Kizlar bu progestan ignenin belli bir saati varmi 2gundur ogleden once yaptiriyodum bu gun gec kaldim daha yaptiramadim bisey olurmu ki
Oh iyisin dene canim Allah tan umit kesilmez meryem suresini okumakta cok etkiliymis canim.bebek icin meryem suresi diye yazip aratirsan cikiyo okuyup hamile kalanlar hatta bitirmeden hamile kalanlar var ben cok etkilenmistim oyle basladim zaten okumaya
Esimin üzülmesine kiyamiyorum Canim napiyim esim cok stres yaptı çıkmazsa napcaz diye cok takiyodu kafasına bende hic kimseye söylemedim üzülmesin diye kendi annem bile bilmiyo yani :) Canim ben tup bebeğe başlamadan once kist çıktı dogum kontrol kullandım küçüldü sonraki adette ulun bey ben onu halletcem engel olmasın dedi küçük bı operasyonla aldı başladık tedaviye ilki kan pihtilasmasindan tutmadı dedik genetik doktoru da Yasin küçük vücudun tolere edebilirdi demekki etmiyo dedi benexol diye hap var onu iciyorum transfer gunü de clexane iğne var her gün göbekten onu yapıyorum ama 2 deneme yine olmadı cok kafamı karistiriyo benimde
Bende iki gündür onu düşünüyorum benim sözde transfer yaptıktan sonra aradılar çok iyimiş büyük bi ihtimal tutar demişlerdi e iyise neden tutmadı demekki var bişi... Doktorla yüzyüze konuşucam bana anlatsın iyi demeyle olmuyor
Birde merak ettiğim arada görüyorum embriyo ile ilgili ince ayrıntılarına kadar biliyorlar resimleri bile var bana sadece iyi denildi offf offff kafamda o kadar soru varki
Bende iki gündür onu düşünüyorum benim sözde transfer yaptıktan sonra aradılar çok iyimiş büyük bi ihtimal tutar demişlerdi e iyise neden tutmadı demekki var bişi... Doktorla yüzyüze konuşucam bana anlatsın iyi demeyle olmuyor
Birde merak ettiğim arada görüyorum embriyo ile ilgili ince ayrıntılarına kadar biliyorlar resimleri bile var bana sadece iyi denildi offf offff kafamda o kadar soru varki
Canim bende ayni senin gibiyim cok takiliyo kafama benimde butun tedavilerin toplami 5 embriyo koyuldu hepside cok kaliteli diyolardi kesin tutar super diyolardi bende cok umutlaniyodum cok dikkat ediyodum ignelerimi saati dakikasina yapiyodum niye olmuyodu bilmiyorum biz ta nerden gorusmeye gidiyoruz 2 3 dk suruyo doktorla gorusmemiz cok ayrintili konusmuyo bakalim bu sefer ne olcak rahimde bise cikmazsa ne olcak her an aklimda Allah hakkimizda hayirlisini versin ins sende gorusmeye gittiginde tum kafani kurcalayan sorulari sor.sana ne verdi kan pihtilasmasi icin igne bide kan test fln yapti mi doktorun yoksa genetik sonucuna goremi veriyo ilac
Yok be cnm özel olarak bişi vermedi aspirin birde oksapar göbekten yapılan iğne verdi o kadar onuda hereze veriyor
Aynen bende tam saatinde yapıyordum hemşireler saat önemli değil desede dikkat ediyordum ...
Allah yardımcımız olsun cnm kafamızdaki sorular hiç bitmicek
Sana yine iyi demişler ben hic sormadım onlar da iyi veya kötü demedi transfer yapildi bitti mi dedim evet dediler tesekkur ettim ciktim süleyman beyi gormedim bileBende iki gündür onu düşünüyorum benim sözde transfer yaptıktan sonra aradılar çok iyimiş büyük bi ihtimal tutar demişlerdi e iyise neden tutmadı demekki var bişi... Doktorla yüzyüze konuşucam bana anlatsın iyi demeyle olmuyor
Sana yine iyi demişler ben hic sormadım onlar da iyi veya kötü demedi transfer yapildi bitti mi dedim evet dediler tesekkur ettim ciktim süleyman beyi gormedim bile
Of napcz böyle bilmiyorum senin iğnen de baska herkese farklı mi veriliyo ki
Canim herkesin pihtilasma derecesi farkli oluyomus kimi heterozigot kimisi homozigot belki o yuzden ilaclarda farklidirOf napcz böyle bilmiyorum senin iğnen de baska herkese farklı mi veriliyo ki
Hergün yapılan Göbekten iğne vermemişlermiydi cnm ?
Canim herkesin pihtilasma derecesi farkli oluyomus kimi heterozigot kimisi homozigot belki o yuzden ilaclarda farklidir
Benimde heterozigot. Digerine gore daha az zararliymis diye biliyorum.ay bende korkmaya basladim simdi ya yine tutmazsa bideDoğru Canim ondandir benim heterozigot genetik doktoru vücudun tolere edebilirdi yasından dolayı ama etmiyo demekki demişti o da kafamı karıştırıyor bizde kimsede yok pihtilasma demekki benim genlerimle alakalı
Benimde heterozigot. Digerine gore daha az zararliymis diye biliyorum.ay bende korkmaya basladim simdi ya yine tutmazsa bide
Ben sırf bu nedenle kaynanadan uzak duruyorum. Ne zaman görsem şu şunu yemiş bu bunu yemiş de olmuş. Yüksek topuklu ayakkabı giymeyecekmişim. Ay neler neler.Benim eşim de azosperm kadın anlamadı gitti. Kan pıhtılaşması bende de var. O da ayrı bi soru işareti. Ama çok kişi var böyle olup da hamile kalan.Hayırlısı olsun.Kendini bilmeyen insanlar yorum yapıyor iste bı de bunlar hassas ve özel konular olmuyosa benim sucum değil Rabb'imin takdiri yok su otu icmiş biri bir ay sonra hamile kalmış bunları konuşan insanlardan ne bekleyebilirimki ben Allahtan istiyorum ot fln saçmalık.bide bizim sorunumuzu kimse bilmiyo esim azosperm normal olma ihtimali mucize millet icimi bilmediği için uzaktan konuşmak Hos geliyo.Allahım bu çektiklerimizi görür bizde anne oluruz tek dileğim bu hepimizin Allah yardımcısı olsun
Aynı şeyi ben 3 kere yaşadım. 2. de dış gebelik oldu ayrı. Bunun için Ulun Bey rahme bakalım dedi banada.Bende iki gündür onu düşünüyorum benim sözde transfer yaptıktan sonra aradılar çok iyimiş büyük bi ihtimal tutar demişlerdi e iyise neden tutmadı demekki var bişi... Doktorla yüzyüze konuşucam bana anlatsın iyi demeyle olmuyor
Kadının fendi Erkeği yendi ve Süleyman bey ile başlıyorum
Kadının fendi Erkeği yendi ve Süleyman bey ile başlıyorum
Ben sırf bu nedenle kaynanadan uzak duruyorum. Ne zaman görsem şu şunu yemiş bu bunu yemiş de olmuş. Yüksek topuklu ayakkabı giymeyecekmişim. Ay neler neler.Benim eşim de azosperm kadın anlamadı gitti. Kan pıhtılaşması bende de var. O da ayrı bi soru işareti. Ama çok kişi var böyle olup da hamile kalan.Hayırlısı olsun.
Aynı şeyi ben 3 kere yaşadım. 2. de dış gebelik oldu ayrı. Bunun için Ulun Bey rahme bakalım dedi banada.
.
Allah bize sabır versin ins ne diyeyim bilmiyorum benim kayınvalidem iyidir anliyo da ama millet anlamıyor bisey yiyip icmeyle olcak bise değil ben onları da yaptım koca karı ilacı da yaptım sırf kimseyi kirmiyim diyesonra anladik esimin azosperm oldugunu.ne yaparsak yapalım Allah nasip etmedimi olmuyo.banada ulun bey diyodu tek problem sperm o da bulundu mu hemen olur ama 3 seferdir tutmuyo benimde bu sefer rahme bakilcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?