Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Amin cnm hemen hemen aynı gidiyoruz inşallah bebeklerimizide sağlıklı dünyaya getirmek nasip olur inşallah allah yatdımcımız olsun
Akşam güzel haberlerini bekliyorum cnm:)

Simdi hamileligin kesinlesti insallah guzel bi sekilde devam eder.kendini yorma oyle temizlikti misafirdi bosver .sen bebisine iyi bak. Kiz aklima ne geldi bu ananasta bi keramet olmasin derinsuu da ananas yemisti sende yedin ben de mi yesem acep🍍

Valla olabilir cnm ben transferden sonra 5 gün yedim sonra sen çok yemek deyince bıraktım :))
Bana ne dediyseniz yaptım hatta biri taze fasulye ye dedi onu bile yedim sende ye nasıl olsa zararı yok :)
Cevizide eksik etme hadi inşallah sendende güzel haberler alıcaz

Ohh cok şükür tatlım Masallah cok iyi hadi sevin tadını çıkar anne olcaksin ay cok mutlu oldum canim benim bu arada banada umut oldun bende dondurulmusla deniycem tekrar korkuyorum bisey olur diye ama olmuyo demekki.

Tamam bende yiyeyim o zaman.baska ne yapiyim aklina geldikce bana soylersen sevinirim.

Ohh cok şükür tatlım Masallah cok iyi hadi sevin tadını çıkar anne olcaksin ay cok mutlu oldum canim benim bu arada banada umut oldun bende dondurulmusla deniycem tekrar korkuyorum bisey olur diye ama olmuyo demekki.

Hadi inşallah cnm senden de güzel haberler alırız inşallah
Dondurulmuşlar güclü oluyor allahın izniyle sıkı sıkı tutunacaklar cnm :)

Tamam bende yiyeyim o zaman.baska ne yapiyim aklina geldikce bana soylersen sevinirim.

İlaçlar iğneler kabızlık yapıyormuş hergün aç karnına en az 3,4 tane kayısı ye birde ılık su iç çok işe yarıyor çünkü transferden sonra afedersin tuvalet ihtiyacın olduğu zaman zorlamaman lazım mış o yüzden sen hergün ye kayısı su çok içtim sabahları süt ve yumurtayı eksik etmedim çay ve kahve içmedim sebze ağırlıklı beslendim inan çok rahat oluyorsun birda hafta 2 kere balık yedim

Cnm ben sana demedım mii heee
Allah tamamına erdirsin cbnm şimdi deriiin bir ohh çek ve kendine çok dikkat et. süleyman bey senı 12 gün sonra çağıracaktır muhtemelen.

Benim rahim filmi çektirmem lazım canim Ocak bası gibi çektiririm ona göre histereskopi yapılcak ulun bey hemen olur derse Ocak sonundaki adetimde giderim tedavi için ins

Tekrar mi istedi filmi yoksa simdiye kadar cektirmemismiydin? Insallah bisey cikmazda cabucak baslarsin dondurulmus tedavisi daha kolay sadece hap kullaniyosun igne falan yok

cnm ben ilkinde de ananas yemiştim ama olmadı mesela. bu sefer transferde farklı olarak 1 saat tuvalete kalmadım
ve yatagın ayak kısmını yukarı kaldırttım bıraz ayaklarım yukarıda dınlendım 1 saat kalkmadan. sonra ilk 3 gün hep yattım hıç bi iş yapmadım. sonra işe gittim zaten ılk 48 saatte tutunuyormuş cnm. inşallah kısmetinde bu sefer vardır, çok az kaldı bebişine kavuşmana. iki tane transfer olucak diymi, senın 3. denemendi yanlış hatırlamıyosam

Son düzenleme:
Cnm ben sana demedım mii heee
Allah tamamına erdirsin cbnm şimdi deriiin bir ohh çek ve kendine çok dikkat et. süleyman bey senı 12 gün sonra çağıracaktır muhtemelen.

Canımsın :))) bi ohh çektim içim birazdaha rahatladı allahıma şükürler olsun
Ben aradım umutu perşembe bir daha kan testi yaptırın dedi o kadar uzun mu sürecek ben hemen giderim diye düşünmüştüm
İnşallah devamı gelir cnm sen demiştin çok zor diye gerçekten çok zormuş allah yardımcımız olsun

cnm ben ilkinde de ananas yemiştim ama olmadı mesela. bu sefer transferde farklı olarak 1 saat tuvalete kalmadım
ve yatagın ayak kısmını yukarı kaldırttım bıraz ayaklarım yukarıda dınlendım 1 saat kalkmadan. sonra ilk 3 gün hep yattım hıç bi iş yapmadım. sonra işe gittim zaten ılk 48 saatte tutunuyormuş cnm. inşallah kısmetinde bu sefer vardır, çok az kaldı bebişine kavuşmana. iki tane transfer olucak diymi, senın 3. denemendi yanlış hatırlamıyosam

cnm maalesef bak ben hala beklıyorum gidemedim daha
12. gununden 12 gün say gel dedı bana süleyman bey. perşembe 200 falan olur değerin bida da yaptırmazsın
ben süleyman beye bir hediye götürmek istiyorum ilk gidişimde, o bize hediyelerin en büyüğünü verdi ne alsam bilemedimm

Evet canim 3.denemem Ben basindan beri 2 diye israr ediyorum ama ulun bey o zamana gelelim bakariz diyo embriyolarin durumuna gore diyo insallah 2 tane transfer olur.oyle canim Allah yazmadiysa naparsak yapalim olmaz.

Tekrar mi istedi filmi yoksa simdiye kadar cektirmemismiydin? Insallah bisey cikmazda cabucak baslarsin dondurulmus tedavisi daha kolay sadece hap kullaniyosun igne falan yok

YOk canim hic istenmedi benden ilk defa çektirsen keske gecen sefer isteseydi yok yere üzüldüm ulun bey ins bise çıkar tedavi ederim dedi yoksa baska neden yok dedi.evet dondurulmus daha kolay 2. Yi denemiştik canim

Evet canim 3.denemem Ben basindan beri 2 diye israr ediyorum ama ulun bey o zamana gelelim bakariz diyo embriyolarin durumuna gore diyo insallah 2 tane transfer olur.oyle canim Allah yazmadiysa naparsak yapalim olmaz.

transfer günü söyle cnm. onu göremezsen hemşiresine söyle o konuşsun o gün. bizde öyle olmuştu işe de yaradı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…