Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Direk teseyle buluyo canim bı ilaç falan vermiyo zaten bize bu tür hastalara göre embriyolar kaliteli diyo doktor.rahim filminde bisey çıkarsa mi histereskopi yapiliyo canim bisey çıkmazsa yapilmiycak mi

Histereskobi hsg den farklı birşey cnm, hsgde sorun cikarsa laparoskobi yapiliyor benim bi yaptirmadigim o kaldi konuda yaptırmakta kararsizim süleyman bey gerek yok dedi

Cansnsen 4. Deneme için ayri bir indirim yapicaklar mi?? Normalde 2. Denemede indirim var ama 4. De ayrıca var mi??

Cansnsen 4. Deneme için ayri bir indirim yapicaklar mi?? Normalde 2. Denemede indirim var ama 4. De ayrıca var mi??

benim ilk deneme 6100 lira,2. Denemem dondurulmus oldu 2150 lira herkese o fiyat 3.denemede indirim oldu 4750 lira ödedik 4. dondurulmus olcak sanmıyorum indirim yapicaklarini 2150 olur yine herhalde histereskopi olursada o da ayrı olur fiyat sormadım bisey belli olmadıgı için canim

Ben taze olucak sanmistim donmusun olması çok iyi benim kalmadi malesef, donmusta banada indirim olmadi, ama genede konus onuda belli olmaz deneme sayin artti orda

Hiç merak etme cnm sen hamıle olmadan burdan çıkış yokk

Bende soyle duymustum canim her gece 1 tane olmak uzere 41 gece okunacakmis ben gecen ay tedavimle baslamistim ne buyuk tevafuktur ki ba ay transferden bi kac gun sonra bitecek

Normaldir canım bekle bakalım 2 gün sonra ikiye katlamış olacaktır.

aaaaay cok sevindim ya ALLAH daim etsin inşallah darısı her isteyenin başına inşallah

Bende soyle duymustum canim her gece 1 tane olmak uzere 41 gece okunacakmis ben gecen ay tedavimle baslamistim ne buyuk tevafuktur ki ba ay transferden bi kac gun sonra bitecek

Canım senin dediğin meryem suresinin tamamını yani 98 ayeti 41 gün kesintisiz okumak. Buda başka. Meryem suresinde 1 ayeti 1000 kere okumak.ikiside aynı amaç için. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım.

Yanlış yazılmış canim sislideki yada findikzadedekine gitcem sislideki daha iyi dedi sekreter

Bende bisey cikmamisti allaha sukur sislidekini bilmiyorum ben canim bi arkadasim aret kamarda tup bebek yapiyodu o soylemis gidin orda cektirin diye o da daha ince baska bi yerde cektirmisti hemen hemen ayni paraya hemen beni aradilar sakin baska yerde cektirme git radyomara dediler allah razi olsun iyiki de demisler dusun rahim filmini cektirdikten sonra gezdik esimle ne agri ne bisey hic bisey hissetmedim zaten merkez deli gibi is yapiyo bilinen biyermis meger 10-15 dk anca sürüyo

Saol canim burdaki çekilenler radyomara gitmişler memnunlar sislidekine çekilenler yok galiba olumlu bı yorum almadım :) bende oraya giderim büyük ihtimal

Canim gecmisi ookuadim da bilmiyorum yazdin mi bebisin nasil eve gectiniz mi insallah saglikli sihhatli hayirli bi evlat sun

Ah canım bebeğimiz yoğun bakımdan çıktı canım 14 gün kaldı taburcu oldu
Şimdi evdeyiz kızımla koklaşıyoruz :)

Ah canım bebeğimiz yoğun bakımdan çıktı canım 14 gün kaldı taburcu oldu
Şimdi evdeyiz kızımla koklaşıyoruz :)

Aman cok sevindim allah daim etsin insallah bi an evvel zaman gecsede bizlerde gorsek o gunleri ben daha cinsiyet bile ogrenemedim tum bebek maceramiz beklemekle geciyo allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Insallah hic bi sorun cikmaz allahin izniyle bebisini kucagina alirsin

Doktorum ins sorun çıkar da tedavi ederim belli olur neden tutmadığı dedi :) bende neye dua edeceğime şaşırdım :)herkesin hakkında hayırlı neyse o olsun ins.Saol iyi dileklerin için.ins sende bebeğini sag salim kucagina alırsın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…