Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm allah sanada nasip etcek bak gorursun! Saol cnm, cok dua ettim cok. Belirti arayanlar cok yanilir bir kez bile kasik agrim olmadi. Hep uzuldum olmadi diye ama allahim nasip edicek bu sefer galiba kan sonuc 103 cikti cnm 8. Gun bugun)
8.günde 103 hee ee tek emriyo diildi dimi seninkisi?yoksa ikiz mi geliyo aman yareppiiiiiiiiiii:13: ahan da aynen böle

ben ne demiştim sana yaaaaaaa hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin,halay zamanı ahey ahey aheyyy tililillllilililililililiilk halayı sen çektirdin bana helal olsunnnnnnn

Cnm saol) kocam herkese soyledi tutamadi cenesini yaww:)) allah mutlulugumuzu daim eder isteyen herkese nasip eder insallah. İnsallh ikizdir ahh nasi isterimm. Hic umutsuz olmayin ben kendime be eziyetler ettim kac gundur belirti yok diye bi bilseniz;((

napsın kocanda yawww sevinç dedikoduları bunlar inş daim etsin canım benim,hep dua ediyorum rabbim hepimize anneliği yaşatsın diye ohhh ne güzel 2 tane mis kokulu yumurcak ne güzel olur,yardım istersen buralardayız hep belirti soruyoruz ya hep hamiş kalanlara aslında belirti die bişi yok ta kendimizi kandırıp umutlanıyoz işte napakbende bu defa hiç bişi takmıcam bi belirti aramıcam kendimdegüzel haberlerini yaz,kaçma sakın burdan ama çok ta takılma malum radyasyon

Canlar degerim 103.1 cikti!! Allahim sukurler olsun

Çooooooooooook sevindim cnm hep böyle güzel haberler alırsın inşallahhhhhhhhhhhhh :))))))

Derinsuuu ne yedin ne içtin özellikle yaptığın bişi var mı :)) ilk 2 gün kaç dakka yürüdün sonraları naptın şimdilik sorularım bu kadar :))))))

Canim hayirli olsun bebisini almissin darisi benim basima:)) guzel haberlerini bekliyorum canim Allah bu sefer anne olmayi nasip etsin sana:))

Sağol cnm herşey çok çok güzel olacak bak gör seninde olumlu olacak ....
Ben bi yerde okumuştum donmuş embriyoların tutunma şansı çok yüksek diye o düşünce biraz beni mutlu ediyor :)

Allah razı olsun cnm bende maydonoz çok aldım lavobaya gitmeme kolay olsun diye ama yemem artık :)
Embriyo kaç hücreli yazmışsın ben onu bilmiyorum belki bana demişlerdir heycandan duymadım mı acaba ..
Ben pıhtı iğnesinin yanma yaptığını bilmiyordum eşim yapıyor iğneyi ona kızıyorum niye acıtıyorsun diye günahını almışım :))

Cnm benim saol ilk once icini ferah tut seninde guzel haberlerini alicaz haftaya.. Oxellikle hic bise yapmadim ilk 3 gun yattim evde sadece igneye ciktik hastaneye. Sonra ise gittim zaten.ilk 3 gun jelde 15 dk dolandim evde. Ananas yedim her gun yarim adet gerisi ayni. Bol protein al rahmi kalinlastiriyomus cnm

İğne dediğin proluton dimi cnm sanada gebeliğe kadar üç tane verdi dimi ?
Hergün Göbekten yapılan iğneyi senmi yaptın ? Bide ananası bende duydum konservemi yedin ? Almayı düşünüyorumda konserve zararlıdır diye düşündüm

Yok cnm peogesteron ignesiydi bnmji. Senin dondurulmus olduundan vermemis olabilirler. Anana marketlerde var sakin konserve alma cnm

canım üzülme inşallah en yakın zamanda bebeini kucağına alınca her şeyi unutursun bu arada gözün aydın

Cift cizgiiiiiiiiii ))) allahim sukurler olsun! Kan testi verdim kizlar nolur dua edinn
canım hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…