Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hadı bakalım az kaldı cnm senın de beklediğine değicek bak görürüsün

cnm cmtesi yaptırdıysan bugun aynı saatte yaptırabılırsın 48 saatte 2 katına katlanması bekleniyor ya. ama tabı hastaneden ne dedıler sana bılmıyorum. süleyman beyle konuştun mu cnm

Cnm erken kan testi yaptırdım ya o yüzden aramadım ikinci sonucuda aldıktan sonra arayım dedim aslında benim çarşamba günü yaptırmam lazım ama salı günü jelim bitiyor o yüzden yarın yaptırim diyorum allah korusun düşme varsa boşu boşuna jel almayayım dedim inşallah sonucum iki katına çıkar cnm çok heycan var :)

cnm çıkar merak etme Allah korur onu :) bak benım hiç bir ağrım belirtim falan daha hiç yok bende saf gibi bu yüzden endişelendim dün gittim kan verdim 4185 çıktı merak etme hiiiç birşey olmıcak cnm sen içini ferah tut bu çok önemli. mutlu bi anne ol hadi bakalım

Allah sizi nazarlardan saklasın cnm maşallahhhhhhhhhhhh sonuç süper allah bizlere böyle sonuç nasip eder inşallahhhh
" Anne " yazmışsın nasıl mutlu olmayayım cnm dünyalara bana verseler bu kadar mutlu olmam :))

saoln cnm Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah hepimiz için.. bu arada az önce umutu aradım randevu için, gebelık randevularını haftasonuna vermiyolarmış bu sebeple cuma günü gidicem önemli olan miniğimi orda görmek işte o zaman hayaller kurmaya başlayabilirim:18:
senın tedirginliğini çok iyi anlıyorum değerin katlansa bile geçmicek bu tedirginlik ama Allah hep yolunda götürsün herşeyini cnm inşallah

Gunaydin canim jel kinusu gecince yazayim dedim jeli saglik ocaginda aile hekimine yazdurabilirsin bende bastan 2 kutuyu yazdirmadim sinra bi deneyeyim dedim dr iki kutu yazdi iki kutuya 20-30 lira bisey verdik normalde bi kutusu 80 lira

Gunaydin canim jel kinusu gecince yazayim dedim jeli saglik ocaginda aile hekimine yazdurabilirsin bende bastan 2 kutuyu yazdirmadim sinra bi deneyeyim dedim dr iki kutu yazdi iki kutuya 20-30 lira bisey verdik normalde bi kutusu 80 lira

Cnm benim çok sağol çok iyi oldu valla :)))
Yarın sabahtan gidim kan testi yaptırayım allahın izniyle artış olursa hemen bende yazdırayım tekrar sağol cnm

Amin cnm hepimizin yolunda gider buraya hep güzel haberler yazmak nasip olur inşallahhh

Sağol cnmmmm
Ayyy bende senden güzel haber almak istiyorum az kaldı dimi cnm tedavine gelsin bebiş haberleriiii :))

ocakta benim inanın artık bişi hissetmiyorum bi tuhafım sanki ölede olmıcak gbi cünkü süleyman bey normal olur senin dedi 3 ay bekle dedi ocakta gitcem büyük ihtimal şubatta başlatcak ben 1 ay oldu ilaçları içeli zaten

Bende ilk görüşmeye gittiğimde banada demişti 3 ay deneyin diye olmayınca olmuyor cnm kısmet... inşallah tedavin başarıyla sonuçlanırda biran önce anne olmak nasip olur inşallah

Bayıldım bayıldımmmmm kız duygulandırdın beniii inşallah devamı gelir
Hamişler çoğalır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Amiiiiiin canım inşallah. Siz sıranızı savdınız çok şükür bebekleriniz sizlerle. :) şimdi sıra bizde. Ayşecikim, demaydemay., umutlu1980, Nesliis, Cansnsen,duygutbk, arzu ,... :) Allah Hamişlerimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizede sağlıklı hayırlı hamiş olmayı nasip etsin inşallah. İnşallah inşallah

Son düzenleme:

Benden kocaman bi aminnnnnnnnn cnm

Benden kocaman bi aminnnnnnnnn cnm
Amiiiiiin :) uslu uslu oturuyorsundur inşallah. :) ) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…