- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Aynı kaderi paylaşıyoruz cnm bende evdeyim gel cnm kahve yapim sana :)
Evet canim hikayemiz benziyor canim benim doktorum ulun bey bende dün gitcektim görüşmeye kar yağışından dolayı gidemedim ptesi gitcem ins bakalım doktor ne diycek ama en yakın zamanda düşünüyorum 2 ay beklemem lazım galiba tekrar umutta yaptırcam canim dondurulmusum var bitane
Amiiiiiin canım inşallah hep birlikte cicimi cici anneler oluruz. :) Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Ay ne güzel olurdu kar manzarasına karşı kahvelerimizi yudumlardık. :) ben şuan çayla idare ediyorum. Senin durum nasıl varmı bi değişiklik? :) ben regli olmayı bekliyorum gelmek bilmedi gelsede ocak başına yetişse tedavi başlangıcım
Ben transferden sonra kahve ve özellikle en sevdiğim çayı içmiyorum
Belirtiler Varla yok arası gece uykumdan bağırarak uyandım karnıma ağrı girdi ama hemen geçti bel ağrım arada oluyor ama acaba yatmaktanmı anlamadım birde iştahım çok açık o da herhalde ilaçlardan :))
Sen ne zaman olacaksın cnm adet
İnşallah Hadi hayırlısı canım.pozitif pozitif pozitif. :) :) Maalesef çay işi çok fena.ben napıcam çaysız :) benim geçen ay 13 ünde oldu bu ayda 10 da olmam lazım. Gelemedi. :)
Bekleyince gelmiyor bende tedaviye başlayacağım zaman adet olmamı beklemiştim ilk defa 1 hafta gecikmişti hamile sanmıştım kendimi ..
Bende çayı çok seven biriyim ama artık süt içiyorum :))
Cnm benim masallah dondurulmusun vaar 1 tane de olsa insallah o da sana sıkı sıkı tutunur insalah ama benim dondurulmusum yok zayen pgt li rup bebek yaptiriyrz bizde saglikli embriyo bulunursa transfef uyor insallah bulunacak ve birgun sende bence burda anne olarak konusucaz insallahhhh
şafak 6mı yani,yarıyı bulmuşsun çok şükür,bi 6gün daha sabret :) herşey çok güzelll olucak çokkk,nazlı annesiiiiiiFena değil cnm çarşamba günü bakalım ne olacak :)
havalar da soğudu bide kar yağıyor dışarı çıkamıyorum düşücem diye aklım gidiyor en iyisi evde oturmak pek zaman geçmiyor ama olsun bunada şükür ...
Senide özledik cnm buaralar geceleri yazmaya başladın işlerin çokmu yoğun cnm allah yardımcın olsun
sonucu almaya son 1 saat :) 11. gün de nasıl bir değer görülür acaba ne dersiniz kızlar ? tabi 0 değeri dışında :)
sonucu almaya son 1 saat :) 11. gün de nasıl bir değer görülür acaba ne dersiniz kızlar ? tabi 0 değeri dışında :)
ahh canım benim şimdi sen meleğinin güp güplerini mi duycancanım saol sabırsızlıkla ayın 21ini bekliyorum bende, inşallah cnm darıası senın de başına olsun en kısa zamanda
valla kar manzarası çookkk güzel de,Allah dışarda olanlara yardım etsinİyi yapmışsın canım.napim evde kar seyrediyorum. :) sen nasılsın canım? ben ev kuşu dinlemede. :) ) )
ahh canım benim şimdi sen meleğinin güp güplerini mi duycanallll sana 41 kere maaşallah bu arada büyük bir içtenlikle aminnnnnn
ooo o zaman bizde çifte bayram yaparızCanımcım iki kalp atışı duyma ihtimalini unutmayalım. :))) derinsu sana çifte telli oynatacak. :) yabi bizzede
valla kar manzarası çookkk güzel de,Allah dışarda olanlara yardım etsinbende iyiyim canım bu gün evdeydim,evde olmak gibisi yok valla
cnm kişiye göre değişiyormuş belli bir kıstas yokmuş , hadi inşallahh
kaç embriyo transfer olmuştu ve kaçıncı gün transferiydı cnm
ooo o zaman bizde çifte bayram yaparızişte böle 2 tane bebiş,ayy hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?