Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bizimkiler donduruldu ya cozulmesi icin onceden soylemek lazim.ogun hem cozup hem transfer olmaz herhalde.yada olurmu bilmiyorum ki

embriyoloğa sorsan aslında, ben olsam meraktan arardım şimdi nası olcak diye.
2 tane istiyorum 3. denemem dersin nasıl karar vericez embriyo çözmeye dersin bakalım ne dicekler

embriyoloğa sorsan aslında, ben olsam meraktan arardım şimdi nası olcak diye.
2 tane istiyorum 3. denemem dersin nasıl karar vericez embriyo çözmeye dersin bakalım ne dicekler

Doktorumla bi goruseyim bakalim ne diyecek cumayi bekliyorum yine oyle bakariz falan derse ozaman ararim diye dusunuyorum

Hahaha yok artık bende hediye almayı düşünüyordum :)) hatta hemşirelerede almayı düşünüyorum bişiler çünkü onlarda çok yardımcı oldular :))

arkadaşlar merhaba
ben ilk defa yazıyorum ve sizden yardım bekliyorum. İlk defa tüp bebek denemesi yapacağız fakat hastane konusunda karar verebilmiş değiliz. Eurofertil , umut tüp bebek, ve istanbul tüp bebek arasında kaldım. bana yardım edebilirmisiniz. umut tüp bebek merkezi nasıl, tavsiye edermisiniz.

Hahaha yok artık bende hediye almayı düşünüyordum :)) hatta hemşirelerede almayı düşünüyorum bişiler çünkü onlarda çok yardımcı oldular :))

eet cnm onları da unutmamak gerek iyi düşünmüşsün. çıkolata da yaptırbilirim karar veremedim şuan

Hosgeldin öncelikle ben 4. Denememi yapıcam hepsini umutta yaptırdım oraya devam etmeyi düşünüyorum ben memnunum doktorlar cok ilgileniyorlar ellerinden geleni yaptıklarından eminim canim karar senin kalbinden neresi geciyosa oraya git derim

Cnm bende umuttan memnunum hatta bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için doktor umuta gittiğimi öğrendi çok iyi bi yer tercih etmişsin dedi tesadüf doktorun kardeşide umutta tedavi görüyormuş ..
Bence Üç yerede git bi konuş aklında kalmasın o zaman inan doğru yeri seçeceksin

Bende 3 denemem umutta oldu 1 denemede farkli klinik, simdi emin değilim büyük ihtimal umutta ama net değilim daha, 4 denemeden 2 si kimyasal gebelik oldu...siz hic gebelik elde ettiniz mi?? 4. Deneme için farkli birsey yapilicak mi???

Hayirli olsun saglikla kucagina al inşallah.

Bende 3 denemem umutta oldu 1 denemede farkli klinik, simdi emin değilim büyük ihtimal umutta ama net değilim daha, 4 denemeden 2 si kimyasal gebelik oldu...siz hic gebelik elde ettiniz mi?? 4. Deneme için farkli birsey yapilicak mi???

Benim hic gebeliğim olmadı ama ilk denememde 15 gün kanamam oldu düşük mü oldu dedim doktorum kafamızı karıştırmayalım dedi diğerlerinde hic o kadar kanamam olmadı ilk denemeden sonra kan pihtilasmasi çıktı iğne kullandım 2 ve 3 deneme olmadı dün görüşmeye gittim rahim filmi istedi bakalım bisey çıkarsa tedavi olcam ona göre yapıldan yeni denemem.senin problem neydi gecmis olsun canim

Sağol cnm inşallah devamı gelir
İnşallah sende normal yollarda hamile kalırsın sizlerden iyi haber alsam ben daha çooooook mutlu olucam dularımdasın cnm

Insallah canim olumlu düsünelim

benim dogal yoldan kalmam rabbimin mucizesi olur, bizde ciddi sperm Sorunu var bendede pko var.. Hakkimizda hayirlisi her zaman

çok teşekkür ederim.

sonucu biraz önce aldım . ancak artış neredeyse olmamış. zaten düşük değerdeydi 12. günde bile. negatif oldu yani .
ama yılmak yok, tedaviye devam. sizlerin güzel haberleri sayesinde umudum her zaman devam ediyor. çok şükür Rabbime en azından tedavi şansımız ve imkanlarımız var, burası ve sizler varsınız..

çok teşekkür ederim.

Bizde sorun yok sebepsiz infertilite yani sorunu bilmiyoruz, bende pihtilasma var tek ama oda engel değil sanirim bu tedavilerde ufak problemler daha kolay cozuluyor .. Yapmadigim denemediğim şey kalmadi tüm testler yapildi histereskobi de yaptirdim yok birşey herşey çok iyi sözde ama sonuç yok ben tekrar denemeye korkuyorum neyapmaliyim hic bilmiyorum..umutta 2 taze 1 donmuş tedavim oldu, donmuş olan kimyasal gebelik bide farkli bir klinikte denemem var oda kimyasal gebelik ama o birazcik daha ilerlemisti..nasip değil belki de bilmiyorum.. Süleyman bey tekrar hsg cektirmemi söyledi başka birşey yok sorunu bilmeden tekrar tekrar denemeler bilmiyor neolcak halimiz..senin sorun ne???

Allah hepimizin yardımcısı olsun canim cok zor gercekten cok.esim azosperm doktor sperm çıksa hemen olur dedi ilk deneme negatif.genetik test yapıldı kan pihtilasmasi çıktı ondan olmamış dedik ikinciyi donmuş yaptik 2 tane koyuldu yine olmadı 3. Yapalım dedi doktor ne yazikki o da olmadı şimdi rahim filmi istedi sorun çıksın tedavi ediyim dedi doktorum histereskopi yaparım sonuca göre dedi. İnan tek problem sperm diyoduk yumurta rahim fln iyi gozukuyodu ama olmayınca olmuyo hic tutmadı benimkiler ne olcak bilmiyorum bende 4. yü denemeye cok korkuyorum

Cupcake selam canım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim senin adına darısı isteyen herkese
bu 83.95 kaçıncı gün değerin? merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…