canım çok sevindim ohhhh... ben daha test yaptırmadım 1 saat için de muayehaneye geçerken vericem kanı. artık ben de akşama yazarım. ama gerçekten için rahatladı cupcakelove cum. hadi tekrardan hayırlı olsun böyle güzel artmaya devam etsin değerlerin :)
Simdi hamileligin kesinlesti insallah guzel bi sekilde devam eder.kendini yorma oyle temizlikti misafirdi bosver .sen bebisine iyi bak. Kiz aklima ne geldi bu ananasta bi keramet olmasin derinsuu da ananas yemisti sende yedin ben de mi yesem acep🍍İçinemi doğdu fıstık bildin güzel sonuç aldım şükürler olsun allahıma sonuç 83.95 çıktı perşembe kan testi bir daha yaptırıcam devamı gelir inşallah
Bak gör cnm seninde olumlu olacak aynı durumları yaşadık benimde çok diye donduruldu allahın izniyle sende hamile kalacaksın :)
Rica ederim tatlım ins sende hayırlı haberler verirsin sanırım dondurulmus olcakti senin.benim 4.de dondurulmus olcak ins
Simdi hamileligin kesinlesti insallah guzel bi sekilde devam eder.kendini yorma oyle temizlikti misafirdi bosver .sen bebisine iyi bak. Kiz aklima ne geldi bu ananasta bi keramet olmasin derinsuu da ananas yemisti sende yedin ben de mi yesem acep🍍
Cnm benim çok şükür korktuğum gibi olmadı 38.41 den 83.95 artmış içim şimdi rahatladı
Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin bol bol dua edicem sizlere biran önce mutlu haberler almak nasip olur inşallah
Valla olabilir cnm ben transferden sonra 5 gün yedim sonra sen çok yemek deyince bıraktım :))
Bana ne dediyseniz yaptım hatta biri taze fasulye ye dedi onu bile yedim sende ye nasıl olsa zararı yok :)
Cevizide eksik etme hadi inşallah sendende güzel haberler alıcaz
Ohh cok şükür tatlım Masallah cok iyi hadi sevin tadını çıkar anne olcaksin ay cok mutlu oldum canim benim bu arada banada umut oldun bende dondurulmusla deniycem tekrar korkuyorum bisey olur diye ama olmuyo demekki.
Evet canim dondurulmus olacak. Senin ne zaman olacak
Tamam bende yiyeyim o zaman.baska ne yapiyim aklina geldikce bana soylersen sevinirim.
Cnm benim çok şükür korktuğum gibi olmadı 38.41 den 83.95 artmış içim şimdi rahatladı
Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin bol bol dua edicem sizlere biran önce mutlu haberler almak nasip olur inşallah
Benim rahim filmi çektirmem lazım canim Ocak bası gibi çektiririm ona göre histereskopi yapılcak ulun bey hemen olur derse Ocak sonundaki adetimde giderim tedavi için ins
Simdi hamileligin kesinlesti insallah guzel bi sekilde devam eder.kendini yorma oyle temizlikti misafirdi bosver .sen bebisine iyi bak. Kiz aklima ne geldi bu ananasta bi keramet olmasin derinsuu da ananas yemisti sende yedin ben de mi yesem acep��
Cnm ben sana demedım mii heee
Allah tamamına erdirsin cbnm şimdi deriiin bir ohh çek ve kendine çok dikkat et. süleyman bey senı 12 gün sonra çağıracaktır muhtemelen.
Simdi hamileligin kesinlesti insallah guzel bi sekilde devam eder.kendini yorma oyle temizlikti misafirdi bosver .sen bebisine iyi bak. Kiz aklima ne geldi bu ananasta bi keramet olmasin derinsuu da ananas yemisti sende yedin ben de mi yesem acep🍍
Hadi inşallah cnm senden de güzel haberler alırız inşallah
Dondurulmuşlar güclü oluyor allahın izniyle sıkı sıkı tutunacaklar cnm :)
Canımsın :))) bi ohh çektim içim birazdaha rahatladı allahıma şükürler olsun
Ben aradım umutu perşembe bir daha kan testi yaptırın dedi o kadar uzun mu sürecek ben hemen giderim diye düşünmüştüm
İnşallah devamı gelir cnm sen demiştin çok zor diye gerçekten çok zormuş allah yardımcımız olsun
cnm ben ilkinde de ananas yemiştim ama olmadı mesela. bu sefer transferde farklı olarak 1 saat tuvalete kalmadım
ve yatagın ayak kısmını yukarı kaldırttım bıraz ayaklarım yukarıda dınlendım 1 saat kalkmadan. sonra ilk 3 gün hep yattım hıç bi iş yapmadım. sonra işe gittim zaten ılk 48 saatte tutunuyormuş cnm. inşallah kısmetinde bu sefer vardır, çok az kaldı bebişine kavuşmana. iki tane transfer olucak diymi, senın 3. denemendi yanlış hatırlamıyosam
Tekrar mi istedi filmi yoksa simdiye kadar cektirmemismiydin? Insallah bisey cikmazda cabucak baslarsin dondurulmus tedavisi daha kolay sadece hap kullaniyosun igne falan yok
Evet canim 3.denemem Ben basindan beri 2 diye israr ediyorum ama ulun bey o zamana gelelim bakariz diyo embriyolarin durumuna gore diyo insallah 2 tane transfer olur.oyle canim Allah yazmadiysa naparsak yapalim olmaz.
transfer günü söyle cnm. onu göremezsen hemşiresine söyle o konuşsun o gün. bizde öyle olmuştu işe de yaradı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?