Sende haklisin canim bende en basinda oyle diyodum hic degilse neden bebisimiz olmuyo belli olsun diyodum ama canim bi de bu isin nasip yönü var unutma yinede rahminde bisey cikmasin bence allah en kisa zamanda nasip etsin insallahDoktorum ins sorun çıkar da tedavi ederim belli olur neden tutmadığı dedi :) bende neye dua edeceğime şaşırdım :)herkesin hakkında hayırlı neyse o olsun ins.Saol iyi dileklerin için.ins sende bebeğini sag salim kucagina alırsın canim
Evet canim bu isler nasip meselesi tabi Rabbim insallah kısa zamanda bana da isteyen herkese de nasip eder hayatımız renklenir ins bebislwrimizle :) büyük bise çıkmaz ins ufak bı problem olur halledilir hemenSende haklisin canim bende en basinda oyle diyodum hic degilse neden bebisimiz olmuyo belli olsun diyodum ama canim bi de bu isin nasip yönü var unutma yinede rahminde bisey cikmasin bence allah en kisa zamanda nasip etsin insallah
Allah şu devlet hastahanelerine muhtaç etmesin kimseyi. Ne rapormuş ya çıkaramadılar gitti. Ne telefonla ulaşabiliyorsun nede ulaştığında adam gibi cevap alabiliyorsun. Şu rapor bi çıksın gerekli yerlere şikayetimi yapacağım. Şimdi yapmıyorum çünkü gıcıklık yapıp raporumu vermezler falan. Aman Aman yani 2 aydır uğraşıyorum. :)
Aminnnn cnm benim
Aynen Köprüden geçene kadar ayıya dayı de sonra gerekli şikeyetini yaparsın .. Daha çokmu var raporu almana canım belli değil dimi
Mesaj kutun dolu canım
Allah şu devlet hastahanelerine muhtaç etmesin kimseyi. Ne rapormuş ya çıkaramadılar gitti. Ne telefonla ulaşabiliyorsun nede ulaştığında adam gibi cevap alabiliyorsun. Şu rapor bi çıksın gerekli yerlere şikayetimi yapacağım. Şimdi yapmıyorum çünkü gıcıklık yapıp raporumu vermezler falan. Aman Aman yani 2 aydır uğraşıyorum. :)
Saol cnm. Hiç belli değil ne zaman çıkacağı. Sabır taşırmaya çalışıyorlar. Ya sabır diyorum.Aminnnn cnm benim
Aynen Köprüden geçene kadar ayıya dayı de sonra gerekli şikeyetini yaparsın .. Daha çokmu var raporu almana canım belli değil dimi
Ne zaman çıkcak belli mi canim onların eline düştün mü elin mahkum bekliyosun mecbur tez zamanda hallolur ins bebisini kucagina aldın mi unutcan insallah
Saol cnm. Hiç belli değil ne zaman çıkacağı. Sabır taşırmaya çalışıyorlar. Ya sabır diyorum.
Amiiiiiin canım inşallah.
Maalesef belli değil. Benim tahminim 15 güne elime geçer. İnşallah düşündüğüm tarihe çıkar. Ancak reglime denk gelir.gecikirse yandın 1 ay daha uzar.
Saol cnm. Hiç belli değil ne zaman çıkacağı. Sabır taşırmaya çalışıyorlar. Ya sabır diyorum.
Amiiiiiin canım inşallah.
Maalesef belli değil. Benim tahminim 15 güne elime geçer. İnşallah düşündüğüm tarihe çıkar. Ancak reglime denk gelir.gecikirse yandın 1 ay daha uzar.
Saolasın canım. Yapayım bi çay içeyim senin yerinede. :) bende acayip çay tiryakisiyim. Nasıl bırakıcam bilmem. :) bebiş için her şeye değer ama.Bitecek cnm bu sıkıntılar bebiş haberi alınca unutucan :)
Yap kendine bi yorgunluk çayı benim yerimede iç transferden sonra içmeyeceksin tadını çıkar :)
Tabi canım herşeyin bi zamanı var bşz ne kadar paralasakta kendimizi her şey sonunda olacağına varıyor. Ya sabır ya sabır. Bişeyler ters gitmese bu kadar kasmayız kendimizi aslında. Her şerde var bir hayır. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah canımİns istediğin tarihe çıkar canim basından sonuna kadar hep stres iste sabır istiyo gercekten.ben ki o kadar aceleci bıriyim Sabri öğrendiysem herkes sabreder. Geç olsun güç olmasın temiz olsun canim Allah onun vaktini saatini hep yazmış bız bosuna stres yapiyoruz
Bitecek cnm bu sıkıntılar bebiş haberi alınca unutucan :)
Yap kendine bi yorgunluk çayı benim yerimede iç transferden sonra içmeyeceksin tadını çıkar :)
Aah ah bilmem mi bende hastanedeki doktora hakkimi helal etmiyorum dedim hep cunku beyimizi bi kere bile bulamadim asistanlar vardi hep onlarda sanirsin rektör :)) safciklar rahim filmimi bile anlamadilar sacma sapan sorular sordular sonra prof beyin keyfini bekledikki rahim filmine baksin hey allahim simdi bile sinir basti neyse allahtan en son tüm belgeleri tamamladiktan 15 gun sonra raporu verdiler o an sandimki hamileyim o derece sevindim az aglamadim o salak hastanenin bahcesinde koridorlarinda allahim herkesin yardimcisi olsunAllah şu devlet hastahanelerine muhtaç etmesin kimseyi. Ne rapormuş ya çıkaramadılar gitti. Ne telefonla ulaşabiliyorsun nede ulaştığında adam gibi cevap alabiliyorsun. Şu rapor bi çıksın gerekli yerlere şikayetimi yapacağım. Şimdi yapmıyorum çünkü gıcıklık yapıp raporumu vermezler falan. Aman Aman yani 2 aydır uğraşıyorum. :)
Tabi canım bencede.gebelikde bile 4 bardağa kadar izin veriyor doktorlar. Çay içmeyekte ölekmi. :) :)Yaw acik cay icebilirsin canim sende bu kadar zora sokma.kendini :)))
Yaw acik cay icebilirsin canim sende bu kadar zora sokma.kendini :)))
Tabi canım bencede.gebelikde bile 4 bardağa kadar izin veriyor doktorlar. Çay içmeyekte ölekmi. :) :)
Aah ah bilmem mi bende hastanedeki doktora hakkimi helal etmiyorum dedim hep cunku beyimizi bi kere bile bulamadim asistanlar vardi hep onlarda sanirsin rektör :)) safciklar rahim filmimi bile anlamadilar sacma sapan sorular sordular sonra prof beyin keyfini bekledikki rahim filmine baksin hey allahim simdi bile sinir basti neyse allahtan en son tüm belgeleri tamamladiktan 15 gun sonra raporu verdiler o an sandimki hamileyim o derece sevindim az aglamadim o salak hastanenin bahcesinde koridorlarinda allahim herkesin yardimcisi olsun
Valla ben çayı açık sevmem demli demli içerim o yüzden açık içeceğime hiç içmem daha iyi :))
Neyse canım bir buçuk yıl sık dişini doya doya içersin demli demli :)))
Kızlar galiba hastalınacağım :/ belim ve kasıklarım ağrıyor hafif hafif test günüme iki gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?