- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Bazen cok karamsar oluyorum icimi bi korku kapliyo.aslinda herseyi yasadim biliyorum basima ne gelecegini ama sanirim yine negatif olur diye bu korkum.ayni uzucu seyleri yasamak yeniden toparlanmaya calismak.bu dusunceler var bugunlerde aklimda.ama siz bana cok cesaret veriyosunuz canlarim iyiki varsiniz resmen gaza geliyorum artik tamam bu sefer olacak diyorum Allah hepinizden razi olsun bana destek oldugunuz icin.sayenizde bugun kendimi iyi hissediyorum iyiki varsiniz derinsuu,cupcakelove,umutlu1980💕
Rica edeeim canim saglik ocakli seviyo hamileleri her ilac yazisinda ya da hasta basina mi ne ucrt aliyolarmis galiba ben doktora ne desem yaziyo hic sormuyo nedir ne degildir diye:))
bazen cok karamsar oluyorum icimi bi korku kapliyo.aslinda herseyi yasadim biliyorum basima ne gelecegini ama sanirim yine negatif olur diye bu korkum.ayni uzucu seyleri yasamak yeniden toparlanmaya calismak.bu dusunceler var bugunlerde aklimda.ama siz bana cok cesaret veriyosunuz canlarim iyiki varsiniz resmen gaza geliyorum artik tamam bu sefer olacak diyorum allah hepinizden razi olsun bana destek oldugunuz icin.sayenizde bugun kendimi iyi hissediyorum iyiki varsiniz derinsuu,cupcakelove,umutlu1980💕
bana da olmustu canim bende tarlusal kullandim
Kızlar kipkirmizi oldum heyecandan.ulun beyle görüştüm şimdi kız napicam ben senle niye hamile kalamadın dedi :) hersey cok guzel tohum kaliteli tarlaya bakmamız lazım rahim filmi istiyorum dedi onu çektirdikten sonra histereskopi yapıcam ins bise çıkar da tedavi ederiz dedi off ne olcak bir sürü işlem var(
Kızlar kipkirmizi oldum heyecandan.ulun beyle görüştüm şimdi kız napicam ben senle niye hamile kalamadın dedi :) hersey cok guzel tohum kaliteli tarlaya bakmamız lazım rahim filmi istiyorum dedi onu çektirdikten sonra histereskopi yapıcam ins bise çıkar da tedavi ederiz dedi off ne olcak bir sürü işlem var(
allah yardımcın olsun insan hersey iyi olunca beklıyor tabıkı((
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah tedavin sorunsuz ve güzel geçer. En yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz. :)
Âmin ins Allah tüm isteyenlere versin cok zor bı imtihan aslında bunun 3. denemeden once istenmesi lazımdı nasip demekki buguneymis zorlu bı sınav beni bekliyo sabır sabır baska yapcam bişeyimiz yok
bence su zamana kadar ıstenmemesı cok sacma bukdr yıpranmana gerek kalmadan en basında yapılabilirdi
Elimiz mahkum doktorlar ne diyoda onu yapıyoruz bizim en bastan istenmeliydi sperm sıkıntımız var eşimden ameliyatla sperm bulundu cok kafam karıştı
ayy kacıncı gunde sokuldun cok yardıma ıhtıyacım var
Aynen cnm seviyorlar :) hatta bana iğne yapan kişi hamile kalırsan ben takip edicem dedi sanada öyle bişi demişlermiydi
Valla canimbaya oldu kullanali 1 hafta icinde adet olursun bence[/Q
bnde kullanmıştım eskıden unuttum bnde sanırım bırhafta içnde olmuştum sagol cnm
allah herseyin hayırlısını versin sakın ısyan etme sakın ve sabırlı ol...
Belki biliyosundur ama ben yinede yazayim istedim rahim filmi zor birazcik ya hani ben findikzade de radyomar orda cektirdim inan hissetmedim bile aklinda bulunsun ozelde cektireceksen baska yere gitme derim
Belki biliyosundur ama ben yinede yazayim istedim rahim filmi zor birazcik ya hani ben findikzade de radyomar orda cektirdim inan hissetmedim bile aklinda bulunsun ozelde cektireceksen baska yere gitme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?