İnan ben kesin gözle bakmamıştım hiç sevinememiştim hatta eşim bile sevinmemişti ikinci kan testim biraz yüksekti niye sevinmedin dedim eşime ancak bebeği elime alınca sevinirim demişti
Gerçekten zormuş allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı çok fazla dua edicem size inşallah 2014 bizim yılımız olur
Normal yollarda olur belkide gerek kalmaz allah büyük cnm
Bende ilkinde kesin gözle bakıyodum cok umutluydum sonrasında cok yıprandım psikolojim bozuldu gercekten kolay değil bizim yaşadıklarımızı bizden baska hic kimse yaşayamaz.ins normal yollarla olur en azından öyle bı ihtimalin var.yılmak yok sonuna kadar mücadele edicez canim güçlü olmamız gerek ins dondurulmuslarin sana bebis olur
İnşallah yarına bişeyim kalmaz toparlanırım durup durup ağlıyorum gözlerim ağrıdı allahtan eşimde geç geliyor rahatım ama ağlamakta iyi geldi
Yarına bişeyim kalmaz allahım doğru zamanı bizler için biliyor birgün bizlerde anne olucaz allahın izniyle cnm buna inanıyorum unutucaz bu acıları ayrı bi yerde bebeklerimizle ilgili konuşucaz unutma bunu ...
bir kaç sayfa geriye gittim ve çok üzüldüm canım yaa,üzülme desem boş biliyorum elbet üzüleceksin ama çabuk geçicek inşallah,bak ben negatif sonuçtan bi saat sonra ağlamayı kesip önüme baktım,sende önüne bak,en azından değerin düşük bile olsa 2.tüpte şans daha çok diyor doktorlar,bir an önce bebişine kavuş inşallah,ağlama bak bende çok üzüldüm :2:İnşallah yarına bişeyim kalmaz toparlanırım durup durup ağlıyorum gözlerim ağrıdı allahtan eşimde geç geliyor rahatım ama ağlamakta iyi geldi
Allahım doğru zamanı bizler için biliyor birgün bizlerde anne olucaz allahın izniyle cnm buna inanıyorum unutucaz bu acıları ayrı bi yerde bebeklerimizle ilgili konuşucaz unutma bunu ...
Ağla canim ağla açılırsın insan cok doluyo gercekten için boşalsın bütün kötü düşüncelerden kurtul bu son değil önümüzde guzel günler bizi bekliyo ins bizimde kucağımızı boş birakmiycak Allahim bizde sevincez birgun.eşini de üzme canim Bız birbirimize derdimizi anlatıp rahatlıyoruz onlar içlerine atıyor
bir kaç sayfa geriye gittim ve çok üzüldüm canım yaa,üzülme desem boş biliyorum elbet üzüleceksin ama çabuk geçicek inşallah,bak ben negatif sonuçtan bi saat sonra ağlamayı kesip önüme baktım,sende önüne bak,en azından değerin düşük bile olsa 2.tüpte şans daha çok diyor doktorlar,bir an önce bebişine kavuş inşallah,ağlama bak bende çok üzüldüm :2:
Aynen cnm burda yazarak kafamız dağılıyor eşlerimiz içine atıyor eşim geldiğinde güler yüzle karşıladım yemeğini hazırladım meyvesini soydum hiç üzermiyim allah onları başımızdan eksik etmesin...
Ama ağlamakta iyi geliyormuş rahatladım desem yalan olmaz
Canim benim 2gun giremedim neler olmus ya.ne guzel gidiyodu hersey uzuldum valla.vakti zamani gelmemis demekki her zaman hayirlisini istiyoruz Allah tan senin icinde hayirlisi buymus demekki.agla zirla icini bosalt ama hic isyan etme.senin bi sucun yok bu iste hiic kendinde hata arama.bak ben ilk denemede 12 gun yattim ne yemek ne bulasik hic bi is yapmadim yine negatif.bi hafta en gec 10gune unutursun 2.yi ne zaman yapsam diye dusunmeye baslarsin.2.de yuzun guler insallah.cok ta ara verme derim diger bebislerin uzulur sonra annemiz bizi almaya gelmiyo diye☺Kızlar olmadı sanırım83.95 den 65.17 e düşmüş herhalde yükselme şansı yok doktoru aradım hastası varmış sonra arayacakmış inşallah yükselme şansı vardır çok yıkıldım çok ağladım... Allah büyük inşallah bi mucize olur
Ilaclari kestikten sonra bi kac gun icinde olursun canim benim oyle olmustuCnm ben ilk defa yaşadım hala ağlıyorum ne zormuş sizleri daha fazla iyi anladım allahım kimseye yaşatmasın
Doğru diyorsun mücadeleye devam ben süleyman beyle konuştum ne zaman bir daha tedaviye başlarım diye ikikere adet ol sonra devam ederiz dedi ..inşallah cnm bebeklerimizle ilgili konuşmak nasip olur o zaman herşey dahada güzel olacak
Bişi merak ettim cnm ben daha adet olmadım sen adet oldunmu biraz geçmi oluyor ?
Amin cnm benim aminnn seninde tedavine az kaldı dimi cnm ocaktamı başlıcaktın bellimiydi gerçi rapora bağlıydı sanırım...büyük bi ihtimal senden sonra biz demaydemayla aynı zamanda tedaviye başlıcaz arka arkaya güzel haberler vermek nasip olır inşallahhh
Amiiiiiin canım inşallah.
Bende pek heyecan kalmadı ya. Rapor çıkarsa yaptırırım yoksa kalır. Hayırlısı neyse o olsun.Rapor işleri tüketti beni .dosyam konseyden çıktı akşam üstü. Yarın dosyamı heyete vericem inş. herhalde 15 günde orda takılır.
Ocak adetim ayın 9 u gibi olur sanırım. O güne kadar rapor çıkar inşallah. Çıkarsa başlarım tedaviye.
Bugünden sonra hiç takmayacağım, kendimi kasmayacağım, hiç bişeyi dert etmicem. Transfer sonrası çokda öle deli gibi dikkatli olmayayım diyorum.
Ya bu tüp bebek işi kısmet be kızlar. Biz elimizden geleni yapıcaz taktiri Allah'a bırakıcaz. Allah bize ne zaman bebişleri gönderir bilinmez ama biz kendimizi paraladıkca işler yokuşa sürülüyor sanki.Çokda istememek gerek belki. Akarınamı bırakmalı acep. Biz hatunlar psikolojik olarakta kendimizi etkiliyoruz. Dualarımız eksik olmasın yeter. Allah bizi sevindirir bir gün inşallah.
(Bizim sorunumuz sebepsiz infertilite ya kızlar dinleyin şimdi. Yirmili yaşlarımda Erkek milletine hiç güvenmezdim.aşk meşk beni çok üzmüştü o zamanlar.25 yaşımdan 30 yaşıma kadar evlenirsem sadece çocuğum olsun diye evlenirim derdim. Çocukları çok severim öle böle değil.mesleğim bile (çocuklar üzerineydi)çocuğum olmayacaksa erkek kahrı niye çekeyim derdim evlenmem daha iyi derdim( kınamayın lütfen). O lafları Demez olaydım. Ve 30 yaşımda çocuk sahibi olayım artık diye eşimle tanışıp mantığıma uygun evlilik yaptım. (Kocamı her konuda beğenirim) kahrını çektiğim de yok çok şükür. Aşkla değil severek evlendim.)
♥ seviyorum canım kocamı♥
SONUÇ = EVLENDİĞİM GÜNDEN BERİ UĞRAŞIYORUM TIK YOK ,SORUN YOK ,BEBİŞ HİİİİÇ YOK
Büyük laflar ettim..
Ve şuan düşünüyorum Allah bana o sözlerin dersini veriyor. Bol bol o sözlerim için tövbe ediyorum. İnşallah kabul olur. Kızlarrr su akar yolunu buluuur. Allah'ım ol derse olacak...
canım öncelikle geçmiş olsun inşallah diğer yaptıracağın tüp bebekte güzel güzel haberler alırsın ve rabbim tamamamına erdirir.canım üzülme desek te insan çok üzülüyor bunları yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama zaman geçdikce acın azalıyor.
Canim benim 2gun giremedim neler olmus ya.ne guzel gidiyodu hersey uzuldum valla.vakti zamani gelmemis demekki her zaman hayirlisini istiyoruz Allah tan senin icinde hayirlisi buymus demekki.agla zirla icini bosalt ama hic isyan etme.senin bi sucun yok bu iste hiic kendinde hata arama.bak ben ilk denemede 12 gun yattim ne yemek ne bulasik hic bi is yapmadim yine negatif.bi hafta en gec 10gune unutursun 2.yi ne zaman yapsam diye dusunmeye baslarsin.2.de yuzun guler insallah.cok ta ara verme derim diger bebislerin uzulur sonra annemiz bizi almaya gelmiyo diye☺
uzulmek yok
Âmin canim onlarsiz ne gunümüz var bizim.sen şimdi uyuycan sabah kalktığında hayal gibi gelcek acın hafiflemis olcak bı kac güne de atlaticaksin canim suan sanki yazdıklarını ben tekrar yasamış gibi oldum2 ay sık dısını tekrar bu heyecanları yasiycaz merak etme
İsyan etmiyorum sadece çok ağladım halada arada ağlıyorum ama geçecek inşallah cnm
Pes etmek yok dediğin gibi bebeklerimi fazla bekletmicem iki ay sonra devam edicem allahın izniyle
Acaba banada iki tane transfer yaparmı süleyman bey bu sefer ısrar edicem inşallah sende çifte mutluluk yaşarsın cnm burda olumsuz haber duymak istemiyorum daha fazla etkileniyorum bana garip bişiler oldu daha duygusal oldum kim üzülse bende daha fazla üzülmeye başladım televizyondada görüyorum biri ağladığı zaman bende başlıyorum ağlamaya
Cnm merak etme ıkı tane verir. sen şimdi kendini topla moralını duzelt bomba gıbı ol. ıkı adet beklee demış yanı sadece 1 ay ara vericeksin bak herşey çok güzel olucak cnm içini ferah tut seeen
Cnm aynen katılıyorum transferden sonra rahat olmak lazımmış ben onu anladımmesela ben çok dikkat ettim şimdi sürekli kendime kızıyorum nerde hata yaptım ama dediğin gibi bebek işi kısmet işi ne kadar dikkat etsende olmayınca olmuyor ama eşim dün daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor diyor hatta bu sabah radyosyonada dikkat etmek lazım diyor kısacası ben yandım ikinci transferimde çok boğulucam eşim onu yapma şunu yapma diyip durucak elimden telefonu bile alacak yasakları çok olucak napıcam bilmiyorum daha çok boğulucam sizlere yazamıcammı ben şimdi bak şimdiden dert ettim ... Hayat zormuş bee
Aşk geçici be cnm seve bilmek önemli değilmi ...
Buarada Ben de hemen çocuğum olur diye düşünmüştüm ama yanılmışım... sinirlerimde çok bozuk televizyonda bebek görsem ağlıyorum haberlerde hasta bebek görsem ağlıyorum bebekle ilgili ne görsem kendimi tutamıyorum inşallah geçer
Allahın izniyle bizlerinde bebekleri olacak sıkıntılarımızı dertlerimizi meleklerimiz unutturacak inşallah cnm benim
Kıyamam ben sana acılarını hatırlatmak istemezdim
Hepimiz yaşayalım bebek heycanını cnm allahım bizlerede nasip eder inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?