- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Merhaba kizlar, kusura bakmayin anca girebildim. Sonucumuz malesef negatifhayirlisi hakkimizda, Kismet degilmis...
evet canım çok var tedaviye ama olsun, sıkıntı yok sizlerle zaman çok güzel geçiyoDaktır güldü demek heee Ayıb etmiş,bak bak bak Cupcakelove biraz, sen çok kaynattık demişsin,hımmmm çelişkili ifadeler
valla doru kk olmasaydı ne yapardık,çatlardık heraldeteşekkür ederiz efem.
Bu kk olmasa ne yapardık bilmem.:18:
Bizde senin günlerini heyecanla sayıcaz cancan
Bende öyle bir heyecan vardı ki adam anladı zaten. O pozitif şeyler söyleyip samimi davrandıkca heyecanım azaldı.
Memure hanım cupcakelove doğru demiş azıcığın biraz fazlası.Kıymayın bize
:118::118::118::118: Süper kızlar
valla doru kk olmasaydı ne yapardık,çatlardık heraldeAhh canım yaa o güzel günler bi gelse Gelse de bebişlerimizden bahsetseydik bol bol,alacağımız kilo ve kıyafetleri
canım benim yaa ne güzel şeyler yazmışsın,allah razı olsun senden, derdime derman oluyorsun,rabbim sana mis kokulu eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar versin,çok mükemmel bi anne olacaksın bundan hiç şüphem yok(bu arada adım çiğdem benim)o günler tez zamanda gelecek inşallah tatlım.sabırla bekleyeceğiz.
Hamiş olunca yeni bir konu çıkacak karşımıza. Ay şuramda şu var buramda bu var. Ay kız çok çatlağım oldu ne marka krem sürsem falan dicez inşallah.
Ooo zaten bebişler bi gelsin onlar için yeni konular çıkacak.
Ve bu aldığımız kiloları nasıl vericez dicez.
Allah'ım yarabbim bebişler bi gelse neler olacak neler. Zil takıp oynayacağız inşallah.
Hayırlı,sağlıklı evlatlar gelsin bize inşallah.
canım benim yaa ne güzel şeyler yazmışsın,allah razı olsun senden, derdime derman oluyorsun,rabbim sana mis kokulu eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar versin,çok mükemmel bi anne olacaksın bundan hiç şüphem yok(bu arada adım çiğdem benim)
aynen canım da zaten yazdıklarını uygulayabilsek sorun olmıcak kiamin amin amin amin amin canım cümlemize allah nasib etsin inşallah.
Rica ederim canımcım.
Bizim yani kk üyelerinin görevi bir birini motive etmek.
Bu bizim yaşadığımız süreç hiiiiç mi hiiiç kolay değil. Büyük allah'ım bizim yardımcımız olsun. Bize boolca sabır versin.iiiinşallahhh.
Bu tedavi süreçlerinde öyle bir yerdeyiz ki ne çok stres yapıcaz,ne çok umutlanıcaz,ne çok karamsar olucaz, nede herşeyden çok emin olucaz. Maalesef sonucu alana kadar araf da durmalıyız. Umutlu olup beklemeliyiz olmadığındada yıkılmamalıyız.
Benim şu dünyada sahip olmak istediğim tek şey sağlıklı hayırlı evlat.
Benim mesleğim çocuklar üzerineydi dadıyımdım. Kendimi bildim bileli kucağımda çocuk var.
çocuklara olan sevgimi anlatmam mümkün olmaz.
Yerim ben onları.
Ya şu vodafon reklamını gördün mü? Bayılıyorum o reklama. Bebek bi dudak büküyo bi gülüyo kıyamam ona ben.çok tatlı maşallah.
aynen canım da zaten yazdıklarını uygulayabilsek sorun olmıcak kiMesleğin çok güzelmiş,o reklama bitiom ben,canm benim bilgsyarın şarjı bitio kapanmak üzere,yarın görüşürüz inş,allaha emanet ol
Uzulme dicem ama bosuna demis olucam ki duyunca ben de uzuldum senin uzulmen cok normal.zamani gelmemis demekki canim Allah tez zamanda gonlundekini versin.Merhaba kizlar, kusura bakmayin anca girebildim. Sonucumuz malesef negatifhayirlisi hakkimizda, Kismet degilmis...
Merhaba kizlar, kusura bakmayin anca girebildim. Sonucumuz malesef negatifhayirlisi hakkimizda, Kismet degilmis...
Derinsuuu naptin canim bi gelisme varmi bisey hissediyomusun.nesliis uzdu bizi insallah sen sevindirirsin canim
Ne arayan var ne soran acaba açmı gidiliyor ilacımı içicem mi jeli yapmam mı gerekiyor kimse bilgilendirmiyor((
Benimde kimyasalda belirtim vardi ama tup bebekte hic gebelik olusmadigi icin bilmiyorum nasil belirti olur bilsem yardimci olmak isterim.Allahim insallah pozitif olsuncnm bugun 8. günüm. daha hiç test yapmadım ne idrar ne kan.
akşam hassas testlerden yaparım heralde ama hiç bir şey hissetmiyorum
benım kendiliğinden oluşan bi gebeliğim olmuştu ama kimyasal gebelik. o zaman bariz 2 belirtim vardı şimdi de aynılarını bekledim ama yok maalesef
Benimde kimyasalda belirtim vardi ama tup bebekte hic gebelik olusmadigi icin bilmiyorum nasil belirti olur bilsem yardimci olmak isterim.Allahim insallah pozitif olsun
merhaba kizlar, kusura bakmayin anca girebildim. Sonucumuz malesef negatifhayirlisi hakkimizda, kismet degilmis...
Ne arayan var ne soran acaba açmı gidiliyor ilacımı içicem mi jeli yapmam mı gerekiyor kimse bilgilendirmiyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?