Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar umutta pazartesi ya da sali gunu yumurta toplamam olucak. Kontroller sabah 9ile 11 arasiydi. Yumurta toplama icin hamgi saatleri veriyorlar, bir de yumurta toplama nasil yapiliyo. Sonra ayaga kalkarim demi agri oluyor mu... ertesi gun isime devam edebilir miyim

cupcakelove kaçıncı günün bugun canım, nasılsın, neler yapıyosun

Cnm cumayıda sayarsam 5. Gün
İyi diyelim iyi olsun cnm düne kadar uzanıyordum ama artık eskisi kadar uzanmıyorum biraz adet belirtileri var benim mesela göğsüm ağrırdı adet olmaya yakın şimdi ağrımaya başladı kısmet

Cnm şimdiden hayırlı olsun hiç korkma ağrısız oluyor anestezi veriyorlar sen hiç hissetmiyorsun uyanıncada ağrın olmuyor normal günlük hayatına devam ede bilirsin ama eğer o gün çalışmıyorsan yatman iyi olur nede olsa anestezi alıyorsun ertesi gün işine devam ede bilirsin hiç sorun olmaz cnm saatide doktorun söyler benim cumartesi sabah 10 da sanırım olmuştu

Son düzenleme:

canım inşallah bu sefer son olur.benim 2 tüp bebek 8 haftalık düştü 3.tüp bebek dış gebelik ile sonuçlandı artık bu sefer kucağıma alırım hayırlısı ile

Güzellikler size mesaj bildirimi geliyormu bana uzun süredir gelmiyor sinir oldum şansa bakıyorum bana yazılan mesajları (
valla banada gelmiyor sinir oldum .hatta dedimki kendime ben mi bir şeyler yaptım acaba

canım belli olmuyo mesela benim sabah toplama işlemimi yapmışlardı.canım zaten bir gün önce gece 12 den sonra bir şey yiyip içmiyorsun yani aç olman lazım. ve parfüm deodorant v.s bunu gibi kozmetik ürünler kullanılmayacak.sonra en fazla yarım saat seni uyutuyorlar ağrı kişiden kişiye değişiyor zaten ağrı kesici yapıyorlar canım.ertesi gün işine devam edebilirsin.inşallah bol yumurtaların toplanır ve sonu güzel olur canım

Cok sagol canim cevabin icin. Hafta sonu yarim gun calistiklari icin belki sana sabahtan randevu vermislrrdir. Benim ki hafta ici olucak. Zaten 11 e kadar muayenesi olan hastakara bakiliyor. Bende okuldan cok izin aldim. Sabahciyim. Ogleden sonra randevu verirlerse sabahran dersime giderim diye dusundum.

anladım cnm hayırlı güzel haberlerini beklıyorum, kendini yorma uzanmaktansa uzun oturabılırsın de artık zaten, ben 4. gun işe başlamıştım bile

Hadi hayırlısı cnm inşallah yumurta toplama işlemi başarılı geçer
Buarada doktorun kim cnm benim süleyman bey

anladım cnm hayırlı güzel haberlerini beklıyorum, kendini yorma uzanmaktansa uzun oturabılırsın de artık zaten, ben 4. gun işe başlamıştım bile

İnşallah cnm o günü bende bekliyorum ... bugün kendi kendime dedimki eğer 18 aralıkta güzel haberler alırsam allahın izniyle bebişim olduğunda her 18 aralıkta ona sevineceği birşey yapıcam :))tabi sadece 18 aralık değil ama o ayın ayrı bi önemi olacak benim için :))

cnm nasılsın neler yapıyosun
ben işe başladım akşamlarıda yatıp dinleniyorum ama içime umutsuzluk kapıldı çok gergindim bugün inşallah bebeğim tutunmuştur. kimsede bilmiyo konuşamıyorumda sıkıldım valla. burasıda olmasa napardım bilmem.

Aynısını bende yaşıyorum içimde hiç heycan yok sanki olmayacak gibi geliyor cnm allah yardımcımız olsun inşallah tutunmuştur ...
Bende kimseye anlatamıyorum iyiki burası var arada yazıyorum iyi geliyor ...
Cnm ben sana bişi sorucam hergün göbekten iğne oluyorsun dimi bide bi iğne var adı proluton kalçadan olunuyor bana 3 tane vermişti sanada mı öyle verdi son olarak estrofem günde kaç tane içiyorsun

göbekten hergün yapıyorum bana da proluton verdi 3 tane estrofemi de günde 2 tane içiyorum cnm

Bana neden günde 3 tane verdi ilk önce hemşire 2 yazmıştı bende 3 içiyorum diyince değiştirdi sanki bi yanlış anlaşılma oldu ...
Başka iğne olmuyorsun dimi cnm ?

cnm ilaçlar kişiye göre değişir ama aklına takıldıysa ara sor bi yanlışlık olacağını sanmıyrum başka iğnem yok cnm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Neler oluyor ya umutla bekleyeceğinize karaları bağlamışsınız. Çok kızarım haaa one öle hemen pozitif olun. iyi düşün iyi olsun denmez mi bu böle. Pozitif düşünüyoruz vee test günü geldiğinde pozitif sonucunu elinize alıyorsunuz Büyük ALLAH'IMIN İZNİYLE. :) HADİ GÜLÜCÜKLÜ MESAJLAR BEKLIYORUM. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…