canım benim lütfen üzülme. bak ben de dün tekrar yaptım değerim 23 e düşmüştü. öncesinde süleyman beyle konuştuk c.tesi görüşmeye muayeneye çağırmıştı ve dış gebelik üzerine konuşmuştu. çok şükür değerim düştüğü için kimyasal gebelik oldu diye seviniorum çünkü dış gebelik olsa daha ciddi bir sıkıntı olabilirdi. aklıma gelmezdi değerin düşeceği ama diğer ihtimalden sonra ELHAMDÜLİLLAH dedim eşim sonucu söyleyince.
hem bu senin dikkat etmen-etmemen yada rahmine hormonlarına bağlı birşey değil. embriyo sağlıklı olmadığı için gelişemiyor. ilk 3 gün yumurtaya , 3. günden itibaren gelişim ise sperme bağlı imiş. doktorum da söylemişti ilkinden sonra, yaptığım araştırmalarda da böyle gördüm. lütfen kendini üzüp kendinde arama.
hem bu demek oluyormuş ki sen, rahmin ve hormonların sağlıklı bir embriyo olduğunda hamilelik için gerekli tüm şartlara sahipsin. esasında güzel birşeyin de habercisi inşallah.
seninle aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıoruz ama bak sen de güçlü ol, ol ki tedaviler yada bu süreç için azmin, hissiyatın güçlü olsun.
Üzülme diycem ama bı etkisi olmiycak biliyorum canim dur bakalım ins düzelir doktor arasın bakalım ne diycek.olmasada demekki bu hakkında hayırlı olan diye teselli eeceksin.benimde kanamam oldugunda annemin ebe arkadaşı demekki sağlıklı embriyo degildi olmaması daha iyi en azından gönül bağı kurmamistin daha sonra olması daha cok uzerdi seni dedi böyle duşun Allaha sığın o herseyin en iyisini biliyo canim sen elinden geleni yaptın
Kısmet değilmiş cnm hakkımızda hayırlısı inşallah birdakine tutar hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Bız kul olarak şer olanı da hayır gibi istiyoruz ama Allah en iyiysini biliyo ve bizi sevdiği için imtihan ediyo sabretmemiz lazım canim ins kazananlardan olucaz
İnşallah cnm benim inşallahhhhhh
Allahım sanada en kısa zamanda nasip eder desteğin için sağol cnm iyi ki varsınız
İnşallah cnm benim inşallahhhhhh
Allahım sanada en kısa zamanda nasip eder desteğin için sağol cnm iyi ki varsınız
Nasılsın canım? Ne yaptın doktorla görüşebildin mi? Allah hakkında hayırlı olanı versin. Hayırlıysa olsun değilse geri dursun. Imtihanimiz büyük
Aradı doktor cnm ilçaları bırak dedi kısmet değilmiş biraz kötüyüm ama geçer herhalde
İmtihanımız gerçekten çok büyük allah yardımcımız olsun allahım kimseye yaşatmasın sizlere daha fazla dua edicem kimsenin canı acımasın kimse üzülmesin
Amiiiiiin canım inşallah hakkında hayırlı olanı en yakın zamanda olur. Valla tesellisi zor durum ben bile Sabahdan beri sıkıntıdan bi hal oldum. Seni anlamak için yaşadığını yaşamak gerekmiyor muş. Ama allah sana sabır versin bebiş versin inşallah.
Allah yaşatmasın cnm sizlerin tedavisi başarılı olur inşallahhh
Ben bi kaç ay sonra yine başlıcam tedaviye yine dondurulmuşları denicem fazla beklemyi düşünmüyorum
Aradı doktor cnm ilçaları bırak dedi kısmet değilmiş biraz kötüyüm ama geçer herhalde
İmtihanımız gerçekten çok büyük allah yardımcımız olsun allahım kimseye yaşatmasın sizlere daha fazla dua edicem kimsenin canı acımasın kimse üzülmesin
Anladım cnm ben ilk defa yaşadım hiç bilmiyorumdum öğrenmiş oldum ..
Değerim sonradan yükselirse yandım o zaman ne zormuş yaa birde benim polip sorunum var arayı fazla uzatmamam lazım heran oluşa bilir o da canımı sıkıyor hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah cnm
Sen birdaha deneyecekmisin cnm ?
Ben bi kaç ay sonra yine başlıcam tedaviye yine dondurulmuşları denicem fazla beklemyi düşünmüyorum
Kızlar olmadı sanırım83.95 den 65.17 e düşmüş herhalde yükselme şansı yok doktoru aradım hastası varmış sonra arayacakmış inşallah yükselme şansı vardır çok yıkıldım çok ağladım... Allah büyük inşallah bi mucize olur
İnşallah benimde dış gebelik değildir daha doktorda aramadı daha çok stres yaptım
Bana transfer yaptıktıktan sonra aramışlardı en iyi embriyo demişlerdi demek değilmiş
Senin kenarda donmuşların varmı cnm tekrar deniyecekmisin
Buarada bana moral verdin cnm sağolasın inşallah birdahakine tutar hepimizin yüzü güler inşallahhhh
cnm dondurulmuş bebişler seni bekliyor kısmet onlara olur cnm inşallah en kısa zamanda..
Allah sana da en kısa zamanda taddırsın cnm. ıkıncı denemeler daha başarılı olur derler, inşallah öyle olur cnm.
canım benim üzüldüm keşke böyle şeyler yaşamasak ama elimizden bir şey gelmiyor. seni çok iyi anlıyorum 3 defa yaşadım aynı şeyleri ama hiç pes etmedim bizde bir gün anne olucaz . hiç canını sıkma arkadaşım bu yolda hep birlikte mücadele edip sonra da bebeklerimizden konuşucaz inşallah.
Canım ya ben kesin gözle bakmıştım kısmet değilmiş. Ben 3 negatif ve 1 dış gebelik geçirdim. İnan ki öyle dokundu ki bu bana negatiflerde nerdeyse dua ettim böyle bişeyi bi daha yaşamadığıma.
Sağlıklı değilmiş . Hayırlısı olsun. Çok üzüldüğümüz şeyler bizim için hayırlı olabiliyor bazen. Atlatacaksın merak etme.
Bende yaza deneyim diyorum bidaha. Benim önümde bide kocaman histeroskopi var. Ayyyy dua edelim birbirimize...
Cok üzüldüm canim yaa insallah en kisa zamanda allahim hayirli evlat nasip etsin com sukur ki dondurulmuslarin var canim ikinci denemede sans daha fazla diyolar insallah oyledir
Amiiiiiin canım Amiiiiiin allah bidaha yaşatmasın sana. Allah'ım yardımcımız olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?