Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ulun bey doktorum. Sizdeki problem nedir

Cnm bende ve eşimde çok şükür bi sorun yok sadece bende polip görüldü onu aldırdım o da çocuğa aslında engel değil sadece ilerde hamile kalırsam düşük riski olmasın diye alınması gerekti ... İlk tüp bebek denemem olacak transferim cuma günü gerçekleşti beklemedeyim
Sizde problem ne cnm ?

Haklısın cnm kızmakta ama napim elimde değil ...
Allahın izniyle hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah fıstık

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun canim insallah hem saglikli hem kaliteli embriyolarin olurda bebislerini saglikla kucagina alirsin bol bol dua et canim elimizden baska bisey gelmiyo insallah rabbim hepimizin dualarini kabul etsin

cevabın ıcın cok sagol burdakı arkadaslık cok hosuma gıttı umarım bana da destek olursunuz (tabı bend e sıze uye olmadan bıle dua edıyordum hep...)henuz daha yenı 3. tedavı sonucumu alalı 2 hafta oluyor
ınsallah dedıgın saglıkla kucagımıza alırız bebışlerımızı ınsallah

Hoşgeldin sefalar getirdin. Yeni tedavin çoj başarılı olur inşallah canım. Allah bizleri sevindirsin inşallah

ya kızlar bugün transfer sonrası 10. günüm test yapsam mı yaaa. ama yapasım var. ama eşime de söz verdim beraber sonucu görmek istiorum dedi ama ama ben dayanamıycam sanırım yaaa. ne dersiniz.. :)

ya kızlar bugün transfer sonrası 10. günüm test yapsam mı yaaa. ama yapasım var. ama eşime de söz verdim beraber sonucu görmek istiorum dedi ama ama ben dayanamıycam sanırım yaaa. ne dersiniz.. :)
:) ayy yapsana bende merak ettim. İnşallah güzel sonuç alırsın. :) yoksa yaptın mı?

Bir umut ki beklenir enginlerde
Bir sevgi ki açar gonca güllerde
Bir damla şefkat olan gönüllerde
Bir anne, bir baba, ağlar hasretle

Hasretin varlığa yoktur nasibi
Güllerin üstünde bir şebnem gibi
İçten riyasız tıpkı bebek gibi
Bir anne, bir baba , hasretle bekler seni.

Çoğunluğu alıntıdır.son satırlar benim tarafımdan uydurma. :) bu satırları aranızda bilen vardır belki...

(Bi zahmet totonuzu kaldırında gelin artık bebişlerimiz...)

sen bilirsin canım ben 8. günde yapmıştım biliyosun, hadi inş güzel haberler verirsin bize

kızlar dün 12. günümdü kan testimi tekrarladım 628 çıktı
bidaha tekrarlamıcam artık, inşallah kesesini görmek kalp atışını duymak nasip olur:18:

cnm çok geçmiş olsun ama sakın ümidini kaybetme, doğru yerdesın inşallah bu sefer olucak

kızlar dün 12. günümdü kan testimi tekrarladım 628 çıktı
bidaha tekrarlamıcam artık, inşallah kesesini görmek kalp atışını duymak nasip olur:18:

canım hadi hayırlı inşallah körürsün pıtırcıklarının kalp atışlarını ve yuvalarını ne zaman gidicen nasipse

Hosbulduk umutlu 1980 sagol insallah evet 4. Denememde artik bende kavusabilirim bebisime umut tup bebek insallah hepinize ugurlu gelsin senin umutta ilk tedavin mi suanda yedavi asamasinda misin

Hosgeldin canim insallah hakkinda hayirlisi olsun benimdw 3. Denemede olmadi benimde iki hafta oluyo ins 4. De kavusuruz doktorun kimdi senin ?

Hosbulduk umutlu 1980 sagol insallah evet 4. Denememde artik bende kavusabilirim bebisime umut tup bebek insallah hepinize ugurlu gelsin senin umutta ilk tedavin mi suanda yedavi asamasinda misin

Amiiiiiin amin Amiiiiiin. :) :) inşallah hepimiz anne oluruz salıklı hayırlı evlatlar ile inşallah. Ben iki kez başka bi yerde aşılama oldum.umut da ilk tüp bebek denemem olacak inşallah. :) doktorum süleyman bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…