canım bencede ikize benziyor hadi hayırlısı
Amin canım inşallah. canım ya dikkatli ol.düşmediysen bişey olmamıştır.korkutma kendini. Sıkı sıkı tutundu inşallah.ama sen evde yürü en güzeli havada soğudu zaten üşüme dikkat et. Yarın karda var.
Çok güzel moral veriyorsun canımsınn :) inşallah tutunmuştur ...
Evde yürümek istiyorum ama zaten bütün gün evdeyim hava almak için çıkayım dedim cnm
Nedemek canım biz destek için buradayız. :) ya srn 10 güncük :) sık dişini takıl evde. Şunu düşün 9 ay sonra hiiiç sıkılmaya vaktin olmayacak inşallah. Evde tek başına olmanın keyfini çıkar derim. :) kır dizini otur aşağı...:))))
yarın da tekrarlıcam işte o zaman bıraz daha bellı olur. ama süleyman bey bunu asla kan değerinden anlayamazsın dedı
inşallah allahın izniyle en hayırlısı olsun canım benimde doktorum süleyman bey benimde 4.denemem inşallah bu sefer banada nasip olur canım
kızma canım benim valla fırsat bulamıyorum çalıştığım için,ama seni takip ediyorum,dua ediyorummCnm çok şükür iyiyim sorduğun için sağol
Erken değilmi 4 gün sonra test yapmam hem ben korkarım yapamam test :))
Buarada bizim demaydemay nerde görünmüyor gelsin kızıcam ...
kusura bakmayın canlarımmmm,pek vakit bulamıyorum yazmaya ama takip ediyorum sizi,çok sağol düşündüğün içinHu komşum nerelerdesin ? :))
inşallah allahın izniyle en hayırlısı olsun canım benimde doktorum süleyman bey benimde 4.denemem inşallah bu sefer banada nasip olur canım
Allah yardimcin olsun canim insallah hem saglikli hem kaliteli embriyolarin olurda bebislerini saglikla kucagina alirsin bol bol dua et canim elimizden baska bisey gelmiyo insallah rabbim hepimizin dualarini kabul etsinmrhba ben yenı uye oldum tedavınız hayırlı olsun bende cok yenı umutta tedavı oldum nasıp olmadı suleyman bey di dktrm 3. demememızde ınsallah bende 4. denememde kavusurum bebışıme
buarada bız pgtlı tedavı oluyoruz yanı embrıyo kalıtelı olsa bıle genetık ıncelemeden saglıklı cıkarsa transfer oluyor ilk 2 dememem asm oldu saglıklı emrıyo bulundu ama kalıtelı ıı değil denildi olmadı umutta 5 emrıyo kalıtesı de ıyıydı ama bu kez de pgt den sağlıklı embrıyo bulunamadı
kızma canım benim valla fırsat bulamıyorum çalıştığım için,ama seni takip ediyorum,dua ediyorumm
kusura bakmayın canlarımmmm,pek vakit bulamıyorum yazmaya ama takip ediyorum sizi,çok sağol düşündüğün için
ah ahhh bi ikizlerim olsunda bilmiyorum artıkCansın sen can :))Kızamam ki ben sana hemde dua eden birine ben kızarsam taş olurum taşşş :))
Çalıyorsun giremiyorsun ikizlerin olduğunda hiç gelemiceksin buraya anlaşıldı :)))
saol canım benim,napıım yorsam da yapacak bişi yok,tedaviye kadar dişimi sıkmam lazımAllah kolaylıklar versin canım. Fazla yorma kendini.
saol canım benim,napıım yorsam da yapacak bişi yok,tedaviye kadar dişimi sıkmam lazım
ne altını yaa pırlantalarımız onlar bizim,bi bilseler geldiklerinde ne kadar çok sevileceklerini nazlanmazlardı o kadarHerşey bebişler için zaten canın. Oy oy bizim bebişlerimiz ne şanlı olacaklar. Altın bebek deniyor ya dahada değerli olacaklar ne altını. :ne toto kalır ne ayak yiyeceğim onu. :)
yok ya nerdee,nasıl bi iş buuuuuu, o kadar zaman geçti bi hatayı düzeltemediler:44::44::44::44::44:Güzellikler size mesaj bildirimi geliyormu bana uzun süredir gelmiyor sinir oldum şansa bakıyorum bana yazılan mesajları(
yok ya nerdee,nasıl bi iş buuuuuu, o kadar zaman geçti bi hatayı düzeltemediler:44::44::44::44::44:
Kızlar bana mail olarak bildirim geliyor. Konuya abone oluyorsun mail olarak anlık bildiri işaretleyin öle geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?