bezgin görünme kısmına yaptığın surat çok komikAMİNAMİN AMİN CANIIM İNNNNŞALLLAHHHHHHH BÖLE BÖLE GEZELİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE TABİİİİ
BÖYLE BEZGİN GÖRÜNE BİLİRİZ TEDAVİ AŞAMASINDA. AMA SONRA
İŞTE BÖLE OLACAĞIZTABİ İNŞALLAH.ALLAH NASİP EDERSE.
Cok sagolun kizlarSonucum sabah cikicak, dün sabah vermistim anca cikicak bu sabah.. Hayirlisi olsun diyelim bekliyelim...
ya sabah sabah niye yaptın bunu bana yaaaaaaİYİKİ DOĞDUN BEBEĞİM
İlk kalp atışlarını duyduğumda,
Yalnız olmadığımı hissettirdin bana.
İlk aylarında içimde o ufak kıpırtılarını hissettiğim an bebeğim,
Kalbimde o an hissettim senin sevgini bebeğimi.
İçim kıpır kıpır bebeğim.
Dokuz ay içimde seninle yaşamak.
O kadar heyecan verici ki bebeğim.
Güzel yüzünü göreceğim anı beklemek.
Doğduğunda seni göreceğim anı beklemek,
Ufacık bedenini kucağıma alacağım anı beklemek.
Nasıl anlatılır bu duygu bilmiyorum bebeğim.
Benim canım bebeğim hadi gel artık.
Ellerini yüzüme sür.
Bebek kokunu bana hissettir.
Evin, ailen seni bekliyor.
Gelişin evimize neşe katacak bebeğim.
İşte geldin benim güzel bebeğim. Hoş geldin. Evimize mutluluk getirdin.
Mis kokulum seni kucağıma almak, seni hissetmek ne kadar güzelmiş bebeğim.
bu şiir gibi yazıyı yıllar önce yazmıştım bir arkadaşım için. şimdi bizde hamile olsak ve böyle şeyler okusak ne güzel olur. pek güzel değil ama idare dicez artık.eleştiriye açık
nesliis nesliis nesliis ! hadi canım bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz,halay çekcez dahaOfff çatladım meraktan :)) allahımm inşallah pozitiftir
nesliis nesliis nesliis ! hadi canım bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz,halay çekcez daha
hele bi hayırlı haber gelsin de halay başı da olurum halay sonu daHalay başı sen ol demaydemay :))))
Amin canım İnşallah. Saol yorumların için. :))) Gece yine rüya gördüm yine hamileydim. Sma bu kez tüp bebek yöntemiyle hamileydim.ya sabah sabah niye yaptın bunu bana yaaaaaabizde o günleri görücez Rabbimin izniyle inşallah pek güzel değil demişsin de bence çokk güzel ayrıca eleştiri falan da yapmayınnnnnn!
saol da ne demek canım ya bizi bizden başkası anlamaz,herkese o kadar basit geliyo ki he he olur diye geçiştiriliyo hep :2: Allah kimseyi düşmanımı dahi evlat hasretiyle de acısıyla da sınamasın(amin)ne güzel rüyanda görüyosun en azından buna da şükürAmin canım İnşallah. Saol yorumların için. :))) Gece yine rüya gördüm yine hamileydim.uyanınca tüh yine rüyaymış demek üzücü olsa, en azından rüyamda hamile oluyorum. Bazen doğum yapıyorum, bazen kucağımda oluyo.
Buna şükür.
saol da ne demek canım ya bizi bizden başkası anlamaz,herkese o kadar basit geliyo ki he he olur diye geçiştiriliyo hep :2: Allah kimseyi düşmanımı dahi evlat hasretiyle de acısıyla da sınamasın(amin)ne güzel rüyanda görüyosun en azından buna da şükürgerçek olacak günler yakında canım,bu arada senin yaş kaç sorun falan ne kaçıncı deneme? belki sölemişsindir ama inan hiç kafa kalmadı
biraz meşakkatli geçmiş senin canım yaa,aşılama, evlilik sürecini tamamlama vss... ama şükür ki tüpü sigortadan yararlanıp yapabileceksin çünkü madden külfetli, hele ki birden fazla deneme yapmak zorundaysan.mikrop kaptım demişsin nasıl oldu ki? :44:geçmiş olsun.bizde sorun ne bende tam bilmiyorum açıkçası,bende ç.kisti var eşimde morfoloji %2 bi kere 2,5 sene önce kendiliğimden gebe kalıp düşük yapmıştımAmiiiiiin.
Az önceki yazımı düzeltim bi bakarsın istersen. Rüyamın detayını hatırlamıyordum son anda hatırladım yazdım.
Canım bizde pek sorun yok gibi sadece eşimde sperm hareketi düşük. Ben 33 yaşındayım. Zeynep Kamil de 2 aşılama oldu. Sonra tüpe hak kazanınca başladım. Ha bide 3 yılık olmamazı bekledim. Özelde 3 yıllık evli olmayınca rapor olmuyo.5 sy kadar bekleme yaptım. İyide oldu.çünkü aşılamalardan sonra zey kamilde mikrop kaptım 2 ay tedavi gördüm geçti çok şükür. Pis hastaneo mikroptan sonra tüpü orda yaptırmamaya karar verdim. Bizim hikaye bu canım. Konuyu Okudum ama sizde sorun ne akılda çok kalmıyor. Birebir konuşmayınca
3üz mü gelcek gı yoksa? hade inşalahhhhhhAmin canım İnşallah. Saol yorumların için. :))) Gece yine rüya gördüm yine hamileydim. Sma bu kez tüp bebek yöntemiyle hamileydim.yumurtaları gördüm. İçime yerleştirdiler. Sonra evdr yatıyorum yumurtalar çıktı dışarı üç taneydi. Ben geri koydum.:) ) uyanınca tüh yine rüyaymış demek üzücü olsa da, en azından rüyamda hamile oluyorum. Bazen doğum yapıyorum, bazen kucağımda oluyo.
Buna şükür.
biraz meşakkatli geçmiş senin canım yaa,aşılama, evlilik sürecini tamamlama vss... ama şükür ki tüpü sigortadan yararlanıp yapabileceksin çünkü madden külfetli, hele ki birden fazla deneme yapmak zorundaysan.mikrop kaptım demişsin nasıl oldu ki? :44:geçmiş olsun.bizde sorun ne bende tam bilmiyorum açıkçası,bende ç.kisti var eşimde morfoloji %2 bi kere 2,5 sene önce kendiliğimden gebe kalıp düşük yapmıştımdoktorlar şu yada bu sebep demiyolar,onlara bakarsan bi sorun yokmuş ama dilekolay 6 sene oldu evleneli
napim cnm elimde değil 6. denemem çok korkuyorum artık süleyman bey bişiy demedi o olcak diyor sorunda yok aslında ama ben psikopata bağladım artık bu defa kimseyede sölemedim iştende ameliyat olcam diye izin alıcam pazartesiye kadar dinlneceğim transferden sonra. inşallah 1 gün arayla bebiş haberini paylaşırız seninle
nasıl kötülemek gibi olmasın canım benim,Allah bildiği gibi yapsın onlarıAllah sabırlar versin az zaman değil. Düşüğüne üzüldüm canım bu Morfoloji önemli sanırım bizimkide % 1 ve hateket az.çok şükür bende sorun yok.
Kötülemek gibi olmasın ama adetliyken yapılan usg muayenesinde adam eldiven değişmiyordu bişeyde söylenmiyor o doktora. Bide açıkcası gebesin onlara. Kadının birine bi bağırmıştı kadın rezil oldu. Neyse gardenella diye bi virüs. Bende bitmek bilmeyen bi akıntı öle böle değil.Özele gittim bende kültür aldılar hoop gardenella teşhisi. Doktor iyi uzatmadan gelmişsin dedi yoksa çook uzun sürerdi tedavin dedi. 6 ay kadar.Neyseki iki ayda temizlendi.rahmetli ablam var orda doğum yaptı benfe refakatçi kalmıştım bir mutfak vardı leşş. Ablam çıktı bir hafta sonra acile kaldırıldı. ( mikrop kapmış tetanoz olmuş 19 gün yoğun bakımda kaldı kurtaramadılar.
Ömrü o kadarmış. Mekanı cennet olur inşallah. Büyük Allah'ım inşallah şehitlik mertebesine almıştır canımızı. Lahusa öldü bide ablacım hafızdı.
Ablamın ölümünden sonra diğer ablalarım doğum yaptığında hiç sevinemedik.hep bi korku yaşadık.kızı 14 yaşına geldi aynı tip olarak annesi. :)
Benim için sabıkalı hastahane orası ama mecbur gittim oraya. Ama eskisi gibi değil dedi çevredekilerde öle gittim.
nasıl kötülemek gibi olmasın canım benim,Allah bildiği gibi yapsın onlarıverilmiş sadakan varmış ucuz kurtulmuşsun,çok geçmiş olsun,ablacığına çok üzüldüm canım yaa ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN,ŞEHİTLİK MERTEBESİNE YÜKSELTSİN RABBİM YEMİN EDERİM NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUm O KADAR KÖTÜ OLDUM Kİ,O OKUDUĞU EZBERLEDİĞİ KURANLAR YÜZÜ GÖZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM CENNETİNDEN KÖŞK VERSİN ABLACIĞINA,YİĞENİNE SABIR VERSİN,of offf o kadar zormuş kiiii
3üz mü gelcek gı yoksa? hade inşalahhhhhhtey tey tey tililillililililliillili
inşallah görüşmen çok güzel geçer,bence fırsat bu fırsat uyu uyuyabildiğin kadar bebişlerin olduğunda uyuyamayacaksın nasıl olsaAmin canım İnşallah. Saol duaların için. :)
Ben şimdi çıktım yola süleyman beyle bi görüşelim bakalım güzel güzel şeyler anlatsın bana. Neşe katsın. Heyecandan zor uyudum zaten anaa şimdi ben toplamada ve transferde günlerce uyuyamam artık. :) görüşmede böyle oluyosam. :))) aramızda kalsın çok heyecanlıyım... :))
hepiniz için tek tek çekerim nolcakayy inşallah hayırlısı olsun canım. Hepimize yada isten herkese çifter çifter versin. :)) sana kesin halay çektirecek bu topikten biri. :))))
sen yeterki hamis ol canim ben basi cekerim ; ))hepiniz için tek tek çekerim nolcakAma sizde bana sıra geldiğinde çekmezseniz vurarım :94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?