Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ya sağlık raporumu aldım. yüksek riskli gebelik tanısı koyulmuş. Bu ne şimdi ( yıllardır troid imde aynı boyda duran nodul var bu yüzden böyle yazılmış. Bu bana ne yaparki

kızlar daha test yapmadım zor tutuyorum kendimi ama kan tahlili mi yoksa ezcaneden test alıp onunla mı yapıyım ne dersiniz. keşke kan tahliline gerek kalmasa..

ya sağlık raporumu aldım. yüksek riskli gebelik tanısı koyulmuş. Bu ne şimdi ( yıllardır troid imde aynı boyda duran nodul var bu yüzden böyle yazılmış. Bu bana ne yaparki
sağlık raporunu bi de tüp bebek merkezine göster canım,hemen üzülme bakiimsana bişeycik yapmaz allahın izniyle,güzel düşün güzel olsun,biliyorum çok klişe ama yazmadan geçemedim

kızlar daha test yapmadım zor tutuyorum kendimi ama kan tahlili mi yoksa ezcaneden test alıp onunla mı yapıyım ne dersiniz. keşke kan tahliline gerek kalmasa..

Canim bwn kac kere yapmistim idrarda cikmiyo ilaclarin etkisinden ortada cikiyo cizgi kan testinde belli oluyo.benim arkadasim kendiliginden hamile kaldi ikiz hwmde adeti gectigi halde cikmamisti o yuzden guvenme tatlim

Kacinci gunundesin simdi bence kan testi yaptir idrar testi genelde tek cizgi cikiyo bosuna moralini bozma

Ya sağlık raporumu aldım. yüksek riskli gebelik tanısı koyulmuş. Bu ne şimdi ( yıllardır troid imde aynı boyda duran nodul var bu yüzden böyle yazılmış. Bu bana ne yaparki
Hemen uzulme canim herseyin tedavisi var ona gore tedavi olursun biseycik olmaz Allahin izniyle.benim bi yakinimda da troid vardi su hizli calisandan ismini bilemedim simdi onada senin cocugun olmaz olsada duser dediler neyse kiz tedavi oldu ikiz tosuncuklari oldu masallah.doktoruna goster en iyi bilgiyi ondan alabilirsin canim daha bastan uzulmek yok

Triod yuzundendir bana da 8. Haftada Hipotiroidi dedi saglik ocagindaki doktor yok yere panik yaptirdi jinekolog bi sorun yok 16. Haftadan once bu tahlil dogru sonuc vermez dedi simdiden panik yapma gebelikte jinekologa soylemeyi unutma kontrol altinda tutarlar buyuk ihtimal 12. Haftadan sonra ilac kullanilabiliyomus

Ay valla neyle yaparsan yap yeterki mujdeli haber ver bize😊.meraklandim cok ben olsam idrar testini yapardim simdiye kadar dayanamazdim herhalde .Allahim insallah pozitif cikar

Gecmis olsun canim insallah hakkinda hayirlisi olur rabbim ne dilemisse o olur gerisi bahane
Amiiiiiin canım doğru söyledin. :)
sağlık raporunu bi de tüp bebek merkezine göster canım,hemen üzülme bakiimsana bişeycik yapmaz allahın izniyle,güzel düşün güzel olsun,biliyorum çok klişe ama yazmadan geçemedim
Klişe falan ama iyi geliyor. Saol canımcım. Okadar alışmışımki sorun çıkmasına çokda şok olmadım. :)
Maşallah canım ya. Hayırlısı bakalım Bize ne olacak. Amiiiiiin amin Amiiiiiin :)

Amiiiiiin canım. Bebiş olursa ona bişey olmasında gerisi Allah kerim.
BÜYÜK ALLAH'IM BİZ KULLARINI SEVİNDİRSİN İNŞALLAH

Aminn cnm benim...
Allahın izniyle herşey çooook güzel olacakk fıstık

canım her şeyin tedavisi var artık sakın üzme sen kendini önemlı olan problemin teşhis edilmesi gerisi güzel olucak cnm söylemedi deme

Amiin canim insallah dua et bana nolur zaman gectikce tedirgin olmaya basladim

Seni cok iyi anliyorum zaman yaklastikca endiseler artmiyo hele ki transfer sonrasi bekleyis cok sikici.. Allah yardimcin olsun yaninda olsun dualarini kabul etsin cnm. Ben transfer gunu de sonrasinda da her gun elimi karnima koyup 41 kere ayetel kursi okumustum. İnsani rahatlatiyor dua etmek. Sonra tedaviye basladiimda 4444 tefriciye duasina basladim sadece kendim. Ama daha bitiremedim hala okuyoorum. Hepimiz icin dua ediyorum insallah sen de mutlu haberler alicaksin icini ferah tutt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…