Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ben hic asilama yaptirmadim sperm sayisi 5binden az olanlara direk tup bebek diyoruz demis urolog esime zaten o doktor bi kagit verdi direk onunla kadin doguma gittim belkide ondan beni dahiliyeye filan yollamadialr imzalayan doktorlar hep jinekolog bi tanede urolog var o kadar

Sen geçen senelerde yaptın herhelde. Çünkü artık sağlık raporu isteniyor. Psikolok, genel cerrahi, dahiliye bunlar tahlillere bakıp onay veriyor kaşeliyor. Ondan sonra tüp bebek bölümünde eksikler tamamlanıyor.off off

Agustos ayinda iste ekimde de transferim olmustu

Kızlar olmadı sanırım 83.95 den 65.17 e düşmüş herhalde yükselme şansı yok doktoru aradım hastası varmış sonra arayacakmış inşallah yükselme şansı vardır çok yıkıldım çok ağladım... Allah büyük inşallah bi mucize olur

Ağlama canım dur hele doktorla bi konuş.Allah allah pozitif olan sonuç negatife döner mi? Regli oldunmu ki bi belirti var mı? Bu nadıl bişi ya. Tuttu diye sevinemeyenleri şimdi anlıyorum. doktorunla konuş bi

Ağlama canım dur hele doktorla bi konuş.Allah allah pozitif olan sonuç negatife döner mi? Regli oldunmu ki bi belirti var mı? Bu nadıl bişi ya. Tuttu diye sevinemeyenleri şimdi anlıyorum. doktorunla konuş bi

Yok cnm daha adet olmadım üzülmek elde değil ki
Kimyasal gebelik mi anlamadım zaten içim huzursuzdu hamile haberini duyunca da sevinmemiştim
Doktorun aramasını bekliyorum

Cnm ne diceğimi bilemedim doğrusu Allah büyük cnm inşallah bi mucize olur herşey yoluna girer.. sonradan değerleri toparlayanları bu forumdan duydum ama Allah sağlıkla sıhatle versin cnm. Hayırlısını versin demekten başka bir şey yapamıyoruz.
Süleyman bey ne diyecek bakalım. paylaş olur mu cnm merakla senı beklıyorum burda dualarım senınle

Gerçekten öyle, sevinmeye bile korkuyorum daha aynen öyle bir durum bu. Allah ne yazdı hakkımızda bilemiyoruz ki..

Bende gördüm ama benim başından beri düşük olduğu için hiç sanmıyorum tekrar yükseleceğine ama doktor ilaçları kes derse ben ilerlemeyeceğini bildiğim halde yine yıkılırım hazır değilim

çok normal üzülmen cnm bende ilk denememde herşeyin bittiğini artık bişeyın benı mutlu edemiceğini flan düşünmeye başlamıştım. bak aradan iki ay geçti tabi bilinmez sonu ama ıkınce denemem pozitif oldu.
lütfen umutlarını yıkma gün doğmadan neler doğar diymi

Yok cnm daha adet olmadım üzülmek elde değil ki
Kimyasal gebelik mi anlamadım zaten içim huzursuzdu hamile haberini duyunca da sevinmemiştim
Doktorun aramasını bekliyorum

Cnm çok üzüldüm benimki gibi olmus , değer düştükten sonra cikmasi iyi olmaz bundan sonra düşmesi daha hayirli oluyor donmuslarin var daha sanirim inşallah onlarla olur umutsuz olma sakin

Testi ayni yerde mi yaptirdin?? Kaç gün ara var

Cnm çok üzüldüm benimki gibi olmus , değer düştükten sonra cikmasi iyi olmaz bundan sonra düşmesi daha hayirli oluyor donmuslarin var daha sanirim inşallah onlarla olur umutsuz olma sakin

Yaa senindemi sonuçların böyleydi cnm ??
Neden düştü anlamadım hiç bi iş yapmadım sürekli yattım sadece yemek yapmaya birde lavaboya gittim o kadar ağır bişi kaldırmadım anlamıyorum neden düştüğünü
Donmuşlar var ama ne zaman tedaviye başlarım bilmiyorum sen ne durumdasın cnm tekrar düşünüyormusun ?

Evet cnm aynı yerde yaptırdım birini transferden sonra 8.gün değerini 11.gün en sonuncusunuda 13.gün yaptırdım hiç bi ışık yok dimi ?

CNm bu senin bir şey yapmakla ilgisi yok, kimyasal gebelik yani embriyo oluşurken bir hata oluyor birseyler eksik oluşuyor yani günümüz aciklamasi boyle çok net birşey bilinmiyo , kese görünmeden olan düşüklerin adi bu ben 2 kez yasadim çok arastirdim bilmiyorum ne yapacagimi
Değer düştükten sonra tekrar cikarsa diş gebeliğe dönermiş, düşük değerler yuksebilir ama değer düşüp tekrar cikmasi iyi degil

canım benim lütfen üzülme. bak ben de dün tekrar yaptım değerim 23 e düşmüştü. öncesinde süleyman beyle konuştuk c.tesi görüşmeye muayeneye çağırmıştı ve dış gebelik üzerine konuşmuştu. çok şükür değerim düştüğü için kimyasal gebelik oldu diye seviniorum çünkü dış gebelik olsa daha ciddi bir sıkıntı olabilirdi. aklıma gelmezdi değerin düşeceği ama diğer ihtimalden sonra ELHAMDÜLİLLAH dedim eşim sonucu söyleyince.
hem bu senin dikkat etmen-etmemen yada rahmine hormonlarına bağlı birşey değil. embriyo sağlıklı olmadığı için gelişemiyor. ilk 3 gün yumurtaya , 3. günden itibaren gelişim ise sperme bağlı imiş. doktorum da söylemişti ilkinden sonra, yaptığım araştırmalarda da böyle gördüm. lütfen kendini üzüp kendinde arama.
hem bu demek oluyormuş ki sen, rahmin ve hormonların sağlıklı bir embriyo olduğunda hamilelik için gerekli tüm şartlara sahipsin. esasında güzel birşeyin de habercisi inşallah.
seninle aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıoruz ama bak sen de güçlü ol, ol ki tedaviler yada bu süreç için azmin, hissiyatın güçlü olsun.

Üzülme diycem ama bı etkisi olmiycak biliyorum canim dur bakalım ins düzelir doktor arasın bakalım ne diycek.olmasada demekki bu hakkında hayırlı olan diye teselli eeceksin.benimde kanamam oldugunda annemin ebe arkadaşı demekki sağlıklı embriyo degildi olmaması daha iyi en azından gönül bağı kurmamistin daha sonra olması daha cok uzerdi seni dedi böyle duşun Allaha sığın o herseyin en iyisini biliyo canim sen elinden geleni yaptın

Anladım cnm ben ilk defa yaşadım hiç bilmiyorumdum öğrenmiş oldum ..
Değerim sonradan yükselirse yandım o zaman ne zormuş yaa birde benim polip sorunum var arayı fazla uzatmamam lazım heran oluşa bilir o da canımı sıkıyor hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah cnm
Sen birdaha deneyecekmisin cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…