aynen evim evim güzel evimmmmmAllah aç açıkta olanlara yardımcı olsun. Allah hiç kimseyi evsiz bırakmasın.
Evim evim güzel Evim modundasın yani bugün. Hıım sendemi sigara tüttürüyorsun ben gibi.
aynen evim evim güzel evimmmmmhiçç sorma o sigara olayını çook utanıyorum,ama tüpe başlayınca bırakcam inşallah
ahh canım benim şimdi sen meleğinin güp güplerini mi duycanallll sana 41 kere maaşallah bu arada büyük bir içtenlikle aminnnnnn
Kııız cici anne. :) ikiz olup olmadığı 21 inde belli oluyormu? Haydi hayırlı haberlerini bekliyorum. .
inşallah bellı olucak cnm inşallah güzel haberler veririm sizlere
bu arada tugba yok mu haber vericekti
sonucu almaya son 1 saat :) 11. gün de nasıl bir değer görülür acaba ne dersiniz kızlar ? tabi 0 değeri dışında :)
İNsallah canim benim insallah ama ne biliyim sanki umudum kalmadı gibi .hersey olumluyken o testten negatif sonuc almak beni cok yipratti gercekten.bugün rüyamda 4. De tutmuyodu ve doktorda bisey demiyodu rüya ama insan takiliyo yinede :) bizim imtihanımız gercekten cok büyük insallah bu sabrımızın mükafatını hepimiz alicaz
11 . gün değerim 12,91 çıktı kızlar. sonucu alınca eşim beni de çağırdı dışardaydık ondan dolayı hemen giremedim. bu 2. deneme idi .ilk denemenin sonucunda tek başıma olduğum için bu sefer sonuç almaya eşim gitti.eğer değer 0 dan farklı ise ilaçlarla ve sonuç kağıdıyla ama 0 ise çiçekle eve gelecekti. çok şükür şimdilik çiçek almadı bana :)
ne dersiniz tek embrio a kalite dedikleri blast embrio demişlerdi. 2 gün erken yaptım ama napıyım dayanamadım daha fazla..
11 . gün değerim 12,91 çıktı kızlar. sonucu alınca eşim beni de çağırdı dışardaydık ondan dolayı hemen giremedim. bu 2. deneme idi .ilk denemenin sonucunda tek başıma olduğum için bu sefer sonuç almaya eşim gitti.eğer değer 0 dan farklı ise ilaçlarla ve sonuç kağıdıyla ama 0 ise çiçekle eve gelecekti. çok şükür şimdilik çiçek almadı bana :)
ne dersiniz tek embrio a kalite dedikleri blast embrio demişlerdi. 2 gün erken yaptım ama napıyım dayanamadım daha fazla..
sonucu almaya son 1 saat :) 11. gün de nasıl bir değer görülür acaba ne dersiniz kızlar ? tabi 0 değeri dışında :)
Ay hadi bilen birileri yazsin pozitifmi simdi bende anlamadim sevinelim artik hadi11 . gün değerim 12,91 çıktı kızlar. sonucu alınca eşim beni de çağırdı dışardaydık ondan dolayı hemen giremedim. bu 2. deneme idi .ilk denemenin sonucunda tek başıma olduğum için bu sefer sonuç almaya eşim gitti.eğer değer 0 dan farklı ise ilaçlarla ve sonuç kağıdıyla ama 0 ise çiçekle eve gelecekti. çok şükür şimdilik çiçek almadı bana :)
her defasında 0 çıktığı için değer yükselmesine sevindim. ancak referans aralığında haftasına göre. zaten yarın ve sonrasında tekrarlıyacağım. okuduklarımdan anladığım kese ve kalp atışı görülene kadar emin olunamıyor . bu arada 10. günümmüş yaw yanlış hesap yapmışım. koca düzeltti sağolsun :)
meraba bugün 8.günüm dün akşam kan testi yaptırdım 1,20 çıktı çok moralim bozuk olamadı galiba. böyle olup yükselen varmı aranızda
her defasında 0 çıktığı için değer yükselmesine sevindim. ancak referans aralığında haftasına göre. zaten yarın ve sonrasında tekrarlıyacağım. okuduklarımdan anladığım kese ve kalp atışı görülene kadar emin olunamıyor . bu arada 10. günümmüş yaw yanlış hesap yapmışım. koca düzeltti sağolsun :)
hadi bakalim Allahim insallah tutunmustur melekcigin sana☺her defasında 0 çıktığı için değer yükselmesine sevindim. ancak referans aralığında haftasına göre. zaten yarın ve sonrasında tekrarlıyacağım. okuduklarımdan anladığım kese ve kalp atışı görülene kadar emin olunamıyor . bu arada 10. günümmüş yaw yanlış hesap yapmışım. koca düzeltti sağolsun :)
Cnm sakin ruyalara takilma hele ben son tedavi transfer sonrasi 2 kez pozitif sonuc ruyasini gordum ve cokk mutlu etmisti ruya da olsa seni cok ii anliyorum cok allsh im insallah bizi de gorsun insallah artik biz de hamile hamile gezebilelim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?