Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

merhaba arkadaşım erkek infertilitesinde zeynep kamil de rapor çıkarmak nasıl oluyor bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.

Hıım çok uzun hikaye canım.
Bizim sebepsiz infertilite
Zeynep Kamil den üroloji için randevu alıyorsun. Eşinin hormon ve sperm testleri varsa onları da yanınızda götürün. Testler yoksa istiyor doktor.sonuçlar çıkıncada bi kağıt veriyor sana tüp bebeğe git şimdi diyor. Tüp bebekte sana direk tüp derse ne ala demezse 2 kere aşılama olmadan tüpe geçirmiyor. Ben iki aşılamadan sonra tüp bebek hakkı kazandım. Kişiye göre değişir durumlar. Sabır isteyen bir iş ona göre.
Tüp bebekten randevu aldığında adetin 2 yada 3 gününde olmalısın. Daha çok detay var sen merak ettiklerini sor cevaplıyayım

Teşekkür ederim, çok sağol biz ilk denememizi umutta yaptırdık geçtiğimiz eylülde negatif aldım sorun morfoloji ve hareket şimdi tekrardan başlamak istiyorum fakat o kadar paramız yok rapor alsak iyi olur diye düşünüyorum ama çok uzun ve sabır gerektiren bi iş olduğunda farkındayım, aslında aşılama olayı iyi olurdu hem denemiş olurduk hemde rapor için yol almış olurduk çalışıyorum da nasıl yaparım inan bilmiyorum ki devlet hastanelerini de hiç sevmem neyse uzun oldu arkadaşım ama bizler kaderdaş olduğumuz için birbirimize yardımcı oluyoruz allah razı olsun.

Şoktayım sevinemedim eşimi aradım o da şokta garibim sevinemedi ilaçlardanda yüksek çıkmış olabilir diyor
Şuan ev birbirinde elimi sürmüyorum arkadaşım gelecek ne desem bilemedim

Cok şükür canim degerin iyi Masallah hic üzme kendini hersey yoluna girecek bak gor sen şimdi git evine dinlen hic stres yapma tatlım yerleşme kanaması demekki :) cok mü kanaman oldu yoksa lekelenme mi

Sağol cnm hepimizin yüzü güler inşallahhh
Kanamam sabah az bişi geldi ... az önce yine gittim bu sefer varla yok arası var inşallah cnm yerleşme kanamasıdır

Cnm sanırım allahın iziniyle hamileyim sonucum 38.41 çıktı normalde daha dört gün var asıl o zaman belli olacak yükselir inşallahh

Cupcakelove cnn tebrikler inanki bu yildan gecen herkes bu sonucun ne sevindirici oldugunu tahmin edebilir ben de senin adina cokkkk sevindim insallah degerlerin katlanacak ve bize de dualarinla destek olacaksin tekrardan masallahhh diyelim

Şoktayım sevinemedim eşimi aradım o da şokta garibim sevinemedi ilaçlardanda yüksek çıkmış olabilir diyor
Şuan ev birbirinde elimi sürmüyorum arkadaşım gelecek ne desem bilemedim

Şoktan çık annesi. Geldi inşallah yavrun. :) sevgili arkadaşından rica et evi toparlayı versin. :) sana iş yok.

Aynı sorun bizdede var. Sıkıntı yapma allah ın izniyle olur. Aklına takılan şeyleri sorabilirsin. Biz birbirimize destek için buradayız. Çalışırken zor canım. İş yerin esnekse ne ala değilse sıkıntı olur.ben bu işlere başlayınca çalışmayı bıraktım.

Teşekkür ederim canım çok sağol

Ayyyy ne güzel yazmışsın " anne ben burdayım " beni çok mutlu etti cnm sağolasın cnm inşallah yerleşme kanamasıdır
Hepimizin yüzü güler inşallahhhhhhhhhh

Âmin tatlım âmin bütün isteyen herkes böyle müjdeli haber alsın Rabbim sevindirsin.sende dikkat et kafan cok rahat olsun Rabbim dilediyse o minicik şey oraya tutundu bile o yoktan var eden değil mi dilesin yeterki yoksa olmiycak bisey yok

Sevgili annecikler sizin pozitif sonuçlarınız beni inanılmaz mutlu ediyor. :) hamiş sayısı arttıkca umut ışıkları çoğalıyor. :) Allah tüm anne adaylarını bebişlerine kavuştursun. Bizleride hayırlısıyla bebişlerimizle buluştursun. :) sevgili bebişlerimiz biz anne olmak için çok hazırız, sizde bizim bebişlerimiz olmak için hazırmısınız?.. :) Allah ım Yarabbim ne olur hayırlısıyla gelsin bebişler. .. :)

Bak bu güzel fikirmiş gelsin söylim toparlasın
"Anne "kulağa ne kadar hoş geliyor hepimiz anne oluruz inşallah cnm benim
bi kaç sayfa geriye gittim önce çok üzüldüm,ama ilerleyen sayfalarda nasıl mutlu oldum anlatamam resmen bebişin anneciğine bak burdayım üzülme demişaman yarebbimmmmm sana halay sözüm var,girip bakıorum sürekli ne yapıyosun ne ediyosun diye,hep mutlu ol böyle,ve meleğin sana sıkı sıkı tutunsun,ikiniz de Allaha emanettt

Cnm sanırım allahın iziniyle hamileyim sonucum 38.41 çıktı normalde daha dört gün var asıl o zaman belli olacak yükselir inşallahh

cnm benim çok sevindim çok dikkat et kendine bebeğin seninle allahın izniyle inan çok mutlu oldum . değerin çok güzel maşallah
ben bugün yine yaptım 3,58 çıktı yani negatif artık bidahaki sefer kaldı benim umutlar .
süleyman bey ilaçlarımı bırakmamı söyledi. artık bir daha ne zaman başlarım bilmiyorum. hayırlısı.benim içinde çok dua et olur mu.

Dua etmezmiyim cnm bol bol dua edicem en kısa zamanda doğal yollarda olur inşallah
Kurban olduğum allah seninde yüzünü güldürecek inşallah cnm çok üzüldüm kitlendim ne yazacağımı şaşıdım dua etmekten başla caremiz yok dualarım seninle cnm bu son negatif haberin olur inşallah ...

Son düzenleme:

Allah razı olsun cnm inşallah meleğim benimledir eşimde bende inanamadık 4 gün sonra yine kan testi yapıcam inşallah yükselir cnm
İkinci sonucu alayım o zaman hep beraber halay çekeriz cnm
Sen hiç gördünmü benim durumda olupta değeri yükselen cnm bana düşük geldi acaba ilaçlardanmı sonuç yüksek çıktı ?

Ne güzel yazmışsın cnm az kaldı cnm seninde tedavine bi mutlu haberde senden alıcaz allahın izniyle

Çoooook doğru diyorsun cnm allaım inşallah hayırlısıyla hepimize sağlıklı melekler nasip eder inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…