- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Derinsuuu naptin canim bi gelisme varmi bisey hissediyomusun.nesliis uzdu bizi insallah sen sevindirirsin canim
cnm denemeye devam.. en sonunda yakalıcaksın bebişi
Çok merak ediyorum transferden sonra ne kadar yatıp dinlenmemizi öneriyor doktor???
Insallah sagol canim tamda mubarek saatte dua etmissin bize insallah kabul olur:)) Rabbim isteyen herkese anne olmayi nasip etsin amiiinKızlar çok az kaldı. :) inşallah yakında güzel haberlerinizi alıcaz. Kırklarınız karışıcak inşallah. Birlikte göbiş yarıştırırsınız artık. :) :)
Kızlar çok az kaldı. :) inşallah yakında güzel haberlerinizi alıcaz. Kırklarınız karışıcak inşallah. Birlikte göbiş yarıştırırsınız artık. :) :)
Insallah sagol canim tamda mubarek saatte dua etmissin bize insallah kabul olur:)) Rabbim isteyen herkese anne olmayi nasip etsin amiiin
Kaybolmam ben.ama benim daha var transfere hayirlisiyla bi olsaydi beklemekten strese girdimAmiiiiiin canım dualarımız kabul olsun.
Sonucu öğrenince kaybolmayın ama :)
inşallah cnm benım, hepimizinki aynı zamanlarda olur inşallah ne güzel söylemişsin
Merhaba kizlar, kusura bakmayin anca girebildim. Sonucumuz malesef negatifhayirlisi hakkimizda, Kismet degilmis...
ne kusuru canım yaaa çok üzüldüm,kısmet değilmiş allah sabır versin,peki ne yapmayı düşünüyorsun?
kısmet tatlım daha zamanı gelmemiş canım.üzülmek yok. daha bebişin gelmesi için vakit var demektir. ALLAH gönlüne göre olanı tez zamanda hayırlısıyla versin canım. sabırla bekliyoruz. sağlıklı hayırlı bebeklerin olsun inşallah. üzülmek yokkkk
Uzulme dicem ama bosuna demis olucam ki duyunca ben de uzuldum senin uzulmen cok normal.zamani gelmemis demekki canim Allah tez zamanda gonlundekini versin.
cnm denemeye devam.. en sonunda yakalıcaksın bebişi
Ne arayan var ne soran acaba açmı gidiliyor ilacımı içicem mi jeli yapmam mı gerekiyor kimse bilgilendirmiyor((
Allahım tez zamanda sana bebiş nasip ederde çektiğin üzüntüleri sıkıntıları unuttursun
Dua edicez sana herkeze bak göreceksin allahın izniyle olacak cnm
canım üzülme allah hayırlısını versin en kısa zamanda hepimiz anne olalım inşallah
Meraba canim bende araniza yeni katildim cok gecmis olsun bende negatifimi yeni ogrendim o yuzden yazmak istedim sabretmekten Allaha guvenmekten baska caremiz yok ins rabbim isteyen herkese verir
Çok merak ediyorum transferden sonra ne kadar yatıp dinlenmemizi öneriyor doktor???
canim ac olman gerekmiyor, Jeli de sonradan yap bi sIkinti olmaz. Rahat ol :)
kizlar cok cok sagolun, uzulmemek tabi elde degil, tedavi icin sürekli türkiyeye gelmemiz gerekiyor oda yipratiyor. Ama Rabbim hayirlisini nasib etsin napalim imtihanimiz. Bu sefer zaten pek ümidim yoktu Allah icimi biliyor, hersey tuhafti.. Önümüzdeki bakicaz bebis hayallerimize devam
Nasılsın canım. Çok heyecanlısındır sen şimdi. :) aman inşallah hayırlısıyla gir bebişini yerleştir gel. :))
BÜYÜK ALLAH'IM SENİN BUKEZ Anne olmanı nasib eder inşallah. Bekliyoruz heyecanla
Merhabamerhaba :)
ben ilk tüp bebek deneyimimde bebekler konulduktan sonra yattım 2 saat merkezde sonra annemlere geldim ve ilk 5 gün çok önemli
Cnm trasfer olduktan sonra yazını okudum ama cvp yazamadım eşim telefonu yasakladı zararlı diye o kadar çok mutlu ettin ki beni anlatamam mübarek günde bana da dua ettin allah senden razı olsun canımsın
cnm nasılsın merak ettim seni transferin nasıl geçti benim 3. günüm merakla bekliyorum
Çok şükür iyi geçti cnm ilk başta korktum acıyacak sandım ama korkulacak bişi yokmuş:)
Cnm sen çalışıyorsun sanırım gelmiyorsun pek buraya inan bende merak ettim seni sanırım 15 aralıkta kan testi yaptırıcan ?
Kaç tane transfer yapıldı cnm sana ?
Ayyy nedemek canım. Hadi gözün aydın. Kaçtane bebiş koydular ?
Nasılsın nasıl geçti. Anlat. Napıyosun şimdi? Evdemisin nerdesin?
korkulacak hiç bişiy yok cnm bebeğin seninle :))
parazatesiye kadar izinliyim cnm 1 tane transfer oldu eşim izin vermiyor nete girmeme evde yokken açtımevet 15 aralıkta test yaptırıcam tabi o güne kadar dayanabilirsem evde vakit geçirmek çok zor ağrı sızı olamyınca sürekli yatmak zor geliyor yarında itibaren dışarıda yürüyüş yapıcam .
sen neler yapıyosun evdemisin şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?