Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hahaha misafir dediğim de eşimin abisi bizde kalacakmış
Bende yatakta uzanıyorum dinlenim dedim cnm
kartal tarafında oturuyorum gel döv valla hakettim :))
Hemde nasıl hakettin. Allah allah ne işi var yatılı misafirin bu dönemde. Yemek çay hizmeti bitmez. :) sen yat onlar yapsın. :)
tamam misafir , misafir sayılmazmış ama , çok yoruldum diosun , yorma gözünü seveyim. yemek - temizlik erkek işi bu aralar sloganını kanıksattır :)
Çok güzel söyledin.Bayıldım bu slogana :) benimkine aşıladım bu konuyu. Allah tan hamarat benimki yapar.

Amin cnm aminnn ..
Kıyamam ben sana kendini suçlama lütfen işin çok ağır bi işmiki cnm
Buarada çok doğru yazmışsın ben hiç o açıdan düşünmemiştim ilaçların etkisi yada gebelik olabilir çok mantıklı

Valla içerde yayıyorum onlar tv izliyor bu saatten sonra mutfak kapanmıştır mazeretim varrr :)

işim ağır değil cnm laborantım hastanede çalışıyorum o yüzden erken yaptımya ya testi yapmaz olaydım. sabahları dolmuşla gitmek zorundayım akşam eşim alıyo ama yinede aklıma takılıyo bu ayrıntılar.

Cnm inan evdede olsan yine aklına bişiler takılır ben mesela evdeyim bütüngün hep keşke daha dikkatli olsaydım diyorum kendime benimde aklıma o kadar çok şey takılıyor ki biliyorsun hemşire sanada demiştir günlük hayatınıza devam edebilirsiniz diye kurban olduğum allah inşallah test gününde güzel haberler alacaksın cnm

walla aslında cehalet en güzeli de işte merak, olanak, heyecan derken erken testler yapıp, çok okuyup çok şey bilip kendimizi yoruyoruz. ama kadın olmanın gelgitleri işte. merak etmeyenimiz var mı, sonra öğrendiklerimizden en trajik sonuçları kafaya takmıor muyuz? kadın olmak zor zanaat vel-hasılı kelam

çok doğru söylüyosun herşeyibilmek heleki sağlıkla ilgili herşeyi bilmek hiç güzel birşey değil buyüzden hep kızmışımdır kendime .

iyi akşamlar arkadaşlar.öğrenmek istediğim bişey var.umut tüp bebek merkezinde ssk lı fiyatı bilen varmı aranızda acaba?

Hoşgeldin
Ben şuan zeynep Kamil Hastanesinden rapor çıkartıyorum. Roporlu olunca umut tüp bebek merkezi 2000 tl alıyor. İlk muayene 225 tl ve ilaçlar. Bana herşey dahil 3000 tl tutar dediler.

Hoşgeldin
Ben şuan zeynep Kamil Hastanesinden rapor çıkartıyorum. Roporlu olunca umut tüp bebek merkezi 2000 tl alıyor. İlk muayene 225 tl ve ilaçlar. Bana herşey dahil 3000 tl tutar dediler.

ilk denememi raporsuz umut tüp bebek merkezinde yaptırmıştım.ilgi alaka memnun ama negatif sonuç alınca hiç ses seda yok.yine de orda yaptırmak istiyorum.cvp verdiğin için çok teşekkür ederim

canım 1. tüp bebek tedavisinde 2000 tl vermiştik.406 tl si nakit diğer kalan istediğin şekilde ödüyosun. ilaçlar vitaminler , hormonlar, haplar iğneler derken 1000-1250 arası tutmuştur ama asıl iğğneler 800 tl civarı tutmuştu.
2. tüp bebek tedavisinde yine 2000 tl kliniğe verdik. ancak bu sefer gonal f kullanmadık başka bir ilaç kullandık ve 2 gün tedavi süresini uzattık buna rağmen iğneler 750 tl tuttu. ilk tedaviden kalan vitamin progeston ilaçları vardı.
benim verdiğim ücretler bu kadar ama 2. de muayene ücreti vermiosun ama. ilkinde de sağlıkçı olduğum için ben vermemiştim. bu arada tüm tedaviler için sağlık personeli için %10 indirimde var

Sabah sabah kan gördüm başımdan aşağa kaynar sular döküldü çok üzüldüm yıkıldım hiç sanmıyorum yerleşme kanı olduğunu .... Kızılay'a geldim kan testi için 4 gün boyunca üzüleceğime şimdi üZüleyim inşallah bi mucize olurda sonucum iyi çıkar dualarınıza ihtiyacım var 12 de sonuçları alıcam nasıl geçecek zaman bilmiyorum normalde 18 aralığı beklicektim ama bugün kanı görünce kendimi Kızılay'da buldum Allah yardımcımız olsun

Canim bende okudum şimdi o kadar üzüldüm ki anlatamam ne yaşadığını cok iyi biliyorum Rabbim insallah yüzünü güldürsün senin kalbindekini versin sana ins hayırlı sonuclar alirsin

Hoşgeldin

merhaba arkadaşım erkek infertilitesinde zeynep kamil de rapor çıkarmak nasıl oluyor bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.

Öyle söyleme Dur canım ya sonucu görmeden üzülme. Bekliyorum iyi haberlerini. Allah hakkında hayırlı olanı versin inşallah.

Canim bende okudum şimdi o kadar üzüldüm ki anlatamam ne yaşadığını cok iyi biliyorum Rabbim insallah yüzünü güldürsün senin kalbindekini versin sana ins hayırlı sonuclar alirsin

Allah razı olsun cnm benimm sanırım bu sefer oldu ama tamde emin değilim dört gün sonra yine yapmam lazım o zaman dahada emin olucam

Cnm sanırım allahın iziniyle hamileyim sonucum 38.41 çıktı normalde daha dört gün var asıl o zaman belli olacak yükselir inşallahh

Ohhh be çok güzelll. Çok sevindim :) demaydamay nerde halay çekecez. Ben sana dedim hemen üzülme. Rabbim yüzünü güldürdü çoj şükür. Evde düzgün dur uslu duur iş yapma yemekler gelsin önüne. :) şu dört gün toz bile alma yorma yeğenimi

Allah razı olsun cnm benimm sanırım bu sefer oldu ama tamde emin değilim dört gün sonra yine yapmam lazım o zaman dahada emin olucam

Cok şükür canim degerin iyi Masallah hic üzme kendini hersey yoluna girecek bak gor sen şimdi git evine dinlen hic stres yapma tatlım yerleşme kanaması demekki :) cok mü kanaman oldu yoksa lekelenme mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…