- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Yarın buğday alıp hemen yapıcam çok cnm çekti :)) sağol cnm çok iyi oldu yazman burdaki kızlarda yapar belki
afiyet olsun canım
şifa olsun
Yarın buğday alıp hemen yapıcam çok cnm çekti :)) sağol cnm çok iyi oldu yazman burdaki kızlarda yapar belki
Kizlar boyle corbalari bende severim ama gaz yapmaz mi nohut var bugday var ben tirstim:))
inşallah canım sonu güzel hayırlı haberler almmayı nasip etsin mevlam bu benim 4.tüp bebeğimAz kalmış cnm hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda giderde biran önce tedaviye başlarsın ...
Gecen sefer yasadiklarini hatirliyorum canım inşallah bu defa hersey yolunda gider :)
aycen cim hayırlı olsun tedavin,bu defa yüzünü güldürsün mevlam,tedaviye başladın mı?inşallah canım sonu güzel hayırlı haberler almmayı nasip etsin mevlam bu benim 4.tüp bebeğim
aysecikim çok sağol canım bende hiç unutmuyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize o sıkıntıları unuttursun bize inşallah
Canım Rabbim sabrını verir inşallah. Uzak yollar çok zor oluyorcanim ac olman gerekmiyor, Jeli de sonradan yap bi sIkinti olmaz. Rahat ol :)
kizlar cok cok sagolun, uzulmemek tabi elde degil, tedavi icin sürekli türkiyeye gelmemiz gerekiyor oda yipratiyor. Ama Rabbim hayirlisini nasib etsin napalim imtihanimiz. Bu sefer zaten pek ümidim yoktu Allah icimi biliyor, hersey tuhafti.. Önümüzdeki bakicaz bebis hayallerimize devam
Transferin olmuş nihayet hayırlı olsun canım.Sağol cnm çok şükür transfer oldu yalnız hiç heycan yok 18 aralık gelmesin istiyorum çok garip duygular içerisindeyim sanırım korku var negatif sonuç alma korkusu ....
Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah. Bize de dua et olur mu?Cift cizgiiiiiiiiii))) allahim sukurler olsun! Kan testi verdim kizlar nolur dua edinn
aycen cim hayırlı olsun tedavin,bu defa yüzünü güldürsün mevlam,tedaviye başladın mı?
yok canım şubat allah nasip ederse şuan diyet aşamasındayım inşallah biraz daha kilo verebilirim şeker oldugu için kilo vermem lazım .dua etdin[/verebilirsin canım benim,hem daa iyi olur,bende nisan gibi başlıcam,inşallah peşpeşe hamiş kalırız,dua etmez miyiz valla hep ediyorum,ALLAH SENİNDE YARDIMCIN OLSUN
yok canım şubat allah nasip ederse şuan diyet aşamasındayım inşallah biraz daha kilo verebilirim şeker oldugu için kilo vermem lazım .dua etdin
[/verebilirsin canım benim,hem daa iyi olur,bende nisan gibi başlıcam,inşallah peşpeşe hamiş kalırız,dua etmez miyiz valla hep ediyorum,ALLAH SENİNDE YARDIMCIN OLSUN
sağol canım inşallah bebişler ardarda gelsin
Canım Rabbim sabrını verir inşallah. Uzak yollar çok zor oluyor(
Transferin olmuş nihayet hayırlı olsun canım.
Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah. Bize de dua et olur mu?
çok tatlı maşallah bayılıyorum bu bebişkoya. bende bundan istiyorum.
Vodafone Reklamı - Gülen Bebek - YouTube
Ahh ahhh cnm eşimle ben bayılıyoruz o tatlı bebişe hatta gerçek değil diyorum :))
:)
Allah bizede nasip etsin inşallah inşallah inşallah. .. :)
Ahh ahhh cnm eşimle ben bayılıyoruz o tatlı bebişe hatta gerçek değil diyorum :))
Canim ananasla ilgili biseyler okudum aksam fazla yememek lazimmis bi parmak kalinliginda bir dilim yemek gerekiyomus gunde.bide transferden 5-6gun sonra yemeyi birakmak lazimmis diye okudum kan sulandirici ozelligi varmis.fazla yenirse rahimde kasilmalara sebep olurmus diye biseyler okudum ne kadar dogru bilemiyorum.okurken aklima sen geldin paylasayim dedim
Ayy benim de içimin yağları eriyo yaa. Hemen hayallere dalıyorum. Rabbim bize acısın tatlı tatlı bebişler nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?