Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hepiniz için tek tek çekerim nolcak Ama sizde bana sıra geldiğinde çekmezseniz vurarım :94:

Süleyman beyle görüşmem süper geçti.
Rezervim süper miş. :) harika harika dedi durdu :))
Tüm sonuçlara göre sebebsiz infertilite sizinki dedi.inşallah güzel olur her şey.
Birdahaki görüşme yani tedavi başlangıcı ocak başı kısmetse. :)
35 den öncede 2 embriyo koyulması yasak dedi.
Ayy inşallah sen hamiş ol canım çekmezmiyim senin için halay. :))

maşallah sübhanallah derin bir ohhhhh çekmişsindir eminim ŞUNUN ŞURASINDA OCAĞA NE KALDI BEN 2 KOYDURCAM GÖRÜRSÜNÜZ BAKKK SEN BENDEN ÖNCE KALICAN RABBİMİN İZNİYLE HADE AMİNNNNNNNNNNN

maşallah sübhanallah derin bir ohhhhh çekmişsindir eminim ŞUNUN ŞURASINDA OCAĞA NE KALDI BEN 2 KOYDURCAM GÖRÜRSÜNÜZ BAKKK SEN BENDEN ÖNCE KALICAN RABBİMİN İZNİYLE HADE AMİNNNNNNNNNNN
Amiiiiiin. Amiin .
Niye öyle dedin seninki ne zaman?!
Aynen canım bi rahatladım. Çok heyecanlıydım arada kekeledim bile. ) çok abarttım ama napim içimden gelen buydu. :) rüyamıda anlattım. Dedim iki üç olmaz mı. :)) )

cnm hayırlı olsun tedavin,
süleyman bey benım rezerv için de harika demişti, 17 yumurta toplandı 13ü döllendi,bizim de sebepsiz inf.
senın daha iisi olsun cnm inşallah..

Son düzenleme:
cnm hayırlı olsun tedavin,
süleyman bey benım rezerv için de harika demişti, 17 yumurta toplandı 13ü döllendi,
senın daha iisi olsun cnm inşallah..
Çok teşekkür ederim canım.
Aman aman süper inşallah canim.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün. :)
Off ya bu telden o güzel ifadeleri koyamıyorum.

Kızlar telefondan yazıyorum inşallah yanlış yazmam:)
Benim bi sıkıntım var vajinal jel denilen şey bende sanırım yanetki yaptı mantar gibi bişi oldu anlamadım affedersiniz peynir kesiği gibi bişi oldu mantar olunca öyle oluyor da... normalmidir acaba ? Daha önceden Aynı sorunu yaşayan var mı ?

Ben yazını yeni gördüm uzun bi süre şoka girdim eşimde anladı bişiye üzüldüğüme onada anlattım çok üzüldük (( mekani cenet olur inşallah kızınada allah uzun ömürler verir bahtı açık olur inşallah...

AMMİİİN AMİİN İNŞALLAH MEKANI CENNET OLSUN HUZUR İÇİNDE YATSIN.
saol canım inşallah annesi gibi temiz kalpli ve bahtı açık olur inşallah.
sen kendini üzme ama bu süreç bizim için çok önemli hep pozitif olmalıyız.
sorduğun konu hakkında maalesef bilgim yok. hiç tüp bebek denemedim.
geçmiş olsun sana canım.

Sen ne kadar iyi birisin bebişin olduğunda şanslı olacak çünkü iyi kalpli annesi var :)

Buarada cnm şimdiden hayırlı olsun süleyman beye gitmişsin herşey yolundaymış kocaman bi maşallahh :))) sorunsuz bi tedavin olur biran önce bebiş haberleri alırsın inşallahh ...

Son düzenleme:

AYY CANIM YA İÇİM ÇOK FENA OLDU (ANNESİ VAR) CÜMLESİ ÇOOK HOŞUMA GİTTİ. ağzından bal damlıyor maşallah.
AMİİİN AMİİİN. ALLAH hepimizi nazarlardan korusun. yolumuz hep açık olsun. işlerimiz rast gitsin inşallah.

Sağol cnm çok şükür embriyolarda çözülmüş .. hastane hep beni arardı bu sefer eşimi aramışlar kaç tane embriyo koyacakalar onu soracaktım

cumadan sonra Allah'ın izniyle 12 gün mü sayacaksın? ne mutlu sana. kaç tane bebiş koyulacak belli mi?bu kaçıncı denemen canım?

Aminn cnm :) allahın izniyle anne olucaz cnm pozitif düşünelim pozitif olsun :))
Anne olduğumuzda bebeklerimizle ilgili sayfa açalım ne güzel olur :))

Son düzenleme:
cumadan sonra Allah'ın izniyle 12 gün mü sayacaksın? ne mutlu sana. kaç tane bebiş koyulacak belli mi?bu kaçıncı denemen canım?

Cnm benim ilk olacak tüp bebek tedavisi sırasında sorun çıktı o yüzden dondurmak zorunda kaldık ..
Ben hala inanamıyorum taransfer gününe sanki yine sorun çıkacakmış gibi geliyor
Kaç tane koyulacak bilmiyorum sanırım birtanedir pazartesi kontrole gittiğimde iki istdiğimi söyledim hiç sıcak bakmadı bende ısrar etmedim :)

negatif düşünmek yok. ALLAH'ın izniyle hiç bir aksilik olmadan transferin olacak. bi bakmışsın doktor sürpriz yapmış iki tane koymuş.
bende bugün Süleyman beye söyledim iki üç fark etmez dedim. senin doktorun kim canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…