Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

1-Ayşecikim (çok yakında)
2-demaydemay (yakında)
3-umutlu1980 (yakında)
4-Nesliis (yakında)
5-Cansnsen (yakında)
6-duygutbk (yakında)
7-arzuu85 (yakında)
8-erder2308 (yakında)
9-besteylmz (yakında)
Çok çok yakında olur inşallah canlarrr...
Biraz daha mutlu olalım dedim. :)))

Son düzenleme:
1-Ayşecikim (çok yakında)
2-demaydemay (yakında)
3-umutlu1980 (yakında)
4-Nesliis (yakında)
5-Cansnsen (yakında)
6-duygutbk (yakında)
7-arzuu85 (yakında)
8-erder2308 (yakında)
9-besteylmz (yakında)
Çok çok yakında olur inşallah canlarrr...
Biraz daha mutlu olalım dedim. :)))

Son düzenleme:
ya sen hıc kaybolma burdan ınsallah hamıle kalacaksın kalacagız ama senın enerjıne ıhtıyacımız var harıkasınn

Saol canımcım.hiç biyere gitmem burası bana iyi geliyor.birbirimize çok güzel destek oluyoruz. :) birimiz keyifsizken diğerimiz onun keyfini yerine getirmek için çabalıyoruz. :)
Burdaki duygular çok gerçek. Bu topikteki tüm hatunlar aynı dilden konuşuyor. :) çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz.sizler beni anlarsınız ama kocam ,anam ,babam, ablam anlamaz. Çünkü onlar bizim yaşadıklarımızı sadece görüyorlar,dinliyorlar.içimizdeki fırtınayı eşlerimiz bile zor anlar. Hafiften odun oluyorlar. :) ) )
Boşuna CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR denmiyor.
Sabırla bekleyeceğiz veeee ALLAH IN İZNİYLE anne olacağız inşallah.

umutlu1980 ben 3 tedavımde de rapor cıkartmadım cok zor ve uzun suruyor diyolar dogrumu cnm

Evet canım maalesef doğru.ben azmettim inat ettim çıkarıyorum. Şuan konseyde rapor.daha bunun heyeti falan var. :) 1 ay önce başladım rapora 15 günü daha var çıkmasına sanırım. Ama imkanım olsaydı hiiç uğraşmazdım raporla. Tüp için rapor almak için devlette iki kez aşılama olmak gerekiyor du ve bende tutmayacağını bildiğim halde yaptırdım. 6000 bin değilde 3000 ödiyeyim diye :)

Olduk valla.sen cok yasa emi☺insallah listedeki herkesten iyi haberler aliriz.ay kendimi ilk sirada gorunce heyecanlaniyorum icim kipir kipir oluyo cumayada az kaldi Allah yardimcimiz olsun

Olduk valla.sen cok yasa emi☺insallah listedeki herkesten iyi haberler aliriz.ay kendimi ilk sirada gorunce heyecanlaniyorum icim kipir kipir oluyo cumayada az kaldi Allah yardimcimiz olsun

Amiiiiiin canım inşallah. Transfere az kaldı. :) cumadan sonra gün saymaya başlayacağız inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün canım.
Patır patır doğuralım inşallah hep birlikte inşallah. .. :) :)

amin canım benim amin,sende iyi ki varsın,bak bize de bol bol dua et hamişlerin duası kabul olur derler

Hamiş olduğum bugün belli olacak kan testi için sabah gidicem bakalım yükselme olacakmı çok heycanlıyım (
Beklemek ne zormuş zaman durdu sanki sizlerede dua etmezmiyim cnm kendime ederken sizlerede dua ediyorum unutmam sizi asla

Gunaydin cnm sadece benim 3 tup denemem var diye bide azospeemi hemde pgt zorunli oldugundan daha mi kolay cikar acaba diye dusunuyorum baksriz artik cunku ben nisan gibi dusunuyorum 4. Tedaviyi insallah artik son olur ve bebegime kavusurum sen de galiba mart gibi mi kavusacaksin melegine insallah

Insallah cnm insallah yalnizca benim esim biraz yontulmus olanindan beni anliyor cok sukur cnku kendi de cok sorunlar yasadi ben de hep destek oldum ona ama tabi sizler kadar degil beni anlamasi .........ben de servisteyim ise gidiyrm sen calismiyosun galiba vakit buldukca girip bakmaya yazmaya calisiyrm cnm

Ay canim benim kalbin ne kadar temiz insallah kalbindekini versin Rabbim sana gercekten burdaki herkese cok destek oluyosun daha onceden katılsaydım aranıza burda gercekten birbirimizi en iyi biz anlıyoruz Allahim ins hepimizi sevindircek cok yakında

ne guzel seyler yazmıssınız nekdr mutluyum ınsallah bu lıstedekı herkez en kısa surede hayırlı bır zamanda olur bebışlerı meleklerımız gelır...

Günaydın canim gercekten bizim tedavimiz daha zor beynimizi kemiren ameliyatla sperm buluncak mi dusuncesi ne yaşadığını anlayabiliyorum benimde esim azosperm çıkmazsa diye gitmek istemiyodu doktora

hadi bakalım cnmmm emınım güzel haberlerle geliceksin

Hadi bakalım hayırlı mutlu guzel bebek haberlerini bekliyoruz canim

Hadi bakalım hayırlı mutlu guzel bebek haberlerini bekliyoruz canim

Sanki sonucum düşük çıkacakmış gibi geliyor inşalah yanılıyorumdur ne zormuş beklemek sürekli beklioruz tüp bebeğe başladığımızdan beri yok yumyum toplanma gününü bekle yok transfer gününü bekle yok tuttundumu onu bekle vs vs vs ( işmiz çok zor allah yardımcımız olsun :)

Hic canını sıkma bosuna bebisini üzme ins oldu canim Allah sana nasip ettiyse o oldu bile hic canını sıkma bosuna ben o beklemeleri 3 kere yasadım zaman duruyodu benim için adeta ama üzüldüğümüzle kalıyoruz sil bastan tekrar başlıyoruz Rabbim can saglıgı versin pesinden koşarız olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…