Bilemiyorumki 35 yas altina tek embriyo deniyo hep benim yasim 25 ama sadece iki embriyo olusmustu sanirim ondan ikisinide transfer ettiler doktoruna biraz israr etmelisin bence
Kizlar yarin kan testi yapiyorum insallah :18:
inşallah hepimiz birgün anne oluruzcnm ne güzel yazmışsın aynı şeyler inan her gün içimden geçiyor.
karşımda oturan arkadasım 8 aylık hamıle sürekli göbeğini seviyor onu gördükçe hep bende bu duayı ediyorum cnm, gözlerim doluyor sürekli gün içinde. Allah inş bizede vericek sabrın sonu selamettir inşallah bizim de vaktimiz gelmiştir
inşallah hepimiz birgün anne oluruzYaaa sorma öyle komik bişi yaşadım :))
Sağol cnm iinşallah AYSECİKİM , SEN ,NESLİS , TUGBACANDEMİR bebek haberi verirsiniz hemen arkadanda ARZUY85 arkaşımız BEN hamiile haberi veririm ondan sonrasa DEMAYDEMAY veee DUYGUTBK bebek haberini patlatırlar :))bi arkadaşımız daha vardı SHR7478 ondande bi süpriz haber alırız inşallah başka arkadaşların ismini inşallah unutmamışımdır unuttuysamda onlarda hamile kalır inşallahhhh :))
inşallah hepimiz birgün anne oluruzAllahim nolur artik bizimde evimiz mis gibi bebek koksun.yuvalarimiz bebek sesiyle senlensin.geceleri o tatli uykumdan uyandiran bi melegim olsun.sut emerken gozumun icine bakip minik eliyle elimi tutsun.doyunca kusarsa da kussun onun kusmugu da kakasida mis kokar bana.onu sarip koynumda uyutsam sicakligini hissetsem.pamuk tenine dokunsam butun gece uyurken onu izlesem.benim bebegim desem benim sadece benim
inşallah hepimiz birgün anne oluruzinşallah ocak ayında herkes hamile olur :)) sonrada ay of şiştim yürüyemiyom oram kasıldı buram daraldı deriz :)))
hadi hayırlısı çokkkkk güzel haberler ver bize tamam mı? şimdiden hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnKizlar yarin kan testi yapiyorum insallah :18:
sen de bendensin,bende aynı şekilde çok çokkkkkk ısrar edicem çift embriyo diyeyoğun bir şekilde doktora 2 veya üç ısrarı yapacağıma emin olabilirsin.gelsin bebişler ama sakın gitmesin hep bizimle kalsınlar. anneler hiççç üzülmesin inşallah.
inş canım çok saol, ayyyyy hadi hep beraber ama hepppp beraberrrrrr 9 ay adet olmayalım inşallahhhhhhhhhhhhhhh... peşpeşe çatır çatır doğuralım inşallahhhhhhh,amin deyin bakiimmmmÇok şükür cnm bir daha olmaz inşallah hatta 9 ay adet olmasak keşke :))
sen de bendensin,bende aynı şekilde çok çokkkkkk ısrar edicem çift embriyo diyebu arada aminnnnnnnnn
inş canım çok saol, ayyyyy hadi hep beraber ama hepppp beraberrrrrr 9 ay adet olmayalım inşallahhhhhhhhhhhhhhh... peşpeşe çatır çatır doğuralım inşallahhhhhhh,amin deyin bakiimmmm
sen de bendensin,bende aynı şekilde çok çokkkkkk ısrar edicem çift embriyo diyebu arada aminnnnnnnnn
Off ya iki şansımız yokmu şimdi tüh. Yalvarsak falan işe yaramazmı dersin canım.:) yada vidip makeme kararıyla yaşı 35 mi yapsakbenim de en büyük duam 30 dan sonra yapıcam ikiz yapıcam idi ve 10 gün önce 30 a girip aynı ay tüp bebek işlemi yapılırken dedim ki kesin 2 embrio koyarlar ben de ikiz annesi olurum. hatta bu 2. tedavi olduğu için benim söylememe bile gerek kalmaz. ancak süleyman bey ile öncesinde görüşmek istedik hatta erken gittik ve uzun sürede bekledik ama yoğun diye görüşemedik ama şuan düşünüorum da bilerek görüşülmedi. bana da işlem öncesinde yatarken 1 embriyo dedi embriyolog ve 2 için ağzımı açamadım. evet çok netler bu sefer ilkinde bile bi ihtimal konuşulmuştu belki şimdi denetlememi oldu yada birşey mi yaşandı bilemiorum ama dikkat çekici bir şekilde netler gibi geldi bana.
Allahın izniyle taransferin ne zaman. En yakın zamanda sende 12 günü saymaya başlarsın inşallah.Allah büyük
Selam senin rahatsızlıkların geçmiştir inşallah. Nasıl oldun ?
Senin bebişin nasıl canım? Annesiyle bebişi hep sağlıklı ve mutlu olsunlar inşallah. .. :)Allah yardimcin olsun insallah bebegin seninledir
Nerelerdesin? sonucu alıp mutluluktan havalara uçtun iniş yapamadın inşallah. :))Kizlar yarin kan testi yapiyorum insallah :18:
benim de en büyük duam 30 dan sonra yapıcam ikiz yapıcam idi ve 10 gün önce 30 a girip aynı ay tüp bebek işlemi yapılırken dedim ki kesin 2 embrio koyarlar ben de ikiz annesi olurum. hatta bu 2. tedavi olduğu için benim söylememe bile gerek kalmaz. ancak süleyman bey ile öncesinde görüşmek istedik hatta erken gittik ve uzun sürede bekledik ama yoğun diye görüşemedik ama şuan düşünüorum da bilerek görüşülmedi. bana da işlem öncesinde yatarken 1 embriyo dedi embriyolog ve 2 için ağzımı açamadım. evet çok netler bu sefer ilkinde bile bi ihtimal konuşulmuştu belki şimdi denetlememi oldu yada birşey mi yaşandı bilemiorum ama dikkat çekici bir şekilde netler gibi geldi bana.[
merhaba canım malesef en son çıkan yasa gereği ilk iki denemede tek embiryo transfer ediliyo ancak 35 yaşındaysan iki embiryo transfer ediliyor drlarında yapacak birşeyleri yok. ben tecrübeli olarak şunu söyleyeyim benim ilk iki denemem tek 3. denememde 2 embiryo transfer edildi ama malesef yine negatif sonuç aldım . bu yüzden tek yada çift transfer diye düşünmeyin allahım nasip edecek olduktan sonra olur kendinizi sakın kasmayın her zaman olumlu düşünün allahım hepimizin yardımcısı olsun.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?