- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Hemde nasıl hakettin. Allah allah ne işi var yatılı misafirin bu dönemde. Yemek çay hizmeti bitmez. :) sen yat onlar yapsın. :)Hahaha misafir dediğim de eşimin abisi bizde kalacakmış
Bende yatakta uzanıyorum dinlenim dedim cnm
kartal tarafında oturuyorum gel döv valla hakettim :))
Çok güzel söyledin.Bayıldım bu slogana :) benimkine aşıladım bu konuyu. Allah tan hamarat benimki yapar.tamam misafir , misafir sayılmazmış ama , çok yoruldum diosun , yorma gözünü seveyim. yemek - temizlik erkek işi bu aralar sloganını kanıksattır :)
cnm inşallah isteyen herkes bir an önce bebeğine kavuşur. dikkat et kendine yorma fazla ben kendimi çok suçlu hissediyorum keşke biraz daha izin alsaydımda evde yatsaydım. hem adet belirtileri diye düşünme kullandığımız ilaçlar adet görmemizi engeller onları bıraktıkta birkaç gün sonra adet görebiliriz oyüzden bunlar gebelik blirtileride olabilir veya ialçların etkisidir.
Hemde nasıl hakettin. Allah allah ne işi var yatılı misafirin bu dönemde. Yemek çay hizmeti bitmez. :) sen yat onlar yapsın. :)
Çok güzel söyledin.Bayıldım bu slogana :) benimkine aşıladım bu konuyu. Allah tan hamarat benimki yapar.
Amin cnm aminnn ..
Kıyamam ben sana kendini suçlama lütfen işin çok ağır bi işmiki cnm
Buarada çok doğru yazmışsın ben hiç o açıdan düşünmemiştim ilaçların etkisi yada gebelik olabilir çok mantıklı
işim ağır değil cnm laborantım hastanede çalışıyorum o yüzden erken yaptımya ya testi yapmaz olaydım. sabahları dolmuşla gitmek zorundayım akşam eşim alıyo ama yinede aklıma takılıyo bu ayrıntılar.
walla aslında cehalet en güzeli de işte merak, olanak, heyecan derken erken testler yapıp, çok okuyup çok şey bilip kendimizi yoruyoruz. ama kadın olmanın gelgitleri işte. merak etmeyenimiz var mı, sonra öğrendiklerimizden en trajik sonuçları kafaya takmıor muyuz? kadın olmak zor zanaat vel-hasılı kelam
iyi akşamlar arkadaşlar.öğrenmek istediğim bişey var.umut tüp bebek merkezinde ssk lı fiyatı bilen varmı aranızda acaba?
Hoşgeldin
Ben şuan zeynep Kamil Hastanesinden rapor çıkartıyorum. Roporlu olunca umut tüp bebek merkezi 2000 tl alıyor. İlk muayene 225 tl ve ilaçlar. Bana herşey dahil 3000 tl tutar dediler.
Sabah sabah kan gördüm başımdan aşağa kaynar sular döküldü çok üzüldüm yıkıldım hiç sanmıyorum yerleşme kanı olduğunu .... Kızılay'a geldim kan testi için 4 gün boyunca üzüleceğime şimdi üZüleyim inşallah bi mucize olurda sonucum iyi çıkar dualarınıza ihtiyacım var12 de sonuçları alıcam nasıl geçecek zaman bilmiyorum normalde 18 aralığı beklicektim ama bugün kanı görünce kendimi Kızılay'da buldum Allah yardımcımız olsun
Hoşgeldin
Ben şuan zeynep Kamil Hastanesinden rapor çıkartıyorum. Roporlu olunca umut tüp bebek merkezi 2000 tl alıyor. İlk muayene 225 tl ve ilaçlar. Bana herşey dahil 3000 tl tutar dediler.
Sabah sabah kan gördüm başımdan aşağa kaynar sular döküldü çok üzüldüm yıkıldım hiç sanmıyorum yerleşme kanı olduğunu .... Kızılay'a geldim kan testi için 4 gün boyunca üzüleceğime şimdi üZüleyim inşallah bi mucize olurda sonucum iyi çıkar dualarınıza ihtiyacım var12 de sonuçları alıcam nasıl geçecek zaman bilmiyorum normalde 18 aralığı beklicektim ama bugün kanı görünce kendimi Kızılay'da buldum Allah yardımcımız olsun
Öyle söyleme Dur canım ya sonucu görmeden üzülme. Bekliyorum iyi haberlerini. Allah hakkında hayırlı olanı versin inşallah.
Canim bende okudum şimdi o kadar üzüldüm ki anlatamam ne yaşadığını cok iyi biliyorum Rabbim insallah yüzünü güldürsün senin kalbindekini versin sana ins hayırlı sonuclar alirsin
Cnm sanırım allahın iziniyle hamileyim sonucum 38.41 çıktı normalde daha dört gün var asıl o zaman belli olacak yükselir inşallahh
Aaa cok sevindim yat dinlen kalkma hic bol bol su ic tamam mi canim allahin izniyle bisey olmazCnm sanırım allahın iziniyle hamileyim sonucum 38.41 çıktı normalde daha dört gün var asıl o zaman belli olacak yükselir inşallahh
Allah razı olsun cnm benimm sanırım bu sefer oldu ama tamde emin değilim dört gün sonra yine yapmam lazım o zaman dahada emin olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?