- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Kartaldaki cok tatlı bı doktor eylem hanım cok zorlamiyo bı kac soru soruyo sen Süleyman beyle konus kafan rahatlasın canim
Canım Ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar
Canim 20 30 gün arası cikiyo labaratuari arayıp soruyosun
Canım saol bilgilendirdiğin için.
süleyman beyi aradım konuştum bu genetik testi şimdi yapsak olmazmı dedim.yapmak istiyorsanız yapın dedi bunu genelde tutmayan veya düşükle sonuçlanan tedavilerden sonra istiyoruz dedi. Bu binde bir olan bişeymiş genetik sorun. Kafana takılıyorsa yaptır dedi. Vazgeçtim aslında bizdeki sorun belli. İlk deneme tutarsa inşallah neden kesinleşmiş olacak.
tamam tatlım aklında soru kalmasında için rahat etmiş oldu en azından insAllah hic yaptirmazsin o testlere hic gerek kalmasın ilk denemede bebeğin tutunsun sana :)
Amiiiiiin canım inşallah hepimiz anne oluruz mutlu oluruz.
bugün aynı saatte yaptığım testte 11. gün değerim 21 e çıktı. asıl testimiz yarın kaç değerinde çıkacak bakalım. artış iyiymiş ama devamı gelsin inşallah :) dualarım hepimiz için :)
bugün aynı saatte yaptığım testte 11. gün değerim 21 e çıktı. asıl testimiz yarın kaç değerinde çıkacak bakalım. artış iyiymiş ama devamı gelsin inşallah :) dualarım hepimiz için :)
meraba bugün 8.günüm dün akşam kan testi yaptırdım 1,20 çıktı çok moralim bozuk olamadı galiba. böyle olup yükselen varmı aranızda
Cnm hamilemisin çoook sevindim :))))
Hadi inşallah test gününde değerin daha çoook yükselir :))
Eee sen nasılsın canım. Kaç gün kaldı?
Cnm bende geçmişi okumaya çalışıyordum ama pek okuyamadım ipad yavaş nedense
Çok şükğr iyiyim cnm bugün temizlik günümdü evimede misafir geldi çok yoruldum burayada gelemedim
Son 5 gün az kaldı cnm
Sen nasılsın fıstık keyfin nasıl
İyi ben canım.
Ama sen tam sopalıksın ya :)
Ben Ümraniye'de oturuyorum. Yakınmısın? Bi koşu gelip dövem seni. :)) aaa sen ne yapıyorsun niye misafir çağırıyorsun aaa çok kızdım sana. Allah'ım ya.
Cnmm neden test gününü beklemedin inşallah yükselir allah büyük hiç belli olmaz cnm inşallah iyi sonuçlar alırsın
Cnm bende geçmişi okumaya çalışıyordum ama pek okuyamadım ipad yavaş nedense
Çok şükğr iyiyim cnm bugün temizlik günümdü evimede misafir geldi çok yoruldum burayada gelemedim
Son 5 gün az kaldı cnm
Sen nasılsın fıstık keyfin nasıl
ayy nebileyim niye beklemiyosamçok üzüldüm belki erken olduğu için öyle çıkmıştır bilmiyorum bugünde belim çok ağrıyo sıkıldım valla(
sen neler yapıyosun
İnşallahhhhh güzel sonuçlar alırsın cnm senin hamile kalmanı o kadar çok istiyorumki
Bende napim cnm artık eskisi gibi dikkat etmiyorum kafayada takmıyorum adet belirtileri var benimde belim çok ağrıyor
tamam misafir , misafir sayılmazmış ama , çok yoruldum diosun , yorma gözünü seveyim. yemek - temizlik erkek işi bu aralar sloganını kanıksattır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?