Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ayy ne kadar guzel insallah sag salim kucaginada alirsin canim darisi basimiza.bu arada benim de transfer gunum belli oldu carsamba gunu bebislerimi alcam Allahim nasip ederse 9 ay birakmicam☺hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Haydi gözün aydın canım. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar yapışırlar sana sağlıklı hayırlı bıcırıkların gelsin inşallah.

CUPCAKELOVEÜN GECE SANA YAZMIŞTIM BURDAN BAKIIM NE CVP YAZMIŞSIN DİYE GİRDİM,MESAJIM GÖRÜLMÜYO ŞİMDİ SÖLİİM O ZAMAN DUR :) AĞLA AĞLA İSTEDİĞİN KADAR AMA DERT VEREN RABBİM DERMANDA VERİCEK İNŞALLAH,VE BİZE DAHA GÜZEL HABERLER VERİCEKSİN,BU KABUS DOLU GÜNLER GEÇİCEK Bİ ÇOĞUMUZ İÇİN RABBİMİN İZNİYLE.ÇOK ÖPTÜM CANIM,TEKRAR DİYORUM AĞLA AĞLA AMA Bİ DAHAKİ TEDAVİNE KADAR DİPÇİK GİBİ OLCAN BAK KIZARIM SONRA AYŞECİKİMEMEK ÇARŞAMBA GÜNÜ BEBEKLERİNLE BULUŞUYOSUN HEEEEE DİKKATİNİ ÇEKERİM BEBEKLERİNLE DEDİM,ÇÜNKÜ ÇİFT EMBRİYO OLCAK DİYE YANİ TAKİB EDİYORUM SENİ ANLAMINDA(ÇOK YAZAMIYORUM ÇALIŞTIĞIM İÇİN) SENİN İÇİN DE ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH ÇOK GÜZEL GEÇER TRANSFERİN,BOL BOL AYETEL KÜRSİ OKU,RABBİM HAYIRLISINI VERSİN

Cnm adet oldunmu? ben biran önce olmak isiyorum sıkıntı bastı bana sanki adet olsam rahatlıcakmışım gibi geliyor

cnm hadi hayırlı olsun ıkı tane demek çok sevındım. Benım 1 tanesi tutunmuş, olsun dedık 1 olsun bizim olsun sağlıklı olsun da
canım çok sevindim,allah tamamına erdirsin,kucağına alacağın günleri de görücez inşallah annesiiiiiki tane olursa baş göz üstüne,ama benim sloganım< tek olsun,sağlıklı olsun, benim olsun

Cnm benim ne güzel yazmışsın duygulandım şimdi zaten herşeye ağlar oldum ...
Büyük bi ihtimal mart gibi tedaviye başlarım senin de o zamanlar olur inşallah beraber bebiş haberleri alırız inşallah cnm

Cnm benim ne güzel yazmışsın duygulandım şimdi zaten herşeye ağlar oldum ...
Büyük bi ihtimal mart gibi tedaviye başlarım senin de o zamanlar olur inşallah beraber bebiş haberleri alırız inşallah cnm
ahhh canım yaa üzme ama beni:2: bak ben de martta başlıcam,ara vercez ya daha iyi ikimiz içinde, o zaman beraber bahsedcez bebişlerimizden,keselerinden,kalp atışlarından vs vs sonra aldığımız kilolardan kıyafetlerden,doğum korkularımızı,UNUTMA ALLAH BİZE ŞAH DAMARIMIZDAN DAHA YAKIN,RABBİM BİZİ DE GÜLDÜRCEK BİLİYORUM

İnşallah cnm öyle bi yazdınki yüzümde kocaman bi gülümseme oluştu :) heycan yaptım şimdi mart gelse keşke hemen :)

Cok sagol canim boyle "senin bebeklerin"denmesi bile bana iyi geliyo okurken guluyomusum esimde bana bakiyomus neden guluyosun diyo bende hiic diyorum gulumsedigimin farkinda degilim .amiin hersey gonlumuzce olsun insallah.desteklerinizi hissediyorum canlarim

İnşallah cnm öyle bi yazdınki yüzümde kocaman bi gülümseme oluştu :) heycan yaptım şimdi mart gelse keşke hemen :)

bak bak ikinizden birbirinizden habersiz aynı şeyleri yazmışsınızcupcakelove zaman öyle bi geçiyo mart ne kiii? ikin de hep gülün inşallah,çok mutlu oldum bi nebze tebbessüm ettirebildiysem.gülün gülün ama böle diilsinek kaçar sonra maazallah

aaa nasilda denk gelmis.sen bizi guldurdun Allah ta seni guldursun.ben telefondan girdigim icin şu suratlardan yapamiyorum ama seninkilere bayiliyorum hele dans eden yokmu )

Kizlar bisey merak ediyorum crinone jelin icinde kac tane oluyo 1 kutusu kac gun gider acaba.bu ay masraflardan sigortayi odeyemedik eger cok almam gerekirse ona verecegim parayi sigortaya yatirayimda acsinlar saglik ocagina yazdiriliyomus galiba yazdiririm bende

çok masraflı yaa ben sigortasız almıştım,içinde yanlış kaç tane var hatırlamıyorum canım,1 kutusu doktorun yönlendirmesiyle olur tahminen,günde 1 tane de 2 tane de kullanabilirsin,Allah yardımcın olsun

Cnm 1 kutuda 15 tane var ben sağlık ocağına yazdırdım iki kutu aldım toplam 46 tl ödedim normalde 1 kutusu 80 tl iyi oldu pilise sağolsun yazdırılıyor demişti ... Ben ikinci kutuya geçtim ondan sonra doktorum ilaçları bırak demişti sanırım 3 kutu kadar kullanılıyor yanlış olmasın

Son düzenleme:

Ben yeni gördüm iyimi :))
Geçer dimi zaman cnm bana sanki zor geçecekmiş gibi geliyor senin gibi olmak isterdim özendim sana :)

Sagolun kizlar sabah aksam yaziyor ilac cizelgesinde 1 kutu 1 hafta gider bu sekilde olursa.Allah yarsim etsin bizlere ne zor isler bunlarya.bide 3 tane yapin diyo bazilari.ilac fiyatlarindan haberi yok zaar&#128556;

Sagolun kizlar sabah aksam yaziyor ilac cizelgesinde 1 kutu 1 hafta gider bu sekilde olursa.Allah yarsim etsin bizlere ne zor isler bunlarya.bide 3 tane yapin diyo bazilari.ilac fiyatlarindan haberi yok zaar&#128556;

günde iki tanemi kullanacaksın cnm? Acaba iki embriyo olunca günde 2 tanemi kullanılıyor çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…