Hosgeldin canim insallah hakkinda hayirlisi olsun benimdw 3. Denemede olmadi benimde iki hafta oluyo ins 4. De kavusuruz doktorun kimdi senin ?
cnm çok geçmiş olsun ama sakın ümidini kaybetme, doğru yerdesın inşallah bu sefer olucak
Amiiiiiin amin Amiiiiiin. :) :) inşallah hepimiz anne oluruz salıklı hayırlı evlatlar ile inşallah. Ben iki kez başka bi yerde aşılama oldum.umut da ilk tüp bebek denemem olacak inşallah. :) doktorum süleyman bey
Kızlar galiba hastalınacağım :/ belim ve kasıklarım ağrıyor hafif hafif test günüme iki gün kaldı
hosbulduk cnm benım doktorum sukeyman tosun senın dktrn kım dı cnm hikayemız cok benzıyo ınsallah 4. denememızde pozıtıfı gorur ve sağlıkla bebışlerımızı kucagımıza alırız bu arada ben mart nısan denemeyı dusunuyrm tekrar sen ne zaman yıne aynı yerde umutta mı denıyeceksın ?
Evet ilk canım sağol rahatlattın bugun hasta olmassam oldu diecem çünkü her ay bir hafta önce oluyorum ...cnm sakın boyle dusunme bılıyorum bu cok zor ama 1 asılama 3 tup bebek gecırdım hepsınde belırtıler farklıydı bence belırtı falan yok bazen agrı olması cok ıı dıyorlar ne olur ıkı gunun kalmıs pozıtıf ol ınsallah ALLAH IN ıznıyle potıf sonuzu gorursun ilk denemenız mı buarada
Hoşgeldin sefalar getirdin. Yeni tedavin çoj başarılı olur inşallah canım. Allah bizleri sevindirsin inşallah
Evet ilk canım sağol rahatlattın bugun hasta olmassam oldu diecem çünkü her ay bir hafta önce oluyorum ...
oooo nolmuş buralarda yaaa,yeni yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişşşş,hepinize bol şans,allah yardımcınız olsun
hosbulduk cnm benım doktorum sukeyman tosun senın dktrn kım dı cnm hikayemız cok benzıyo ınsallah 4. denememızde pozıtıfı gorur ve sağlıkla bebışlerımızı kucagımıza alırız bu arada ben mart nısan denemeyı dusunuyrm tekrar sen ne zaman yıne aynı yerde umutta mı denıyeceksın ?
nasil gidiyor canim iyimisin.senin kontrolden sonra kacinci gun transferin olmustu canim beni 20 sinde cagirdi transfere karar vermek icin
Kızlar napıyosunuzzzz? Derinsu :değerlerin çok güzel canım,takip ediyorum seni,allah tamamına erdirsin...cupcakelove :nasıl geçiyo bakalım canım gergin bekleyiş,herşey çok güzel olacak inşallah... Umutlu :canım zaman nasıl geçiyor iyi misin?bir hal hatır sorayım dedim :)
Kızlar napıyosunuzzzz? Derinsu :değerlerin çok güzel canım,takip ediyorum seni,allah tamamına erdirsin...cupcakelove :nasıl geçiyo bakalım canım gergin bekleyiş,herşey çok güzel olacak inşallah... Umutlu :canım zaman nasıl geçiyor iyi misin?bir hal hatır sorayım dedim :)
Kızlar galiba hastalınacağım :/ belim ve kasıklarım ağrıyor hafif hafif test günüme iki gün kaldı
İyi yapmışsın canım.napim evde kar seyrediyorum. :) sen nasılsın canım? ben ev kuşu dinlemede. :) ) )
ınsallah cnm send pozıtıf sonuc alır hayırlı saglıklı buır sekilde kavusursun bebısıne (bebıslerıne) ınsallah....
benım dkrm da suleyman tosun mennun kaldım o yuzden 4. denememde de mart nısan gıbı dusunuyorum ve suleyman beyle ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?