- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Herkese iyi geceler yarin görüşürüz inşallah
ahh canım benim bebişini almışsın,çok sevindim dualarım seninle,heyecan var mı bakiimNe arayan var ne soran acaba açmı gidiliyor ilacımı içicem mi jeli yapmam mı gerekiyor kimse bilgilendirmiyor((
ben ne demiştim sana yaaaaaaaCift cizgiiiiiiiiii))) allahim sukurler olsun! Kan testi verdim kizlar nolur dua edinn
8.günde 103 heeCnm allah sanada nasip etcek bak gorursun! Saol cnm, cok dua ettim cok. Belirti arayanlar cok yanilir bir kez bile kasik agrim olmadi. Hep uzuldum olmadi diye ama allahim nasip edicek bu sefer galibakan sonuc 103 cikti cnm 8. Gun bugun )
ben ne demiştim sana yaaaaaaahayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin,halay zamanı ahey ahey aheyyy tililillllililililililili ilk halayı sen çektirdin bana helal olsunnnnnnn
Herkese iyi geceler yarin görüşürüz inşallah
ben ne demiştim sana yaaaaaaahayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin,halay zamanı ahey ahey aheyyy tililillllililililililili ilk halayı sen çektirdin bana helal olsunnnnnnn
napsın kocanda yawww sevinç dedikoduları bunlarCnm saol) kocam herkese soyledi tutamadi cenesini yaww:)) allah mutlulugumuzu daim eder isteyen herkese nasip eder insallah. İnsallh ikizdir ahh nasi isterimm. Hic umutsuz olmayin ben kendime be eziyetler ettim kac gundur belirti yok diye bi bilseniz;((
çekeceğimi taaaaa en baştan sölemiştim ve DERİNSUUU sağolsun bana bu ilki yaşattı,sırayla hepinize halaylar bendennnnhalay başı geldi halayını çekti
Canlar degerim 103.1 cikti!! Allahim sukurler olsun
Canim hayirli olsun bebisini almissin darisi benim basima:)) guzel haberlerini bekliyorum canim Allah bu sefer anne olmayi nasip etsin sana:))
Gozun aydin canim insallah 9 ay hic ayrilmaz senden bebisinEmbryon kac hücreliydi canim?
Pihti Ignesini bende her transferden sonra kullaniyorum, biraz yanma yapiyor sasirma canim. Ilk 3 gün 15 dakka yürüyüs, pihti sorunuyla ilgili degil, rahimin kan dolasimiyla ilgili sürekli yatmamak lazim. Sen ama bi yürüyüs de bence. 20 dakikadan fazla yürüme ilk 3 gün.zaten cok su icmen gerekiyor ben Saat basi lavaboya gidiyodum. Arada bir kalk sürekli ki kan dolasimi olsun. Maydonoz yeme, maydonoz bana cok kisi tembihlemisti düsük riskini cogaltiyormus.onun disinda keyfini cikar hamile oldugunu dusun dinlen :)
bu bu arada benim 4 tane transferim oldu cok yakinlarim disinda benim cevremde bilmiyor. Kimseyle ilgilendirmez bencee :)
ahh canım benim bebişini almışsın,çok sevindim dualarım seninle,heyecan var mı bakiim
Masallah canim hayirli ugurlu olsun ins sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim.bizlere de dua etCanlar degerim 103.1 cikti!! Allahim sukurler olsun
Çooooooooooook sevindim cnm hep böyle güzel haberler alırsın inşallahhhhhhhhhhhhh :))))))
Derinsuuu ne yedin ne içtin özellikle yaptığın bişi var mı :)) ilk 2 gün kaç dakka yürüdün sonraları naptın şimdilik sorularım bu kadar :))))))
Cnm benim saol ilk once icini ferah tut seninde guzel haberlerini alicaz haftaya.. Oxellikle hic bise yapmadim ilk 3 gun yattim evde sadece igneye ciktik hastaneye. Sonra ise gittim zaten.ilk 3 gun jelde 15 dk dolandim evde. Ananas yedim her gun yarim adet gerisi ayni. Bol protein al rahmi kalinlastiriyomus cnm
İğne dediğin proluton dimi cnm sanada gebeliğe kadar üç tane verdi dimi ?
Hergün Göbekten yapılan iğneyi senmi yaptın ? Bide ananası bende duydum konservemi yedin ? Almayı düşünüyorumda konserve zararlıdır diye düşündüm
Yok cnm peogesteron ignesiydi bnmji. Senin dondurulmus olduundan vermemis olabilirler. Anana marketlerde var sakin konserve alma cnm
canım üzülme inşallah en yakın zamanda bebeini kucağına alınca her şeyi unutursun bu arada gözün aydındemaydemaycım öncelikle tedavin hayırlı olsun.
Üzülme canım her işte bir hayır vardır.
Bende tedavime başlarken çok bekledim.
2. tedaviye ha bugün ha yarın başlayalım derken 8 ay geçmişti
Geç olsun güç olmasın demişler.
Bu arada ben erken doğum yaptım
Geçen hafta 33+4 de mecburi doğum yaptım.
Bebeğim şimdi küvözde yatıyor.
Bir kez bile kucağıma alamadım.
Alacağım günü hasretle bekliyorum
Allahım sana hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Son 1 ayın kendine vakit ayır bol bol sonra bir silkelen ve tedavine dört kolla sarıl
Sonra bir bakmışız bize buradan müjde veriyorsun
canım hadi gözün aydın darısı başımıza inşallahCift cizgiiiiiiiiii))) allahim sukurler olsun! Kan testi verdim kizlar nolur dua edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?