Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bilemiyorumki 35 yas altina tek embriyo deniyo hep benim yasim 25 ama sadece iki embriyo olusmustu sanirim ondan ikisinide transfer ettiler doktoruna biraz israr etmelisin bence

yoğun bir şekilde doktora 2 veya üç ısrarı yapacağıma emin olabilirsin. gelsin bebişler ama sakın gitmesin hep bizimle kalsınlar. anneler hiççç üzülmesin inşallah.

inşallah hepimiz birgün anne oluruz

inşallah ocak ayında herkes hamile olur :)) sonrada ay of şiştim yürüyemiyom oram kasıldı buram daraldı deriz :)))

sen de bendensin,bende aynı şekilde çok çokkkkkk ısrar edicem çift embriyo diye bu arada aminnnnnnnnn

Ama arkadaşım bu bizim manevi hakkımız. :) isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci sen nasıl oldun aşırı kanaman vardı? Nedeni nedir canım?

Son düzenleme:
benim de en büyük duam 30 dan sonra yapıcam ikiz yapıcam idi ve 10 gün önce 30 a girip aynı ay tüp bebek işlemi yapılırken dedim ki kesin 2 embrio koyarlar ben de ikiz annesi olurum. hatta bu 2. tedavi olduğu için benim söylememe bile gerek kalmaz. ancak süleyman bey ile öncesinde görüşmek istedik hatta erken gittik ve uzun sürede bekledik ama yoğun diye görüşemedik ama şuan düşünüorum da bilerek görüşülmedi. bana da işlem öncesinde yatarken 1 embriyo dedi embriyolog ve 2 için ağzımı açamadım. evet çok netler bu sefer ilkinde bile bi ihtimal konuşulmuştu belki şimdi denetlememi oldu yada birşey mi yaşandı bilemiorum ama dikkat çekici bir şekilde netler gibi geldi bana.

Off ya iki şansımız yokmu şimdi tüh. Yalvarsak falan işe yaramazmı dersin canım.:) yada vidip makeme kararıyla yaşı 35 mi yapsak bende 33 yaşındayım. Hakmızda hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun da bebişlerimiz

yani kesin tek koyarlar diyemeyiz sanırım. ama çok da ısrar etmemek lazım galiba zaten bizim ve embrio açısından en doğru kararı vereceklerine eminim ben ama işte şans artsın diye değil de ikiz bebek hayal,miz için istiyordum ben . ama bence kontrollerde iki embrio istegini söylemek ama transfer günü çok bişey söylememek gerekior sanırım. çoğunluğumuz o aşamada odada ısrarcıyız sanırım bence hoşlarına da gitmez sonuçta çok yalvardık die koltukta fikir değiştirip tek embrioyu ikiye çıkarmazlar. durumumuz ne için uygunsa onu yapacaklarına inandım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…