Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Yaniliyorsun canim guzel bi sonuc alacaksin hemen bizimle paylas olurmu bekletme bizi:))

Amiiiiiin canım inşallah son denemen olur. Saol duaların ve güzel düşüncelerin için. :) evet canım ben Çalışmıyorum çalışsaydım zeynep kamil Hastanesiyle uğtaşamazdım. Kesin tüp bebek olması gerekenler aşılama detaylarıyla boğuşmuyorlar.evrak toparlama vr tahliller oluyor. Kısmet olursa ocak başı başlıyorum tüp bebeğe.Benim eşimde pek odun değil ama o daha soğuk kanlı. Hayırlısıyla halledersin inşallah canım. Kolay gelsin.
Amiiiiiin canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. :) o senin kalbinin güzelliği. burada hepimizin kalbi bir derdi bir. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
İnşallah cnm benim daha yeni kan verdim 2 saat beklicem çok zorrr beklemekk
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. :) bol rakamlı olsun sonucun. :)

Cok garip bi duygu dimi negatifi alinca hersey bitti olmadi olmayacak diyosun agliyosun zirliyosun ama geciyo.kendini toplayip tekrar basa donuyosun igneler haplar viz geliyo.Allahin hikmeti iste.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.senin 4.olacak galiba yanlismi anladim.benimde 3.denemem olacak bu ay insallah ta son olur

Aynen canim herkes aynı duyguları yasiyo demekki ben cok azimliyim pesini birakmiycam olcak dedim doktorumda hırs yaptı benim kariyerim için önemli hamile kalçan diyo :) her tedavide bu son diyoruz ama olmadı mi Allah Sabri'ni da veriyo hemen yeniden başlamak istiyoruz senin neydi sorunun canim.benim evet 4. Olcak

Bizim sorunumuz sperm sayisinin dusuk olmasiydi meger bendede kan pihtilasmasi varmis onuda bu tedavide ogrendik bakalim bu sefer ne olcak

Bende de kan pihtilasmasi çıktı canim ilk denemeden sonra ogrendik iğne mi verdi doktorun kimdi canim ins bu son olur seninde mutlu haberlerini alırız
Benim doktorum ulun bey canim simdilik benexsol hap kullaniyorum igneyi tranferden sonra vericekmis.amiin hepimizin insallah

Benimde doktorum ulun bey canim bende benexol kullanıyorum iğnede clexane kullanmıştım transfer gunü basliyosun canim
Iyi oldu ogrendigim merak ediyodum.Hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim hepimizin gonlune gore versin isteyen herkese anne olmayi nasip etsin elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allah a kalmis ol derse olur

Iyi oldu ogrendigim merak ediyodum.Hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim hepimizin gonlune gore versin isteyen herkese anne olmayi nasip etsin elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allah a kalmis ol derse olur

Transferden sonra hemşireye yaptir yumurta geliştirme iğneleri gibi göbekten vuruluyosun canim ama yakiyo biraz.âmin ins isteyen herkesin olsun Rabbim sesimizi duysun

Kizlar mrblar yaklasik 7 ay once uye olmustum buraya ilk baslarda emre bey ile tedavideydik esim azosperm bunu oogrendikten sonra cok uzulduk ama yikilmadik yilmadik arastirip emre beye gittik ilkbaslarda hersey iyi gidiyordu esim tese olacakti gun belirleyecektik emre bey o donemde yurtdisinda ameliyatlari vardi neyse uzatmiyim 1 hafta icinde 3ncu kez gitmistik umut tup bebege kan tahlillerinin sonucunu goturuyoduk iceri girdik emre beyi gorduk emrebey bizi hatirlayamadi bilmiyorum belki kafasi karisikti esim ordan cikinca ben bidaha gelmem buraya dedi sebep olarakta baksana bi
Zi hatirlamiyo 1 haftada 3ncu kez geliyoruz dedi.(arkadaslar bunlari yazma amacim kotulemek degil esimin neden vazgectigini anlatmak istedim) neyse kalamis tup bebekte basladik tedaviye esimle birlikte hazirlandik cok sukur onda bulundu bendende yumurta toplandi 12nci gun degerim 61 14ncu gun degerim 128 tabi ogrenince uctuk resmen burada 7 ay oncesinde bana yardimci olan sorularimi yanitlayan arkadaslar oldu. Allah hepinizden razi olsun hepinize tesekkur ederim hoscakalin

Meraba canim benim eşimde azosperm bizde Emre beyi cok araştırdık esim cok korkar ameliyattan ve hastaneden nefret eder ama Emre beye cok güvendi ve karar verdi ameliyat olmaya biz memnun kaldık alanında cok iyi doktor.demekki senin nasibin baska hastanedeymis hayırlısı oyleymis hayırlı ugurlu olsun hamileliğin

Cnm benim çok şükür korktuğum gibi olmadı 38.41 den 83.95 artmış içim şimdi rahatladı
Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin bol bol dua edicem sizlere biran önce mutlu haberler almak nasip olur inşallah

Yaniliyorsun canim guzel bi sonuc alacaksin hemen bizimle paylas olurmu bekletme bizi:))

İçinemi doğdu fıstık bildin güzel sonuç aldım şükürler olsun allahıma sonuç 83.95 çıktı perşembe kan testi bir daha yaptırıcam devamı gelir inşallah

Bak gör cnm seninde olumlu olacak aynı durumları yaşadık benimde çok diye donduruldu allahın izniyle sende hamile kalacaksın :)

Bol rakamlı olmadı ama çok şükür yükselme var 38.41 den 83.95 olmuş :) devamı gelir inşallah
Allahım sizlerde en kısa zamanda güzel haberler alırsınızda beraber seviniriz sizler bi hamile kalın ben o zaman daha mutlu olucam

Ohhh maşallah gayet güzel ikiye katlanmış. Çok sevindim.Allah devamını nasip etsin inşallah canım. Anne oldun inşallah.

canım çok sevindim ohhhh... ben daha test yaptırmadım 1 saat için de muayehaneye geçerken vericem kanı. artık ben de akşama yazarım. ama gerçekten için rahatladı cupcakelove cum. hadi tekrardan hayırlı olsun böyle güzel artmaya devam etsin değerlerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…