negatif düşünmek yok.ALLAH'ın izniyle hiç bir aksilik olmadan transferin olacak. bi bakmışsın doktor sürpriz yapmış iki tane koymuş.
bende bugün Süleyman beye söyledim iki üç fark etmez dedim.senin doktorun kim canım?
hahaha çok güldüm ya doğru diyorsun cnm negatif düşünmek yok :)) az önce pozitif düşünelim pozitif olsun yazdım şimdi ise negatif düşünmeye başladım :))
doktorumuz aynı cnm çok şeker biri dimi ben çok memnunum doktorumdan inşallah bi mucize olurda ik tane koyulur benim hep hayalimdi ikiz bebek :)
evet çok şeker. Tüm ekibin yüzünde güller açıyor. Keyifsiz gitsen oraya keyfin yerinde dönersin.Merkez harika sonuçta harika olur inşallah.
Maşallah diyelimde nazar değmesin ben süleyman beye de demiştim "sizinle ilgili hiç kötü yorum görmedim " diye o da demiştiki keşke olsa nazar değecek demişti :))
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
BENDE SÖYLEDİM SİZİ KADINLAR KULÜBÜ SAYESİNDE BULDUM DEDİM.
MAŞAALLAH,SUBHANALLAH,BAREKALLAH,ELHAMDULİLLAH
Öyle güzel işler eylersin ki,
Ne kadar düşünsem hikmetine aklım ermez.
Sana hayranlığımı Senin öğrettiğin sözle ifade ediyorum;
MAŞAALLAH
Ölesine çok güzellikler yaratırsın ki,
hayranlığım Senin methine yetmez.
Seni,Senin öğrettiğin gibi övüyorum;
SUBHANALLAH
Öyle hoş lutuflarda bulunursun ki,
Ne kadar minnettar kalsam lutfuna denk gelmez.
Sana,Senin öğrettiğin sözle minnetimi ifade ediyoum;
BAREKALLAH
Öyle bol nimetler verirsin ki,
Şükrüm SANA teşeküre yetmez.
Sana Senin öğrettiğin gibi hamd ediyorum;
ELHAMDULİLLAH
offfffffff harika yazmışsın cnm resmen büyülendim ben bu yazdığın yazıyı ara da okurum şifa niyetine parmakların dert görmesin fıstık
Sual: Evlenmek isteyen, çocuğu olmayan, bir hastalığı olan, evinde geçimi olmayan veya imtihana girmek isteyen yahut iş arayan kimse, muradının hâsıl olması için ne yapmalıdır?
CEVAP
İnsan, bir işin neticesinin iyi mi, kötü mü olacağını bilemez. Muhakkak şu işim olsun diye ısrar etmemeli, (Hayırlıysa olsun) demeli. Kuran-ı kerim ve dua, şartları gözetilerek okunursa, fayda verir. Okuyanın ve hastanın buna inanması gerekir. Kuran-ı kerimin her harfi şifadır, dileklere devadır. Allahü teâlâ, (Kuran-ı kerim, müminler için şifa ve rahmettir) buyuruyor. Çocuğu olmayan, evlenmek isteyen veya herhangi bir dileği olan şunları yapmalıdır:
1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okudu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikâyette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kuran-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu.
Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullarla yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 1012
canım kısaca söylemek istersen EstagfirullahCnm duayıda kopyalayıp yapıştıra bilirmisin internetten baktım değişik dualar çıktı 700 kere okumak isterim
canım kısaca söylemek istersen Estagfirullah
İstigfar duâsı
Hadis-i şerifte, Her namazdan sonra, üç kere Estagfîrullahel'azîm ellezî lâ ilâhe illâ huv el-hayyel-kayyûme ve etebü ileyh (57) okuyanın bütün günahları affolur buyuruldu.
Hadis-i şerifte, İstigfâra devam edeni, çok okuyanı, Allahü teâlâ, derdlerden, sıkıntılardan kurtarır. Onu, hiç ummadığı yerden rızıklandırır buyuruldu.
Derdlerin, belâların gitmesi için, istigfâr okumak çok faydalıdır.
İstigfârlardan meşhûr olanı, Peygamberimizin bildirdiği, Estagfirullahellezî lâ ilâhe illâ hüverrahmanirrahîm el-hayy-ül-kayyûmüllezî la-yemûtü ve etûbü ileyh Rabbigfir lî (6) istigfarıdır.
Bu istigfarı yirmibeş kere okursa, odasında, âilesinde, evinde ve şehrinde hiç kaza, belâ olmaz. Bunu her sabah ve akşam okumalıdır. Âlimlerin çoğu, talebelerine ve evlatlarına bunu okumalarını tavsiye etmişlerdir. Çok faydasını görmüşlerdir.
Günde en az yüz defa, Estagfirullâhelazîm... söylemek çok faydalıdır.
Her zaman ve her yerde ve namazlardan sonra ve yatarken, manâlarını düşünerek, çok Estagfirullah min külli mâ kerihallah veyâ kısaca Estagfirullah demelidir.
Çok sağol cnm ben uzun olanı allahın izniyle 700 defa okumaya çalışıcam sabah namazında okumaya başlarım öğlende namazımı kılıp okumaya devam ederim şimdi yatıncada estağfirullah derim uyuyuyana kadar :)
Çok sevaba girdin cnm allah razı olsun
ne demek canım. burada hep birbirimizin yardımına ihtiyacı var. hep birbirimize destek olmalıyız.
ufacık işe yarasam ne mutlu bana.
Canım benim ufacık değil baya yardımcı oldun :)) ben kısaca 700 defa estağfirullah desemde oluyordu dimi son sorum :)))
öyle yazıyor canım. en makbulü peygamber efendimizin söylediği şekilde olabilir tabi. BÜYÜK ALLAH'IM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH CANIM.
amin cnm aminnnn
doğru diyorsun cnm en iyisi uzun olan...
Eşim koltukta uyuya kaldı yerine yatırim :)) allahrahatlık versin cnm
Amin cnm aminnnn
Doğru diyorsun cnm en iyisi uzun olan...
Eşim koltukta uyuya kaldı yerine yatırim :)) Allahrahatlık versin cnm
Gunaydin canim eski sayfalarda jelden mantar dum peynir kesigi gibi demissin bence mantar drgil o jelin geri geliyodur bana da oyle oluyodu kirli beyaz renkte putur putur biseyler genelde oluyo
Istersen ara sor umut'u buyuk ihtimalle jelden derler gibi geliyo bana senden de allah razi olsunGünaydın güzel anne :)
İlk gün çok geldi sonra senin yazdığın gibi pütür pütür gelmeye başladı çok şükür sende de olduysa korkmama gerek yok nerdeyse doktora gidecektim hatta bugün gitsem mi diye düşündüm sende yazınca içim bi kez daha rahatladı allah razı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?