Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sende haklisin canim bende en basinda oyle diyodum hic degilse neden bebisimiz olmuyo belli olsun diyodum ama canim bi de bu isin nasip yönü var unutma yinede rahminde bisey cikmasin bence allah en kisa zamanda nasip etsin insallah

Sende haklisin canim bende en basinda oyle diyodum hic degilse neden bebisimiz olmuyo belli olsun diyodum ama canim bi de bu isin nasip yönü var unutma yinede rahminde bisey cikmasin bence allah en kisa zamanda nasip etsin insallah
Evet canim bu isler nasip meselesi tabi Rabbim insallah kısa zamanda bana da isteyen herkese de nasip eder hayatımız renklenir ins bebislwrimizle :) büyük bise çıkmaz ins ufak bı problem olur halledilir hemen

Allah şu devlet hastahanelerine muhtaç etmesin kimseyi. Ne rapormuş ya çıkaramadılar gitti. Ne telefonla ulaşabiliyorsun nede ulaştığında adam gibi cevap alabiliyorsun. Şu rapor bi çıksın gerekli yerlere şikayetimi yapacağım. Şimdi yapmıyorum çünkü gıcıklık yapıp raporumu vermezler falan. Aman Aman yani 2 aydır uğraşıyorum. :)

Aminnnn cnm benim

Aynen Köprüden geçene kadar ayıya dayı de sonra gerekli şikeyetini yaparsın .. Daha çokmu var raporu almana canım belli değil dimi

Ne zaman çıkcak belli mi canim onların eline düştün mü elin mahkum bekliyosun mecbur tez zamanda hallolur ins bebisini kucagina aldın mi unutcan insallah

Aminnnn cnm benim

Aynen Köprüden geçene kadar ayıya dayı de sonra gerekli şikeyetini yaparsın .. Daha çokmu var raporu almana canım belli değil dimi
Saol cnm. Hiç belli değil ne zaman çıkacağı. Sabır taşırmaya çalışıyorlar. Ya sabır diyorum.
Ne zaman çıkcak belli mi canim onların eline düştün mü elin mahkum bekliyosun mecbur tez zamanda hallolur ins bebisini kucagina aldın mi unutcan insallah

Amiiiiiin canım inşallah.
Maalesef belli değil. Benim tahminim 15 güne elime geçer. İnşallah düşündüğüm tarihe çıkar. Ancak reglime denk gelir.gecikirse yandın 1 ay daha uzar.

Bitecek cnm bu sıkıntılar bebiş haberi alınca unutucan :)
Yap kendine bi yorgunluk çayı benim yerimede iç transferden sonra içmeyeceksin tadını çıkar :)

İns istediğin tarihe çıkar canim basından sonuna kadar hep stres iste sabır istiyo gercekten.ben ki o kadar aceleci bıriyim Sabri öğrendiysem herkes sabreder. Geç olsun güç olmasın temiz olsun canim Allah onun vaktini saatini hep yazmış bız bosuna stres yapiyoruz

Bitecek cnm bu sıkıntılar bebiş haberi alınca unutucan :)
Yap kendine bi yorgunluk çayı benim yerimede iç transferden sonra içmeyeceksin tadını çıkar :)
Saolasın canım. Yapayım bi çay içeyim senin yerinede. :) bende acayip çay tiryakisiyim. Nasıl bırakıcam bilmem. :) bebiş için her şeye değer ama.
Tabi canım herşeyin bi zamanı var bşz ne kadar paralasakta kendimizi her şey sonunda olacağına varıyor. Ya sabır ya sabır. Bişeyler ters gitmese bu kadar kasmayız kendimizi aslında. Her şerde var bir hayır. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah canım

Aah ah bilmem mi bende hastanedeki doktora hakkimi helal etmiyorum dedim hep cunku beyimizi bi kere bile bulamadim asistanlar vardi hep onlarda sanirsin rektör :)) safciklar rahim filmimi bile anlamadilar sacma sapan sorular sordular sonra prof beyin keyfini bekledikki rahim filmine baksin hey allahim simdi bile sinir basti neyse allahtan en son tüm belgeleri tamamladiktan 15 gun sonra raporu verdiler o an sandimki hamileyim o derece sevindim az aglamadim o salak hastanenin bahcesinde koridorlarinda allahim herkesin yardimcisi olsun

Yaw acik cay icebilirsin canim sende bu kadar zora sokma.kendini :)))

Ne bilim cnm sonuçlarım bi katlansın içim rahatlasın o zaman içerim şuan çok korkuyorum biraz düşük geldi bana ola bildiğince dikkat ediyorum bi kereden 100 üzerinde çıksaydı sonucum o zaman rahat rahat içerdim
Buarada cnm bana çok yardımcı olsun jeli sağlık ocağına yazdırdım ilk başta doktor yazılmıyor dedi bende seni söyledim şaşırdı :) sonra bilgisayardan bişiler baktı doğruymuş dedi tekrar sağol cnm çok iyi oldu :)

Ayy aynı aşılama tedavilerimde çektiğim sıkıntıları ve mutluluğu anlattın. :) neydi o günler. Acemiyim o zamanlar ilk aşılama raporu için az çekmedim raporu alınca uçtum. :) onu bırak şimdi tüp için uğraşıyorum ya dahiliyeden kaşeyi bi alamadım.yok bilmem ne doktor hasta yok tahlil eksik.15 günde dahiliyede imza için süründüm.kadın rapora kaşeyi basıp imzayı atınca çıktı dışarı zıplaya zıplaya gittim tüp bebeğe verdim raporu kurula. :) Ogün sanki dünyalar benimdi :) ) ) ay bunları bilmeyenler okusa ne çok abartıyor bu hatunlar derler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…