Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Çok zor Rabbim YARDIMCImiz olsun.. Histereskobi yaptir bence iyi olur umutta yapıyorlar sanirim hsg yide ihmal etme ben tekrar cektiricem insallah yeni denemede olur
Benim bi arkadasin eside azospermi daha önceki 3 denemesinde döllenme olmamis, emre bey herhangi bi tedavi sekli uyguluyor mu yoksa direk tese demi bulmaya calisiyor??

Cupcake selam canım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim senin adına darısı isteyen herkese
bu 83.95 kaçıncı gün değerin? merak ettim.

Allah razı olsun cnm inşallah bebişininde sağlığı yerindedir benim yerime mis gibi kokan meleğini koklarmısın :)

Aslında benim yarın kan testi yaptırmam lazımdı ben bugün yaptırdım yani 11. Gün 83.95 çıktı umutu aradaım iki gün sonra tekrar yaptırın dedi sence iyimi sonuç ?

Rabbim hayırlısını versin canim demekki zamani gelmemiş Allah istesin yeterki ol desin hemen oluverir ins hayirlisiyla bı gün bizde anne olcaz hic üzülmeyelim Allaha şükür canımız sag ki gidip tedavi olabiliyoruz

Üzüldüm dicem ama işe yaramaz sanırım. Ama daha net sonuç değildir belki sonuçda azda olsa bi değer var. 2 gün sonra değişir belki. Bir umut canım. Değerin çıkmasada canın sağolsun. Tekrar denersin. Dediğin gibi yılmak yok.

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşım..bende umuttaki 2 . denememde hamile kaldım.
eşim azospermi.emre bey mikrotes yaptı.ve eşim 3. kez bu ameliyatı oldu.
3 tüp sperm dondurduk.geçtiğimiz sene mayısta başladım tedavilere ama hep aksilikler çıktı.
ağustosta eşim anca ameliyat olabilidi.bendede rahim kalın çıkınca embriyoları dondurduk
eylülde donmuş transferi oldu 2. tane 5 .gün embriyosu. ama olmadı maalesef.
nisanda tekrar başladık.bu defa yine 2 tane taze embriyo konuldu.ayrıca gebelik aşısı yapıldı.
birden fazla denemesi olanlara yapılıyomuş.
benimde 3 .denemem olduğu için ulun beyle konuştum yapalım dedi.
ve çok şükür bu defa hamile kaldımm..
artık nasip bu işler ama gebelik aşısısnında faydası olduğunu düşünüyorum.
az kaldı kızıımı kucağıma almama inş.
siz bu aşıyı yaptırdınızmı acaba?
darısı sizlerin başına .

Cnm belki yükselir allah büyük
Doktorla konuştunmu ???

Direk teseyle buluyo canim bı ilaç falan vermiyo zaten bize bu tür hastalara göre embriyolar kaliteli diyo doktor.rahim filminde bisey çıkarsa mi histereskopi yapiliyo canim bisey çıkmazsa yapilmiycak mi

Meraba canim ben ulun beyin hemşiresine söylemiştim o da gerek görse yapılırdı dedi bu sefer belki yapar bakalım hakkımızda hayırlısı olur ins.cok sevindim ins saglicakla kucagina alırsın meleğini.sizin neden 3 .u ameliyat oldu hepsini Emre bey mi yaptı

Merhabalar bizimde sorunumuz azosperm ve bir kez emre beyle görüşmemiz oldu kısmen olumlu gecti ama daha sonra çalıştıgımızdan dolayı gidemedik sizin azosperm sebebiniz neydi?tese haricinde yaptığınız baska seyler varmıydı sperm için bitkisel bişeyler kullandınız mı? Bu arada allah bebişinizi saglıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin..

canım benim doktorumda ulun beydi.banada kendisi yapalım demedi ..daha yeni yapılmaya başlamıştı merkezde bu aşı
bi arkadaşım yaptırdı onun tutmadı ama bende belki faydası olur diye ulun beye söyledim yaparız dedi.öyle oldu.fiyatı 600 tl di.
ama sende bu defa söyle ulun beye bakalım ne diycek.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Amin cnmm sağol..:26:
biz ilk ameliyatımızı 2007' de üniversite hastanesinde olduk.
transferimde oldu ama tutmadı.6 ay sonra 2. ameliayatı yaptılar hiç sperm çıkmadı bu defa.elimizde başka spermde yoktu.
bizde herşeyi bıraktık eşim bi daha ameliyat olmak istemedi. 4-5 sene sonra tekrardan başlamak istedik.
bizim aklımızda hep emre beye gitmek vardı.
geçen sene başladık.işte umuta gittik emre bey eşimden tahliller istedi ultrason falan sonuçlar iyi dedi.
%50 şans verdi tekrar bulabiliriz sperm dedi. ve öylede oldu çok şükür.:26:
şimdi orda 2 tüp spermimmiz daha var.
inşallah Rabbim nasip eder sizlerede.

♥Bebiş olana kadar okumakta fayda varmış. Bugün bi davete gittim orada bir hoca vardı bunu bana o anlattı ve yazdı.bende hemen sizlerle paylaşayım dedim.♥
★Şifa olsun inşallah. ★

MERYEM SURESİ - 96.AYET

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَل

ُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا

Türkçe okunuşu

İnnellezîne âmenû ve amilus sâlihâti se yec’alu lehumur rahmânu vuddâ(vudden).

Anlamı
Elmalılı Hamdi Yazır : İman edip salih işler yapanlar muhakkak, rahman onlar için bir meveddet (bir sevgi) verecek gönüllere sevdirecektir

Sabah namazından sonra 1000 defa
Teeccüd namazından sonra 1000 defa

Merhabalar bizimde sorunumuz azosperm ve bir kez emre beyle görüşmemiz oldu kısmen olumlu gecti ama daha sonra çalıştıgımızdan dolayı gidemedik sizin azosperm sebebiniz neydi?tese haricinde yaptığınız baska seyler varmıydı sperm için bitkisel bişeyler kullandınız mı? Bu arada allah bebişinizi saglıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin..

Bende bı soyliyim bakalım ins banada yapar asiyi.emre bey cok rahatlatiyo zaten insanı cok tatlı bı doktor Rabbim ins bizlere de nasip eder en kısa zamanda.sende cok şey yasamissin Sabri'nin mükafatını Allahim cok guzel vermiş Masallah

Meryem suresini bende başlarda türkçesini okuyordum arapçasını okumak daha iyi ananem sağolsun okudu türkçe anlamını okuduğumda tüylerim diken diken olmuştu ...

Merhaba,görüşmenizin olumlu olmasına sevindim.
bizim sebebi bilinmiyodu cnm hiçbi doktor şu nedenden demedi açıkçası.
tese haricinde çok bişey kullanmadık eşim kullanmıyodu çünkü.
sadece ameliyat öncesi.bazı bitkisel macunlar aldım 3 ay kadar bunları kullndı
ısırgan macunu,tribullus macunu bide arısütü bal polen macunu,
onun yanında gnc ürünü Arginmax var multivitamin onu 3 ay kullandı bu kadar.
bi faydası oldumu bilmiyorum dışarıya hiç sperm çıkışı olmadı şimdiye kadar.ama tesee sperm bulundu.
Amin sağol cnm darısı sizlerin başına ..
Emre bey bu konuda başarılı doktor neyse onu söyler boşa umut vermez şans varsa vardır yoksa söyler.
ve ameliyatta bulana kadar arar sperm.:26:
keşke ameliyatlara gerek kalmasa tabi ama ne yapalım bizimde imtihanımız buymuş.

Söyle cnm yapar sanada uygun görürse.
evt emre bey işinin ehli bi doktor.inan eşimin diğer ameliyatları sonrasında eşimin çok ağırısı oldu iyileşmesi zor oldu.
ama emre beyin yaptığı ameliyat sonrası hiç yatmadı bile hemen ayaklandı.
AMin cnm inşallah umut sizin umudunuz olurr bebişiniz gelir..:26::26:
Evt bizde çok uğraştık çok bekledik.
1 tese ,2 mikrotese ameliyatı bi varikosel ameliyatı oldu eşim.hiç kolay değil bunlar.
ama sonu güzel oldu çok şükür..
Rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin.:26:

Canım bnm imtihanın sonucu olumlu olmuş cok sükür allah isteyen herkese nasip etsin gercekten zor bi durum bilmeyen anlamaz..su an için neresi olduguna karar vermedik emre bey mi baskası mı ama gttiğimiz yerde umarım sonuc pozitif olur siz nezamandır emre beydeydiniz?

Benim eşimde hemen ayaklandı zor bekledi hastanede :) ins once Allaha sonra doktorlarımıza emanetiz ins imtihanı kazananlardan oluruz mükafatını alırız bizde.ins bu tedavide asiyida sorucam ne derlerse yapcaz artık bizimde bitane dondurulmus embriyo bir tupte spermmimiz var bitene kadar kullancaz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…