Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm ben meryem suresinin türkçe anlamını okuyordum da arapça olanını okumak daha iyimiş ananem sağolsun okumuştu
Kısmet bakalım inşallah gerek kalmaz donmuşları kullanmakta normal yollardan hamile kalırım

Bende iki gündür onu düşünüyorum benim sözde transfer yaptıktan sonra aradılar çok iyimiş büyük bi ihtimal tutar demişlerdi e iyise neden tutmadı demekki var bişi... Doktorla yüzyüze konuşucam bana anlatsın iyi demeyle olmuyor
Birde merak ettiğim arada görüyorum embriyo ile ilgili ince ayrıntılarına kadar biliyorlar resimleri bile var bana sadece iyi denildi offf offff kafamda o kadar soru varki

Canim bende ayni senin gibiyim cok takiliyo kafama benimde butun tedavilerin toplami 5 embriyo koyuldu hepside cok kaliteli diyolardi kesin tutar super diyolardi bende cok umutlaniyodum cok dikkat ediyodum ignelerimi saati dakikasina yapiyodum niye olmuyodu bilmiyorum biz ta nerden gorusmeye gidiyoruz 2 3 dk suruyo doktorla gorusmemiz cok ayrintili konusmuyo bakalim bu sefer ne olcak rahimde bise cikmazsa ne olcak her an aklimda Allah hakkimizda hayirlisini versin ins sende gorusmeye gittiginde tum kafani kurcalayan sorulari sor.sana ne verdi kan pihtilasmasi icin igne bide kan test fln yapti mi doktorun yoksa genetik sonucuna goremi veriyo ilac

Evet bizim merkezde embriyo hakkinda sadece iyi yada kotu diye bilgi veriyolar bende okuyorum kac hucreli oldugunu her ayrintisini biliyolar bende elime bi kagit verilsin bilgilendirsinler istiyorum

Yok be cnm özel olarak bişi vermedi aspirin birde oksapar göbekten yapılan iğne verdi o kadar onuda hereze veriyor
Aynen bende tam saatinde yapıyordum hemşireler saat önemli değil desede dikkat ediyordum ...
Allah yardımcımız olsun cnm kafamızdaki sorular hiç bitmicek

Of napcz böyle bilmiyorum senin iğnen de baska herkese farklı mi veriliyo ki

Sana yine iyi demişler ben hic sormadım onlar da iyi veya kötü demedi transfer yapildi bitti mi dedim evet dediler tesekkur ettim ciktim süleyman beyi gormedim bile

Sana yine iyi demişler ben hic sormadım onlar da iyi veya kötü demedi transfer yapildi bitti mi dedim evet dediler tesekkur ettim ciktim süleyman beyi gormedim bile

Bende süleyman beyle görüşmedimki transferden sonra aradılar sadece iyi demişlerdi Sorun o değil zaten benim pıhtı sorunum var o engelmi oldu kafamı karıştırıyor

Son düzenleme:
Canim herkesin pihtilasma derecesi farkli oluyomus kimi heterozigot kimisi homozigot belki o yuzden ilaclarda farklidir

Doğru Canim ondandir benim heterozigot genetik doktoru vücudun tolere edebilirdi yasından dolayı ama etmiyo demekki demişti o da kafamı karıştırıyor bizde kimsede yok pihtilasma demekki benim genlerimle alakalı

Doğru Canim ondandir benim heterozigot genetik doktoru vücudun tolere edebilirdi yasından dolayı ama etmiyo demekki demişti o da kafamı karıştırıyor bizde kimsede yok pihtilasma demekki benim genlerimle alakalı
Benimde heterozigot. Digerine gore daha az zararliymis diye biliyorum.ay bende korkmaya basladim simdi ya yine tutmazsa bide

Benimde heterozigot. Digerine gore daha az zararliymis diye biliyorum.ay bende korkmaya basladim simdi ya yine tutmazsa bide

Canim simdi bis yere stres yapip korkutma kendini Rabbim ne dilediyse o olcak biz bosuna kendimizi uzuyoruz benim bi komsumun ilk cocugu olmus ikinci olmuyomus dusuyomus ondada pihtilasma cikmis simdi hamile bak nasil oldumu oluyo biz ne desek bos yani

Ben sırf bu nedenle kaynanadan uzak duruyorum. Ne zaman görsem şu şunu yemiş bu bunu yemiş de olmuş. Yüksek topuklu ayakkabı giymeyecekmişim. Ay neler neler.Benim eşim de azosperm kadın anlamadı gitti. Kan pıhtılaşması bende de var. O da ayrı bi soru işareti. Ama çok kişi var böyle olup da hamile kalan.Hayırlısı olsun.

Aynı şeyi ben 3 kere yaşadım. 2. de dış gebelik oldu ayrı. Bunun için Ulun Bey rahme bakalım dedi banada.

Kadının fendi Erkeği yendi ve Süleyman bey ile başlıyorum

Hayılı olsun canım.

Allah bize sabır versin ins ne diyeyim bilmiyorum benim kayınvalidem iyidir anliyo da ama millet anlamıyor bisey yiyip icmeyle olcak bise değil ben onları da yaptım koca karı ilacı da yaptım sırf kimseyi kirmiyim diyesonra anladik esimin azosperm oldugunu.ne yaparsak yapalım Allah nasip etmedimi olmuyo.banada ulun bey diyodu tek problem sperm o da bulundu mu hemen olur ama 3 seferdir tutmuyo benimde bu sefer rahme bakilcak

Eşimin ananeside bana maydonuzu iç çamaşırına koy dedi yapmadım tabi ama insan şaşırıyor nimet o yaaa
En iyi ilaç dua dua dua ben bazen kendime soruyorum nerde yanlış yaptım neden bebeğim olmuyor diye ya birinin farkında olmadan ahını aldım yada eksik dua ediyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…