Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Senin bu yazını eşime okutmak lazım :) bende bu sefer öyle yapıcam ilk 3 gün dikkat edicem ondan sonra kendimi çok fazla yormamak şartıyla normal işlerimi yapıcam aslında ben yemeğimi kendim yapıyordum alışverişimide yapıyordum evimide topluyordum bütün gün yatmadım ama bu sefer daha az yatıcam onu anladım ... Kitabımı okucam komik filimler izlicm beni mutlu eden ne varsa onu yapıcam bakalım bu taktiğim işe yarayacakmı.
Sen ne zaman tedaviye başlıyorsun cnm belkide aynı zamanda başlıcaz tedaviye

Amiiiiiin canım inşallah. Allah bizi bir gun sevindirecek inşallah. Rahat ol sen. Eşinede söyle fazla kasmasın. Sakınılan göze çöp batıyor maalesef. Olmaması bizim sucumuz değil. Öptüm seni. :)))

Bazen suçluyorum ama sonrada kızıyorum kendime ... Neyse geçti bitti şok şükür allah başka acı göstermisin ...

Sen eşinin yanında hemşireye sor Canim iciniz rahat olur hemde:) bende yürümeme bile dikkat ettim kayınvalidem onu bile istemiyodu doktora gelip dicem vermesin o jelu diyodu :) bende bu ayı sonunda adet olcam sonra rahim filmi çekincem histereskopi yapilcak öbür adette başlarız derse doktorum gitcem hemen Canim karşılaşırız belki de :)

Hemşireye sorma fikri güzelde anam bende şans yok kesin uzak dur der :)
İnşallah denk geliriz cnm görüşmek isterim ama büyük bi ihtimal sen benden önce başlarsın olsun denk gelmezsek hamile kaldığımızda buluşuruz hep beraber ne güzel olur :)

kızlar bebişimizi gördük
tekmiş yavrum, süleyman bey diğeri nerde dedimm, çok heveslenmiştim 2 tane olacak diye
Allaha şükürler olsun kalp atışını da gördük,
Allah isteyen herkese tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın, amiiinn

Hahaha ben heycan yaptım öteki yere yazdım :) çoook sevindim tek olsun senin olsun be güzelim bunada şükür sağlıklı olsunda insan başka ne ister

Canim insallah görüşürüz sen şimdi adet olcan bundan sonra bı kere daha olsan öbür adetinde başlarsın ins belki kontrollerimiz denk gelir :) Allah izin verir hepimiz hamile kalırız insallah Canim bizim bebekler cok Nazlı gelemiyolar bı türlü bu son olur ins

Masallah Canim benim Allah sana bağışlasin bebisini tek olsun daha kıymetli olur :) Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin ins darısı bizim basımıza dua et bize

Ayy canım gözün aydın ne mutlu sana. Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah. ..

Ayy ne kadar guzel insallah sag salim kucaginada alirsin canim darisi basimiza.bu arada benim de transfer gunum belli oldu carsamba gunu bebislerimi alcam Allahim nasip ederse 9 ay birakmicam☺hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Ayy ne kadar guzel insallah sag salim kucaginada alirsin canim darisi basimiza.bu arada benim de transfer gunum belli oldu carsamba gunu bebislerimi alcam Allahim nasip ederse 9 ay birakmicam☺hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Bebişlerim demişsin yoksa 2 tanemi transfer yapacaklar cnm :)
Bebişlerinde seni bırakmıcak allahın izniyle cnm ...

Evet yaaa sorma çok nazlı çıktılar allahın izniyle bi gelsin dünyaya gıdıklıcam poposuna poposuna vurucam :))

cnm hadi hayırlı olsun ıkı tane demek çok sevındım. benım 1 tanesi tutunmuş, olsun dedık 1 olsun bizim olsun sağlıklı olsun da

ÂMin ins Canim bizde anne olcaz bebeklerimizin pesinden kosucaz.senin kac dondurulmusun var canim

Normalde 10 tane vardı transfer yapacakları zaman 5 tane yi çözdürmüşler içinden en iyisini alıp geri kalanını dondurmuşlar sözde 9 tane dondurulmuş var dediler nasıl oluyor anlamadım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…