- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
:) tel çıldırmış aynı mesajı defalarca atmış. Silmedim de böle yaptım. :)
hade inşallah canımsen yeterki hamis ol canim ben basi cekerim ; ))
Ay su kiz gelsede baslasak artik halay cekmeye nesliis nerde kaldin umarim guzel haber verirsin bize:))
hepiniz için tek tek çekerim nolcakAma sizde bana sıra geldiğinde çekmezseniz vurarım :94:
maşallah sübhanallahSüleyman beyle görüşmem süper geçti.
Rezervim süper miş. :) harika harika dedi durdu :))
Tüm sonuçlara göre sebebsiz infertilite sizinki dedi.inşallah güzel olur her şey.
Birdahaki görüşme yani tedavi başlangıcı ocak başı kısmetse. :)
35 den öncede 2 embriyo koyulması yasak dedi.
Ayy inşallah sen hamiş ol canım çekmezmiyim senin için halay. :))
EEE HABER SÜPPER OLUNCA TELEFON BİLE ÇILDIRIR İŞTE BÖYLE:) tel çıldırmış aynı mesajı defalarca atmış. Silmedim de böle yaptım. :)
Amiiiiiin. Amiin .maşallah sübhanallahderin bir ohhhhh çekmişsindir eminim ŞUNUN ŞURASINDA OCAĞA NE KALDI BEN 2 KOYDURCAM GÖRÜRSÜNÜZ BAKKK SEN BENDEN ÖNCE KALICAN RABBİMİN İZNİYLE HADE AMİNNNNNNNNNNN
Süleyman beyle görüşmem süper geçti.
Rezervim süper miş. :) harika harika dedi durdu :))
Tüm sonuçlara göre sebebsiz infertilite sizinki dedi.inşallah güzel olur her şey.
Birdahaki görüşme yani tedavi başlangıcı ocak başı kısmetse. :)
35 den öncede 2 embriyo koyulması yasak dedi.
Ayy inşallah sen hamiş ol canım çekmezmiyim senin için halay. :))
Çok teşekkür ederim canım.cnm hayırlı olsun tedavin,
süleyman bey benım rezerv için de harika demişti, 17 yumurta toplandı 13ü döllendi,
senın daha iisi olsun cnm inşallah..
Allah sabırlar versin az zaman değil. Düşüğüne üzüldüm canım bu Morfoloji önemli sanırım bizimkide % 1 ve hateket az.çok şükür bende sorun yok.
Kötülemek gibi olmasın ama adetliyken yapılan usg muayenesinde adam eldiven değişmiyordu bişeyde söylenmiyor o doktora. Bide açıkcası gebesin onlara. Kadının birine bi bağırmıştı kadın rezil oldu. Neyse gardenella diye bi virüs. Bende bitmek bilmeyen bi akıntı öle böle değil.Özele gittim bende kültür aldılar hoop gardenella teşhisi. Doktor iyi uzatmadan gelmişsin dedi yoksa çook uzun sürerdi tedavin dedi. 6 ay kadar.Neyseki iki ayda temizlendi.rahmetli ablam var orda doğum yaptı benfe refakatçi kalmıştım bir mutfak vardı leşş. Ablam çıktı bir hafta sonra acile kaldırıldı. ( mikrop kapmış tetanoz olmuş 19 gün yoğun bakımda kaldı kurtaramadılar.
Ömrü o kadarmış. Mekanı cennet olur inşallah. Büyük Allah'ım inşallah şehitlik mertebesine almıştır canımızı. Lahusa öldü bide ablacım hafızdı.
Ablamın ölümünden sonra diğer ablalarım doğum yaptığında hiç sevinemedik.hep bi korku yaşadık.kızı 14 yaşına geldi aynı tip olarak annesi. :)
Benim için sabıkalı hastahane orası ama mecbur gittim oraya. Ama eskisi gibi değil dedi çevredekilerde öle gittim.
hepiniz için tek tek çekerim nolcakAma sizde bana sıra geldiğinde çekmezseniz vurarım :94:
Ben yazını yeni gördüm uzun bi süre şoka girdim eşimde anladı bişiye üzüldüğüme onada anlattım çok üzüldük(( mekani cenet olur inşallah kızınada allah uzun ömürler verir bahtı açık olur inşallah...
AMMİİİN AMİİN İNŞALLAH MEKANI CENNET OLSUN HUZUR İÇİNDE YATSIN.
saol canım inşallah annesi gibi temiz kalpli ve bahtı açık olur inşallah.
sen kendini üzme ama bu süreç bizim için çok önemli hep pozitif olmalıyız.
sorduğun konu hakkında maalesef bilgim yok. hiç tüp bebek denemedim.
geçmiş olsun sana canım.
Sen ne kadar iyi birisin bebişin olduğunda şanslı olacak çünkü iyi kalpli annesi var :)
Buarada cnm şimdiden hayırlı olsun süleyman beye gitmişsin herşey yolundaymış kocaman bi maşallahh :))) sorunsuz bi tedavin olur biran önce bebiş haberleri alırsın inşallahh ...
Sağol cnm çok şükür embriyolarda çözülmüş .. hastane hep beni arardı bu sefer eşimi aramışlar kaç tane embriyo koyacakalar onu soracaktım
AYY CANIM YA İÇİM ÇOK FENA OLDU (ANNESİ VAR) CÜMLESİ ÇOOK HOŞUMA GİTTİ.ağzından bal damlıyor maşallah.
AMİİİN AMİİİN. ALLAH hepimizinazarlardan korusun. yolumuz hep açık olsun. işlerimiz rast gitsin inşallah.
cumadan sonra Allah'ın izniyle 12 gün mü sayacaksın? ne mutlu sana.kaç tane bebiş koyulacak belli mi?bu kaçıncı denemen canım?
süpeer oluuur.Aminn cnm :) allahın izniyle anne olucaz cnm pozitif düşünelim pozitif olsun :))
Anne olduğumuzda bebeklerimizle ilgili sayfa açalım ne güzel olur :))
Cnm benim ilk olacak tüp bebek tedavisi sırasında sorun çıktı o yüzden dondurmak zorunda kaldık ..
Ben hala inanamıyorum taransfer gününe sanki yine sorun çıkacakmış gibi geliyor
Kaç tane koyulacak bilmiyorum sanırım birtanedir pazartesi kontrole gittiğimde iki istdiğimi söyledim hiç sıcak bakmadı bende ısrar etmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?