Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Insallah canım hayırlısıyla geçer günlerin. Güzel haberlerini bekliyorum.
:)
İllaki öle yatmak gerekmiyor yani. Kendine dikkat et fazla yorulma. Bebişin sımsıkı tutunsun sana. Geçmiş olsun.

Insallah canım hayırlısıyla geçer günlerin. Güzel haberlerini bekliyorum.
:)
İllaki öle yatmak gerekmiyor yani. Kendine dikkat et fazla yorulma. Bebişin sımsıkı tutunsun sana. Geçmiş olsun.

Allah razı olsun cnm siz olmasanız ben napardım eşimin tarafından benim tarafımdan kimse bilmiyor derdimi sıkıntımı heycanımı burda paylaşıyorum iyiki varsınız :)

Allah razı olsun cnm siz olmasanız ben napardım eşimin tarafından benim tarafımdan kimse bilmiyor derdimi sıkıntımı heycanımı burda paylaşıyorum iyiki varsınız :)

Birbirimize destek olmalıyız tabiki canım. Yakınlarımız bizi bilselerde anlamaz. Ancak bizim gibi çekenler bizi anlar. Neden kimse bilmiyor?

ben evde15 dk jelden sonra yürüyorum 3 gün sonra 45 dediler cnm iğnede verdiler göbekten evde sürekli dolaşmıyorum ara ara yürüyorum biraz sürekli yatmak dolaşımı etkiler o yüzden yürüyüş yapmamız gerekiyor cnm

Doğru diyorsun cnm arada yürümek gerekiyor inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz ...

Kimsenin bana üzülmesini acımasını istemedim bide akıl veren çok olur diye söylemedik cnm

bizde kimseye söylemedik cnm iş yerinede ameliyat olucam dedim böylesi daha iyi hem soru soranda yok merak edende kafam rahat stressiz olmak lazım birde ben hamile kalırsm da kalp atışlarını duyana kadar sölemicem nazar değer belli olmaz

Kimsenin bana üzülmesini acımasını istemedim bide akıl veren çok olur diye söylemedik cnm

Hıım hiç olmadı bu dediğin şimdi. kimse ne sana nede bize acıyamaz. Acınacak bi durumdamıyız kızzzz. Anam ağlıcam şimdi :) şaka ağlamam. Benim aklım bana yeter dersin olur biter. :) yaa bilgisayar eşimde akşam gelecek bi gelsi sana ne ifadeler atıcam. Hıım diye parmak sallayan varya ondanda atıcam. :) Kanser nasıl grip gibi arttıysa normal bir hastalık gibi olduysa,infertilite de işte aynı oyle her 3 aileden biri tüp bebekle anne baba oluyormuş. Bizim durumumuzda grip gibi. Herkes hemen hemen böyle. Bak biz eşimle sebepsiz infertilite grubundayız. Erkek kardesim de de sperm sayısı az çıktı. Onlarda tüp bebek tedavisi görecekler. Herkes böyle. Bu yüzden asla durumumdan utanmam sıkılmam saklamam. Benim kayınvalidede dediki herkes bilmesin. :) bende dedim kimin bilmesi gerekiyorsa o bilecek kimseden saklamam.
Tabi herkesin karakteri farklı bazıları senin gibi duygularını içinde yaşamayı sever. :) cici anne

Aynen cnm bende öyle düşündüm kalp atışraını duyup emin olup söylemek daha iyi inşallah 2014 e mutlu girerirz

Çok haklısın cnm da ben senin gibi olamam ben hassa biriyim biri bişi dese çok kafama takarım inan böyle kafam rahat bak ben 4 senedir çocuk istiyorum bana soruyorlar düşünmüyormusun bende daha ben çocuğum diyorum ....
İnşallah abiciğininde bebişi olur aynı anda olurda beraber büyürler ne güzel olur benimde abim var yeni evlendi hayallerimden biridir aynı zamanlarda olsun isterim :)

Amiiiiiin canım öyle tabi.ben bide işin başındayım belki ilerleyen zamanlarda bende sizin gibi düşünürüm. Erkek kardeşim o benden 5 yaş küçük :) onlar şindi başlamıyor. Zaten onlar bi dursun önce ben doğurayım. :) hepimiz doğuralım :)))) inşallah

Hayirli olsun kizlar iinsallah arka arkaya bebis haberleri aliriz yazmiyorum diye buraya ugramiyorum sanmiyorum takipteyim

Hahaha süpersin beklesinler doğru :))))

cnm hadi hayırlı olsun transferin, bekleyenler keravında bi ben vardım şimdi sen de yanıma geldin inşallah olumlu olur cnm iyi dinlen hadi bakalım

Sağol cnm çok şükür transfer oldu yalnız hiç heycan yok 18 aralık gelmesin istiyorum çok garip duygular içerisindeyim sanırım korku var negatif sonuç alma korkusu ....

Hayirli olsun kizlar iinsallah arka arkaya bebis haberleri aliriz yazmiyorum diye buraya ugramiyorum sanmiyorum takipteyim

Amiiiiiin amin amin canım inşallah. Senden bol bol bilmediklerimiz hakkında bilgi alırız. :) bizden çok tecrübeli olacasın inşallah. Sen kıdemli biz çömez anne adayları olacağız. :) inşallah hayırlısıyla

Cift cizgiiiiiiiiii ))) allahim sukurler olsun! Kan testi verdim kizlar nolur dua edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…