Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cift cizgiiiiiiiiii ))) allahim sukurler olsun! Kan testi verdim kizlar nolur dua edinn

Aaa nasil yani gecerken farkettim hemen geri dondum sayfaya:) hamilesin yani canim cok sevindim insallah kan testide pozitif olur.ay beklerken heyecanim gitmisti simdi senden guzel haber alinca heyecanlandim bende hadi insallah kan testinin sonucu yarinmi

Cnm allah sanada nasip etcek bak gorursun! Saol cnm, cok dua ettim cok. Belirti arayanlar cok yanilir bir kez bile kasik agrim olmadi. Hep uzuldum olmadi diye ama allahim nasip edicek bu sefer galiba kan sonuc 103 cikti cnm 8. Gun bugun)

Son düzenleme:
Cnm allah sanada nasip etcek bak gorursun! Saol cnm, cok dua ettim cok. Belirti arayanlar cok yanilir bir kez bile kasik agrim olmadi. Hep uzuldum olmadi diye ama allahim nasip edicek bu sefer galiba kan sonuc 103 cikti cnm 8. Gun bugun)
masallah canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.darisi tum bebis isteyenlerin basina tabi benimde)

Allah razı olsun cnm siz olmasanız ben napardım eşimin tarafından benim tarafımdan kimse bilmiyor derdimi sıkıntımı heycanımı burda paylaşıyorum iyiki varsınız :)

Gozun aydin canim insallah 9 ay hic ayrilmaz senden bebisin Embryon kac hücreliydi canim?
Pihti Ignesini bende her transferden sonra kullaniyorum, biraz yanma yapiyor sasirma canim. Ilk 3 gün 15 dakka yürüyüs, pihti sorunuyla ilgili degil, rahimin kan dolasimiyla ilgili sürekli yatmamak lazim. Sen ama bi yürüyüs de bence. 20 dakikadan fazla yürüme ilk 3 gün.zaten cok su icmen gerekiyor ben Saat basi lavaboya gidiyodum. Arada bir kalk sürekli ki kan dolasimi olsun. Maydonoz yeme, maydonoz bana cok kisi tembihlemisti düsük riskini cogaltiyormus.onun disinda keyfini cikar hamile oldugunu dusun dinlen :)

bu bu arada benim 4 tane transferim oldu cok yakinlarim disinda benim cevremde bilmiyor. Kimseyle ilgilendirmez bencee :)

Canlar degerim 103.1 cikti!! Allahim sukurler olsun

Cnm hayırlı olsun inan çok sevindik....sakın üzülmeyin kızlar inşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşayacagız:)))allah sagsalim kucagınada almayı nasip etsin... Şimdi anlat bakalım seni bi soru yagmuruna tutalım mesela ilk gunden transfer gününden basşlaya bilirsin jellerini ve ignelerini hangi satlerde yaptırdın transfere giderken igneyi veya jelini kullandınmıay valla başka gelmiyo aklıma

Allah razı olsun cnm siz olmasanız ben napardım eşimin tarafından benim tarafımdan kimse bilmiyor derdimi sıkıntımı heycanımı burda paylaşıyorum iyiki varsınız :)

Canlar degerim 103.1 cikti!! Allahim sukurler olsun

aaa süper hayirli olsun canim cok sevindim, degerin cok yüksek maasallah, insallah hersey saglikli devam eder ve kuzunu kucagina alirsin

Cnm bnm cok saol insallh tamamina erdirir solun ii ki varsiniz ya sizde boyle guzel hbrler vericeksiniz.. Allah suleyman beyden bin kez razi olsun!

Transfere girmeden igneni yaptir cnm jeli transferden sonra yaptim bn. zaten umuttaki hemsireler yapiyo igneyi beklerken yaptir. Ben ilk 5 gun hep oglende yaptirdim sma belli bi saati olmadi hic. Sora calismaya basladiimdan hep aksam yaptim istediini sor cnm Aklina geldikce

aaa süper hayirli olsun canim cok sevindim, degerin cok yüksek maasallah, insallah hersey saglikli devam eder ve kuzunu kucagina alirsin

İnsallh cnm sakin umudunu yitirme. Ben yitirdim her gun agladim olmadi diye cok sacmaymis. Sakin cnm

Cift cizgiiiiiiiiii ))) allahim sukurler olsun! Kan testi verdim kizlar nolur dua edinn

ayyy çok sevindim canım inşallah kan testinde güzel sonuçlanır. süper süper ne mutlu sana aman fazla telaş yapıp koşuturma. canım ya sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

Hayirli olsun canim cok sevindim 2 tane mi transfer yapilmisti eger oyleyse bence ikiside tutunmus benim 8. Gun degerim 93 cikmisti ve ikizdi

Hayirli olsun canim cok sevindim 2 tane mi transfer yapilmisti eger oyleyse bence ikiside tutunmus benim 8. Gun degerim 93 cikmisti ve ikizdi

Cnm benimde mi ikizlerim olucamis yanii)) evet iki tane blast embriyoydu)) sukurler olsun cok mutluyum cnm iki gun sonraki degere gore daha bi netlesir bence

Cnm benimde mi ikizlerim olucamis yanii)) evet iki tane blast embriyoydu)) sukurler olsun cok mutluyum cnm iki gun sonraki degere gore daha bi netlesir bence

Benim bi tanesinin gelisimi 9. Haftada durdu canim yaa napalim nasip boyleymis 11.gun degerim 426 13. Gun degerim 1364 tu bakalim senin ne cikacak az cok anlariz

Benim bi tanesinin gelisimi 9. Haftada durdu canim yaa napalim nasip boyleymis 11.gun degerim 426 13. Gun degerim 1364 tu bakalim senin ne cikacak az cok anlariz

Biliyorum cnm snn tek suan allah ona saglik versin ins . Evet cnm anlasilir iki gun sonra insallah

ayyy çok sevindim canım inşallah kan testinde güzel sonuçlanır. süper süper ne mutlu sana aman fazla telaş yapıp koşuturma. canım ya sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

Saol cnm hic ummazdim ama allah buyuk hepinize dua ediyorum allah bana da sizede saglikli evlatlar nasip efsin insaallh

Saol cnm hic ummazdim ama allah buyuk hepinize dua ediyorum allah bana da sizede saglikli evlatlar nasip efsin insaallh

Amiiiiiin :)
Allah nazarlardan korusun sizi.
Ohh mis kan sonucunda güzel çıkmış. :)
Sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah canım. İki kere gözün aydın. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…