Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhabalar kızlar tam okuyamadım herseyi akşam oturup tek tek okucam herkezi
bnde fulya bahcecide aytun hanımın hastasıyım tup bebege baslıcaz ama regl olamıyorum 10 gün gecıktı
tarlusal verdi doktorum bugn bitti boyle olan varmı sanırım stresten gecikti cok sıkıntılıyım neolur yardım...

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım. :)

ilah :) ben de jel bitince aynı sabepten testi 10. gün yaptırdım biraz da . hamile değilsem boş yere jeli almayacağım gibi asıl her gün enjeksiyondan canım yandı , onu yaptırmam artık dedim. sen yazınca çok tanıdık geldi . yarın ki testini merakla bekliorum :) ben de yarın sabah tekrar yaptırıcam. hadi bakalım cupcakelove cum.

Cnm pilise yazdı okudunmu jeli sağlık ocağına yazdıra bilirmişiz bizde öyle yapalım
Sabah ben erken gidicem sen ne zaman gideceksin güzel haberler alırız inşallahhhhhh

Bazen cok karamsar oluyorum icimi bi korku kapliyo.aslinda herseyi yasadim biliyorum basima ne gelecegini ama sanirim yine negatif olur diye bu korkum.ayni uzucu seyleri yasamak yeniden toparlanmaya calismak.bu dusunceler var bugunlerde aklimda.ama siz bana cok cesaret veriyosunuz canlarim iyiki varsiniz resmen gaza geliyorum artik tamam bu sefer olacak diyorum Allah hepinizden razi olsun bana destek oldugunuz icin.sayenizde bugun kendimi iyi hissediyorum iyiki varsiniz derinsuu,cupcakelove,umutlu1980💕

Cnm benim çok sağol çok iyi oldu valla :)))
Yarın sabahtan gidim kan testi yaptırayım allahın izniyle artış olursa hemen bende yazdırayım tekrar sağol cnm
Rica edeeim canim saglik ocakli seviyo hamileleri her ilac yazisinda ya da hasta basina mi ne ucrt aliyolarmis galiba ben doktora ne desem yaziyo hic sormuyo nedir ne degildir diye:))

İnan aynı duygu ve düşünceleri bende yaşıyorum sizin sayenizde moralim yerine geliyor sende iyiki varsın canım benimm
Allahım inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz o günü iple çekiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…