Direk teseyle buluyo canim bı ilaç falan vermiyo zaten bize bu tür hastalara göre embriyolar kaliteli diyo doktor.rahim filminde bisey çıkarsa mi histereskopi yapiliyo canim bisey çıkmazsa yapilmiycak mi
Cansnsen 4. Deneme için ayri bir indirim yapicaklar mi?? Normalde 2. Denemede indirim var ama 4. De ayrıca var mi??
benim ilk deneme 6100 lira,2. Denemem dondurulmus oldu 2150 lira herkese o fiyat 3.denemede indirim oldu 4750 lira ödedik 4. dondurulmus olcak sanmıyorum indirim yapicaklarini 2150 olur yine herhalde histereskopi olursada o da ayrı olur fiyat sormadım bisey belli olmadıgı için canim
Hiç merak etme cnm sen hamıle olmadan burdan çıkış yokk
Bende soyle duymustum canim her gece 1 tane olmak uzere 41 gece okunacakmis ben gecen ay tedavimle baslamistim ne buyuk tevafuktur ki ba ay transferden bi kac gun sonra bitecek♥Bebiş olana kadar okumakta fayda varmış. Bugün bi davete gittim orada bir hoca vardı bunu bana o anlattı ve yazdı.bende hemen sizlerle paylaşayım dedim.♥
★Şifa olsun inşallah. ★
MERYEM SURESİ - 96.AYET
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَل
ُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا
Türkçe okunuşu
İnnellezîne âmenû ve amilus sâlihâti se yecalu lehumur rahmânu vuddâ(vudden).
Anlamı
Elmalılı Hamdi Yazır : İman edip salih işler yapanlar muhakkak, rahman onlar için bir meveddet (bir sevgi) verecek gönüllere sevdirecektir
Sabah namazından sonra 1000 defa
Teeccüd namazından sonra 1000 defa
Ben taze olucak sanmistim donmusun olması çok iyi benim kalmadi malesef, donmusta banada indirim olmadi, ama genede konus onuda belli olmaz deneme sayin artti orda[/
Bitanecik kaldi ins onada bisey olmaz umudum olur benim.sanmıyorum indirim yapicaklarini.histereskopide anestezi ücretini almayız konuşurum dedi doktorum ben hic sormadan.3un 5in hesabını yapmıyoruz ki yeterki olsun herseyimiz feda olsun diyoruz her seferinde olucak ümidiyle.
Allah razı olsun cnm inşallah bebişininde sağlığı yerindedir benim yerime mis gibi kokan meleğini koklarmısın :)
Aslında benim yarın kan testi yaptırmam lazımdı ben bugün yaptırdım yani 11. Gün 83.95 çıktı umutu aradaım iki gün sonra tekrar yaptırın dedi sence iyimi sonuç ?
Cnm bende umuttan memnunum hatta bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için doktor umuta gittiğimi öğrendi çok iyi bi yer tercih etmişsin dedi tesadüf doktorun kardeşide umutta tedavi görüyormuş ..
Bence Üç yerede git bi konuş aklında kalmasın o zaman inan doğru yeri seçeceksin
Bende soyle duymustum canim her gece 1 tane olmak uzere 41 gece okunacakmis ben gecen ay tedavimle baslamistim ne buyuk tevafuktur ki ba ay transferden bi kac gun sonra bitecek
Ben taze olucak sanmistim donmusun olması çok iyi benim kalmadi malesef, donmusta banada indirim olmadi, ama genede konus onuda belli olmaz deneme sayin artti orda[/
Bitanecik kaldi ins onada bisey olmaz umudum olur benim.sanmıyorum indirim yapicaklarini.histereskopide anestezi ücretini almayız konuşurum dedi doktorum ben hic sormadan.3un 5in hesabını yapmıyoruz ki yeterki olsun herseyimiz feda olsun diyoruz her seferinde olucak ümidiyle.
Ah olsa paralar umrumda değil ama olmadikca nereye kadar güç yetecek bilmiyorum.. İnşallah o 1 embriyon sana evlat olur cnm Rabbim YARDIMCIN olsun
Normaldir canım bekle bakalım 2 gün sonra ikiye katlamış olacaktır.
Yanlış yazılmış canim sislideki yada findikzadedekine gitcem sislideki daha iyi dedi sekreter
aaaaay cok sevindim ya ALLAH daim etsin inşallah darısı her isteyenin başına inşallah
Normaldir canım bekle bakalım 2 gün sonra ikiye katlamış olacaktır.
Bende bisey cikmamisti allaha sukur sislidekini bilmiyorum ben canim bi arkadasim aret kamarda tup bebek yapiyodu o soylemis gidin orda cektirin diye o da daha ince baska bi yerde cektirmisti hemen hemen ayni paraya hemen beni aradilar sakin baska yerde cektirme git radyomara dediler allah razi olsun iyiki de demisler dusun rahim filmini cektirdikten sonra gezdik esimle ne agri ne bisey hic bisey hissetmedim zaten merkez deli gibi is yapiyo bilinen biyermis meger 10-15 dk anca sürüyo
Canim gecmisi ookuadim da bilmiyorum yazdin mi bebisin nasil eve gectiniz mi insallah saglikli sihhatli hayirli bi evlat sun
Ah canım bebeğimiz yoğun bakımdan çıktı canım 14 gün kaldı taburcu oldu
Şimdi evdeyiz kızımla koklaşıyoruz :)
Saol canim burdaki çekilenler radyomara gitmişler memnunlar sislidekine çekilenler yok galiba olumlu bı yorum almadım :) bende oraya giderim büyük ihtimal
Ah canım bebeğimiz yoğun bakımdan çıktı canım 14 gün kaldı taburcu oldu
Şimdi evdeyiz kızımla koklaşıyoruz :)
Insallah hic bi sorun cikmaz allahin izniyle bebisini kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?