Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Derinsuuu naptin canim bi gelisme varmi bisey hissediyomusun.nesliis uzdu bizi insallah sen sevindirirsin canim

cnm denemeye devam.. en sonunda yakalıcaksın bebişi

Kızlar çok az kaldı. :) inşallah yakında güzel haberlerinizi alıcaz. Kırklarınız karışıcak inşallah. Birlikte göbiş yarıştırırsınız artık. :) :)

Çok merak ediyorum transferden sonra ne kadar yatıp dinlenmemizi öneriyor doktor???

transfer sonrasında 1 saat kalkmadan dinlenmek lazımmış cnm da sonrası için günlük hayata devam diyor doktorlar.
ama sen yine de 5 gün evden çıkma yat dinlen bence.

Kızlar çok az kaldı. :) inşallah yakında güzel haberlerinizi alıcaz. Kırklarınız karışıcak inşallah. Birlikte göbiş yarıştırırsınız artık. :) :)
Insallah sagol canim tamda mubarek saatte dua etmissin bize insallah kabul olur:)) Rabbim isteyen herkese anne olmayi nasip etsin amiiin

inşallah cnm benım, hepimizinki aynı zamanlarda olur inşallah ne güzel söylemişsin

inşallah cnm benım, hepimizinki aynı zamanlarda olur inşallah ne güzel söylemişsin

Amiiiiiin amin canım bizimkiler sizden 1 bilemedin 2 ay küçük olacak. :)))
Kayınvalidem gel bize yat 15 gün dedi .ne kadar kafa dengim olsada kayınvalidem sıkılırım 2 hafta. Hiç iş yapmamak falan diyorlar birtek wc için kalkılmalı diye duydum. Ama hiç benlik değil. Ben oturduğum yerde sabit duramam on kere kalkar mutfak ora bura gezerim. :) senin dediğin gibi 5 günse iyi :)))

Merhaba kizlar, kusura bakmayin anca girebildim. Sonucumuz malesef negatif hayirlisi hakkimizda, Kismet degilmis...

Meraba canim bende araniza yeni katildim cok gecmis olsun bende negatifimi yeni ogrendim o yuzden yazmak istedim sabretmekten Allaha guvenmekten baska caremiz yok ins rabbim isteyen herkese verir

ne kusuru canım yaaa çok üzüldüm,kısmet değilmiş allah sabır versin,peki ne yapmayı düşünüyorsun?

Uzulme dicem ama bosuna demis olucam ki duyunca ben de uzuldum senin uzulmen cok normal.zamani gelmemis demekki canim Allah tez zamanda gonlundekini versin.

cnm denemeye devam.. en sonunda yakalıcaksın bebişi

Ne arayan var ne soran acaba açmı gidiliyor ilacımı içicem mi jeli yapmam mı gerekiyor kimse bilgilendirmiyor ((

canim ac olman gerekmiyor, Jeli de sonradan yap bi sIkinti olmaz. Rahat ol :)

Allahım tez zamanda sana bebiş nasip ederde çektiğin üzüntüleri sıkıntıları unuttursun
Dua edicez sana herkeze bak göreceksin allahın izniyle olacak cnm

canım üzülme allah hayırlısını versin en kısa zamanda hepimiz anne olalım inşallah

Meraba canim bende araniza yeni katildim cok gecmis olsun bende negatifimi yeni ogrendim o yuzden yazmak istedim sabretmekten Allaha guvenmekten baska caremiz yok ins rabbim isteyen herkese verir

kizlar cok cok sagolun, uzulmemek tabi elde degil, tedavi icin sürekli türkiyeye gelmemiz gerekiyor oda yipratiyor. Ama Rabbim hayirlisini nasib etsin napalim imtihanimiz. Bu sefer zaten pek ümidim yoktu Allah icimi biliyor, hersey tuhafti.. Önümüzdeki bakicaz bebis hayallerimize devam

Büyük Allah'ım yüzümüzü güldürecek inşallah... :)Pozitif olmak lazım ama oda zor tabi ama napalım mecbur.Canım hep umutlu olucaz.

UMUTLUYUZ :) MUTLUYUZ :))

Nasılsın canım. Çok heyecanlısındır sen şimdi. :) aman inşallah hayırlısıyla gir bebişini yerleştir gel. :))
BÜYÜK ALLAH'IM SENİN BUKEZ Anne olmanı nasib eder inşallah. Bekliyoruz heyecanla

Cnm trasfer olduktan sonra yazını okudum ama cvp yazamadım eşim telefonu yasakladı zararlı diye o kadar çok mutlu ettin ki beni anlatamam mübarek günde bana da dua ettin allah senden razı olsun canımsın

merhaba :)

ben ilk tüp bebek deneyimimde bebekler konulduktan sonra yattım 2 saat merkezde sonra annemlere geldim ve ilk 5 gün çok önemli
Merhaba
Teşekkürler bilgi için.
15 gün diye tırsıyordum 5 günse bişi değil. 5 günü annemde geçiririm. Sonra ki günlerde tutana kadar yemek ve toparlamadan başka bişi yapmam. Sanırım sıkıntı olmaz. :))

Cnm trasfer olduktan sonra yazını okudum ama cvp yazamadım eşim telefonu yasakladı zararlı diye o kadar çok mutlu ettin ki beni anlatamam mübarek günde bana da dua ettin allah senden razı olsun canımsın

Ayyy nedemek canım. Hadi gözün aydın. Kaçtane bebiş koydular ?
Nasılsın nasıl geçti. Anlat. Napıyosun şimdi? Evdemisin nerdesin?

cnm nasılsın merak ettim seni transferin nasıl geçti benim 3. günüm merakla bekliyorum

Çok şükür iyi geçti cnm ilk başta korktum acıyacak sandım ama korkulacak bişi yokmuş:)
Cnm sen çalışıyorsun sanırım gelmiyorsun pek buraya inan bende merak ettim seni sanırım 15 aralıkta kan testi yaptırıcan ?
Kaç tane transfer yapıldı cnm sana ?

korkulacak hiç bişiy yok cnm bebeğin seninle :))
parazatesiye kadar izinliyim cnm 1 tane transfer oldu eşim izin vermiyor nete girmeme evde yokken açtım evet 15 aralıkta test yaptırıcam tabi o güne kadar dayanabilirsem evde vakit geçirmek çok zor ağrı sızı olamyınca sürekli yatmak zor geliyor yarında itibaren dışarıda yürüyüş yapıcam .
sen neler yapıyosun evdemisin şimdi

Ayyy nedemek canım. Hadi gözün aydın. Kaçtane bebiş koydular ?
Nasılsın nasıl geçti. Anlat. Napıyosun şimdi? Evdemisin nerdesin?

Cnm 1 tane transfer yapıldı çok kısa sürüyor sonra yatırdılar 45 dakka yattım önceden su içmek gerekiyormuş sıkışık olmak lazımmış 45 dakka zor dayandım kendimi lavaboya attım hemen :)). Eve geldim yemek yedim şimdi yatıyorum ama hemşire çok yatma dedi arada kalk dolaş dedi dışarı çık dedi yine içtiğim hapları jelleri kullanıcam ayrıca bi iğne verdi o da pıhtıyla ilgili bende pıhtı sorunuda var hakkımızda hayırlısı cnm hepimiz iyi sonuçlar alırız inşallah

Evdeyim cnm bana hergün hareket et dedi bütün gün yatma demişti acaba bende pıhtı var ondan mı ?
Buarada bende eşimden gizli giriyorum banada yasak telefon tehlikeli dedi :)
Kaç dakka yürüyüş yapacaksın cnm 15 dakka demişlerdi bana sanada göbekten iğne verdiler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…