Herkez kendi doktorunu metheder benim doktormda süleyman bey bende doktormdan çok memnunum ama hiç kafan karışmasın bahçeci umut tüp bebek merkezi çok iyi doktorları da çok iyi hangisine gidersen git pişman olmazsın iki doktorda çok başarılı ikisndende kötü yorum okumadım cnm
Kafamda üç doktor vardı birini cumartesi günü eledim kaldı iki doktor. Yarın içinde diğer doktor ile görüşmeye gideceğim perşembe günü ise Süleyman beyden randevu aldım . Bakalım yarın ki doktor neler söyleyecek ?????
Canım Rabbim sabrını verir inşallah. Uzak yollar çok zor oluyor(
Transferin olmuş nihayet hayırlı olsun canım.
Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah. Bize de dua et olur mu?
kızlar 8. günde 103 çıkan değerim 10. günde 257 çıktı şükürler olsun.Takipteyiz daha
ikiz olabilir mi ki acaba , sağlıklı olsun da farketmez tabi
kızlar 8. günde 103 çıkan değerim 10. günde 257 çıktı şükürler olsun.Takipteyiz daha
Bence ikizzzzzzzz :))))
Sen nasılsın canım.? 4. Güne girdin hadi bakalım hayırlısı. Sende 4 gün sonra bi test yaparsın güzel sonuçlarını alırsın Allah'ın izniyle. :)
İnşallah canım Allah gönlüne göreversin inşallah. :) hayırlı va sağlıklı evlatların olur inşallah.
Korkma canım rahat ol hemencecik geçer 2 hafta Allah'ın izniyle. :) psikoloji çok önemli iyi güzel şeyler düşün. :)inşallah cnm ya o kadar tedirginim ki şu ıkı hafta geçene kadar rahat edemicem sanırım :18:
Cnm çok şükür iyiyim sorduğun için sağol
Erken değilmi 4 gün sonra test yapmam hem ben korkarım yapamam test :))
Buarada bizim demaydemay nerde görünmüyor gelsin kızıcam ...
Olabilir canim allah hakkımızda hayirlisini nasip etsinkızlar 8. günde 103 çıkan değerim 10. günde 257 çıktı şükürler olsun.Takipteyiz daha
Korkma canım rahat ol hemencecik geçer 2 hafta Allah'ın izniyle. :) psikoloji çok önemli iyi güzel şeyler düşün. :)
Derinsuuu 8 gün sonra yaptı ya testini o nedenle 4 kaldı dedim. Ama aceleyede gerek yok tabi sabırla bekle umutlu ol. :) büyük Allah'ım sizi sevibdirecek inşallah. :)
Ben derinsu gibi cesaretli değilim
Bugün jeli sürdüm 15 dakka yürümeye çıktım nerdeyse düşüyordum hala içimde korku var acaba bişi oldumu diye ...
Allahımız hepimizi sevindirir inşallah cnm... Çok zor bi süreç ALLAH yardımcımız olsun
Ben derinsu gibi cesaretli değilim
Bugün jeli sürdüm 15 dakka yürümeye çıktım nerdeyse düşüyordum hala içimde korku var acaba bişi oldumu diye ...
Allahımız hepimizi sevindirir inşallah cnm... Çok zor bi süreç ALLAH yardımcımız olsun
Kzılar uğur getirsin diye hamilelik takvımımı de ekledim, ama şu ıkı hafta geçene kadar heveslenmek istemiyorum çok tedirginim. sizde benı anlıcaksınız yakında inş..
bende cesaretli diildim hiç, hatta umudum yoktu,
bi an bı heyecan bastı benı eve zor attım kendimi testı yapmak için, içime doğdu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?