Senin bebişin nasıl canım? Annesiyle bebişi hep sağlıklı ve mutlu olsunlar inşallah. .. :)
Kızlarrr yarın 15 30 a süleyman beyden randevu aldım. İlk Adımı atıyorum inşallah. ....
Inşallah canım hayırlı olur. :) allahın izniyle bebişin sımsıkı tutunmuştur sana. :)Haydi hayirli olsun insallah
Kızlarrr yarın 15 30 a süleyman beyden randevu aldım. İlk Adımı atıyorum inşallah. ....
benim de en büyük duam 30 dan sonra yapıcam ikiz yapıcam idi ve 10 gün önce 30 a girip aynı ay tüp bebek işlemi yapılırken dedim ki kesin 2 embrio koyarlar ben de ikiz annesi olurum. hatta bu 2. tedavi olduğu için benim söylememe bile gerek kalmaz. ancak süleyman bey ile öncesinde görüşmek istedik hatta erken gittik ve uzun sürede bekledik ama yoğun diye görüşemedik ama şuan düşünüorum da bilerek görüşülmedi. bana da işlem öncesinde yatarken 1 embriyo dedi embriyolog ve 2 için ağzımı açamadım. evet çok netler bu sefer ilkinde bile bi ihtimal konuşulmuştu belki şimdi denetlememi oldu yada birşey mi yaşandı bilemiorum ama dikkat çekici bir şekilde netler gibi geldi bana.
Ayy insallah Allah yüzümüzü güldürsün. Benim rapor 1 ay içinde çıkıyor inşallah. Ayın 10 gibi adett olucam. Diğer adete başlar tedavi kısmetse.bu arada gideyimki eksikler varsa tamamlıyayım. Zaman kaybı olmasın dime :))))Şimdiden hayırlı olsun cnm hiç sorun çıkmadan tedaviye başlar biran önce bebek haberi alırsın inşallah :))doktorlarımız aynı çok seveceksin süleyman beyi :))
Ayy insallah Allah yüzümüzü güldürsün. Benim rapor 1 ay içinde çıkıyor inşallah. Ayın 10 gibi adett olucam. Diğer adete başlar tedavi kısmetse.bu arada gideyimki eksikler varsa tamamlıyayım. Zaman kaybı olmasın dime :))))
ALLAH'IM SEN BİZİM DUALARIMIZI KABUL ET ANNE OLMAK İÇİN ÇABALAYAN KULLARINA MİS KOKULU BEBİŞLER VER İNŞALLAH.... :)
aynen, hakkımız da inşallah kabul ederlerAma arkadaşım bu bizim manevi hakkımız. :) isteyenin bi yüzü kara vermeyen zencisen nasıl oldun aşırı kanaman vardı? Nedeni nedir canım?
aynen, hakkımız da inşallah kabul ederlerben iyiyim canım çok şükür durdu kanamam, nedenini bilmiyorum bıosteron(dhea) kullanıyorum dismonere yani adette ağrı ve yoğun kanama diye yan etkisi var,sanırım oydu,ayrıca düşünüp sorduğun için teşekkür ederim canım bebişli günlereeeeeee
Cok sagolun kizlarSonucum sabah cikicak, dün sabah vermistim anca cikicak bu sabah.. Hayirlisi olsun diyelim bekliyelim...
Inanki aklima gelmistin bi kac gun once ne oldu dogum yaptimi diye dusunmustum gecmis olsun cok sukur atlatmissin Rabbim yavrunu sana bagislasin insallahdemaydemaycım öncelikle tedavin hayırlı olsun.
Üzülme canım her işte bir hayır vardır.
Bende tedavime başlarken çok bekledim.
2. tedaviye ha bugün ha yarın başlayalım derken 8 ay geçmişti
Geç olsun güç olmasın demişler.
Bu arada ben erken doğum yaptım
Geçen hafta 33+4 de mecburi doğum yaptım.
Bebeğim şimdi küvözde yatıyor.
Bir kez bile kucağıma alamadım.
Alacağım günü hasretle bekliyorum
Allahım sana hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Son 1 ayın kendine vakit ayır bol bol sonra bir silkelen ve tedavine dört kolla sarıl
Sonra bir bakmışız bize buradan müjde veriyorsun
Allahın izniyle cuma günü transfer olacak :)
aa uzuldum canim.insallah digeri seni birakmasinAyni seyleri yasadigim icin canim hic sorun degil her soruya cevap veririm yeterki yardimci olayim kasiklarim agriyodu benim sadece ama ilaclardan olabilir deniyodu hep yani belirti midir bilmiyorum benimde 5. Gun 2 tane transfer esilmisti 8. Gun kanda belli oldu ama bebislerden biri 9. Haftada birakta beni simdi bi tanecik var allah onu bize bagislasin insallah
Ooh masallah kiz transfer gunun belli olmus ya :)) hadi hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?