Cift cizgiiiiiiiiii))) allahim sukurler olsun! Kan testi verdim kizlar nolur dua edinn
Aaa nasil yani gecerken farkettim hemen geri dondum sayfaya:) hamilesin yani canim cok sevindim insallah kan testide pozitif olur.ay beklerken heyecanim gitmisti simdi senden guzel haber alinca heyecanlandim bende hadi insallah kan testinin sonucu yarinmi
masallah canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.darisi tum bebis isteyenlerin basina tabi benimdeCnm allah sanada nasip etcek bak gorursun! Saol cnm, cok dua ettim cok. Belirti arayanlar cok yanilir bir kez bile kasik agrim olmadi. Hep uzuldum olmadi diye ama allahim nasip edicek bu sefer galibakan sonuc 103 cikti cnm 8. Gun bugun )
Allah razı olsun cnm siz olmasanız ben napardım eşimin tarafından benim tarafımdan kimse bilmiyor derdimi sıkıntımı heycanımı burda paylaşıyorum iyiki varsınız :)
Canlar degerim 103.1 cikti!! Allahim sukurler olsun
Allah razı olsun cnm siz olmasanız ben napardım eşimin tarafından benim tarafımdan kimse bilmiyor derdimi sıkıntımı heycanımı burda paylaşıyorum iyiki varsınız :)
Cnm hayırlı olsun inan çok sevindik....sakın üzülmeyin kızlar inşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşayacagız:)))allah sagsalim kucagınada almayı nasip etsin... Şimdi anlat bakalım seni bi soru yagmuruna tutalımmesela ilk gunden transfer gününden basşlaya bilirsin jellerini ve ignelerini hangi satlerde yaptırdın transfere giderken igneyi veya jelini kullandınmı ay valla başka gelmiyo aklıma
aaa süper hayirli olsun canim cok sevindim, degerin cok yüksek maasallah, insallah hersey saglikli devam eder ve kuzunu kucagina alirsin
Cift cizgiiiiiiiiii))) allahim sukurler olsun! Kan testi verdim kizlar nolur dua edinn
Cnm allah sanada nasip etcek bak gorursun! Saol cnm, cok dua ettim cok. Belirti arayanlar cok yanilir bir kez bile kasik agrim olmadi. Hep uzuldum olmadi diye ama allahim nasip edicek bu sefer galibakan sonuc 103 cikti cnm 8. Gun bugun )
Hayirli olsun canim cok sevindim 2 tane mi transfer yapilmisti eger oyleyse bence ikiside tutunmus benim 8. Gun degerim 93 cikmisti ve ikizdi
Cnm benimde mi ikizlerim olucamis yanii)) evet iki tane blast embriyoydu )) sukurler olsun cok mutluyum cnm iki gun sonraki degere gore daha bi netlesir bence
Hayirli olsun canim cok sevindim 2 tane mi transfer yapilmisti eger oyleyse bence ikiside tutunmus benim 8. Gun degerim 93 cikmisti ve ikizdi
Benim bi tanesinin gelisimi 9. Haftada durdu canim yaa napalim nasip boyleymis 11.gun degerim 426 13. Gun degerim 1364 tu bakalim senin ne cikacak az cok anlariz
Cnm 10. Gun baktirmismiydin o zmn kacti snn
ayyy çok sevindim canım inşallah kan testinde güzel sonuçlanır. süper süperne mutlu sana aman fazla telaş yapıp koşuturma. canım ya sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
Biliyorum cnm snn tek suan allah ona saglik versin ins . Evet cnm anlasilir iki gun sonra insallah
Saol cnm hic ummazdim ama allah buyuk hepinize dua ediyorum allah bana da sizede saglikli evlatlar nasip efsin insaallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?