Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım keçiboynuzu kürü 3 aylık bir kür .Oldukçada etkili aslında . Sayıyı arttırmada başarılı. Fakat kadın doğumcuların da ürologların da fayda konusunda birleştikleri tek ilaç proxeed plus. Fiyatı pahalı ama her kullanan az veya çok faydasını da görüyor. Bu ilaç kullanma vs işleri çok meşakkatli 4 yıldır uğraşıp duruyorum almadığım kullanmadığım ilaç kür kalmadı. Bu yolda uğraşan herkese sabır diliyorum. Şanşın bol olur inşallah.

Ayyy inşallah cnm şuan biz hiç sevinemedik sonucu aldığımda eşimi aradım çok tepkisizdi halada öle bende daha gülemedim ...
Hepimiz iyi sonuçlar alalım ben o zaman dahada mutlu olucam...
Canım 8. gün için sonucun gayet güzel hiç dertlenme. Tadını çıkar bu zaferin:)))Bize de dua et hamileeeeee...

Amin cnm aminnnnnn
Gerçi ben daha kendimi hamile gibi görmüyorum çünkü sonucum çok düşük ikinci kan testinde allahın izniyle yükselirse o zaman içim rahatlıcak
ya sen 8.gün yapmadın mı kızımmmm 8.gün 38küsur olan değerin 2günde bir artacak inşallah ve sanırım test gününde 150-160 çıkıcak hem değerlere fazla takılma,haticeye diil neticeye bak

Ayyy inşallah cnm şuan biz hiç sevinemedik sonucu aldığımda eşimi aradım çok tepkisizdi halada öle bende daha gülemedim ...
Hepimiz iyi sonuçlar alalım ben o zaman dahada mutlu olucam...

yaa iki gün girmedim nete , sen neler yaşamışsın canım benim. tamam temkinli olsa da her türlü sevinmen gereken modda olman lazım. kanama her ne kadar korkuttuysa da biliosun hep yerleşme kanaması deniordu.
benim olmayan her tedavide sonucum net 0 çıkıodu , yani ilaçların beta hcg nin değerini 5 üstünde çıkarmak gibi bir etkisi olacağını sanmam.
sen sadece lütfen ve lütfen rahat ol ve tadını çıkar bu güzel zamanların. eşine de söyle mutlu olsun daha da önemlisi seni mutlu etsin, şımartsın...
hem bu arada benim değerimden çooook daha yüksek senin değeriin ki bu halde bana hayırlı olsun dedi merkez . sen lütfen güzel tarafından bak canım benim. dualarımdasın...

Benim yüzümü güldürdünüz allah'ta sizin yüzünüzü güldürsün :)
Canımsınız iyiki varsınız :)
Tugbacandemir cnm sen ikinciye kan testi yaptırdın mı ?

Amin cnm aminnnnnn
Gerçi ben daha kendimi hamile gibi görmüyorum çünkü sonucum çok düşük ikinci kan testinde allahın izniyle yükselirse o zaman içim rahatlıcak

canım allahın izniyle hamilesin tadını cıkar canım testi ne zaman tekrarlıyacaksın?

Amiin canim ne guzel demissin insallah dedigin gibi olur vakit yaklastikca heyecan basiyo beni ne guzel sakin ve rahattim ne oldu bana bilmem:))

aysecikim sen ne aşamadasın canım ben geçmişi pek okuyamadıgım icin bilgim yok sanki sen rapor cıkartıyodun yanlış hatırlamıyorsam

tugbacım hayırlı olsun canım testi ne zaman tekrarlıyacaksın inşallah

meraktan baktırdım ve , 10.gün 12.91
artış var m diye baktırdım , 11.gün 20.31
2 katına çıktıysa diye asıl beklediğimiz , 12.gün 32.08 çıktı değerler.

12.gün yani dün akşam test yaptırdığım için, gündüz merkez arayınca 10-11 .gündeki değerleri söyledik. pazartesiye kadar test yaptırmayın dediler ama ben meraktan yaptırdım yine. 100 ün üzerine çıkınca çağıralım dedi Süleyman bey. telefonu kapatırken de hayırlı olsun dediler. Ama hesaplarıma göre salı günü 100 ün üzerine çıkacak.ama benimki de bayağı az yaw.
pek nazlı pek kibarcık değerlerimle geriden geriden acaba emin adımlarla yürür müyüm hamişliğe diye beklioruz :)
nasip walla kızlar. kimse üzülmesin gerçekten ....

Kizzz hamileymissin cok sevindim maasallah.. Degerim düsük demissin neresi düsük yaaaa baya yüksek 8. gün icin.. Hayirlisiyla devam eder insallah tadini cikar

Ben rapordan vazgectim canim sigortayla ilgili sorunlar cikti.ben gecen ay basladim tedaviye yumurtalarim toplandi ve dollendi suanda 9tane dondurulmusum var.23 tane yumurta toplaninca transferim ertelendi ohss olursa diye.suanda transfere hazirlaniyorum 20sinde kontrolum var canim.yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ☺Allah yuzumuzu guldursun hepimiz guzel haberlerle gelelim insallah

1.. rakkos
2.. hasretim
3.. pilise
4.. derinsu
5.. cupcakelove
6.. tuğbacandemir

Son düzenleme:

Cnm benim sağol inşallah hamileyimdir :) yarın test yaptırıcam bakalım ...
Sen ne zaman başlıcan cnm tedaviye

Maşallah maşallah cnm düşük olması aslında önemli değilki gittikce yükselmesi önemli inşallah benimde yükselir çok sevindim cnm senin adına arada baya yükselmiş daha ne olsun bunada şükür
Kesin birdahaki kan testinde allahın izniyle 100 olur :))
Bende kimsenin üzülmesini istemiyorum zor bi süreç allah yardımcımız olsun cnm

Kizzz hamileymissin cok sevindim maasallah.. Degerim düsük demissin neresi düsük yaaaa baya yüksek 8. gün icin.. Hayirlisiyla devam eder insallah tadini cikar

Sağol cnm inşallah devamı gelir
İnşallah sende normal yollarda hamile kalırsın sizlerden iyi haber alsam ben daha çooooook mutlu olucam dularımdasın cnm

Cnm sanırım allahın iziniyle hamileyim sonucum 38.41 çıktı normalde daha dört gün var asıl o zaman belli olacak yükselir inşallahh

Cnm hayırlı olsun çooookk sevındımmmm
Haftasonu evde dııldım internete giremedim bu mutlu haberı şimdi aldımmm
değerin çok iyi ben ıkı haftadır transfer sonrası bhcg değerleri topiklerinden çıkmadığım için sana gönul rahatlığıyla 10: gun 2 katına çıkacak bak görürsün diyebiliyorum
ya şimdi biz ağustos annesimi olucaz hadi bakalım diğer arkadaşların başına darısı

Benim hep hayalimdi ağustos annesi olmak inşallah devamı gelir :)
Cumatesi günü kan testi yaptırdım salı yani yarın yine yaptırıcam herşey o zaman belli olacak inşallah yükselme olur

inşallah canım 2014 te hep birlikte doğururuz

Benim hep hayalimdi ağustos annesi olmak inşallah devamı gelir :)
Cumatesi günü kan testi yaptırdım salı yani yarın yine yaptırıcam herşey o zaman belli olacak inşallah yükselme olur

cnm cmtesi yaptırdıysan bugun aynı saatte yaptırabılırsın 48 saatte 2 katına katlanması bekleniyor ya. ama tabı hastaneden ne dedıler sana bılmıyorum. süleyman beyle konuştun mu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…