Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

aynen evim evim güzel evimmmmmhiçç sorma o sigara olayını çook utanıyorum,ama tüpe başlayınca bırakcam inşallah

Amiiiiiin canım inşallah bırakırsın. Bende şu raporumu alayım adetimle birlikte bırakıcam sigara illetini inşallah. Allah'ım yardımcımız olsun. Bekleme süreçleri olunca stres çok oluyor maalesef. Ve sigara işi zorluyor bırakmak beklerken zor.

meraba bugün 8.günüm dün akşam kan testi yaptırdım 1,20 çıktı çok moralim bozuk olamadı galiba. böyle olup yükselen varmı aranızda

Cnm sakin ruyalara takilma hele ben son tedavi transfer sonrasi 2 kez pozitif sonuc ruyasini gordum ve cokk mutlu etmisti ruya da olsa seni cok ii anliyorum cok allsh im insallah bizi de gorsun insallah artik biz de hamile hamile gezebilelim cnm

11 . gün değerim 12,91 çıktı kızlar. sonucu alınca eşim beni de çağırdı dışardaydık ondan dolayı hemen giremedim. bu 2. deneme idi .ilk denemenin sonucunda tek başıma olduğum için bu sefer sonuç almaya eşim gitti.eğer değer 0 dan farklı ise ilaçlarla ve sonuç kağıdıyla ama 0 ise çiçekle eve gelecekti. çok şükür şimdilik çiçek almadı bana :)
ne dersiniz tek embrio a kalite dedikleri blast embrio demişlerdi. 2 gün erken yaptım ama napıyım dayanamadım daha fazla..

Kan testinde Hiç tecrübem olmadığından ve senin sevinmenden ötürü anlıyorumki bebiş içerde tutunmuş inşallah doğru mu? :)

Cnm biliyosun 5 ten yukarisi pozitif ancak bu degerin iki gunde bir katlanmasi gerekiyor. O yuzden sabredip test gununde bidaha yap. Doktorun deger icin ne diyecek acaba, umut var cnm hic canini sikma, dinlen cimartesi gunu tekrar et testi ayni saatte.

Son düzenleme:
Ay hadi bilen birileri yazsin pozitifmi simdi bende anlamadim sevinelim artik hadi

her defasında 0 çıktığı için değer yükselmesine sevindim. ancak referans aralığında haftasına göre. zaten yarın ve sonrasında tekrarlıyacağım. okuduklarımdan anladığım kese ve kalp atışı görülene kadar emin olunamıyor . bu arada 10. günümmüş yaw yanlış hesap yapmışım. koca düzeltti sağolsun :)

İnsallah hamilesin canim 5ten fazla oldumu olumlu 2 gün sonra iki katına çıkar insallah tamamen kafan rahatlar

Evet cnm tekrar et insallah katlayarak gider hayirlisi olsun cnm

meraba bugün 8.günüm dün akşam kan testi yaptırdım 1,20 çıktı çok moralim bozuk olamadı galiba. böyle olup yükselen varmı aranızda

Cnm bnm boyle olup sinradan degeri duzelenler oluyor 12. Gunu mutlaka tekrar et hayirlisi olsun hakkinda ,uzme kendini simdiden bosuna

Hadi gözün aydın. Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. :) bebişin sağlıklı hayırlı olsun inşallah.

hadi bakalim Allahim insallah tutunmustur melekcigin sana☺

Cnm sakin ruyalara takilma hele ben son tedavi transfer sonrasi 2 kez pozitif sonuc ruyasini gordum ve cokk mutlu etmisti ruya da olsa seni cok ii anliyorum cok allsh im insallah bizi de gorsun insallah artik biz de hamile hamile gezebilelim cnm

Bende hep olmadıgını goruyorum ve olmuyo gercekten.bilinçaltıma o kadar yerleşmiski yine aynısını ölçek sanki zaten en can sıkan o 12 gün oluyo yaşayan ölü gibi oluyorum.ins imtihanı kazananlardan oluruz bizde bebeğimizi kucağımıza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…