Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Aynı kaderi paylaşıyoruz cnm bende evdeyim gel cnm kahve yapim sana :)

Ay ne güzel olurdu kar manzarasına karşı kahvelerimizi yudumlardık. :) ben şuan çayla idare ediyorum. Senin durum nasıl varmı bi değişiklik? :) ben regli olmayı bekliyorum gelmek bilmedi gelsede ocak başına yetişse tedavi başlangıcım

Cnm benim masallah dondurulmusun vaar 1 tane de olsa insallah o da sana sıkı sıkı tutunur insalah ama benim dondurulmusum yok zayen pgt li rup bebek yaptiriyrz bizde saglikli embriyo bulunursa transfef uyor insallah bulunacak ve birgun sende bence burda anne olarak konusucaz insallahhhh

Ben transferden sonra kahve ve özellikle en sevdiğim çayı içmiyorum
Belirtiler Varla yok arası gece uykumdan bağırarak uyandım karnıma ağrı girdi ama hemen geçti bel ağrım arada oluyor ama acaba yatmaktanmı anlamadım birde iştahım çok açık o da herhalde ilaçlardan :))
Sen ne zaman olacaksın cnm adet

Biliyorsunuz değil mi biz ve evlatlarımız çok özeliz. :)
Allah sevdiği kuluna dert sıkıntı verirmiş. :)
Evlatlarımız zaten özel biliyorsunuz altın bebek diyorlar bizim meleklere. :)
Bugün bi pozitif düşünesim geldi. :)

İnşallah Hadi hayırlısı canım.pozitif pozitif pozitif. :) :) Maalesef çay işi çok fena.ben napıcam çaysız :) benim geçen ay 13 ünde oldu bu ayda 10 da olmam lazım. Gelemedi. :)

İnşallah Hadi hayırlısı canım.pozitif pozitif pozitif. :) :) Maalesef çay işi çok fena.ben napıcam çaysız :) benim geçen ay 13 ünde oldu bu ayda 10 da olmam lazım. Gelemedi. :)

Bekleyince gelmiyor bende tedaviye başlayacağım zaman adet olmamı beklemiştim ilk defa 1 hafta gecikmişti hamile sanmıştım kendimi ..
Bende çayı çok seven biriyim ama artık süt içiyorum :))

Bekleyince gelmiyor bende tedaviye başlayacağım zaman adet olmamı beklemiştim ilk defa 1 hafta gecikmişti hamile sanmıştım kendimi ..
Bende çayı çok seven biriyim ama artık süt içiyorum :))

Ay çay yerine süt :))
Amaan bebişler gelsinde fıçı fıçı süt içeriz. :)
Ben bu ay mesai yapmadığım için bebiş bekleyişim yok. Geçen aydan olmaz herhalde adet gördüm çünkü. :)

İNsallah canim benim insallah ama ne biliyim sanki umudum kalmadı gibi .hersey olumluyken o testten negatif sonuc almak beni cok yipratti gercekten.bugün rüyamda 4. De tutmuyodu ve doktorda bisey demiyodu rüya ama insan takiliyo yinede :) bizim imtihanımız gercekten cok büyük insallah bu sabrımızın mükafatını hepimiz alicaz

sonucu almaya son 1 saat :) 11. gün de nasıl bir değer görülür acaba ne dersiniz kızlar ? tabi 0 değeri dışında :)

şafak 6mı yani,yarıyı bulmuşsun çok şükür,bi 6gün daha sabret :) herşey çok güzelll olucak çokkk,nazlı annesiiiiii aman aman korkun varsa düşücem vs gibi bişey mecbur değilsen çıkma,sakın ha!bende özledim buralarııyeni yeni arkidişler gelmiş,baya şen oldu topik maaşallah,bide güzel haberler versek birbirimize ohhhhh

sonucu almaya son 1 saat :) 11. gün de nasıl bir değer görülür acaba ne dersiniz kızlar ? tabi 0 değeri dışında :)

cnm kişiye göre değişiyormuş belli bir kıstas yokmuş , hadi inşallahh
kaç embriyo transfer olmuştu ve kaçıncı gün transferiydı cnm

valla kar manzarası çookkk güzel de,Allah dışarda olanlara yardım etsin bende iyiyim canım bu gün evdeydim,evde olmak gibisi yok valla

Allah aç açıkta olanlara yardımcı olsun. Allah hiç kimseyi evsiz bırakmasın.
Evim evim güzel Evim modundasın yani bugün. Hıım sendemi sigara tüttürüyorsun ben gibi.

cnm kişiye göre değişiyormuş belli bir kıstas yokmuş , hadi inşallahh
kaç embriyo transfer olmuştu ve kaçıncı gün transferiydı cnm

Kııız cici anne. :) ikiz olup olmadığı 21 inde belli oluyormu? Haydi hayırlı haberlerini bekliyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…