Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hopp dedik. Yok öle karamsarlık falan.
Umutluz, mutluyuz. :) her ne olursa olsun canım. bugün olmasa yarın olcak inşallah Allah nasip ederse.
Biz bol dua edicez, elimizden geleni yapıcaz taktiri Allah'a bırakıcaz. :)

Rica edeeim canim saglik ocakli seviyo hamileleri her ilac yazisinda ya da hasta basina mi ne ucrt aliyolarmis galiba ben doktora ne desem yaziyo hic sormuyo nedir ne degildir diye:))

Aynen cnm seviyorlar :) hatta bana iğne yapan kişi hamile kalırsan ben takip edicem dedi sanada öyle bişi demişlermiydi

ne yasadın tam olarak bılmıyorum ama hepımız guclu olmalıyız yalnızca sabır ve dua gereklı allah yardımcımız olsun

Kızlar kipkirmizi oldum heyecandan.ulun beyle görüştüm şimdi kız napicam ben senle niye hamile kalamadın dedi :) hersey cok guzel tohum kaliteli tarlaya bakmamız lazım rahim filmi istiyorum dedi onu çektirdikten sonra histereskopi yapıcam ins bise çıkar da tedavi ederiz dedi off ne olcak bir sürü işlem var (

allah yardımcın olsun insan hersey iyi olunca beklıyor tabıkı ((

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah tedavin sorunsuz ve güzel geçer. En yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz. :)

Âmin ins Allah tüm isteyenlere versin cok zor bı imtihan aslında bunun 3. denemeden once istenmesi lazımdı nasip demekki buguneymis zorlu bı sınav beni bekliyo sabır sabır baska yapcam bişeyimiz yok

bence su zamana kadar ıstenmemesı cok sacma bukdr yıpranmana gerek kalmadan en basında yapılabilirdi

Aynen cnm seviyorlar :) hatta bana iğne yapan kişi hamile kalırsan ben takip edicem dedi sanada öyle bişi demişlermiydi

Tabi sadece hamile kalinca degil bebek dogunca bile inlar takip ediyo kac kere yanimda aradi birilerini saglik ocagindaki ebe asi vakti filan diye gebelere tetanoz filan da yapiliyo görmüştüm arayip cagiriyolar

Belki biliyosundur ama ben yinede yazayim istedim rahim filmi zor birazcik ya hani ben findikzade de radyomar orda cektirdim inan hissetmedim bile aklinda bulunsun ozelde cektireceksen baska yere gitme derim

Belki biliyosundur ama ben yinede yazayim istedim rahim filmi zor birazcik ya hani ben findikzade de radyomar orda cektirdim inan hissetmedim bile aklinda bulunsun ozelde cektireceksen baska yere gitme derim

Evet herkes zor diyo korktuğum basıma geldi gecen sefer ister diyodum istemwyince yok bisey demekki diye sevindim şimdide bisey çıkmasını istiyorum bisey çıksın tedavi edelim dedi ulun bey.senin bisey cikmismiydi canim evet bende ya suallerinde yada findikzadedekine gitcem

Yanlış yazılmış canim sislideki yada findikzadedekine gitcem sislideki daha iyi dedi sekreter

cnm bnde cektırdım ama anestezılı ozaman tabı daha ıyı oldu cok korkuyordum cektırmekten benım bır tupum tıkalı bırtanesıde ıltıhaplı cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…