inş canım inşAllah razı olsun cnm inşallah meleğim benimledir eşimde bende inanamadık 4 gün sonra yine kan testi yapıcam inşallah yükselir cnm
İkinci sonucu alayım o zaman hep beraber halay çekeriz cnm
Sen hiç gördünmü benim durumda olupta değeri yükselen cnm bana düşük geldi acaba ilaçlardanmı sonuç yüksek çıktı ?
inş canım inşne yalan söyliyim çokk gördüm,herşey takdir-i ilahi,ilaçlardan olsa yüksek çıkar mı sanki,hiç sanmıyorum,nasıl heyecanlandım anlatamam 4 gün sonra sakın çıkıp gitme buralardan,daha sen bize çokk moral olacaksın çokkkk
Aşk olsun ben hep burda olucam söz veriyorum cnm
çok ama çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim inşallah :))) bizlere dua et ne olur :))))
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah.Allah raz olsun cnm dua etmezmiyim hepinize dua edicem...
Az kaldı dimi cnm senin tedavine
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah.
merhaba arkadaslar uzun zamandır takıp edıyorum ama yazmak bugune nasıpmıs benımde esımde spermde morfolojık bozukluk ve sayıda azlık var ılk tup bebek denemesını temmuzda yaptık ama negatifti2. sınıde ocakta yaptırmayı dusunuyoruz hayırlısıyla,esımın tedavısı ıcın klomen kullandık yanında da kecı boynuzu kuru uyguluyoruz ama ne yazıkkı sonuc aynı artıs yada azalıs olmuyor bu konuda bır onerınız var mı acaba emre bey doktorumuz umarım ocaga kadar bır sonuc alırız ılac tedavısınden ..bu arada pozitif sonuc alan arkadaslar ıcın cok sevındım darısı inşallah ısteyen herkesın basına ...
Cnm bu konu hakkında hiç bilgim yok ama keçi boynuzu kürünü ne zaman başladınız bildiğim kadarıyla etkisini hemen göstermiyor 5,6 ayın geçmesi lazım buradan bi arkadaşında senin gibi sorunu vardı o da hemen etkisini göstermiyor demişti
İnşallah tedavin başarıyla sonuçlanır cnm en kısa zamanda güzel haberler almak sanada nasip olur inşallahhhh...
4 ay falan oldu küre baslayalı hap yaklasık 2 ay oldu..bende 2 arada bir derede kaldım sonuçlar böyle cıkınca ocakta tekrar denesek mi yoksa ertelesek mı ama bakalım bu hafta bır emre beyle goruselım de ne derse artık ona göre hareket edecegız rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın senın adına da cok sevındım inşallah artarak devam eder degerlerın canım benım ...
Aminnnn cnm bende hep derim kimsenin emeği boşa gitmesin diye
Allahın izniye hepimiz alıcaz iyi sonuçlar... benim aslında daha belli değil ikinci kan testi yükselirse o zaman içim rahatlıcak hiç sevinemedim daha ...
Sende gelişmeleri yaz cnm burdaki arkadaşlar inan çok destek oluyor
inşallah olumlu sonuçlar olur canım ,bende uzun zamdır okuyorum ve takip edıyorum ama yazmadım bugun artık kafam cok karıstı .bır de hepımız kaderdasız burada gercekten arkadslık da dostluklar da cok guzel ,,gelısmeler oldukca yazıcam ,ılkı bızım bıraz karambole geldı ınsallah bu daha bılınclı olacak doktorum ulun bey bu arada ,rapor almayı dusunduk oda okadar cok ugrastırıyorkı bırde devlet hastanesı durum malum hıjyen sıfır guler yuz yok ,rahım fılmınde vazgectım korkumdan ,artık öyle yada böyle raporsuz 2.denemeyı yapıcaz ama yılmak yok inşallah allah hepimize nasıp eder,birgün hepimiz anne olacagız hayırlısıyla ...
Ay canim yeni gordum cok sevindim lutfen dikkat et kendine dun biraz yoruldunya ondan da gelmis olabilir kanaman kimseyi kabul etme evde yokum deyiver canim sende.umutlu gibi bende kizcam simdi hee.ama neyse hamisligine veriyorum Allah tamamina erdirsin canim insallah katlanarak devam eder degerin☺☺Cnm sanırım allahın iziniyle hamileyim sonucum 38.41 çıktı normalde daha dört gün var asıl o zaman belli olacak yükselir inşallahh
ayneennn canım darısı bizlerin başınaaaaaa(amin)ayyyy maşallah kızlar hamilelerimiz çoğalmış maşallahdeğmesin darısı başımıza inşallah
ayyyy maşallah kızlar hamilelerimiz çoğalmış maşallahdeğmesin darısı başımıza inşallah
Ay canim yeni gordum cok sevindim lutfen dikkat et kendine dun biraz yoruldunya ondan da gelmis olabilir kanaman kimseyi kabul etme evde yokum deyiver canim sende.umutlu gibi bende kizcam simdi hee.ama neyse hamisligine veriyorum Allah tamamina erdirsin canim insallah katlanarak devam eder degerin☺☺
Amiin canim ne guzel demissin insallah dedigin gibi olur vakit yaklastikca heyecan basiyo beni ne guzel sakin ve rahattim ne oldu bana bilmem:))Cnm benim haklısın yoruldum ondanda olmuş olabilir arkadaşımada kibarca gelme dedim :))
İnşallah katlanır o zaman içim daha rahat edecek ...
Seninde tedavin başarılı geçerde allahın izniyle sende güzel haber patlatırsın ama bak gör sende hamile kalacaksın cupcakelove dedi dersin :)
Ayrica degerin dusuk degil bence gayet guzel.hamilesin sen ona gore davran naz yap kiz birazCnm benim haklısın yoruldum ondanda olmuş olabilir arkadaşımada kibarca gelme dedim :))
İnşallah katlanır o zaman içim daha rahat edecek ...
Seninde tedavin başarılı geçerde allahın izniyle sende güzel haber patlatırsın ama bak gör sende hamile kalacaksın cupcakelove dedi dersin :)
Ayrica degerin dusuk degil bence gayet guzel.hamilesin sen ona gore davran naz yap kiz biraz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?