Insallah olacak canim bana da neler dediler hepimize deniyo o tarz seyler merak etme sanki biz istemiyoruz ama dedigin gibi nasip iste bende 3 yillik evliyin sanki 30 yillik evliymisiz gibi yok gec oldy yok bilmem ne salak sacma seyler boşver varsin kiskaniyo desinler seni sıkıntiya sokan kim olursa olsun gitme görüşme herkesle iyi olacaz diye kendi psikolojimiz alt ust oluyoAllah bize sabır versin ins ne diyeyim bilmiyorum benim kayınvalidem iyidir anliyo da ama millet anlamıyor bisey yiyip icmeyle olcak bise değil ben onları da yaptım koca karı ilacı da yaptım sırf kimseyi kirmiyim diyesonra anladik esimin azosperm oldugunu.ne yaparsak yapalım Allah nasip etmedimi olmuyo.banada ulun bey diyodu tek problem sperm o da bulundu mu hemen olur ama 3 seferdir tutmuyo benimde bu sefer rahme bakilcak
Eşimin ananeside bana maydonuzu iç çamaşırına koy dedi yapmadım tabi ama insan şaşırıyor nimet o yaaa
En iyi ilaç dua dua dua ben bazen kendime soruyorum nerde yanlış yaptım neden bebeğim olmuyor diye ya birinin farkında olmadan ahını aldım yada eksik dua ediyorum ...
Insallah olacak canim bana da neler dediler hepimize deniyo o tarz seyler merak etme sanki biz istemiyoruz ama dedigin gibi nasip iste bende 3 yillik evliyin sanki 30 yillik evliymisiz gibi yok gec oldy yok bilmem ne salak sacma seyler boşver varsin kiskaniyo desinler seni sıkıntiya sokan kim olursa olsun gitme görüşme herkesle iyi olacaz diye kendi psikolojimiz alt ust oluyo
Yok Canim ahla fln ilgisi yok o kadar günah işleyen yanlış seyler yapanların ah alanların çevremde de var hatta bı arkadasim ah aldı cok korkuyodu cocuğum olmaz diye şimdi Masallah tosun gibi oğlu var bende soruyorum kendime ama yok onla alakalı değil yani
evet ya nereye kayboldu bu kizlarNerdesiniz canlar herşey yolundadır inşallahhhhhh
Kadının fendi Erkeği yendi ve Süleyman bey ile başlıyorum
evet ya nereye kayboldu bu kizlar
Ben sırf bu nedenle kaynanadan uzak duruyorum. Ne zaman görsem şu şunu yemiş bu bunu yemiş de olmuş. Yüksek topuklu ayakkabı giymeyecekmişim. Ay neler neler.Benim eşim de azosperm kadın anlamadı gitti. Kan pıhtılaşması bende de var. O da ayrı bi soru işareti. Ama çok kişi var böyle olup da hamile kalan.Hayırlısı olsun.
Aynı şeyi ben 3 kere yaşadım. 2. de dış gebelik oldu ayrı. Bunun için Ulun Bey rahme bakalım dedi banada.
Hayılı olsun canım.
Hayırlı olsun cnm inşallah herşey yolunda gider biran önce tedaviye başlar güzel sonuçlar alırsın inşallahhhhhhh:)
Aramiza hosgeldin hayirli olsun tedavin insallah
Iyiyim canim cok heycanli degilim sanki az once aramislar ya duymamisim ne haber vereceklerdi acabaUnuttular biziiiiiiiiiii cnm
Buarda sen nasılsın cnm heyecan var dimi :)))
Sanırım herkeste aynı dert kaynana derdiBilip bilmeden sürekli akıl veriyorlar bak filancının gelini böyle yapmış bunları yemiş filan filan hele birde karşı dairende oturuyorsa inanın o daha da zorrr
Bu kaynanalar ogullarina toz konduramiyoda ondan promlemin kendi ogullarinda oldugunu benimseyemiyolar otla cople olacak olsa keske yeriz gider sanki biz cok memnunuz ignelerden haplardan rahim filmlerinden muayenelerden ah kaynanalar ah.Sanırım herkeste aynı dert kaynana derdiBilip bilmeden sürekli akıl veriyorlar bak filancının gelini böyle yapmış bunları yemiş filan filan hele birde karşı dairende oturuyorsa inanın o daha da zorrr
Maşallahh bebişlere bişi olmasın allah nazarlardan saklasın onları ...
Ne bilim cnm herşey geliyor insanın aklına
Sanırım herkeste aynı dert kaynana derdiBilip bilmeden sürekli akıl veriyorlar bak filancının gelini böyle yapmış bunları yemiş filan filan hele birde karşı dairende oturuyorsa inanın o daha da zorrr
Senin kayınvaliden karşındamı oturuyorrrr deme yaaaaaa
En iyisi tüp bebek tedavisini kimseye söylememek ben söylemedim kimsede akıl vermiyor kafam rahat çok şükür :)
Özelikle de bebek istediğimi kimse bilmiyor hevesli gibi göstermiyorum kimsede bana şunu yap bunu yap demiyor arada diyen oluyor onada ben daha küçüğüm daha zamanı var diyorum :)
Bu kaynanalar ogullarina toz konduramiyoda ondan promlemin kendi ogullarinda oldugunu benimseyemiyolar otla cople olacak olsa keske yeriz gider sanki biz cok memnunuz ignelerden haplardan rahim filmlerinden muayenelerden ah kaynanalar ah.
Aynen Canim olmuyo diye hep kendimizde bı hata arıyoruz ama Allah sevdiği kula dert verirmiş böyle düşünelim Bız dua ettikçe mükafatını alicaz ins
Evettt Eşime söylemeyelim dedim ama benim ki biraz anne kuzusu olduğu için hiçbir şeyi gizlemiyoruz. Benim derdim bana yeiyor birde akıl hocalarıyla uğraşıyorumm
Aynen canım oğullarındaki problemi hiç görmüyorlar tedavinin tüm sıkıntılı süreçleriyle biz uğraşıyoruz oğulları ise ooooo sonrada aman oğlum vah oğlum siniroluyorumm
Sorma ya ben suan gunde 9tane hap iciyorum bi ignem var.gobek ignelerini kendi kendime yapiyorum insanin kendine goz gore gore igne yapmasi kolay bisey degil.adam 2 tane vitamin iciyomus diye anasi uzuluyo bobreklerine bisey olcakmis diye.ah canlarim nelerle ugrastim benEvettt Eşime söylemeyelim dedim ama benim ki biraz anne kuzusu olduğu için hiçbir şeyi gizlemiyoruz. Benim derdim bana yeiyor birde akıl hocalarıyla uğraşıyorumm
Aynen canım oğullarındaki problemi hiç görmüyorlar tedavinin tüm sıkıntılı süreçleriyle biz uğraşıyoruz oğulları ise ooooo sonrada aman oğlum vah oğlum siniroluyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?