Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar boyle corbalari bende severim ama gaz yapmaz mi nohut var bugday var ben tirstim:))

Yok canım tam tersine mideyi rahatlatıyor ama nohutsuz haliyle. :) nohutu gaz problem olmayınca kullanırsın. Ama ben nohutsuz daha çok beğeniyorum.

Az kalmış cnm hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda giderde biran önce tedaviye başlarsın ...
inşallah canım sonu güzel hayırlı haberler almmayı nasip etsin mevlam bu benim 4.tüp bebeğim

Gecen sefer yasadiklarini hatirliyorum canım inşallah bu defa hersey yolunda gider :)

aysecikim çok sağol canım bende hiç unutmuyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize o sıkıntıları unuttursun bize inşallah

aycen cim hayırlı olsun tedavin,bu defa yüzünü güldürsün mevlam,tedaviye başladın mı?

Canım Rabbim sabrını verir inşallah. Uzak yollar çok zor oluyor(

Sağol cnm çok şükür transfer oldu yalnız hiç heycan yok 18 aralık gelmesin istiyorum çok garip duygular içerisindeyim sanırım korku var negatif sonuç alma korkusu ....
Transferin olmuş nihayet hayırlı olsun canım.

Cift cizgiiiiiiiiii ))) allahim sukurler olsun! Kan testi verdim kizlar nolur dua edinn
Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah. Bize de dua et olur mu?

EL-VARİS in hikmeti...Gebelik ile ilgili...
a) Güneş doğmadan önce 100 defa “Yâ Vâris” ismi şerifini okuyana sıkıntı, keder ve dert isabet etmez.

Cenab-ı Hak Evlat İhsan Eder

b) “Yâ Vâris” ism-i şerifini 707 defa okumaya devam eden çocuğu olmayan kimse hayırlı bir evlat sahibi olur.

Ya Varis Allahın ismi azamlarindan bir tanesidir.Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Canim ananasla ilgili biseyler okudum aksam fazla yememek lazimmis bi parmak kalinliginda bir dilim yemek gerekiyomus gunde.bide transferden 5-6gun sonra yemeyi birakmak lazimmis diye okudum kan sulandirici ozelligi varmis.fazla yenirse rahimde kasilmalara sebep olurmus diye biseyler okudum ne kadar dogru bilemiyorum.okurken aklima sen geldin paylasayim dedim

Doğrudur cnm İyi ki yazdın çünkü ben abartmıştım meyve suyunu bile aldım :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…