Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hosgeldin canim insallah hakkinda hayirlisi olsun benimdw 3. Denemede olmadi benimde iki hafta oluyo ins 4. De kavusuruz doktorun kimdi senin ?

hosbulduk cnm benım doktorum sukeyman tosun senın dktrn kım dı cnm hikayemız cok benzıyo ınsallah 4. denememızde pozıtıfı gorur ve sağlıkla bebışlerımızı kucagımıza alırız bu arada ben mart nısan denemeyı dusunuyrm tekrar sen ne zaman yıne aynı yerde umutta mı denıyeceksın ?

cnm çok geçmiş olsun ama sakın ümidini kaybetme, doğru yerdesın inşallah bu sefer olucak

cnm cok cok sagol ınsallah dediğin gıbı 4.uncu de kavusacagım bebısıme buarada senın değerlerın masallah guzel gıdıyor Allah ın ıznıyle cok guzel bır hamılelık gecirir ve saglıkla kucagına alırsın bebısını...
buara benım drum suleyman tosun 3. denemde ılk kez tanıştık ama 4. uncude de onunla devam edıcem sanırım

Amiiiiiin amin Amiiiiiin. :) :) inşallah hepimiz anne oluruz salıklı hayırlı evlatlar ile inşallah. Ben iki kez başka bi yerde aşılama oldum.umut da ilk tüp bebek denemem olacak inşallah. :) doktorum süleyman bey

ınsallah cnm send pozıtıf sonuc alır hayırlı saglıklı buır sekilde kavusursun bebısıne (bebıslerıne) ınsallah....
benım dkrm da suleyman tosun mennun kaldım o yuzden 4. denememde de mart nısan gıbı dusunuyorum ve suleyman beyle ınsallah

Kızlar galiba hastalınacağım :/ belim ve kasıklarım ağrıyor hafif hafif test günüme iki gün kaldı

cnm sakın boyle dusunme bılıyorum bu cok zor ama 1 asılama 3 tup bebek gecırdım hepsınde belırtıler farklıydı bence belırtı falan yok bazen agrı olması cok ıı dıyorlar ne olur ıkı gunun kalmıs pozıtıf ol ınsallah ALLAH IN ıznıyle potıf sonuzu gorursun ilk denemenız mı buarada

bende sansasyonel bır bıcımde suleyman tosundayım sız cok ıyı anlıyorsunuz ben ıilk im dıyemı boyle cehalet ıcındeyım kaç hucreye boluncu kaçıncı gun hıcbırsey anlamıyorum bırde yılların medikalcisiyim:26: p tesı yumurta toplandı 6tane 4ü gitti sonra 1 i kaldı perşembe gunu donduruldu ptesı yumurta toplandı perşembe donduruldu 4 hücrelıymıs eşim oyle dedı şimdi kaç hucrelı kacıncı gun oluyor bır b... anlamadım açıkcası ben şok oldugum ıcın kulaklarım falan cınladı bayılacaktım obsesifimde biraz ama doktor transfer etmek ıstemedı bende 6100+ okadar ilaç masrafı tahlıller falan 7500tlye varan masraf bırde ümit olunca transfer edın neyse halım çıksın dedim ama uyuz oldum hiç ümitsizdi doktorum sankı transferı zorla yaptırdım çok huylandım halbukı okadarda hoşuma gidiyor o hastane ve personellerı neyse belkı benım cehaletım veya hassasıyetımdendır bilime güvenıyorum ama Rabbimize daha çok onun ol demesi yetıyor inşallah cümlemize hayırlısı ile,

Evet ilk canım sağol rahatlattın bugun hasta olmassam oldu diecem çünkü her ay bir hafta önce oluyorum ...

Kızlar napıyosunuzzzz? Derinsu :değerlerin çok güzel canım,takip ediyorum seni,allah tamamına erdirsin...cupcakelove :nasıl geçiyo bakalım canım gergin bekleyiş,herşey çok güzel olacak inşallah... Umutlu :canım zaman nasıl geçiyor iyi misin?bir hal hatır sorayım dedim :)

Hoşgeldin sefalar getirdin. Yeni tedavin çoj başarılı olur inşallah canım. Allah bizleri sevindirsin inşallah

Evet ilk canım sağol rahatlattın bugun hasta olmassam oldu diecem çünkü her ay bir hafta önce oluyorum ...

Insallah hersey yolunda gidicek sadece endiseye kapilma biliyrm cok zor ama biraz kafani dagit cnm test gunun yarin heralde bende cok heyecanlandim valla birbirimizi tanimasakta en iyi bizler anliyabiriz

Evet canim hikayemiz benziyor canim benim doktorum ulun bey bende dün gitcektim görüşmeye kar yağışından dolayı gidemedim ptesi gitcem ins bakalım doktor ne diycek ama en yakın zamanda düşünüyorum 2 ay beklemem lazım galiba tekrar umutta yaptırcam canim dondurulmusum var bitane

nasil gidiyor canim iyimisin.senin kontrolden sonra kacinci gun transferin olmustu canim beni 20 sinde cagirdi transfere karar vermek icin

Çok şükür iyiyim cnm kontrola gittiğim günüde sayarsam 5. Gün olmuştu transferim
Seninde az kalmış cnm hadi hayırlısı ...

Son düzenleme:

Fena değil cnm çarşamba günü bakalım ne olacak :)
havalar da soğudu bide kar yağıyor dışarı çıkamıyorum düşücem diye aklım gidiyor en iyisi evde oturmak pek zaman geçmiyor ama olsun bunada şükür ...
Senide özledik cnm buaralar geceleri yazmaya başladın işlerin çokmu yoğun cnm allah yardımcın olsun

canım saol sabırsızlıkla ayın 21ini bekliyorum bende, inşallah cnm darıası senın de başına olsun en kısa zamanda

Kızlar galiba hastalınacağım :/ belim ve kasıklarım ağrıyor hafif hafif test günüme iki gün kaldı

Cnm benimde dün sabah belim ağrımaya başladı akşama kadar sürdü hatta ağrısı sağ bacağıma bile vurdu biryerde okudum gebelik belirtisi diyor inşallah öyledir benimde test günüme 1 hafta var inşallah pozitif sonuçlar alırız ...

İyi yapmışsın canım.napim evde kar seyrediyorum. :) sen nasılsın canım? ben ev kuşu dinlemede. :) ) )

Amiiiiiin canım inşallah hep birlikte cicimi cici anneler oluruz. :) Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…