Bizimkiler donduruldu ya cozulmesi icin onceden soylemek lazim.ogun hem cozup hem transfer olmaz herhalde.yada olurmu bilmiyorum ki
embriyoloğa sorsan aslında, ben olsam meraktan arardım şimdi nası olcak diye.
2 tane istiyorum 3. denemem dersin nasıl karar vericez embriyo çözmeye dersin bakalım ne dicekler
Doktorumla bi goruseyim bakalim ne diyecek cumayi bekliyorum yine oyle bakariz falan derse ozaman ararim diye dusunuyorum
cnm maalesef bak ben hala beklıyorum gidemedim daha
12. gununden 12 gün say gel dedı bana süleyman bey. perşembe 200 falan olur değerin bida da yaptırmazsın
ben süleyman beye bir hediye götürmek istiyorum ilk gidişimde, o bize hediyelerin en büyüğünü verdi ne alsam bilemedimm
Hahaha yok artık bende hediye almayı düşünüyordum :)) hatta hemşirelerede almayı düşünüyorum bişiler çünkü onlarda çok yardımcı oldular :))
tmm cnm öyle yaparsın. bu arada bende cuma oradayım bak yine denk geldik senınle
Evet canim yine beraberiz insallah sonumda sana benzesin bende senin gibi hamis olayim ☺
arkadaşlar merhaba
ben ilk defa yazıyorum ve sizden yardım bekliyorum. İlk defa tüp bebek denemesi yapacağız fakat hastane konusunda karar verebilmiş değiliz. Eurofertil , umut tüp bebek, ve istanbul tüp bebek arasında kaldım. bana yardım edebilirmisiniz. umut tüp bebek merkezi nasıl, tavsiye edermisiniz.
arkadaşlar merhaba
ben ilk defa yazıyorum ve sizden yardım bekliyorum. İlk defa tüp bebek denemesi yapacağız fakat hastane konusunda karar verebilmiş değiliz. Eurofertil , umut tüp bebek, ve istanbul tüp bebek arasında kaldım. bana yardım edebilirmisiniz. umut tüp bebek merkezi nasıl, tavsiye edermisiniz.
Hosgeldin öncelikle ben 4. Denememi yapıcam hepsini umutta yaptırdım oraya devam etmeyi düşünüyorum ben memnunum doktorlar cok ilgileniyorlar ellerinden geleni yaptıklarından eminim canim karar senin kalbinden neresi geciyosa oraya git derim
Cnm bende umuttan memnunum hatta bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için doktor umuta gittiğimi öğrendi çok iyi bi yer tercih etmişsin dedi tesadüf doktorun kardeşide umutta tedavi görüyormuş ..
Bence Üç yerede git bi konuş aklında kalmasın o zaman inan doğru yeri seçeceksin
Bende 3 denemem umutta oldu 1 denemede farkli klinik, simdi emin değilim büyük ihtimal umutta ama net değilim daha, 4 denemeden 2 si kimyasal gebelik oldu...siz hic gebelik elde ettiniz mi?? 4. Deneme için farkli birsey yapilicak mi???
Sağol cnm inşallah devamı gelir
İnşallah sende normal yollarda hamile kalırsın sizlerden iyi haber alsam ben daha çooooook mutlu olucam dularımdasın cnm
Hosgeldin öncelikle ben 4. Denememi yapıcam hepsini umutta yaptırdım oraya devam etmeyi düşünüyorum ben memnunum doktorlar cok ilgileniyorlar ellerinden geleni yaptıklarından eminim canim karar senin kalbinden neresi geciyosa oraya git derim
Cnm bende umuttan memnunum hatta bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için doktor umuta gittiğimi öğrendi çok iyi bi yer tercih etmişsin dedi tesadüf doktorun kardeşide umutta tedavi görüyormuş ..
Bence Üç yerede git bi konuş aklında kalmasın o zaman inan doğru yeri seçeceksin
Benim hic gebeliğim olmadı ama ilk denememde 15 gün kanamam oldu düşük mü oldu dedim doktorum kafamızı karıştırmayalım dedi diğerlerinde hic o kadar kanamam olmadı ilk denemeden sonra kan pihtilasmasi çıktı iğne kullandım 2 ve 3 deneme olmadı dün görüşmeye gittim rahim filmi istedi bakalım bisey çıkarsa tedavi olcam ona göre yapıldan yeni denemem.senin problem neydi gecmis olsun canim
Bizde sorun yok sebepsiz infertilite yani sorunu bilmiyoruz, bende pihtilasma var tek ama oda engel değil sanirim bu tedavilerde ufak problemler daha kolay cozuluyor .. Yapmadigim denemediğim şey kalmadi tüm testler yapildi histereskobi de yaptirdim yok birşey herşey çok iyi sözde ama sonuç yok ben tekrar denemeye korkuyorum neyapmaliyim hic bilmiyorum..umutta 2 taze 1 donmuş tedavim oldu, donmuş olan kimyasal gebelik bide farkli bir klinikte denemem var oda kimyasal gebelik ama o birazcik daha ilerlemisti..nasip değil belki de bilmiyorum.. Süleyman bey tekrar hsg cektirmemi söyledi başka birşey yok sorunu bilmeden tekrar tekrar denemeler bilmiyor neolcak halimiz..senin sorun ne???
Bol rakamlı olmadı ama çok şükür yükselme var 38.41 den 83.95 olmuş :) devamı gelir inşallah
Allahım sizlerde en kısa zamanda güzel haberler alırsınızda beraber seviniriz sizler bi hamile kalın ben o zaman daha mutlu olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?