Hadi hayırlısı cnm inşallah yumurta toplama işlemi başarılı geçer
Buarada doktorun kim cnm benim süleyman bey
Ulun bey doktorum. Sizdeki problem nedir
Neler oluyor ya umutla bekleyeceğinize karaları bağlamışsınız. Çok kızarım haaa one öle hemen pozitif olun.iyi düşün iyi olsun denmez mi bu böle. Pozitif düşünüyoruz vee test günü geldiğinde pozitif sonucunu elinize alıyorsunuz Büyük ALLAH'IMIN İZNİYLE. :) HADİ GÜLÜCÜKLÜ MESAJLAR BEKLIYORUM. :)
Allah yardimcin olsun canim insallah hem saglikli hem kaliteli embriyolarin olurda bebislerini saglikla kucagina alirsin bol bol dua et canim elimizden baska bisey gelmiyo insallah rabbim hepimizin dualarini kabul etsin
cnm ilaçlar kişiye göre değişir ama aklına takıldıysa ara sor bi yanlışlık olacağını sanmıyrum başka iğnem yok cnm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Haklısın cnm kızmakta ama napim elimde değil ...
Allahın izniyle hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah fıstık
cevabın ıcın cok sagol burdakı arkadaslık cok hosuma gıttı umarım bana da destek olursunuz (tabı bend e sıze uye olmadan bıle dua edıyordum hep...)henuz daha yenı 3. tedavı sonucumu alalı 2 hafta oluyor
ınsallah dedıgın saglıkla kucagımıza alırız bebışlerımızı ınsallah
:) ayy yapsana bende merak ettim. İnşallah güzel sonuç alırsın. :) yoksa yaptın mı?ya kızlar bugün transfer sonrası 10. günüm test yapsam mı yaaa. ama yapasım var. ama eşime de söz verdim beraber sonucu görmek istiorum dedi ama ama ben dayanamıycam sanırım yaaa. ne dersiniz.. :)
Hoşgeldin sefalar getirdin. Yeni tedavin çoj başarılı olur inşallah canım. Allah bizleri sevindirsin inşallah
ya kızlar bugün transfer sonrası 10. günüm test yapsam mı yaaa. ama yapasım var. ama eşime de söz verdim beraber sonucu görmek istiorum dedi ama ama ben dayanamıycam sanırım yaaa. ne dersiniz.. :)
cevabın ıcın cok sagol burdakı arkadaslık cok hosuma gıttı umarım bana da destek olursunuz (tabı bend e sıze uye olmadan bıle dua edıyordum hep...)henuz daha yenı 3. tedavı sonucumu alalı 2 hafta oluyor
ınsallah dedıgın saglıkla kucagımıza alırız bebışlerımızı ınsallah
kızlar dün 12. günümdü kan testimi tekrarladım 628 çıktı
bidaha tekrarlamıcam artık, inşallah kesesini görmek kalp atışını duymak nasip olur:18:
kızlar dün 12. günümdü kan testimi tekrarladım 628 çıktı
bidaha tekrarlamıcam artık, inşallah kesesini görmek kalp atışını duymak nasip olur:18:
Hosbulduk umutlu 1980 sagol insallah evet 4. Denememde artik bende kavusabilirim bebisime umut tup bebek insallah hepinize ugurlu gelsin senin umutta ilk tedavin mi suanda yedavi asamasinda misin
Hosbulduk umutlu 1980 sagol insallah evet 4. Denememde artik bende kavusabilirim bebisime umut tup bebek insallah hepinize ugurlu gelsin senin umutta ilk tedavin mi suanda yedavi asamasinda misin
Maşallah maşallahhhh :)) hadi inşallah keseyide görürsün allahın izniyle cnm :))
canım hadi hayırlı inşallah körürsün pıtırcıklarının kalp atışlarını ve yuvalarını ne zaman gidicen nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?