Canim bemimtransferim oldugunda yanımdaki hasta sormuştu telefondan uzak durcam konusmicam dımı diye hemşire öyle şey olur mu radyasyon gunümüzde her yerde var embriyonun tutunmamasi onlarla alakalı değil demişti bende şaşırmıştım 48 önemli diyolar sonra günlük hayatına devam ediyosun Bız 12 gün boyunca dikkat ediyoruz bende hep kendimde aradım ama 3 ününde olmaması benle değil nasibimle alakalı.tabi dikkat edicez ama bisey olcak cok stres yapmak ta iyi değil.embriyo adetle birlikte atiliyomus Canim normalde duscek bisi değilmiş Bız elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmis
Amiiiiiin canım inşallah. Allah bizi bir gun sevindirecek inşallah. Rahat ol sen. Eşinede söyle fazla kasmasın. Sakınılan göze çöp batıyor maalesef. Olmaması bizim sucumuz değil. Öptüm seni. :)))
Senin bu yazını eşime okutmak lazım :) bende bu sefer öyle yapıcam ilk 3 gün dikkat edicem ondan sonra kendimi çok fazla yormamak şartıyla normal işlerimi yapıcam aslında ben yemeğimi kendim yapıyordum alışverişimide yapıyordum evimide topluyordum bütün gün yatmadım ama bu sefer daha az yatıcam onu anladım ... Kitabımı okucam komik filimler izlicm beni mutlu eden ne varsa onu yapıcam bakalım bu taktiğim işe yarayacakmı.
Sen ne zaman tedaviye başlıyorsun cnm belkide aynı zamanda başlıcaz tedaviye
Sen eşinin yanında hemşireye sor Canim iciniz rahat olur hemde:) bende yürümeme bile dikkat ettim kayınvalidem onu bile istemiyodu doktora gelip dicem vermesin o jelu diyodu :) bende bu ayı sonunda adet olcam sonra rahim filmi çekincem histereskopi yapilcak öbür adette başlarız derse doktorum gitcem hemen Canim karşılaşırız belki de :)
kızlar bebişimizi gördük
tekmiş yavrum, süleyman bey diğeri nerde dedimm, çok heveslenmiştim 2 tane olacak diye
Allaha şükürler olsun kalp atışını da gördük,
Allah isteyen herkese tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın, amiiinn
Hemşireye sorma fikri güzelde anam bende şans yok kesin uzak dur der :)
İnşallah denk geliriz cnm görüşmek isterim ama büyük bi ihtimal sen benden önce başlarsın olsun denk gelmezsek hamile kaldığımızda buluşuruz hep beraber ne güzel olur :)
kızlar bebişimizi gördük
tekmiş yavrum, süleyman bey diğeri nerde dedimm, çok heveslenmiştim 2 tane olacak diye
kızlar bebişimizi gördük
kızlar bebişimizi gördük
Ayy ne kadar guzel insallah sag salim kucaginada alirsin canim darisi basimiza.bu arada benim de transfer gunum belli oldu carsamba gunu bebislerimi alcam Allahim nasip ederse 9 ay birakmicam☺hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Canim insallah görüşürüz sen şimdi adet olcan bundan sonra bı kere daha olsan öbür adetinde başlarsın ins belki kontrollerimiz denk gelir :) Allah izin verir hepimiz hamile kalırız insallah Canim bizim bebekler cok Nazlı gelemiyolar bı türlü bu son olur ins
Bebişlerim demişsin yoksa 2 tanemi transfer yapacaklar cnm :)
Bebişlerinde seni bırakmıcak allahın izniyle cnm ...
Ayy canım gözün aydın ne mutlu sana. Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah. ..
Ayy ne kadar guzel insallah sag salim kucaginada alirsin canim darisi basimiza.bu arada benim de transfer gunum belli oldu carsamba gunu bebislerimi alcam Allahim nasip ederse 9 ay birakmicam☺hakkimizda hayirlisi olsun insallah
ÂMin ins Canim bizde anne olcaz bebeklerimizin pesinden kosucaz.senin kac dondurulmusun var canimEvet yaaa sorma çok nazlı çıktılar allahın izniyle bi gelsin dünyaya gıdıklıcam poposuna poposuna vurucam :))
ÂMin ins Canim bizde anne olcaz bebeklerimizin pesinden kosucaz.senin kac dondurulmusun var canim
sagol canim insallah benimkilerde tutunur yeterki saglikli olsun bi taneside tutsa raziyim ben (gonlum 2sinide istiyo o ayri tabi)cnm hadi hayırlı olsun ıkı tane demek çok sevındım. benım 1 tanesi tutunmuş, olsun dedık 1 olsun bizim olsun sağlıklı olsun da
Normalde 10 tane vardı transfer yapacakları zaman 5 tane yi çözdürmüşler içinden en iyisini alıp geri kalanını dondurmuşlar sözde 9 tane dondurulmuş var dediler nasıl oluyor anlamadım cnm[/QUOTE
Peki onların hepsini cikarinca zarar görmüyor mu onlar Canim sana bu sefer 2 tane koyarlar ins israr et doktoruna benim 2.de ameliyathanede sordu napalim koyalim mi 2sini diye dedim koyun 2tane olsun bana orda super dediler embriyonun kalitesi,negatif cikti gorusmeye gittigimizde doktorum birinin kalitesi daha dusuktu dedi galiba cozulurken bozulmus ne biliyim ne derlerse inaniyoruz.
senin sorun neydi?
Normalde 10 tane vardı transfer yapacakları zaman 5 tane yi çözdürmüşler içinden en iyisini alıp geri kalanını dondurmuşlar sözde 9 tane dondurulmuş var dediler nasıl oluyor anlamadım cnm[/QUOTE
Peki onların hepsini cikarinca zarar görmüyor mu onlar Canim sana bu sefer 2 tane koyarlar ins israr et doktoruna benim 2.de ameliyathanede sordu napalim koyalim mi 2sini diye dedim koyun 2tane olsun bana orda super dediler embriyonun kalitesi,negatif cikti gorusmeye gittigimizde doktorum birinin kalitesi daha dusuktu dedi galiba cozulurken bozulmus ne biliyim ne derlerse inaniyoruz.
senin sorun neydi?
Benide düşündüren o oldu cnm çözülen nasıl bozulmuyor kafamda soru işareti kaldı içinden 1 tane bile gitmemiş çok ilginç gelmişti ..
Israr edicem ama zor gibi geliyor ilkinde çok ısrar etmedim ama bu sefe şansımı denicem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?