cnm bnde cektırdım ama anestezılı ozaman tabı daha ıyı oldu cok korkuyordum cektırmekten benım bır tupum tıkalı bırtanesıde ıltıhaplı cıktı
Evet herkes zor diyo korktuğum basıma geldi gecen sefer ister diyodum istemwyince yok bisey demekki diye sevindim şimdide bisey çıkmasını istiyorum bisey çıksın tedavi edelim dedi ulun bey.senin bisey cikmismiydi canim evet bende ya suallerinde yada findikzadedekine gitcem
Canım bende kesinlikle fındıkzade radyotom&radyomar diyorum.ne anestezi ne acı var. .Sonrasındada hiç acı yok. Beni özel araçla capitolun önünden aldılar dönüştede aynı yere bıraktılar.370 tl ödedim ama helal olsun.
Siz memnunsaniz bende oraya gidiyim nasıl olsa ikisi de karşıda sonuc hemen cikiyomus herhalde adet bittikten sonra gidiliyomus bakalım ne çıkcak
Evt canım adetin 8 günü falan dı sanırım zaten randevu alacaksın.bi sor kaçıncı günü geleyim diye.sonuç en çok 20 dk içinde çıkıyor. Araç yoksada aldır kendini. Söylüyorsun araç yolluyorlar. Tabi geçen sene böyleydi.şimdi nasıl bilmem.
acısını bilen biri olarak , verilecek para bu tedavide en seve seve vereceğiniz ücret olsun walla.
ben ağrı eşiği yüksek ve bünyesi normalde sağlam biriyim ama ben hayatımda böyle bi acı bilmiorum.
hsg isteyen ve çeken de zeynep kamilde uzmanlık yapan arkadaşımdı.
cehalet işte ben bilmiodum ama anestezi altında ağrısız çekilebiliosa gözünüzü seveyim devlette çeken yer var mı diye bile sormayın...
ağrı olmayınca , bir röntgene o kadar para verdik değer miydi acaba diye hiç düşünmemek de gerekior benim hayatımda yaşadığım en büyük travma. bakın hala etkisindeyim...
acısını bilen biri olarak , verilecek para bu tedavide en seve seve vereceğiniz ücret olsun walla.
ben ağrı eşiği yüksek ve bünyesi normalde sağlam biriyim ama ben hayatımda böyle bi acı bilmiorum.
hsg isteyen ve çeken de zeynep kamilde uzmanlık yapan arkadaşımdı.
cehalet işte ben bilmiodum ama anestezi altında ağrısız çekilebiliosa gözünüzü seveyim devlette çeken yer var mı diye bile sormayın...
ağrı olmayınca , bir röntgene o kadar para verdik değer miydi acaba diye hiç düşünmemek de gerekior benim hayatımda yaşadığım en büyük travma. bakın hala etkisindeyim...
slm herkese.bu rahim filmini herkesten istiyolarmı.benden ilk denemem de istenmedi.şimdi rapor çıkartmak istiyorum okudum da rapor için istiyolarmış.peki bunu devlette çektirmesem olurmu?çok acılı bi işlemmiş sanırım.
Rahim filmini istediğin yerden çektirebilirsin kabul ediyorlar. Zaten devlet hastahanelerini bence bu konuda tercih etme.bende zeynep kamil de rapor çıkartmaya çalışıyorum. :) Allah yardımcın olsun canım
çok sevindim o acıyı çekmek istemiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun .bişey daha sormak istiyorum raporu çıkarttıktan sonra ne kadar zaman içinde tedavi olunması gerekiyor
Rapor çıktıktan sonra 3 gün içinde tedavi olacağın doktora ilacı yazdırman gerekiyormuş. Ne kadar bekleme yapabilirsin bilmiyorum.Bende ilk denememi yapıcam kısmetse. bende çok bilgili sayılmam Rapor sonrası için.şuan dosyam konseyde ordan çıkıcak heyete girecek :) ondan sonra raporum çıkacak inşallah. Rapor çıkarçıkmaz soluğu süleyman beyin yanında alıcam inşallah ilacı yazdırmak için. Son bişey rapor çıkmadan evvel hastaneye nerede yaptıracağını söylüyorsun. Unutma.
amin canım benim amin,sende iyi ki varsın,bak bize de bol bol dua et hamişlerin duası kabul olur derlerBenim yüzümü güldürdünüz allah'ta sizin yüzünüzü güldürsün :)
Canımsınız iyiki varsınız :)
Tugbacandemir cnm sen ikinciye kan testi yaptırdın mı ?
yerim kız ben seni de o tatlı temiz yüreğini deAmiiiiiin canım inşallah. Siz sıranızı savdınız çok şükür bebekleriniz sizlerle. :) şimdi sıra bizde. Ayşecikim, demaydemay., umutlu1980, Nesliis, Cansnsen,duygutbk, arzu ,... :) Allah Hamişlerimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizede sağlıklı hayırlı hamiş olmayı nasip etsin inşallah. İnşallah inşallah
yerim kız ben seni de o tatlı temiz yüreğini dehadi ayşeciki ilk sıraya koydun ilk o tedavi olup inşallah bize güzel sonuçlar vericek diye,beni niye 2.sıraya koydun benim tüp mart sonu gibi falan olcak sanırsam,ALLAH MI YAZDIR DI GIII
Daha sonra bu isimlerin karşısına hamile yazıcaz inşallah. :) diğer arkadaşlara yaptığım gibi
yerim kız ben seni de o tatlı temiz yüreğini dehadi ayşeciki ilk sıraya koydun ilk o tedavi olup inşallah bize güzel sonuçlar vericek diye,beni niye 2.sıraya koydun benim tüp mart sonu gibi falan olcak sanırsam,ALLAH MI YAZDIR DI GIII
ayyy cnm sen süpersın ya ınsana heyecan katıyosun valla dediğin gibi insallah hamıle olacakmıyız allahım hayalı bıle harıkaaaaaa
Rahim filmini istediğin yerden çektirebilirsin kabul ediyorlar. Zaten devlet hastahanelerini bence bu konuda tercih etme.bende zeynep kamil de rapor çıkartmaya çalışıyorum. :) Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?