Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim 20 30 gün arası cikiyo labaratuari arayıp soruyosun

Canım saol bilgilendirdiğin için.
süleyman beyi aradım konuştum bu genetik testi şimdi yapsak olmazmı dedim.yapmak istiyorsanız yapın dedi bunu genelde tutmayan veya düşükle sonuçlanan tedavilerden sonra istiyoruz dedi. Bu binde bir olan bişeymiş genetik sorun. Kafana takılıyorsa yaptır dedi. Vazgeçtim aslında bizdeki sorun belli. İlk deneme tutarsa inşallah neden kesinleşmiş olacak.

tamam tatlım aklında soru kalmasında için rahat etmiş oldu en azından insAllah hic yaptirmazsin o testlere hic gerek kalmasın ilk denemede bebeğin tutunsun sana :)

bugün aynı saatte yaptığım testte 11. gün değerim 21 e çıktı. asıl testimiz yarın kaç değerinde çıkacak bakalım. artış iyiymiş ama devamı gelsin inşallah :) dualarım hepimiz için :)

Aman aman maşallah Allah nazarlardan saklasın. Allah gönlüne göre versin İnşallah canım. An be an güzel haberlerini bekliyoruz. :)

Eee sen nasılsın canım. Kaç gün kaldı?

Cnm bende geçmişi okumaya çalışıyordum ama pek okuyamadım ipad yavaş nedense
Çok şükğr iyiyim cnm bugün temizlik günümdü evimede misafir geldi çok yoruldum burayada gelemedim
Son 5 gün az kaldı cnm
Sen nasılsın fıstık keyfin nasıl

Son düzenleme:

İyi ben canım.
Ama sen tam sopalıksın ya :)
Ben Ümraniye'de oturuyorum. Yakınmısın? Bi koşu gelip dövem seni. :)) aaa sen ne yapıyorsun niye misafir çağırıyorsun aaa çok kızdım sana. Allah'ım ya.

Hahaha misafir dediğim de eşimin abisi bizde kalacakmış
Bende yatakta uzanıyorum dinlenim dedim cnm
kartal tarafında oturuyorum gel döv valla hakettim :))

Cnmm neden test gününü beklemedin inşallah yükselir allah büyük hiç belli olmaz cnm inşallah iyi sonuçlar alırsın

ayy nebileyim niye beklemiyosamçok üzüldüm belki erken olduğu için öyle çıkmıştır bilmiyorum bugünde belim çok ağrıyo sıkıldım valla(
sen neler yapıyosun

kuzum sen niye yoruyosun kendini. annem ablam bana öyle bi gaz verdi ki muayehaneye bile az gidiyorum, çok hasta bakmıorum sen bi de misafir çağırıp yoruyosun kendini. temizlik de gerekirse yapma.eşin yapsın illa yapılacak birşey varsa. hiç birşey şu anda senden ve bedeninden kıymetli değil.. gözünü seveyim. bak yoksa annemi gönderirim sana

tamam misafir , misafir sayılmazmış ama , çok yoruldum diosun , yorma gözünü seveyim. yemek - temizlik erkek işi bu aralar sloganını kanıksattır :)

ayy nebileyim niye beklemiyosamçok üzüldüm belki erken olduğu için öyle çıkmıştır bilmiyorum bugünde belim çok ağrıyo sıkıldım valla(
sen neler yapıyosun

İnşallahhhhh güzel sonuçlar alırsın cnm senin hamile kalmanı o kadar çok istiyorumki
Bende napim cnm artık eskisi gibi dikkat etmiyorum kafayada takmıyorum adet belirtileri var benimde belim çok ağrıyor

İnşallahhhhh güzel sonuçlar alırsın cnm senin hamile kalmanı o kadar çok istiyorumki
Bende napim cnm artık eskisi gibi dikkat etmiyorum kafayada takmıyorum adet belirtileri var benimde belim çok ağrıyor

cnm inşallah isteyen herkes bir an önce bebeğine kavuşur. dikkat et kendine yorma fazla ben kendimi çok suçlu hissediyorum keşke biraz daha izin alsaydımda evde yatsaydım. hem adet belirtileri diye düşünme kullandığımız ilaçlar adet görmemizi engeller onları bıraktıkta birkaç gün sonra adet görebiliriz oyüzden bunlar gebelik blirtileride olabilir veya ialçların etkisidir.

tamam misafir , misafir sayılmazmış ama , çok yoruldum diosun , yorma gözünü seveyim. yemek - temizlik erkek işi bu aralar sloganını kanıksattır :)

Doğru diyorsun cnm :))
Gerçi şöyle bi durum var temizlike biri geldi ben temizlemedim yanlış anlaşıldı :)
Ama bütün günüm ister istemez mutfakta geçti yemek yapmam gerekti eşimin abisi gelmek istedi o da bilmiyor tüp bebek tedavisi olduğumu hatta sadece o değil kimse bilmiyor o yüzden bişi diyemedik cnm
Asıl sen dikkat et cnm bebişine güzel anneee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…