Çok iyi yapıyorsun cnm aklında kalmasın... Bakalım kim olacak merek ettim bizede haber ver :)
kızlar . günde 103 çıkan değerim 10. günde 257 çıktı şükürler olsun.Takipteyiz daha
ikiz olabilir mi ki acaba , sağlıklı olsun da farketmez tabi
Bilmiyorumki bana verilen ilac programinda oyle yaziyor transfer gunu belli olur gunde 2 mi 1mi
Canim dondurulmus transferinde transferden 4 gün once progestan iğne ve gunde bı tane crinone jel yapıyosun transfer gunü iğneni transferden sonra hemşirelere yaptir.transferin ertesi gunü gunde 2 tane jel kullanıyosun iğneler yok bu sefer iğnenin yerine 2 tane jel kullanıyosun benim öyleydi seninde öyledir çizelgede yazıyor
Bende progestan igne 1 tane yaziyor jel yok.jel transfer gununde basliyo gunde 2 adet yaziyo.bide benim transfer gunune ignem kalmiyo ki cizelgedede oyle igne yok jel var.acaba yanlismi oldu ya
Canim şimdi baktım kağıda 1. Günden 14. Güne kadar estrofem kullanıyosun sayıları degisiyo. 15. Gün kontrole gitmiştim iğneyi o gün verdi 5 gün boyunca gunde 1 kere estrofem monodoks coraspin prednol kullanıyosun 19. Gün trNsferim oldu o gunde aynı ilaçları ve jeli kullandım aksam. Ertesi gün sabah aksam jel 2 estrofem coraspin ve vitaminler. Benim çizelgem öyle
Tamam benimkide ayni sadece 20.gune kadar hic jel yok.ama benim transfer 20.gun belki ondan oyledir
Ben yanlış hatırlamisim jel var diye :) teyit ettik doğruymuş demekki senin 20. Gün diye yok
Insan tedirgin oluyo.sagol canim yardimin icin rahatladim
Görüşmeler bitti ama eşimle anlaşamıyorum o farklı birini söylüyor ben farklı ne yapacağımı bilmiyorum Ayrıca diğer merkezlerde sadece görüşme yaptılar gel muayene edelim demediler Süleyman bey ise muayene etmeden bilgi vermediği için muayene oldum bu yaklaşımı beni mutlu ettiGerçi 225 tl gitti ama olsun yaşadığım üzüntüler yanında hiçbirşey
Hayırlı olsun .. Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Cnm adet oldunmu? ben biran önce olmak isiyorum sıkıntı bastı bana sanki adet olsam rahatlıcakmışım gibi geliyor
canım ben adet olmadım , beklemedeyim ama yokluo iki gündür ağrılarıyla sağolsun. bugün süleyman beye sordum normal olduğunu söyledi zaten bildiğim üzere . hem sıkıntı filan da basmasın kuzum yaa, relax relax relax. bu işin özü sabırmış ben onu anladım, idrak ettim ,özümsedim tüm tedaviler boyunca . hem ne yazık ki hem çok şükür :)
Bende adet olamiyordum cok sukur oldum ignelere basladim gonalf kullaniyorum geneldec kacinci gun yumurta toplami oluyor?
Hadi hayirli olsun tedavin insallah hayirla sonuclanir.benim ilaclari kullanmaya basladigim gun dahil 12.gun yumurta toplama olmustu
Cnm kimyasal gebelik yaşayan hemen arkasından adet oluyor ben dış gebelikten korkuyorum kan sonucu düşüp birden yükselen oluyormuş o yüzden kafaya taktım ama sen daha olmamışsın içim rahatladı ne yalan söylim :)
Süleyman beymi sizi çağırdı yoksa sizmi gittiniz bende gitmek istiyorum birebir konuşmak sanki daha iyi olur gibi geliyor
Ben telefonda birdaha ne zaman tedaviye başlaya bilirim dedim 2 ay geçsin dedi mart gibi başlamak istiyorum tedaviye senmi istedin nisanda tedaviye başlamak inşallah gerek kalmazda gebe kalırız cnm normal yollarda... ALlAH yardımcımız olsun
CNm benim değerim 30 a düştükten 9 gün sonra adet oldum bende hatta çok korktum diş gebelik oldu mu diye ama çok şükür olmadi, o ihtimal düşük bi ihtimal sanirim
Canım korkma dış gebelik öyle olmuyor. Değerlerde hep artış oluyor. Ama 2 kat şeklinde olmuyor. Belirtisi de bu zaten. Benim geçirdiğim zaman değerlerim 2 güne bir 60,80,120 diye gitmişti sonra adet oldum.Kontrol için gittim ne olur ne olmaz diye bi baktım değerim 4600.1 gün sonra 9500 dü . Düşme olmuyor yani...Tabii ben bu olayı yaşayınca değerim 0,14 çıksa bile ertesi gün gidip tekrar test yapmıştım. Sende yap için rahat olur en azından.Cnm kimyasal gebelik yaşayan hemen arkasından adet oluyor ben dış gebelikten korkuyorum kan sonucu düşüp birden yükselen oluyormuş o yüzden kafaya taktım ama sen daha olmamışsın içim rahatladı ne yalan söylim :)
Süleyman beymi sizi çağırdı yoksa sizmi gittiniz bende gitmek istiyorum birebir konuşmak sanki daha iyi olur gibi geliyor
Ben telefonda birdaha ne zaman tedaviye başlaya bilirim dedim 2 ay geçsin dedi mart gibi başlamak istiyorum tedaviye senmi istedin nisanda tedaviye başlamak inşallah gerek kalmazda gebe kalırız cnm normal yollarda... ALlAH yardımcımız olsun
O zaman bendemi kan testi yaptırsam allah korusun kortuğum başıma gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?