Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Çok güzel moral veriyorsun canımsınn :) inşallah tutunmuştur ...
Evde yürümek istiyorum ama zaten bütün gün evdeyim hava almak için çıkayım dedim cnm

Çok güzel moral veriyorsun canımsınn :) inşallah tutunmuştur ...
Evde yürümek istiyorum ama zaten bütün gün evdeyim hava almak için çıkayım dedim cnm

Nedemek canım biz destek için buradayız. :) ya srn 10 güncük :) sık dişini takıl evde. Şunu düşün 9 ay sonra hiiiç sıkılmaya vaktin olmayacak inşallah. Evde tek başına olmanın keyfini çıkar derim. :) kır dizini otur aşağı...:))))

Hahaa çok iyi yaa :))
Peki oturdum ben sözdinlerim cnm :))

inşallah allahın izniyle en hayırlısı olsun canım benimde doktorum süleyman bey benimde 4.denemem inşallah bu sefer banada nasip olur canım

mrhba ben yenı uye oldum tedavınız hayırlı olsun bende cok yenı umutta tedavı oldum nasıp olmadı suleyman bey di dktrm 3. demememızde ınsallah bende 4. denememde kavusurum bebışıme

buarada bız pgtlı tedavı oluyoruz yanı embrıyo kalıtelı olsa bıle genetık ıncelemeden saglıklı cıkarsa transfer oluyor ilk 2 dememem asm oldu saglıklı emrıyo bulundu ama kalıtelı ıı değil denildi olmadı umutta 5 emrıyo kalıtesı de ıyıydı ama bu kez de pgt den sağlıklı embrıyo bulunamadı

inşallah allahın izniyle en hayırlısı olsun canım benimde doktorum süleyman bey benimde 4.denemem inşallah bu sefer banada nasip olur canım

Süleyman beye güven sen cnm gerisi Allaha kalmış tabi.. ama benım 1. denemem başka biryerdeydı benı resmen harcadılar orada. 7 yumurta toplayıp 2sini döllediler bence transferde bile hata vardı hiç ama hiç güvenemedim onlara süleyman beye geldikten sonra anladım farkı..
süleyman bey 17 yumurta topladı 14 döllendi hepsi5. gune geldi. başarıdır bu daha ne olsun. içini ferah tut olucak cnm bu sefer

Allah yardimcin olsun canim insallah hem saglikli hem kaliteli embriyolarin olurda bebislerini saglikla kucagina alirsin bol bol dua et canim elimizden baska bisey gelmiyo insallah rabbim hepimizin dualarini kabul etsin

Cansın sen can :))Kızamam ki ben sana hemde dua eden birine ben kızarsam taş olurum taşşş :))
Çalıyorsun giremiyorsun ikizlerin olduğunda hiç gelemiceksin buraya anlaşıldı :)))
ah ahhh bi ikizlerim olsunda bilmiyorum artık şaka bi yana Allahın izniyle buralarda olucam hep,sizin bi mutluluğunuzu göriim,ondan sonrası Allah kerim

saol canım benim,napıım yorsam da yapacak bişi yok,tedaviye kadar dişimi sıkmam lazım

Herşey bebişler için zaten canın. Oy oy bizim bebişlerimiz ne şanlı olacaklar. Altın bebek deniyor ya dahada değerli olacaklar ne altını. : ne toto kalır ne ayak yiyeceğim onu. :)

Herşey bebişler için zaten canın. Oy oy bizim bebişlerimiz ne şanlı olacaklar. Altın bebek deniyor ya dahada değerli olacaklar ne altını. : ne toto kalır ne ayak yiyeceğim onu. :)
ne altını yaa pırlantalarımız onlar bizim,bi bilseler geldiklerinde ne kadar çok sevileceklerini nazlanmazlardı o kadar aynen toto falan ne varsa hepsini ısırcam,bu kadar zamanın hıncı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…