Canım korkma dış gebelik öyle olmuyor. Değerlerde hep artış oluyor. Ama 2 kat şeklinde olmuyor. Belirtisi de bu zaten. Benim geçirdiğim zaman değerlerim 2 güne bir 60,80,120 diye gitmişti sonra adet oldum.Kontrol için gittim ne olur ne olmaz diye bi baktım değerim 4600.1 gün sonra 9500 dü . Düşme olmuyor yani...Tabii ben bu olayı yaşayınca değerim 0,14 çıksa bile ertesi gün gidip tekrar test yapmıştım. Sende yap için rahat olur en azından.
Gerek olsa derlerdi mutlaka yaptir diye, benim oncekindede 69 a düştüğü gunden 5-6 gün sonra adet olmuştum bunda uzun surdu 9 gün ondan tirstim ama çok şükür bi aksilik olmadi.. Hic stres yapma cnm 1 hafta içinde diyorlar ilaclari birakinca gelir yakinda
bu arada biz bir bu akşam arkadaş toplanyısındaydık. 10 bayan ve benle beraber bir arkadaş hariç herkesin çocuğu vardı. 35 günlük bir bebek, 8 aylık bir bebek , 2-3-5-6 yaşlarda toplam 9 çocuk. sürekli bebekler yanımızdaydı haliyle. bir de ben bugün adet olunca dedim herhalde RABBİM imtihana tutuyor kulum gerçekten sabrediyor mu diye? süleyman bey , embiriyo çok küçük olduğu için kürtaja gerek yok, adetle düşücek dediği için, adet olunca ben aslında şuan düşük yapıorum diye düşünüp ya sabır çektim.
hoş aslında hasta oldum diye çocuklara bulaşmasın garanti olsun diyip gitmeyecektim ama son 2 toplantıya gitmeyince kızlar sanki görüşmek istemiorum diye düşünür diye gittim ama çok enteresan bi haldeydim uzaktan bakınca...
bu arada biz bir bu akşam arkadaş toplanyısındaydık. 10 bayan ve benle beraber bir arkadaş hariç herkesin çocuğu vardı. 35 günlük bir bebek, 8 aylık bir bebek , 2-3-5-6 yaşlarda toplam 9 çocuk. sürekli bebekler yanımızdaydı haliyle. bir de ben bugün adet olunca dedim herhalde RABBİM imtihana tutuyor kulum gerçekten sabrediyor mu diye? süleyman bey , embiriyo çok küçük olduğu için kürtaja gerek yok, adetle düşücek dediği için, adet olunca ben aslında şuan düşük yapıorum diye düşünüp ya sabır çektim.
hoş aslında hasta oldum diye çocuklara bulaşmasın garanti olsun diyip gitmeyecektim ama son 2 toplantıya gitmeyince kızlar sanki görüşmek istemiorum diye düşünür diye gittim ama çok enteresan bi haldeydim uzaktan bakınca...
Canim sen bunlari yazinca bi an kendimi gordum sanki ayni benimde cevrem hep hamile catir catir doguruyolar butun akrabalarim butun arkadaslarim kim evleniyosa bi sonraki aya hamile kaliyo diyorum onlara veren Allah bana veremezmiki sanki tabiki cok buyuk bi sinavdayiz bizim imtihanim cok zor.hatta gecen gun bebek gormesine gittk kimse kiskaniyo demesin diye hos oyle bi kiskancligim hayatta olmadi orda kendini bilmezin biri kayinvalideme cocugu olmayan gelinin bu mu dedi (benden baska gelini de yok beni de cok sever )basimdan asagi kaynar sular dokuldu kipkirmizi oldum 3 senelik evliyim bana koyduklari sifata bak kimse icimi bilmiyo geldim eve agla agla oldum o kadar dokunduki bana.rabbim ins bizim sabrimiza karsilik vericek bizimde kucagimiz bos kalmiycak
Canım sen daha evleneli 3yıl olmuş. Ne ki bu zaman daha. Boşboğaz insanlar. Sanki bunların hiç derdi yok ya. Ona buna sataşıp dertlerini gömüyolar işte. Bak biz evleneli 6 yıl oldu. Kime ne yaa. Sıkma canını hayat bizim hayatımız. Millet dedikodu yapacak içini boşaltacak güya bizim derdimizle.
Ah bu insanlar varya onlar hic biseyden memnun olmazlar canim cocugun olur tedaviyle olmus tup bebekmis diye laf satarlar be seferde.sen onlari kafana takma bosver Allah onlara cocuk vermeseydi de yapsinlarda goreyim bakiyim.senin simdi tam kafana taktigin zamanlar.benim 7sene oldu insanlar artik kaniksadiklari icin sormuyolar.etkilenmemek elde degil ilk zamanlar bende cok uzuldum agladim ama elden bisey gelmiyor.sabiir sabiir sabiir bu gunler gecicek ve bigun anne olucaz.ama o kendini bilmez insanlar yine mutlu olmicaklar cunku onlarin isi o okuz altinda buzagi aramak.o yuzden kimseyi kafana takma.nacizane tavsiyem size veren Allah banada verecek de gec.hiic bosuna aglama canimCanim sen bunlari yazinca bi an kendimi gordum sanki ayni benimde cevrem hep hamile catir catir doguruyolar butun akrabalarim butun arkadaslarim kim evleniyosa bi sonraki aya hamile kaliyo diyorum onlara veren Allah bana veremezmiki sanki tabiki cok buyuk bi sinavdayiz bizim imtihanim cok zor.hatta gecen gun bebek gormesine gittk kimse kiskaniyo demesin diye hos oyle bi kiskancligim hayatta olmadi orda kendini bilmezin biri kayinvalideme cocugu olmayan gelinin bu mu dedi (benden baska gelini de yok beni de cok sever )basimdan asagi kaynar sular dokuldu kipkirmizi oldum 3 senelik evliyim bana koyduklari sifata bak kimse icimi bilmiyo geldim eve agla agla oldum o kadar dokunduki bana.rabbim ins bizim sabrimiza karsilik vericek bizimde kucagimiz bos kalmiycak
Ah bu insanlar varya onlar hic biseyden memnun olmazlar canim cocugun olur tedaviyle olmus tup bebekmis diye laf satarlar be seferde.sen onlari kafana takma bosver Allah onlara cocuk vermeseydi de yapsinlarda goreyim bakiyim.senin simdi tam kafana taktigin zamanlar.benim 7sene oldu insanlar artik kaniksadiklari icin sormuyolar.etkilenmemek elde degil ilk zamanlar bende cok uzuldum agladim ama elden bisey gelmiyor.sabiir sabiir sabiir bu gunler gecicek ve bigun anne olucaz.ama o kendini bilmez insanlar yine mutlu olmicaklar cunku onlarin isi o okuz altinda buzagi aramak.o yuzden kimseyi kafana takma.nacizane tavsiyem size veren Allah banada verecek de gec.hiic bosuna aglama canim
Ah bu insanlar varya onlar hic biseyden memnun olmazlar canim cocugun olur tedaviyle olmus tup bebekmis diye laf satarlar be seferde.sen onlari kafana takma bosver Allah onlara cocuk vermeseydi de yapsinlarda goreyim bakiyim.senin simdi tam kafana taktigin zamanlar.benim 7sene oldu insanlar artik kaniksadiklari icin sormuyolar.etkilenmemek elde degil ilk zamanlar bende cok uzuldum agladim ama elden bisey gelmiyor.sabiir sabiir sabiir bu gunler gecicek ve bigun anne olucaz.ama o kendini bilmez insanlar yine mutlu olmicaklar cunku onlarin isi o okuz altinda buzagi aramak.o yuzden kimseyi kafana takma.nacizane tavsiyem size veren Allah banada verecek de gec.hiic bosuna aglama canim
Ayşecim bu sabah gözümü açtığımda ilk söylediğim cümle ayşenin oğlu olacak dedim nasıl oldu anlamadım rüyamdamı gördüm hatırlamıyorum ama ağzımdan ilk o cümle çıktı :) hadi inşallah bu sefer olacak cnm heycanlandım ben :)
Beni dusunerekmi yattin kiz 😅Hadi bakalim insallah canim hislerin yaniltmaz bizi insallah.o kadar cok istiyorumki buraya hamileyiiim yazmayi bigun olacak Allahin izniyle ve sizin dualarinizla☺
Ben negatif sonuç alınca çok etkilendim seninde transferin yakın yaa olumlu sonuç almanı o kadar çok istiyorum ki ondan olabilir cnm :)
Öyle tabi Canim onlara veren Allah bize veremiyo mu sanki.Allah bı kulunu seviyosa onun sesini duymak için dert verirmiş bizde dualarimizla sesimizi duyuricaz ins bizimde bu dileğimiz kabul olcak bı gün vakti zamani var sadece.milletin dedikodusundan tup bebek demek mümkün mu esim üzülmesin diye benden olmuyo diyorum şükür yalanda olmadı kan pihtilasmasi çıktı :)
sagol canım benim.sen nasılsın toparlanabildinmi biraz
Çok şükür cnm iyiyim yüzüm gülmeye başladı :)
2 ay doğal yollarda denicem hatta internetten ovulasyon testi aldım bide o yöntemi denim diyorum öyle hamile kalan duydum moralim yerine geldi
Sen ne kadar iyi birisin başkası olsa eşini suçlardı bravo valla
Cnm pıhtı sorunu var yazmışsın süleyman bey benden genetik testi istemişti yaptırdım bende de pıhtı çıktı zaten bizde genetik doktorum çocuğa sorun değil diyor o kadar kötü değil dedi ama benim kafamda soru işareti kaldı acaba ondanmı tutunamadı embriyo diye düşünmeden kendimi alamıyorum geçenlerde eşim ibrahim saraçoğlunun programını izlemiş pıhtı sorunu olanlar yarım bardak suya yarım veya 1 limon sıksın hergün içsin demiş kanı sulandırıyormuş bende dün başladım içmeye zararı yok nasıl olsa hergün içicem sende iç istersen
Patlamış mısır ,haşlanmış mısır, cips , antep fıstığı ve mercimek tüketiminden kaçınsınlar diyor ...
Sen pıhtı için ayrıca bi tedavi görüyormusun cnm burdan bi kaç kişiden duymuştum tedavi gördüğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?