Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Insallah olacak canim bana da neler dediler hepimize deniyo o tarz seyler merak etme sanki biz istemiyoruz ama dedigin gibi nasip iste bende 3 yillik evliyin sanki 30 yillik evliymisiz gibi yok gec oldy yok bilmem ne salak sacma seyler boşver varsin kiskaniyo desinler seni sıkıntiya sokan kim olursa olsun gitme görüşme herkesle iyi olacaz diye kendi psikolojimiz alt ust oluyo

Yok Canim ahla fln ilgisi yok o kadar günah işleyen yanlış seyler yapanların ah alanların çevremde de var hatta bı arkadasim ah aldı cok korkuyodu cocuğum olmaz diye şimdi Masallah tosun gibi oğlu var bende soruyorum kendime ama yok onla alakalı değil yani

İnsallah Canim benim insallah hepimizin olsun hayirlisiyla.aynen herkesle iyi olcaz diye kendimizi uzuyoruz ama Allah bizi deniyo ben bunu cok iyi farkediyorum sabredin kazananlardan olucaz

Maşallahh bebişlere bişi olmasın allah nazarlardan saklasın onları ...
Ne bilim cnm herşey geliyor insanın aklına

Teşekkürler

Hayırlı olsun cnm inşallah herşey yolunda gider biran önce tedaviye başlar güzel sonuçlar alırsın inşallahhhhhhh:)

AMİN Sabırsızlıkla tedaviye başlamayı bekliyorum

Aramiza hosgeldin hayirli olsun tedavin insallah

Hoşbulduk

ALLAHIM İNŞALLAH HEPİMİZ BEBİŞERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ.

Sanırım herkeste aynı dert kaynana derdi Bilip bilmeden sürekli akıl veriyorlar bak filancının gelini böyle yapmış bunları yemiş filan filan hele birde karşı dairende oturuyorsa inanın o daha da zorrr

Sanırım herkeste aynı dert kaynana derdi Bilip bilmeden sürekli akıl veriyorlar bak filancının gelini böyle yapmış bunları yemiş filan filan hele birde karşı dairende oturuyorsa inanın o daha da zorrr

Senin kayınvaliden karşındamı oturuyorrrr deme yaaaaaa
En iyisi tüp bebek tedavisini kimseye söylememek ben söylemedim kimsede akıl vermiyor kafam rahat çok şükür :)
Özelikle de bebek istediğimi kimse bilmiyor hevesli gibi göstermiyorum kimsede bana şunu yap bunu yap demiyor arada diyen oluyor onada ben daha küçüğüm daha zamanı var diyorum :)

Bu kaynanalar ogullarina toz konduramiyoda ondan promlemin kendi ogullarinda oldugunu benimseyemiyolar otla cople olacak olsa keske yeriz gider sanki biz cok memnunuz ignelerden haplardan rahim filmlerinden muayenelerden ah kaynanalar ah.

Aramıza Hos geldin Canim ins başarılı hayırlı bı tedavin olur sorun neydi senin Canim?ah bu kaynanalar takmicaz herseyi duymicaz yapacak bişeyimiz yok Bız istemiyoruz sanki bebeğimizin olmasini

Evettt Eşime söylemeyelim dedim ama benim ki biraz anne kuzusu olduğu için hiçbir şeyi gizlemiyoruz. Benim derdim bana yeiyor birde akıl hocalarıyla uğraşıyorumm

Bu kaynanalar ogullarina toz konduramiyoda ondan promlemin kendi ogullarinda oldugunu benimseyemiyolar otla cople olacak olsa keske yeriz gider sanki biz cok memnunuz ignelerden haplardan rahim filmlerinden muayenelerden ah kaynanalar ah.

Aynen canım oğullarındaki problemi hiç görmüyorlar tedavinin tüm sıkıntılı süreçleriyle biz uğraşıyoruz oğulları ise ooooo sonrada aman oğlum vah oğlum sinir oluyorumm

Cnm bizde ana kuzusu değilmiyiz ama tabi erkeğin fazla ana kuzusu olması kötü :)
Ben eşime dedim istersen söyle ailene ama bana belli etmesinler çünkü erkeklerde dertleşecek birilerini istiyorlar sadece biz yetmiyoruz ben mesela burda yazıyorum sizlere inan iyi geliyor
Benim İlk tüp bebek tedavim başarız oldu kimyasal gebelikle sonuçlandı burdaki arkadaşlarım sayesinde atlattım eğer burası olmasaydı içimde patlardı eşimde belki annesiyle dertleşmiştir bana belli etmedikleri sürece hiç sorun yok

Sorma ya ben suan gunde 9tane hap iciyorum bi ignem var.gobek ignelerini kendi kendime yapiyorum insanin kendine goz gore gore igne yapmasi kolay bisey degil.adam 2 tane vitamin iciyomus diye anasi uzuluyo bobreklerine bisey olcakmis diye.ah canlarim nelerle ugrastim ben

bende göbekten iğnelere basladım ama cok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lutfen karnıma sancılar giriyor off off....sanıırım 31 aralık gunu yumurta toplama olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…