Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım bende kesinlikle fındıkzade radyotom&radyomar diyorum.ne anestezi ne acı var. .Sonrasındada hiç acı yok. Beni özel araçla capitolun önünden aldılar dönüştede aynı yere bıraktılar.370 tl ödedim ama helal olsun.

Siz memnunsaniz bende oraya gidiyim nasıl olsa ikisi de karşıda sonuc hemen cikiyomus herhalde adet bittikten sonra gidiliyomus bakalım ne çıkcak

acısını bilen biri olarak , verilecek para bu tedavide en seve seve vereceğiniz ücret olsun walla.
ben ağrı eşiği yüksek ve bünyesi normalde sağlam biriyim ama ben hayatımda böyle bi acı bilmiorum.
hsg isteyen ve çeken de zeynep kamilde uzmanlık yapan arkadaşımdı.
cehalet işte ben bilmiodum ama anestezi altında ağrısız çekilebiliosa gözünüzü seveyim devlette çeken yer var mı diye bile sormayın...
ağrı olmayınca , bir röntgene o kadar para verdik değer miydi acaba diye hiç düşünmemek de gerekior benim hayatımda yaşadığım en büyük travma. bakın hala etkisindeyim...

Siz memnunsaniz bende oraya gidiyim nasıl olsa ikisi de karşıda sonuc hemen cikiyomus herhalde adet bittikten sonra gidiliyomus bakalım ne çıkcak

Evt canım adetin 8 günü falan dı sanırım zaten randevu alacaksın.bi sor kaçıncı günü geleyim diye.sonuç en çok 20 dk içinde çıkıyor. Araç yoksada aldır kendini. Söylüyorsun araç yolluyorlar. Tabi geçen sene böyleydi.şimdi nasıl bilmem.

Çık Saol tatlım yarın sabah arayıp sorayım bakalım kaçıncı gunü gidilcek bana kalsa hemen giderim :) ben gebzede oturuyorum canim ortak noktalardan aliyolarmis öyle zor olur kendi aracimizla gideriz dönüşte ulun beyin tabuna girmemiz lazım bide

slm herkese.bu rahim filmini herkesten istiyolarmı.benden ilk denemem de istenmedi.şimdi rapor çıkartmak istiyorum okudum da rapor için istiyolarmış.peki bunu devlette çektirmesem olurmu?çok acılı bi işlemmiş sanırım.

Oy oy canım çok geçmiş olsun.bir sağlıkcı olarak nasıl yaptın o hatayı. zeynep kamil rahim filmi deyince bu ne diye hemen eve geldim araştırma yaptım.ve sonuç felaket. İnanılmaz tırstım vazgeçecek hale geldim.sonra bi baktım anestezi li yapılıyor iyi dedim onu yaptırayım tandevu aldım sonra içime bi kurt düştü birazdaha araştırayım dedim.bi baktım kk de hatunlar radyotom & radyomar diyorlar. Hemen orayı aradım randevumu aldım. Gidiş dönüş harikaydı.normalde muayenede bile hafif can acır bunda hiç bişey olmadı.hatta içine dıvıyı verirken ekrandan bakıyorsun. 10 gün burayı bulana kadar kabus yaşamıştım. Bu arada o anlatılanlardan sonra 370 değil 1000 tl bile verirdim :)

Gecmis olsun canim bebek için nelere katlanıyoruz gercekten cok özel anneler olucaz ins.devlet hastanelerini hic sevmiyorum Allah düşürmesin insana deger vermiyolar

Rahim filmini istediğin yerden çektirebilirsin kabul ediyorlar. Zaten devlet hastahanelerini bence bu konuda tercih etme.bende zeynep kamil de rapor çıkartmaya çalışıyorum. :) Allah yardımcın olsun canım

Rahim filmini istediğin yerden çektirebilirsin kabul ediyorlar. Zaten devlet hastahanelerini bence bu konuda tercih etme.bende zeynep kamil de rapor çıkartmaya çalışıyorum. :) Allah yardımcın olsun canım

çok sevindim o acıyı çekmek istemiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun .bişey daha sormak istiyorum raporu çıkarttıktan sonra ne kadar zaman içinde tedavi olunması gerekiyor

çok sevindim o acıyı çekmek istemiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun .bişey daha sormak istiyorum raporu çıkarttıktan sonra ne kadar zaman içinde tedavi olunması gerekiyor

Rapor çıktıktan sonra 3 gün içinde tedavi olacağın doktora ilacı yazdırman gerekiyormuş. Ne kadar bekleme yapabilirsin bilmiyorum.Bende ilk denememi yapıcam kısmetse. bende çok bilgili sayılmam Rapor sonrası için.şuan dosyam konseyde ordan çıkıcak heyete girecek :) ondan sonra raporum çıkacak inşallah. Rapor çıkarçıkmaz soluğu süleyman beyin yanında alıcam inşallah ilacı yazdırmak için. Son bişey rapor çıkmadan evvel hastaneye nerede yaptıracağını söylüyorsun. Unutma.

Allah kolaylık versin inş.ben şimdilik bilgi topluyorum.bi engele takıldım 3 ay sonra rapor çıkartmak için uğraşıcaz.çok teşekkür ederim

yerim kız ben seni de o tatlı temiz yüreğini de hadi ayşeciki ilk sıraya koydun ilk o tedavi olup inşallah bize güzel sonuçlar vericek diye,beni niye 2.sıraya koydun benim tüp mart sonu gibi falan olcak sanırsam,ALLAH MI YAZDIR DI GIII

Amiiiiiin canım inşallah. Saol canımcım.
Hayırlısı inşallah içimden geldiği gibi sıraladım canım.

kızlar benı de unutmayn lutfen ben de hepımız ıcın dua edıyorummm ınsallah 2014 yılı bızım yılımız olacakkkk

ayyy cnm sen süpersın ya ınsana heyecan katıyosun valla dediğin gibi insallah hamıle olacakmıyız allahım hayalı bıle harıkaaaaaa

Rabbim bize o günleri gösterecek inşallah canım. Pozitif sonucu alıp göbek atıcaz Ama ufak ufak atıcaz göbekleri ki :))) Sevinçten düşürmeyelim meleklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…