- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Ya sağlık raporumu aldım.yüksek riskli gebelik tanısı koyulmuş. Bu ne şimdi ( yıllardır troid imde aynı boyda duran nodul var bu yüzden böyle yazılmış. Bu bana ne yaparki
sağlık raporunu bi de tüp bebek merkezine göster canım,hemen üzülme bakiimya sağlık raporumu aldım.yüksek riskli gebelik tanısı koyulmuş. Bu ne şimdi ( yıllardır troid imde aynı boyda duran nodul var bu yüzden böyle yazılmış. Bu bana ne yaparki
kızlar daha test yapmadım zor tutuyorum kendimi ama kan tahlili mi yoksa ezcaneden test alıp onunla mı yapıyım ne dersiniz. keşke kan tahliline gerek kalmasa..
kızlar daha test yapmadım zor tutuyorum kendimi ama kan tahlili mi yoksa ezcaneden test alıp onunla mı yapıyım ne dersiniz. keşke kan tahliline gerek kalmasa..
Hemen uzulme canim herseyin tedavisi var ona gore tedavi olursun biseycik olmaz Allahin izniyle.benim bi yakinimda da troid vardi su hizli calisandan ismini bilemedim simdi onada senin cocugun olmaz olsada duser dediler neyse kiz tedavi oldu ikiz tosuncuklari oldu masallah.doktoruna goster en iyi bilgiyi ondan alabilirsin canim daha bastan uzulmek yokYa sağlık raporumu aldım.yüksek riskli gebelik tanısı koyulmuş. Bu ne şimdi ( yıllardır troid imde aynı boyda duran nodul var bu yüzden böyle yazılmış. Bu bana ne yaparki
Ya sağlık raporumu aldım.yüksek riskli gebelik tanısı koyulmuş. Bu ne şimdi ( yıllardır troid imde aynı boyda duran nodul var bu yüzden böyle yazılmış. Bu bana ne yaparki
Git gide yukseliyor masallah. kalp atisinida duyarsin insallah canimkızlar dün 12. günümdü kan testimi tekrarladım 628 çıktı
bidaha tekrarlamıcam artık, inşallah kesesini görmek kalp atışını duymak nasip olur:18:
saol cnm inşallah,
21 aralıkta gidicem daha çoooook var:18:
Ay valla neyle yaparsan yap yeterki mujdeli haber ver bize😊.meraklandim cok ben olsam idrar testini yapardim simdiye kadar dayanamazdim herhalde .Allahim insallah pozitif cikarkızlar daha test yapmadım zor tutuyorum kendimi ama kan tahlili mi yoksa ezcaneden test alıp onunla mı yapıyım ne dersiniz. keşke kan tahliline gerek kalmasa..
Amiiiiiin canım doğru söyledin. :)Gecmis olsun canim insallah hakkinda hayirlisi olur rabbim ne dilemisse o olur gerisi bahane
Klişe falan ama iyi geliyor. Saol canımcım. Okadar alışmışımki sorun çıkmasına çokda şok olmadım. :)sağlık raporunu bi de tüp bebek merkezine göster canım,hemen üzülme bakiimsana bişeycik yapmaz allahın izniyle,güzel düşün güzel olsun,biliyorum çok klişe ama yazmadan geçemedim
Maşallah canım ya. Hayırlısı bakalım Bize ne olacak. Amiiiiiin amin Amiiiiiin :)Hemen uzulme canim herseyin tedavisi var ona gore tedavi olursun biseycik olmaz Allahin izniyle.benim bi yakinimda da troid vardi su hizli calisandan ismini bilemedim simdi onada senin cocugun olmaz olsada duser dediler neyse kiz tedavi oldu ikiz tosuncuklari oldu masallah.doktoruna goster en iyi bilgiyi ondan alabilirsin canim daha bastan uzulmek yok
Triod yuzundendir bana da 8. Haftada Hipotiroidi dedi saglik ocagindaki doktor yok yere panik yaptirdi jinekolog bi sorun yok 16. Haftadan once bu tahlil dogru sonuc vermez dedi simdiden panik yapma gebelikte jinekologa soylemeyi unutma kontrol altinda tutarlar buyuk ihtimal 12. Haftadan sonra ilac kullanilabiliyomus
Aaa bende 20 aralikta gidicem kontrole.bu seferde pespese olduk☺
Amiiiiiin canım doğru söyledin. :)
Klişe falan ama iyi geliyor. Saol canımcım. Okadar alışmışımki sorun çıkmasına çokda şok olmadım. :)
Maşallah canım ya. Hayırlısı bakalım Bize ne olacak. Amiiiiiin amin Amiiiiiin :)
Amiiiiiin canım. Bebiş olursa ona bişey olmasında gerisi Allah kerim.
BÜYÜK ALLAH'IM BİZ KULLARINI SEVİNDİRSİN İNŞALLAH
Aminn cnm benim...
Allahın izniyle herşey çooook güzel olacakk fıstık
canım her şeyin tedavisi var artık sakın üzme sen kendiniönemlı olan problemin teşhis edilmesi gerisi güzel olucak cnm söylemedi deme
Amiin canim insallah dua et bana nolur zaman gectikce tedirgin olmaya basladimbenı aslında 20sinde çağırdı süleyman bey ama haftasonuna denk geldiği için cumartesi gidicemsende çook yakında bebeğini alıcaksın cnm çok az kaldı
nasil gidiyor canim iyimisin.senin kontrolden sonra kacinci gun transferin olmustu canim beni 20 sinde cagirdi transfere karar vermek icinAminn cnm benim...
Allahın izniyle herşey çooook güzel olacakk fıstık
Amiin canim insallah dua et bana nolur zaman gectikce tedirgin olmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?