Kızlar ben yine bişi sorucam :))
Benim cuma günü transferim olacak dediler ne arayan oldu ne soran bende bugün aradım hemşire saat veremiyoruz dedi sizede öyle dediler mi ? Ben biraz korkmaya başladım aradıkları zaman ya yetişemezsem istanbulun trafiğine güven olunmaz
Transfer olan arkadaşlarım sizi ne zaman aramışlardı ? Şuan korku, endişe hepsini yaşıyorum:))
Benim cuma günü transferim olacak dediler ne arayan oldu ne soran bende bugün aradım hemşire saat veremiyoruz dedi sizede öyle dediler mi ? Ben biraz korkmaya başladım aradıkları zaman ya yetişemezsem istanbulun trafiğine güven olunmaz
Transfer olan arkadaşlarım sizi ne zaman aramışlardı ? Şuan korku, endişe hepsini yaşıyorum:))
Anaaam beklerken heyecandan ölürüm ben olsam ara sor canim nasil saat veremiyolarmis :))Sağolun kızlar cevaplarınız için :)
Heycanla beklicem aramalarını yada ben sabahtan giderim ben ordayken ararlar :)) o zamanda eşime derim gel diye nasıl plan ama :)))
benim tedavim nisanı bulur canımAmiiiiiin. Amiin .
Niye öyle dedin seninki ne zaman?!
Aynen canım bi rahatladım. Çok heyecanlıydım arada kekeledim bile.) çok abarttım ama napim içimden gelen buydu. :) rüyamıda anlattım. Dedim iki üç olmaz mı. :)) )
günü geldiğinde hatırlatırım bak horonuSen pozitif haberini al cnm ben horon bile teperim :)) gerçi bilmiyorum ama olsun zıplamasyon bişiler yaparım:)
planına bayıldımSağolun kızlar cevaplarınız için :)
Heycanla beklicem aramalarını yada ben sabahtan giderim ben ordayken ararlar :)) o zamanda eşime derim gel diye nasıl plan ama :)))
Anaaam beklerken heyecandan ölürüm ben olsam ara sor canim nasil saat veremiyolarmis :))
Genelde transferi öğleden sonra yapıyorlar sabah saati ararlar hic aksilik olmaz merak etme yetisirsin boşuna erken gidip strese girme zaten bekletiyorlar oradada idrara sıkısik vaziyette..
günü geldiğinde hatırlatırım bak horonuhamiş kalsan buraya da uğrıcaksın ona göre
Ohhh gece iyi kaynatmışsınız,kıskandım vallla
benim tedavim nisanı bulur canımciddi ciddi rüyanı anlattın mı
sen inşallah hayırlısıyla kal da varsın bıkalım be gülümhatırlat cnm ben şimdiden öğrenmeye başlim :)))
söz cnm allahın izniyle hamile kalim bıkacaksınız benden :))
birazcık mı?he valla kaynattık birazcık :))) ama inan gözlerim seni aradı gelirsin diye düşündüm ama gelmedinnnnnnnnnnnn
evet canım çok var tedaviye ama olsun, sıkıntı yok sizlerle zaman çok güzel geçiyooo çok varmış tedavine. Boşver dinlen dinç başlarsın.
He özet olarak anlattım güldü. Zaten bi heyecanlıydım. :)
evet dün baya kaynattık sen yoktun piyasada. :)
ne kusuru canım yaaa çok üzüldüm,kısmet değilmiş allah sabır versin,peki ne yapmayı düşünüyorsun?merhaba kizlar, kusura bakmayin anca girebildim. Sonucumuz malesef negatifhayirlisi hakkimizda, kismet degilmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?