Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlarrr yarın 15 30 a süleyman beyden randevu aldım. İlk Adımı atıyorum inşallah. ....

Çok ilginç ikinci denemen olmana rağmen sana 2 embriyo koymamaları bende fazla ısrar etmedim en doğrusunu doktorlarımız biliyor hakkmızda hayırlısı bebişimiz olsunde tek çift farketmez
Şimdi sen beklemedemisin cnm yenimi transfer yapıldımı ?

Şimdiden hayırlı olsun cnm hiç sorun çıkmadan tedaviye başlar biran önce bebek haberi alırsın inşallah :))doktorlarımız aynı çok seveceksin süleyman beyi :))
Ayy insallah Allah yüzümüzü güldürsün. Benim rapor 1 ay içinde çıkıyor inşallah. Ayın 10 gibi adett olucam. Diğer adete başlar tedavi kısmetse.bu arada gideyimki eksikler varsa tamamlıyayım. Zaman kaybı olmasın dime :))))
ALLAH'IM SEN BİZİM DUALARIMIZI KABUL ET ANNE OLMAK İÇİN ÇABALAYAN KULLARINA MİS KOKULU BEBİŞLER VER İNŞALLAH.... :)

Amin cnm kendi bebeğimizide sevmek nasip olur inşallah :))
Çok iyi düşünmüşsün cnm şimdiden halletmen iyi olur işlerin rast gider inşallah

Ama arkadaşım bu bizim manevi hakkımız. :) isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci sen nasıl oldun aşırı kanaman vardı? Nedeni nedir canım?
aynen, hakkımız da inşallah kabul ederler ben iyiyim canım çok şükür durdu kanamam, nedenini bilmiyorum bıosteron(dhea) kullanıyorum dismonere yani adette ağrı ve yoğun kanama diye yan etkisi var,sanırım oydu,ayrıca düşünüp sorduğun için teşekkür ederim canım bebişli günlereeeeeee

Bizde bu ay umutta tedaviye basliycaz, allah nasip ederse. Malum tup bebek masrafli bir tedavi. Hastanede soramadim kredi kartina taksit yapiliyormu ki

AMİN AMİN AMİN CANIIM İNNNNŞALLLAHHHHHHH BÖLE BÖLE GEZELİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE TABİİİİ

BÖYLE BEZGİN GÖRÜNE BİLİRİZ TEDAVİ AŞAMASINDA. AMA SONRA
İŞTE BÖLE OLACAĞIZ TABİ İNŞALLAH.ALLAH NASİP EDERSE.

Son düzenleme:
İYİKİ DOĞDUN BEBEĞİM

İlk kalp atışlarını duyduğumda,
Yalnız olmadığımı hissettirdin bana.
İlk aylarında içimde o ufak kıpırtılarını hissettiğim an bebeğim,
Kalbimde o an hissettim senin sevgini bebeğimi.
İçim kıpır kıpır bebeğim.

Dokuz ay içimde seninle yaşamak.
O kadar heyecan verici ki bebeğim.
Güzel yüzünü göreceğim anı beklemek.
Doğduğunda seni göreceğim anı beklemek,
Ufacık bedenini kucağıma alacağım anı beklemek.
Nasıl anlatılır bu duygu bilmiyorum bebeğim.

Benim canım bebeğim hadi gel artık.
Ellerini yüzüme sür.
Bebek kokunu bana hissettir.
Evin, ailen seni bekliyor.
Gelişin evimize neşe katacak bebeğim.
İşte geldin benim güzel bebeğim. Hoş geldin. Evimize mutluluk getirdin.
Mis kokulum seni kucağıma almak, seni hissetmek ne kadar güzelmiş bebeğim.

bu şiir gibi yazıyı yıllar önce yazmıştım bir arkadaşım için. şimdi bizde hamile olsak ve böyle şeyler okusak ne güzel olur. pek güzel değil ama idare dicez artık. eleştiriye açık

Cok sagolun kizlar Sonucum sabah cikicak, dün sabah vermistim anca cikicak bu sabah.. Hayirlisi olsun diyelim bekliyelim...

Masallah baya hareketlenmis ortalik :)ben giremedim yogundum bi kac gundur yeni gelenler olmus tedavileriniz hayirli olsun.sonuc bekleyen arkadaslarim nesliis ve derinsuuu pozitif haberlerinizi bekliyoruz heyecanla:))

Inanki aklima gelmistin bi kac gun once ne oldu dogum yaptimi diye dusunmustum gecmis olsun cok sukur atlatmissin Rabbim yavrunu sana bagislasin insallah

aa uzuldum canim.insallah digeri seni birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…