Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

İnşallah benimde dış gebelik değildir daha doktorda aramadı daha çok stres yaptım
Bana transfer yaptıktıktan sonra aramışlardı en iyi embriyo demişlerdi demek değilmiş
Senin kenarda donmuşların varmı cnm tekrar deniyecekmisin
Buarada bana moral verdin cnm sağolasın inşallah birdahakine tutar hepimizin yüzü güler inşallahhhh

Kısmet değilmiş cnm hakkımızda hayırlısı inşallah birdakine tutar hepimiz güzel haberler alırız inşallah

İnşallah cnm benim inşallahhhhhh
Allahım sanada en kısa zamanda nasip eder desteğin için sağol cnm iyi ki varsınız

Nasılsın canım? Ne yaptın doktorla görüşebildin mi? Allah hakkında hayırlı olanı versin. Hayırlıysa olsun değilse geri dursun. Imtihanimiz büyük

İnşallah cnm benim inşallahhhhhh
Allahım sanada en kısa zamanda nasip eder desteğin için sağol cnm iyi ki varsınız

Hepimizin derdi aynı canim birbirimize destek olucaz tabi burda insan rahatliyo gercekten keske aranıza daha once katılsaydım banada destek olurdunuz kendi kendime üzüldüm ama atlatiyo insan mecbur

Nasılsın canım? Ne yaptın doktorla görüşebildin mi? Allah hakkında hayırlı olanı versin. Hayırlıysa olsun değilse geri dursun. Imtihanimiz büyük

Aradı doktor cnm ilçaları bırak dedi kısmet değilmiş biraz kötüyüm ama geçer herhalde
İmtihanımız gerçekten çok büyük allah yardımcımız olsun allahım kimseye yaşatmasın sizlere daha fazla dua edicem kimsenin canı acımasın kimse üzülmesin

Amiiiiiin canım inşallah hakkında hayırlı olanı en yakın zamanda olur. Valla tesellisi zor durum ben bile Sabahdan beri sıkıntıdan bi hal oldum. Seni anlamak için yaşadığını yaşamak gerekmiyor muş. Ama allah sana sabır versin bebiş versin inşallah.

Allah yaşatmasın cnm sizlerin tedavisi başarılı olur inşallahhh
Ben bi kaç ay sonra yine başlıcam tedaviye yine dondurulmuşları denicem fazla beklemyi düşünmüyorum

Son düzenleme:
Ben bi kaç ay sonra yine başlıcam tedaviye yine dondurulmuşları denicem fazla beklemyi düşünmüyorum

Amiiiiiin canım Amiiiiiin allah bidaha yaşatmasın sana. Allah'ım yardımcımız olsun hepimize

cnm dondurulmuş bebişler seni bekliyor kısmet onlara olur cnm inşallah en kısa zamanda..
Allah sana da en kısa zamanda taddırsın cnm. ıkıncı denemeler daha başarılı olur derler, inşallah öyle olur cnm.

İnşallah olmaz öyle birşey rahat ol cnm..ben üst üste çok tedavi yasadim biraz ara verdim tekrar ne zaman baslarim o güç ne zaman gelir bilmiyorum.. Süleyman bey aradi mi?? İnsanin umud dolu söze çok ihtiyacı oluyor, iyi yönden düşün ilk denemendi inşallah diğer denemede olur

Cok üzüldüm canim yaa insallah en kisa zamanda allahim hayirli evlat nasip etsin com sukur ki dondurulmuslarin var canim ikinci denemede sans daha fazla diyolar insallah oyledir

canım benim üzüldüm keşke böyle şeyler yaşamasak ama elimizden bir şey gelmiyor. seni çok iyi anlıyorum 3 defa yaşadım aynı şeyleri ama hiç pes etmedim bizde bir gün anne olucaz . hiç canını sıkma arkadaşım bu yolda hep birlikte mücadele edip sonra da bebeklerimizden konuşucaz inşallah.

Canım ya ben kesin gözle bakmıştım kısmet değilmiş. Ben 3 negatif ve 1 dış gebelik geçirdim. İnan ki öyle dokundu ki bu bana negatiflerde nerdeyse dua ettim böyle bişeyi bi daha yaşamadığıma.
Sağlıklı değilmiş . Hayırlısı olsun. Çok üzüldüğümüz şeyler bizim için hayırlı olabiliyor bazen. Atlatacaksın merak etme.
Bende yaza deneyim diyorum bidaha. Benim önümde bide kocaman histeroskopi var. Ayyyy dua edelim birbirimize...

cnm dondurulmuş bebişler seni bekliyor kısmet onlara olur cnm inşallah en kısa zamanda..
Allah sana da en kısa zamanda taddırsın cnm. ıkıncı denemeler daha başarılı olur derler, inşallah öyle olur cnm.

Aminnn cnm benim
Doktorumda dedi dondurulmuşlardan biri seni bekliyor diye aynı cümleyi kurdu inşallah kısmet olurda bizlerinde bebişi olur

Cnm ben ilk defa yaşadım hala ağlıyorum ne zormuş sizleri daha fazla iyi anladım allahım kimseye yaşatmasın
Doğru diyorsun mücadeleye devam ben süleyman beyle konuştum ne zaman bir daha tedaviye başlarım diye ikikere adet ol sonra devam ederiz dedi ..inşallah cnm bebeklerimizle ilgili konuşmak nasip olur o zaman herşey dahada güzel olacak
Bişi merak ettim cnm ben daha adet olmadım sen adet oldunmu biraz geçmi oluyor ?

İnan ben kesin gözle bakmamıştım hiç sevinememiştim hatta eşim bile sevinmemişti ikinci kan testim biraz yüksekti niye sevinmedin dedim eşime ancak bebeği elime alınca sevinirim demişti
Gerçekten zormuş allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı çok fazla dua edicem size inşallah 2014 bizim yılımız olur
Normal yollarda olur belkide gerek kalmaz allah büyük cnm

Amiiiiiin canım Amiiiiiin allah bidaha yaşatmasın sana. Allah'ım yardımcımız olsun hepimize

Amin cnm benim aminnn seninde tedavine az kaldı dimi cnm ocaktamı başlıcaktın bellimiydi gerçi rapora bağlıydı sanırım...büyük bi ihtimal senden sonra biz demaydemayla aynı zamanda tedaviye başlıcaz arka arkaya güzel haberler vermek nasip olır inşallahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…