Ben rapordan vazgectim canim sigortayla ilgili sorunlar cikti.ben gecen ay basladim tedaviye yumurtalarim toplandi ve dollendi suanda 9tane dondurulmusum var.23 tane yumurta toplaninca transferim ertelendi ohss olursa diye.suanda transfere hazirlaniyorum 20sinde kontrolum var canim.yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ☺Allah yuzumuzu guldursun hepimiz guzel haberlerle gelelim insallah
cnm cmtesi yaptırdıysan bugun aynı saatte yaptırabılırsın 48 saatte 2 katına katlanması bekleniyor ya. ama tabı hastaneden ne dedıler sana bılmıyorum. süleyman beyle konuştun mu cnm
Cnm erken kan testi yaptırdım ya o yüzden aramadım ikinci sonucuda aldıktan sonra arayım dedim aslında benim çarşamba günü yaptırmam lazım ama salı günü jelim bitiyor o yüzden yarın yaptırim diyorum allah korusun düşme varsa boşu boşuna jel almayayım dedim inşallah sonucum iki katına çıkar cnm çok heycan var :)
cnm çıkar merak etme Allah korur onu :) bak benım hiç bir ağrım belirtim falan daha hiç yok bende saf gibi bu yüzden endişelendim dün gittim kan verdim 4185 çıktımerak etme hiiiç birşey olmıcak cnm sen içini ferah tut bu çok önemli. mutlu bi anne ol hadi bakalım
Kızlar bugün 3te ulun beyle randevum var bakalım ne diycek ins rahim filmi histereskopi gibi testler istemez dua edin bana ne olur
Allah sizi nazarlardan saklasın cnm maşallahhhhhhhhhhhh sonuç süper allah bizlere böyle sonuç nasip eder inşallahhhh
" Anne " yazmışsın nasıl mutlu olmayayım cnm dünyalara bana verseler bu kadar mutlu olmam :))
Cnm benim dua etmezmiyiz hadi inşallah sorunsuz geçerde biran önce tedaviye başlarsın inşallahhhhhhhh
Gunaydin canim jel kinusu gecince yazayim dedim jeli saglik ocaginda aile hekimine yazdurabilirsin bende bastan 2 kutuyu yazdirmadim sinra bi deneyeyim dedim dr iki kutu yazdi iki kutuya 20-30 lira bisey verdik normalde bi kutusu 80 liraCnm erken kan testi yaptırdım ya o yüzden aramadım ikinci sonucuda aldıktan sonra arayım dedim aslında benim çarşamba günü yaptırmam lazım ama salı günü jelim bitiyor o yüzden yarın yaptırim diyorum allah korusun düşme varsa boşu boşuna jel almayayım dedim inşallah sonucum iki katına çıkar cnm çok heycan var :)
Insallah canim benide unutmamissin Duygulandirdin beni yaw:))hadı bakalım sırada ayşecikim var . inşallah ondan da bu haberleri alıcazz
Insallah canim benide unutmamissin Duygulandirdin beni yaw:))
Gunaydin canim jel kinusu gecince yazayim dedim jeli saglik ocaginda aile hekimine yazdurabilirsin bende bastan 2 kutuyu yazdirmadim sinra bi deneyeyim dedim dr iki kutu yazdi iki kutuya 20-30 lira bisey verdik normalde bi kutusu 80 lira
saoln cnm Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah hepimiz için.. bu arada az önce umutu aradım randevu için, gebelık randevularını haftasonuna vermiyolarmış bu sebeple cuma günü gidicem önemli olan miniğimi orda görmekişte o zaman hayaller kurmaya başlayabilirim:18:
senın tedirginliğini çok iyi anlıyorum değerin katlansa bile geçmicek bu tedirginlik ama Allah hep yolunda götürsün herşeyini cnm inşallah
Âmin insallah canim bisey çıkmaz da bende en kısa zamanda tedavime baslar size guzel haberler verebilirim
Sağol cnmmmm
Ayyy bende senden güzel haber almak istiyorum az kaldı dimi cnm tedavine gelsin bebiş haberleriiii :))
ocakta benim inanın artık bişi hissetmiyorum bi tuhafım sanki ölede olmıcak gbi cünkü süleyman bey normal olur senin dedi 3 ay bekle dedi ocakta gitcem büyük ihtimal şubatta başlatcak ben 1 ay oldu ilaçları içeli zaten
Bayıldım bayıldımmmmm kız duygulandırdın beniii inşallah devamı gelir
Hamişler çoğalır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Amiiiiiin canım inşallah. Siz sıranızı savdınız çok şükür bebekleriniz sizlerle. :) şimdi sıra bizde. Ayşecikim, demaydemay., umutlu1980, Nesliis, Cansnsen,duygutbk, arzu ,... :) Allah Hamişlerimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizede sağlıklı hayırlı hamiş olmayı nasip etsin inşallah. İnşallah inşallah
Amiiiiiin canım inşallah. Siz sıranızı savdınız çok şükür bebekleriniz sizlerle. :) şimdi sıra bizde. Ayşecikim, demaydemay., umutlu1980, Nesliis, Cansnsen,duygutbk, arzu ,... :) Allah Hamişlerimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizede sağlıklı hayırlı hamiş olmayı nasip etsin inşallah. İnşallah inşallah[/QUOTE.
Âmin insallah canim ne guzel dua ettin darısı basımıza insallah bebis haberlerimizi bizde paylaşırız Allahin izniyle
Amiiiiiin :) uslu uslu oturuyorsundur inşallah. :) ) )Benden kocaman bi aminnnnnnnnn cnm
Amiiiiiin canım inşallah. Allah nasip ederse o günleri görürüz.Amiiiiiin canım inşallah. Siz sıranızı savdınız çok şükür bebekleriniz sizlerle. :) şimdi sıra bizde. Ayşecikim, demaydemay., umutlu1980, Nesliis, Cansnsen,duygutbk, arzu ,... :) Allah Hamişlerimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizede sağlıklı hayırlı hamiş olmayı nasip etsin inşallah. İnşallah inşallah[/QUOTE.
Âmin insallah canim ne guzel dua ettin darısı basımıza insallah bebis haberlerimizi bizde paylaşırız Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?