Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim bende estrofeme basladim dun.bekledigimden erken geldi adetim bebislerimi erken alicam😊 bide ben bisey merak ediyorum sen bilirsin belki.tedaviye baslayinca igneleri kullanirken bazi yasaklar vardi hani bu hapi icerkende gecerlimi acaba bu yasaklar😎 bi fikrin varmi

Doktorum o konuyla ilgili bişi demedi bende sormadım utandım demek sanada bişi demediler ama yasak olsa söylerlerdi herhalde yada istersen ulun beyin sekreterine sor yüz yüze zor olurda telefondan daha kolay olur
Buarada çok sevindim cnm erken hasta olmana az kaldı desene güzel haberler almana :)

Yok cnm ben daha önceden iki günlük yemeğimi yapmıştım o yüzden yemek yapma derdim yok şimdilik cnm ama iştahım açıldı :)

İyi yapmışsın canım. Benide kayınvalidem evinde 15 gün ağırlamak istiyordu. :) böyle şeyler duyunca mutlu oldum demekki bende yemek stoklayıp evde kalabilirim. :) sıkıntı yapıyordu bende başka yerlerde kalma fikri. Doktorun önerdiği bişeyler varmı canım şunları ye bunları yeme gibi ?

Cnm ben naptım biliyormusun transfer olmadan önce nohut yemeği yaptım iki günlük kadar yanındada bulgur pilavı iki gün onu yeriz diye düşünmüştüm sonra bi kaç çeşit sebze aldım daha önceden.... biber dolması yaparsın en basiti kabak yemeği patlıcan yemeği yaparsın kolay seni yormayam yemekler zaten sebze bide baklagiller yemek lazım hemşirede öyle dedi transfer olduğum zaman hemşire yemek yapa bilirsin demişti ama ben yinede yormamaya gayret gösteriyorum bide ilaçlar afedersin kabızlık yapıyor demişlerdi ben her sabah kayısı bide ılık su içtim trensferden hemen sonra çok yararı var kesin yap arda da yiyorum bide evde kalmak istiyorsun ne kadar ütü çamaşır varsa hepsini yap kafan biraz rahat olur :))

Son düzenleme:

Hıııım anladım.
Zaten sebze severim. Hiç bi iş bırakmam hepsini hallederim son gün yemeklerimi yaparım. :) annemler falan yemek yollar zaten. Bizim gelin benim kankamdır oda ben gelirim işini gücünü hallederim dedi sağolsun. Ben hafiften takıntılı hatunumdur. Yerde bi kırıntı görsem temizlik yaparım. :) bamya yemekte kabızlık konusunda çözüm olur.. ha canım bak bide buğday çorbası var yazın doğuk kışın sıcak yeniyor çok güzel bağırsak çözüyor. İstersen tarif veririm. Çokta faydalı

Yazın soğuk olanı yapıyordum ama sıcak olanını hiç denemedim tarif yazarsan sevinirim cnm :)

Yazın soğuk olanı yapıyordum ama sıcak olanını hiç denemedim tarif yazarsan sevinirim cnm :)

buğdayı güzelce haşla. yağ ile salçayı az kavur suyu ekle iyice kaynasın.buğdaylarıda ekleyip bi taşım kaynat. 2 subardağı yoğurt 3 çorba kaşığı un bir yumurta sarısı bunları bir kasede iyice çırp kesmesin diye tencereden bir kepçe su ekle çırp sonra tencere yavaş yavaş ekle. kaynayınca altını iyice kıs ufak ufak pişsin. yağ nane ve pul biberi biyerde kızdır sonra tencere cosss diye ekle
evde etsuyun varsa ekleyebilirsin yada bulyon. haşlanmış nohut varsa ondanda biraz ekleye bilirsin.çok lezzetli be bağırsaklara dost bir çorba. benim küçük yeğenimde çok kabızlık sıkıntısı vardı. ona bu çorbadan yapıyordum gün 3 kez wc koşuyordu
biz yazın eşimle paso bu çorbadan soğuk olanından içeriz haftada bir pişer benim evimde cacık gibi yiyoruz.

Yarın buğday alıp hemen yapıcam çok cnm çekti :)) sağol cnm çok iyi oldu yazman burdaki kızlarda yapar belki

tabii şu an sıkıntıdan onu biliorum ama ilerde sıkıntıdan diil de başka bişiden olur inşallah,anladın sen onu Ben iyiyim yaa idare eder ay sonunu bekliyorum menapoz iğnesi için

Zaman çobuk geçse keşke hepimiz biran önce kavuşsak bebeklerimize o zaman sıkılmaya zamanımız olmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…