Amiiiiiin canım inşallah. Siz sıranızı savdınız çok şükür bebekleriniz sizlerle. :) şimdi sıra bizde. Ayşecikim, demaydemay., umutlu1980, Nesliis, Cansnsen,duygutbk, arzu ,... :) Allah Hamişlerimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizede sağlıklı hayırlı hamiş olmayı nasip etsin inşallah. İnşallah inşallah[/QUOTE.
Âmin insallah canim ne guzel dua ettin darısı basımıza insallah bebis haberlerimizi bizde paylaşırız Allahin izniyle
Beni de unutmayinnn ben de varim ben de anne olmak istiyorummm insallahhh
Hamiş olmaya çabalayan hatunların listesi.... :) ) )Beni de unutmayinnn ben de varim ben de anne olmak istiyorummm insallahhh
1-Ayşecikim
2-demaydemay
3-umutlu1980
4-Nesliis
5-Cansnsen
6-duygutbk
7-arzuu85
8-erder2308
9-besteylmz
Ekledim canım. :)
Başka arkadaşlarda varda aklımda değil. :) nickler akılda kalmayan türde napim :))
Merhabalar kızlar tam okuyamadım herseyi akşam oturup tek tek okucam herkezi
bnde fulya bahcecide aytun hanımın hastasıyım tup bebege baslıcaz ama regl olamıyorum 10 gün gecıktı
tarlusal verdi doktorum bugn bitti boyle olan varmı sanırım stresten gecikti cok sıkıntılıyım neolur yardım...
sagol cnm bekleyenlerde bnde varım bnde........hoşgeldin canım. :)
sagol cnm bekleyenlerde bnde varım bnde........
aa varmısım yeni gordum
daha sonra bu isimlerin karşısına hamile yazıcaz inşallah. :) diğer arkadaşlara yaptığım gibi
Aa artik bizimde bi listemiz var onceden okurdum sayfalari boyle listeler olurdu ne hosuma giderdi bende bugunleri gorecekmiyim derdim simdi bizimde oldu hemde en basinda ben varimHamiş olmaya çabalayan hatunların listesi.... :) ) )
1-Ayşecikim
2-demaydemay
3-umutlu1980
4-Nesliis
5-Cansnsen
6-duygutbk
7-arzuu85
8-erder2308
9-besteylmz
Ekledim canım. :)
Başka arkadaşlarda varda aklımda değil. :) nickler akılda kalmayan türde napim :))) ay kiz havaya girdim sanki ismimi listede gorunce:)) ellerine saglik canim
Aa artik bizimde bi listemiz var onceden okurdum sayfalari boyle listeler olurdu ne hosuma giderdi bende bugunleri gorecekmiyim derdim simdi bizimde oldu hemde en basinda ben varim) ay kiz havaya girdim sanki ismimi listede gorunce:)) ellerine saglik canim
ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP EDER İNŞALLAH O DUYGUYU YASARIZ.....
Aa artik bizimde bi listemiz var onceden okurdum sayfalari boyle listeler olurdu ne hosuma giderdi bende bugunleri gorecekmiyim derdim simdi bizimde oldu hemde en basinda ben varim) ay kiz havaya girdim sanki ismimi listede gorunce:)) ellerine saglik canim
Amiiiiiin canım inşallah. Umut versin bu liste bize.
Listenin başını sen çekiyorsun çünkü ilk transfer senin olacak inşallah. :)
Cnm erken kan testi yaptırdım ya o yüzden aramadım ikinci sonucuda aldıktan sonra arayım dedim aslında benim çarşamba günü yaptırmam lazım ama salı günü jelim bitiyor o yüzden yarın yaptırim diyorum allah korusun düşme varsa boşu boşuna jel almayayım dedim inşallah sonucum iki katına çıkar cnm çok heycan var :)
ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP EDER İNŞALLAH O DUYGUYU YASARIZ.....
Amiiiiiin :) Amiiiiiin :) Amiiiiiin
Benim gibi olan yok sanırım :2::2::2::2:
ilah :) ben de jel bitince aynı sabepten testi 10. gün yaptırdım biraz da . hamile değilsem boş yere jeli almayacağım gibi asıl her gün enjeksiyondan canım yandı , onu yaptırmam artık dedim. sen yazınca çok tanıdık geldi . yarın ki testini merakla bekliorum :) ben de yarın sabah tekrar yaptırıcam. hadi bakalım cupcakelove cum.
Amiiiiiin :) uslu uslu oturuyorsundur inşallah. :) ) )
Amiiiiiin canım inşallah. Allah nasip ederse o günleri görürüz.
Evett sadece bi yarım saat dışarda yürüdüm o kadar :))
Rica edeeim canim saglik ocakli seviyo hamileleri her ilac yazisinda ya da hasta basina mi ne ucrt aliyolarmis galiba ben doktora ne desem yaziyo hic sormuyo nedir ne degildir diye:))Cnm benim çok sağol çok iyi oldu valla :)))
Yarın sabahtan gidim kan testi yaptırayım allahın izniyle artış olursa hemen bende yazdırayım tekrar sağol cnm
Bazen cok karamsar oluyorum icimi bi korku kapliyo.aslinda herseyi yasadim biliyorum basima ne gelecegini ama sanirim yine negatif olur diye bu korkum.ayni uzucu seyleri yasamak yeniden toparlanmaya calismak.bu dusunceler var bugunlerde aklimda.ama siz bana cok cesaret veriyosunuz canlarim iyiki varsiniz resmen gaza geliyorum artik tamam bu sefer olacak diyorum Allah hepinizden razi olsun bana destek oldugunuz icin.sayenizde bugun kendimi iyi hissediyorum iyiki varsiniz derinsuu,cupcakelove,umutlu1980💕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?