- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
meraba bugün 8.günüm dün akşam kan testi yaptırdım 1,20 çıktı çok moralim bozuk olamadı galiba. böyle olup yükselen varmı aranızda
her defasında 0 çıktığı için değer yükselmesine sevindim. ancak referans aralığında haftasına göre. zaten yarın ve sonrasında tekrarlıyacağım. okuduklarımdan anladığım kese ve kalp atışı görülene kadar emin olunamıyor . bu arada 10. günümmüş yaw yanlış hesap yapmışım. koca düzeltti sağolsun :)
meraba bugün 8.günüm dün akşam kan testi yaptırdım 1,20 çıktı çok moralim bozuk olamadı galiba. böyle olup yükselen varmı aranızda
her defasında 0 çıktığı için değer yükselmesine sevindim. ancak referans aralığında haftasına göre. zaten yarın ve sonrasında tekrarlıyacağım. okuduklarımdan anladığım kese ve kalp atışı görülene kadar emin olunamıyor . bu arada 10. günümmüş yaw yanlış hesap yapmışım. koca düzeltti sağolsun :)
Bende hep olmadıgını goruyorum ve olmuyo gercekten.bilinçaltıma o kadar yerleşmiski yine aynısını ölçek sanki zaten en can sıkan o 12 gün oluyo yaşayan ölü gibi oluyorum.ins imtihanı kazananlardan oluruz bizde bebeğimizi kucağımıza aliriz
Daha oncedende yazmistim, Kasim da America dan geliyorum diye, Allah a cok sukur husranla donmedim :) ilk denememizdi, doktorum Ulun Bey, harika bir insan.. Ben buradaki arkadaslarin paylastiklariyla umut tup bebek merkezine karar verdim ve guvendim. Sukurler olsun Rabbime iyiki oyle yapmisim. Son gunler yaklastikca cok korkuyordum, cunku negatif olursa tekrar Turkiye ye gelmemiz bir sene sonrasini bulucakti. Gelmeden bir onceki gun yani transferimin sekizinci gunu test yaptirdim 12,04 cikti. Kesin hamileyim diyemeyecegimi biliyordum ama yine de sifirla bes arasi cikmadigina sevinmistim. Ulun Bey de cok erken yaptirdin ama umut var tabiki dedi. America ya donunce 12. gunumde degerim 128 cikti ve havalara uctum tabi :) 20 aralikta Insallah keseyi gorucez. Rabbim melegimi korur Insallah . Umudunuzu sakin yitirmeyin kizlar, bolbol dua edin.. Isteyen herkes Insallah biran once kavusur melegine...
Aynen bende senin gibi dusunuyorum canım madem böyle bişey var niye bastan yapilmiyo.genetikte sorun varsa bosuna tup denemesi yapip uzulup dururuyoruz.benim iki negatif denemem var bu 3.tedavim bu defa genetik araştırma yapildi ve bende kan pıhtılaşmasi cikti buda bebegin tutunmamasina ve dusuge sebep oluyomus.keske ilk baslarken bakilsaydi ona gore tedbir alinirdi belki simdi bebisim yanimda olurdu.Şimdi doktorum bize sebepsiz infertilite dedi ya, ilk denemede tutmazsa genetik testleri yaparız dedi. Neden ilk deneme bekleniyor? Deneme olmadsn bu test yapılıp önceden bir müdahale olsa olmazmı? Şu genetik sorunluysa ne yapılıyor bilen var mı? Ayy kafamda binlerce soru var.yardım lütfen
Aynen bende senin gibi dusunuyorum canım madem böyle bişey var niye bastan yapilmiyo.genetikte sorun varsa bosuna tup denemesi yapip uzulup dururuyoruz.benim iki negatif denemem var bu 3.tedavim bu defa genetik araştırma yapildi ve bende kan pıhtılaşmasi cikti buda bebegin tutunmamasina ve dusuge sebep oluyomus.keske ilk baslarken bakilsaydi ona gore tedbir alinirdi belki simdi bebisim yanimda olurdu.
Şimdi doktorum bize sebepsiz infertilite dedi ya, ilk denemede tutmazsa genetik testleri yaparız dedi. Neden ilk deneme bekleniyor? Deneme olmadsn bu test yapılıp önceden bir müdahale olsa olmazmı? Şu genetik sorunluysa ne yapılıyor bilen var mı? Ayy kafamda binlerce soru var.yardım lütfen
Daha oncedende yazmistim, Kasim da America dan geliyorum diye, Allah a cok sukur husranla donmedim :) ilk denememizdi, doktorum Ulun Bey, harika bir insan.. Ben buradaki arkadaslarin paylastiklariyla umut tup bebek merkezine karar verdim ve guvendim. Sukurler olsun Rabbime iyiki oyle yapmisim. Son gunler yaklastikca cok korkuyordum, cunku negatif olursa tekrar Turkiye ye gelmemiz bir sene sonrasini bulucakti. Gelmeden bir onceki gun yani transferimin sekizinci gunu test yaptirdim 12,04 cikti. Kesin hamileyim diyemeyecegimi biliyordum ama yine de sifirla bes arasi cikmadigina sevinmistim. Ulun Bey de cok erken yaptirdin ama umut var tabiki dedi. America ya donunce 12. gunumde degerim 128 cikti ve havalara uctum tabi :) 20 aralikta Insallah keseyi gorucez. Rabbim melegimi korur Insallah . Umudunuzu sakin yitirmeyin kizlar, bolbol dua edin.. Isteyen herkes Insallah biran once kavusur melegine...
Şimdi doktorum bize sebepsiz infertilite dedi ya, ilk denemede tutmazsa genetik testleri yaparız dedi. Neden ilk deneme bekleniyor? Deneme olmadsn bu test yapılıp önceden bir müdahale olsa olmazmı? Şu genetik sorunluysa ne yapılıyor bilen var mı? Ayy kafamda binlerce soru var.yardım lütfen
Genetik testler pahali olduğu için sanirim boyle yapıyorlar..benimde sebepsiz hic denemeden gidip pihtilasma testlerini yaptirdim kimse istemedi benden ben gidip yaptirdim ve pihtilasma varmis iyikide yaptirmisim 1. Denemeden sonrada kromozomlara baktirdim çok şükür birşey cikmadi..istiyorsan yaptir benim 3 taze 1 donmuş 4 denemem oldu umuttaki dosyamda hala genetik test sonucum yok yani onuda kendim yaptirdim doktor istemeyi unuttu sanirim
Cnm bende de aynı telaş vardı ilki çok kalıtelı embrıyo olmasına rağmen neden tutunamadı dıye, zaten süleyman bey daha önce kimyasal gebelik ve baaşrısız tup bebek olduu için karyotip genetik analiz istedi. eşim ve bana. iki kişi için 400 küsür ödedik umutta yaptırdık hiç bir şey çıkmadı. sen şimdi bunları düşünüp canını sıkma boşuna. kan pıhtılaşması olabilir diye coraspin kullandırıyorlar transferden sonra zaten. eminim ilk denemen başarılı olucak ,canını sıkma bol bol dua et cnm
Aynen canim benimde kafamı cok kurcaladı bu konu en bastan istenmesi lazım eşimden istendi benden istenmedi ilk denemeden sonra yapıldı pihtilasma cikti ve halen kafama takiliyo ilk denemede 15 gün sürdü kanamam tutmuştu belki de doktor normal değil 5 6 gün normal adet gibi olur demişti.ihmal mi var bilmiyorum diğerlerinde öyle olmadı ama Rabbim nasip etcen doktor vesile sadece yapacak bişeyimiz yok ama kafası karışan biz oluyoruz.keske yaptırma imkanın olsa yaptırsan derim
Haydarpaşa numune Hastanesini aradım, genetik testleri yapılıyor mu dedim (evet yapılıyor ama sadece pıhtılaşma testi varmış. Geri kalanı zeynep kamilde yapılıyormuş.ve doktor istek kağıdı olmadanda olmuyormuş.)
Zeynep Kamil Hastanesini de aradım onlarda istek kağıdı istiyor. Kartal dert değil canım yeterki yapılsın.anadolu yakasındayım.ama olmuyor. Süleyman bey istek yapsa geçerli olurmu acaba. Zeynep Kamil deki doktor çok gıcık ve ters sormaya tırsıyorum. :)Anladım canim nereye yakınsın bilmiyorum ama ben Kartal araştırmada yaptırdım karyotip analizi pihtilasma falan orda yapılıyor hepsi senin aşılama yapılmıştı raporunda var aslında doktor istese yaptirabilirsin
Zeynep Kamil Hastanesini de aradım onlarda istek kağıdı istiyor. Kartal dert değil canım yeterki yapılsın.anadolu yakasındayım.ama olmuyor. Süleyman bey istek yapsa geçerli olurmu acaba. Zeynep Kamil deki doktor çok gıcık ve ters sormaya tırsıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?