Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

cnm benı bi gün öncesinden aramışlardı, gerçi olması gerekenden 2 saat sonra işlem oldu ama
benı embriyolog aramıştı hatta, oya hnm.

Valla saat vermislerdi bize ama biz sakaryadan gelecektik mecburen saat vermislerdir belkide sen istanbuldasin ya ondandir didem hemsireyi iste telefona ona sor ben oyle yapiyorum bisey soracagim zaman

Sağolun kızlar cevaplarınız için :)
Heycanla beklicem aramalarını yada ben sabahtan giderim ben ordayken ararlar :)) o zamanda eşime derim gel diye nasıl plan ama :)))

Sağolun kızlar cevaplarınız için :)
Heycanla beklicem aramalarını yada ben sabahtan giderim ben ordayken ararlar :)) o zamanda eşime derim gel diye nasıl plan ama :)))
Anaaam beklerken heyecandan ölürüm ben olsam ara sor canim nasil saat veremiyolarmis :))

Genelde transferi öğleden sonra yapıyorlar sabah saati ararlar hic aksilik olmaz merak etme yetisirsin boşuna erken gidip strese girme zaten bekletiyorlar oradada idrara sıkısik vaziyette..

Anaaam beklerken heyecandan ölürüm ben olsam ara sor canim nasil saat veremiyolarmis :))

Aradım cnm eşim çalışıyor işten çıkması beni alması uzun süre bilir dedim yetişemeye biliriz dedim yinede kimse bana saat vermedi ( bende kendimi temizliğe verdim sabahtan beri elimde bez evin içinde dolanıp durdum daha yeni oturdum :)

Son düzenleme:
Genelde transferi öğleden sonra yapıyorlar sabah saati ararlar hic aksilik olmaz merak etme yetisirsin boşuna erken gidip strese girme zaten bekletiyorlar oradada idrara sıkısik vaziyette..

Doğru diyorsun cnm daha çok strese girerim en iyisi beklemek ...
Açmı gidiliyor eğer öyle bişi olsaydı söylerlerdi sanırım buarada soruma cvp verdiğin için sağol cnm

oo çok varmış tedavine. Boşver dinlen dinç başlarsın.
He özet olarak anlattım güldü. Zaten bi heyecanlıydım. :)
evet dün baya kaynattık sen yoktun piyasada. :)
evet canım çok var tedaviye ama olsun, sıkıntı yok sizlerle zaman çok güzel geçiyo Daktır güldü demek heee Ayıb etmiş,bak bak bak Cupcakelove biraz, sen çok kaynattık demişsin,hımmmm çelişkili ifadeler

Merhaba kizlar, kusura bakmayin anca girebildim. Sonucumuz malesef negatif hayirlisi hakkimizda, Kismet degilmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…