ya sen hıc kaybolma burdan ınsallah hamıle kalacaksın kalacagız ama senın enerjıne ıhtıyacımız var harıkasınnRabbim bize o günleri gösterecek inşallah canım. Pozitif sonucu alıp göbek atıcazAma ufak ufak atıcaz göbekleri ki :))) Sevinçten düşürmeyelim meleklerimizi.
ya sen hıc kaybolma burdan ınsallah hamıle kalacaksın kalacagız ama senın enerjıne ıhtıyacımız var harıkasınn
umutlu1980 ben 3 tedavımde de rapor cıkartmadım cok zor ve uzun suruyor diyolar dogrumu cnm
1-Ayşecikim (çok yakında)
2-demaydemay (yakında)
3-umutlu1980 (yakında)
4-Nesliis (yakında)
5-Cansnsen (yakında)
6-duygutbk (yakında)
7-arzuu85 (yakında)
8-erder2308 (yakında)
9-besteylmz (yakında)
Çok çok yakında olur inşallah canlarrr...
Biraz daha mutlu olalım dedim. :)))
Olduk valla.sen cok yasa emi☺insallah listedeki herkesten iyi haberler aliriz.ay kendimi ilk sirada gorunce heyecanlaniyorum icim kipir kipir oluyo cumayada az kaldi Allah yardimcimiz olsun
amin canım benim amin,sende iyi ki varsın,bak bize de bol bol dua et hamişlerin duası kabul olur derler
Evet canım maalesef doğru.ben azmettim inat ettim çıkarıyorum. Şuan konseyde rapor.daha bunun heyeti falan var. :) 1 ay önce başladım rapora 15 günü daha var çıkmasına sanırım. Ama imkanım olsaydı hiiç uğraşmazdım raporla. Tüp için rapor almak için devlette iki kez aşılama olmak gerekiyor du ve bende tutmayacağını bildiğim halde yaptırdım. 6000 bin değilde 3000 ödiyeyim diye :)
Saol canımcım.hiç biyere gitmem burası bana iyi geliyor.birbirimize çok güzel destek oluyoruz. :) birimiz keyifsizken diğerimiz onun keyfini yerine getirmek için çabalıyoruz. :)
Burdaki duygular çok gerçek. Bu topikteki tüm hatunlar aynı dilden konuşuyor. :) çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz.sizler beni anlarsınız ama kocam ,anam ,babam, ablam anlamaz. Çünkü onlar bizim yaşadıklarımızı sadece görüyorlar,dinliyorlar.içimizdeki fırtınayı eşlerimiz bile zor anlar. Hafiften odun oluyorlar. :) ) )
Boşuna CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR denmiyor.
Sabırla bekleyeceğiz veeee ALLAH IN İZNİYLE anne olacağız inşallah.
Ofbakalim Benim ne çıkcak ne yapıldı peki sana histereskopi yapıldı mi kaçıncı denemen senin canim
Ay canim benim kalbin ne kadar temiz insallah kalbindekini versin Rabbim sana gercekten burdaki herkese cok destek oluyosun daha onceden katılsaydım aranıza burda gercekten birbirimizi en iyi biz anlıyoruz Allahim ins hepimizi sevindircek cok yakındaSaol canımcım.hiç biyere gitmem burası bana iyi geliyor.birbirimize çok güzel destek oluyoruz. :) birimiz keyifsizken diğerimiz onun keyfini yerine getirmek için çabalıyoruz. :)
Burdaki duygular çok gerçek. Bu topikteki tüm hatunlar aynı dilden konuşuyor. :) çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz.sizler beni anlarsınız ama kocam ,anam ,babam, ablam anlamaz. Çünkü onlar bizim yaşadıklarımızı sadece görüyorlar,dinliyorlar.içimizdeki fırtınayı eşlerimiz bile zor anlar. Hafiften odun oluyorlar. :) ) )
Boşuna CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR denmiyor.
Sabırla bekleyeceğiz veeee ALLAH IN İZNİYLE anne olacağız inşallah.
benimki tüp bebegi etkıleyecek kdr bir sorun gözukmedi ben daha ilk deneyecegim regl olmayı beklıyorum baslamak için
Gunaydin cnm sadece benim 3 tup denemem var diye bide azospeemi hemde pgt zorunli oldugundan daha mi kolay cikar acaba diye dusunuyorum baksriz artik cunku ben nisan gibi dusunuyorum 4. Tedaviyi insallah artik son olur ve bebegime kavusurum sen de galiba mart gibi mi kavusacaksin melegine insallah
Hamiş olduğum bugün belli olacak kan testi için sabah gidicem bakalım yükselme olacakmı çok heycanlıyım(
Beklemek ne zormuş zaman durdu sanki sizlerede dua etmezmiyim cnm kendime ederken sizlerede dua ediyorum unutmam sizi asla
Hamiş olduğum bugün belli olacak kan testi için sabah gidicem bakalım yükselme olacakmı çok heycanlıyım(
Beklemek ne zormuş zaman durdu sanki sizlerede dua etmezmiyim cnm kendime ederken sizlerede dua ediyorum unutmam sizi asla
hadi bakalım cnmmm emınım güzel haberlerle geliceksin
Hadi bakalım hayırlı mutlu guzel bebek haberlerini bekliyoruz canim
Sanki sonucum düşük çıkacakmış gibi geliyor inşalah yanılıyorumdur ne zormuş beklemek sürekli beklioruz tüp bebeğe başladığımızdan beri yok yumyum toplanma gününü bekle yok transfer gününü bekle yok tuttundumu onu bekle vs vs vs( işmiz çok zor allah yardımcımız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?