bana da şans bıraz daha fazla deniyor ama bilemıyorum yanı, bı umutluyum bı umutsuz , bu bekleyış çok zor..

Evet canim en kotusu beklemek transferden hemen sonra direk kasiklarim agrimaya basladi insallah seninde hamilelikle sonuclanir

Evet canim en kotusu beklemek transferden hemen sonra direk kasiklarim agrimaya basladi insallah seninde hamilelikle sonuclanir
allah bebişine salıklı uzun ömürler versin canım. ya çok merak ediyorum ben ilk kez tüp yatırıyorum. yaş 33 bana bir tanemi transfer ederler yoksa 2 emriyo şansım varmı?

allah bebişine salıklı uzun ömürler versin canım. ya çok merak ediyorum ben ilk kez tüp yatırıyorum. yaş 33 bana bir tanemi transfer ederler yoksa 2 emriyo şansım varmı?

Bilemiyorumki 35 yas altina tek embriyo deniyo hep benim yasim 25 ama sadece iki embriyo olusmustu sanirim ondan ikisinide transfer ettiler doktoruna biraz israr etmelisin bence

Cnm nasıl oldun ağrın varmı kanaman inşallah düzelmiştir ...

Ayyy bi melek dünyaya gelmiş maşallah en kısa zamanda kucagına alırsın inşallah cnm

Bende daha önceden üç kez tüp bebek denedim ama hiçbirinde gebelik oluşmadı
Bu merkez hakkında bir çok yorum okudum hangi doktoru öneriyorsunuz?
öncelikle geçmiş olsun ve bi daha Rabbim yaşatmasın diyelim... soruna gelince zaten umutta 2 doktor var benim doktorum ulun bey ben çokkk memnunum ama süleyman beyin hastaları da çok memnun,yani seçim senin,ikisiyle de bi görüş hangisine ısınırsan o olsun

Merkezdeki 2 doktorda bence iyi benim doktorum ulun beydi.
umuttaki 2. denememde hamile kaldımm..

Tartışmasız Ulun hoca derim :)

Merkezdeki 2 doktorda bence iyi benim doktorum ulun beydi.
umuttaki 2. denememde hamile kaldımm..

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum Diğer tüp bebek denemelerimde doktorum doğru düzgün konuşmuyor ve açıklama yapmıyordu. Umut hakkında iyi şeyler duydum ama iki doktoru da tanımıyorum ben bu tedavimde konuşabileceğim ve beni anlayan bir doktor istiyorum.Aklımda üç doktor var nasıl karar vereceğimi bilmiyorum.

Herkez kendi doktorunu metheder benim doktormda süleyman bey bende doktormdan çok memnunum ama hiç kafan karışmasın bahçeci umut tüp bebek merkezi çok iyi doktorları da çok iyi hangisine gidersen git pişman olmazsın iki doktorda çok başarılı ikisndende kötü yorum okumadım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…