Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

meraba bugün 8.günüm dün akşam kan testi yaptırdım 1,20 çıktı çok moralim bozuk olamadı galiba. böyle olup yükselen varmı aranızda

Hemen üzme kendini, moralini bozma daha 6 ila 4 günün yokmu.doktorlar 14 yada 12 güne kadar bekletmiyormu normalde. Bak bildiğimden konuşmuyorum okuduklarımdan biliyorum az çok. Daha tüp denemem olmadı. Üzülme Allah o güzel günü yaşatacaktır sana inşallah

Son düzenleme:

4. Denememde 10. Gün değerim 37 cikti kimyasal gebelik oldu devam etmedi..2. Denememdede 10. Gün 18.75 cikti o bir sure ilerledi katlanarak maalesef oda devam etmedi.. Bu değerleri Cok inceledim düşük değerler ilerlemeye biliyor ama ilerleyenlerde var 11. Gün değeri 27 çikan bir arkadasimizin dogum yapmak üzere yani düşük değerler genelde riskli oluyor ama rabbimin mucizesi hic belli olmaz bana merkezden 12 ile baslayip doguranlarda var demislerdi..inşallah saglikli katlanip devam eder

Tuğbacım gözün aydın değerin artarak devam eder inşALLAH.

Daha oncedende yazmistim, Kasim da America dan geliyorum diye, Allah a cok sukur husranla donmedim :) ilk denememizdi, doktorum Ulun Bey, harika bir insan.. Ben buradaki arkadaslarin paylastiklariyla umut tup bebek merkezine karar verdim ve guvendim. Sukurler olsun Rabbime iyiki oyle yapmisim. Son gunler yaklastikca cok korkuyordum, cunku negatif olursa tekrar Turkiye ye gelmemiz bir sene sonrasini bulucakti. Gelmeden bir onceki gun yani transferimin sekizinci gunu test yaptirdim 12,04 cikti. Kesin hamileyim diyemeyecegimi biliyordum ama yine de sifirla bes arasi cikmadigina sevinmistim. Ulun Bey de cok erken yaptirdin ama umut var tabiki dedi. America ya donunce 12. gunumde degerim 128 cikti ve havalara uctum tabi :) 20 aralikta Insallah keseyi gorucez. Rabbim melegimi korur Insallah . Umudunuzu sakin yitirmeyin kizlar, bolbol dua edin.. Isteyen herkes Insallah biran once kavusur melegine...

Cnm inşallah dedigin gibi bizde anne olucaz buna inanmamiz lazim 12 gun olu gibi olmak yerine cokjj mutlu pozitif olmak lazim birbirimize destek olalim kazananlara bizde adimizi yazalim inşallah

Hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin. Sağlıklı mis kokulu bebişin olsun inşallah. Bu gün maşallah kızlardan süper haberler geliyor. Devamını bekliyoruz. Haydi kızlar umut saçmaya devam edin. Allah'ım tüm anne adaylarımızı ve bebeklerini korusun. Maşallah maşallah maşallah size

Şimdi doktorum bize sebepsiz infertilite dedi ya, ilk denemede tutmazsa genetik testleri yaparız dedi. Neden ilk deneme bekleniyor? Deneme olmadsn bu test yapılıp önceden bir müdahale olsa olmazmı? Şu genetik sorunluysa ne yapılıyor bilen var mı? Ayy kafamda binlerce soru var.yardım lütfen

Aynen bende senin gibi dusunuyorum canım madem böyle bişey var niye bastan yapilmiyo.genetikte sorun varsa bosuna tup denemesi yapip uzulup dururuyoruz.benim iki negatif denemem var bu 3.tedavim bu defa genetik araştırma yapildi ve bende kan pıhtılaşmasi cikti buda bebegin tutunmamasina ve dusuge sebep oluyomus.keske ilk baslarken bakilsaydi ona gore tedbir alinirdi belki simdi bebisim yanimda olurdu.

Ay canım yarana tuz bastım.
Allah yeni gelecek bebişine uzun ömürler versin inşallah canım.
Araştırdım şu genetik olayını illaki bir kaç olumsuz sonuçtan sonra bakılıyormuş bu teste ( tabi çok saçma) düşük ve tutmama durumları olmalıymış v.s devlet deneme olmadan testi yapmıyormuş canım sıkıldı buna. Özelde de 1500 falanmış bu ne yaw tüp bebek parası gibi.

Aynen canim benimde kafamı cok kurcaladı bu konu en bastan istenmesi lazım eşimden istendi benden istenmedi ilk denemeden sonra yapıldı pihtilasma cikti ve halen kafama takiliyo ilk denemede 15 gün sürdü kanamam tutmuştu belki de doktor normal değil 5 6 gün normal adet gibi olur demişti.ihmal mi var bilmiyorum diğerlerinde öyle olmadı ama Rabbim nasip etcen doktor vesile sadece yapacak bişeyimiz yok ama kafası karışan biz oluyoruz.keske yaptırma imkanın olsa yaptırsan derim

Masallah canim gözünaydin insallah saglicakla kucagina almayı nasip eder Allahim cok mutlu oldum .benimde doktorum ulun bey

Genetik testler pahali olduğu için sanirim boyle yapıyorlar..benimde sebepsiz hic denemeden gidip pihtilasma testlerini yaptirdim kimse istemedi benden ben gidip yaptirdim ve pihtilasma varmis iyikide yaptirmisim 1. Denemeden sonrada kromozomlara baktirdim çok şükür birşey cikmadi..istiyorsan yaptir benim 3 taze 1 donmuş 4 denemem oldu umuttaki dosyamda hala genetik test sonucum yok yani onuda kendim yaptirdim doktor istemeyi unuttu sanirim

Cnm bende de aynı telaş vardı ilki çok kalıtelı embrıyo olmasına rağmen neden tutunamadı dıye, zaten süleyman bey daha önce kimyasal gebelik ve baaşrısız tup bebek olduu için karyotip genetik analiz istedi. eşim ve bana. iki kişi için 400 küsür ödedik umutta yaptırdık hiç bir şey çıkmadı. sen şimdi bunları düşünüp canını sıkma boşuna. kan pıhtılaşması olabilir diye coraspin kullandırıyorlar transferden sonra zaten. eminim ilk denemen başarılı olucak ,canını sıkma bol bol dua et cnm

Off canlarım ya. Hep takacak bişi
buluyoruz. İhmal değildir herhalde pahalı ya ondan olabilir istenmemesi.Ya maalesef kendi imkanlarımla o tesrleri yaptırmam çok zor baya pahalı. Devlette yaptırmak için illaki deneme olmalıymış. çok anlamsız. Allah yardımcımız olsun.
Önümüzü açsın inşallah. Hayırlı sağlıklı bebeler versin bize insallah. Ama bi zeynep kamili arayacağım soracağım. Herkese hayırlı cumalar

Haydarpaşa numune Hastanesini aradım, genetik testleri yapılıyor mu dedim (evet yapılıyor ama sadece pıhtılaşma testi varmış. Geri kalanı zeynep kamilde yapılıyormuş.ve doktor istek kağıdı olmadanda olmuyormuş.)

Anladım canim nereye yakınsın bilmiyorum ama ben Kartal araştırmada yaptırdım karyotip analizi pihtilasma falan orda yapılıyor hepsi senin aşılama yapılmıştı raporunda var aslında doktor istese yaptirabilirsin

Zeynep Kamil Hastanesini de aradım onlarda istek kağıdı istiyor. Kartal dert değil canım yeterki yapılsın.anadolu yakasındayım.ama olmuyor. Süleyman bey istek yapsa geçerli olurmu acaba. Zeynep Kamil deki doktor çok gıcık ve ters sormaya tırsıyorum. :)

Kartaldaki cok tatlı bı doktor eylem hanım cok zorlamiyo bı kac soru soruyo sen Süleyman beyle konus kafan rahatlasın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…